ARS METAALWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARS METAALWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.696.280

Publication

26/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-06-2014

Griffie

*14305751*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0554696280

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ARS METAALWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~I. OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen (Bilzen), vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen , met zetel te Eigenbilzen, Dorpsstraat 71, op negentien juni tweeduizend veertien, blijkt dat : Mevrouw TUYSUZ, Serap, geboren te Genk op twintig september negentienhonderd vijfentachtig, rijksregisternummer 85.09.20 068-16, echtgenote van de heer AYAZ Okan, wonende te 3600 Genk, Schaapsdreef 55 een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  ARS METAALWERKEN .

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Mevrouw TUYSUZ, Serap, wonende te 3600 Genk, Schaapsdreef 55, titularis van honderd (100) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van 12.400,00. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) .

De inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE98 3631 3574 7193, geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING Bank.

Een bankattest, gedateerd op 17 juni 2014, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

II. STATUTEN (uittreksel)

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3600 Genk, Schaapsdreef 55.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- de fabricage, de assemblage, het ontwerpen, het lassen, het kopen en verkopen, het huren en verhuren, het herstellen van alle metaalconstructies en onderdelen dienstig voor gebouwen, voertuigen, werktuigen, machines, smederij, meubilair, scheepsbouw, en andere nijverheden hoegenaamd, zowel voor landbouw als voor industriële doeleinden, als voor particulieren;

- de vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw;

- de vervaardiging van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting;

Onderwerp akte :

Schaapsdreef 55 3600 Genk

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen overwegend van metaal: bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen en dergelijke;

- de vervaardiging en montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen enzovoort;

- de vervaardiging en installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzovoort in metaal;

- de vervaardiging en installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken enzovoort, al dan niet in metaal;

- de vervaardiging en installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal; - de vervaardiging en montage van serres, veranda s en dergelijke in metaal.

- de vervaardiging en montage van constructiewerken in metaal voor het plaatsen van zonnepanelen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijze die zij best geschikt zal achten. In algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijk of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij mag zich over deze vennootschappen borgstellen of aval verlenen, kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.¬

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op derde vrijdag van de maand juni om negentien uur (19.00 uur).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij

alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit

toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle

aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend

door een zaakvoerder.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen

aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01 mei 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één (1).

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw TUYSUZ Serap, echtgenote van de heer AYAZ Okan, wonende te 3600 Genk, Schaapsdreef 55;

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering der aandeelhouders.

e. geen commissaris te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling,

Verbrugge Consulting, Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap

met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 3700 Tongeren, Wijkstraat 88, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0474.367.117, aan wie de macht verleend

wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de

B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Joel VANGRONSVELD

Notaris met standplaats te Eigenbilzen

Tegelijkertijd neergelegd :

Elektronisch :

-- een elektronisch afschrift van de oprichtingsakte;

-- het elektronisch analytisch uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/08/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der reclank v, koophandel Anivrerport, afd. Tongeren

11111111 9fi7' 3 1 -07- 2014

De grifflelgriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ortdernemingsnr : 0554.696.280

Benaming

(voluit) : ARS Metaalwerken

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schaapsdreef 55 te 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging

Op de buitengewone algemene vergadering van 14/7/2014 werd volgend besluit genomen Mr Calagan Adnan, NN 82.07.30-075.20, wonende Molenlaan 8 te 3582 Beringen wordt per 15/7/2014 benoemd als bijkomend zaakvoerder.

Waarvan akte.

Tuysuz Serap Calagan Adnan

zaakvoerder bijkomend zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/11/2014
ÿþ~

Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v p de akte

Neergelegd ter griffie fier recktbar C

v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



2 8 -10- 2014

griffier,

Griffie







Ondernemingsnr : 0554.696.280

Benaming

(voluit) : ARS Metaalwerken

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schaapsdreef 55 te 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging adres + benoeming meewerkend vennoot

Op de buitengewone algemene vergadering van 30/09/2014 werd volgend besluit genomen de maatschappelijke zetel wordt per 1/10/2014 verplaatst naar Winterslagstraat 13, bus 6 te 3600 Genk. Tevens wordt Mr Ayez Okan, NN 82.06.12-095.48, wonende Schaapsdreef 55 te 3600 Genk per 1/10/2014 benoemd als nieuw bijkomend vennoot en er worden aan hem 30% van de aandelen toegewezen. Waarvan akte.

Tuysuz Serap Ayez Okan

zaakvoerder nieuw bijkomend vennoot

Calagan Adnan " r -, ,,.,, Y " 'x

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2015
ÿþ"

Mal word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





11111

C 078036*

pteergelega tr;r +;lrfil~ ~  e~ re~Eban;t v. koophandel Anttiurt,en atd Uegeren

2 2-4435e- M5

Ondernemingsnr : 0554.696.280

Benaming

(voluit) : ARS Metaalwerken

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Winterslagstraat 13, bus 6 te 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag + benoeming zaakvoerders

Op de buitengewone algemene vergadering van 31/03/2015 werd volgend besluit genomen

Mr Calagan Adnan, NN 82.07.30-075.20, wonende Brouwerstraat 6 te 3580 Beringen neemt ontslag als

zaakvoerder per 31/3/2015.

Mr Ayez Bilai, NN 89.03.05-069.22, wonende te Vander Elststraat 60 te 3970 Leopoldsburg wordt per

1/412015 benoemd als nieuw bijkomend zaakvoerder.

Tevens wordt ook Mevr. Akkus Esra, NN 89.06.27-332.90, wonende te Vander Elststraat 60 te 3970

Leopoldsburg per 1/4/2015 benoemd als nieuw bijkomend zaakvoerder.

Waarvan akte.

Tuysuz Serap Ayaz Bilai

zaakvoerder nieuw bijkomend zaakvoerder





Calagan Adnan Akkus Esra

ontslagnemend zaakvoerder nieuw bijkomend zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ARS METAALWERKEN

Adresse
WINTERSLAGSTRAAT 13, BUS 6 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande