ARTSENPRAKTIJK DUCHATEAU JEAN-MARIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTSENPRAKTIJK DUCHATEAU JEAN-MARIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.513.078

Publication

29/03/2012
ÿþ `i I, Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111,1111 111101161111111,1

--~.____------------____-----------j------------------- Onderneminganr : ~77 J g13' a

Voor. behoud

aan hE

Belgist Staatsbl

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

19 -03- 2017

Griffie

Benaming (voluit) : ARTSENPRAKTIJK DUCHATEAU JEAN-MARIE

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met z beperkte aansprakelijkheid

Zetel :3740 Bilzen, Meremweg 56

(volledig adres)

iL

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris met standplaats te Eigenbilzen, vervangende zijn ambtsgenoot Meester Veerle Boere, notaris te Antwerpen-Borgerhout, belet ratione personae, op acht maart tweeduizend en twaalf, blijkt dat:

É De heer DUCHATEAU Jean-Marie Auguste, dokter in de geneeskunde, echtgescheiden van !Christine Schapendonk ingevolge uitspraak van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Tongeren op 12

re i april 2011, overgeschreven in de registers van de Burgerlijke Stand te Bilzen op 20 juni 2011, geboren

te Tongeren op vier juni negentienhonderd zesenvijftig, rijksregister nummer 560604-167-58, wonende 1 te 3740 Bilzen, Wijngaardstraat 8 bus 21.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte I aansprakelijkheid opgericht onder de benaming `ARTSENPRAKTIJK DUCHATEAU JEAN-MARIE'. Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparant verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (C 18.600,00) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één i HONDERD ZESENTACHTSTE (186ste) elk.

Inbreng in geld.

De comparant verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00), waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend.

De comparant verklaart dat alle aandelen volledig zijn volgestort tot beloop van

u achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zodat het kapitaal heden volledig

volstort werd.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 735-0303652-30, bij KBC Bank, te Biazen, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARTSENPRAKTI]K DUCHATEAU 3EAN-1 MARIE" in oprichting, burgerlijke vennootschap met handelsvorm, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op heden, dat mij, notaris, is overhandigd ter bewaring.

De notaris bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van 1 vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

I C. Overneming van verbintenissen

De oprichter verklaart door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk pre persoonf k aansprakeli k ziin,_indir de vennootschap deze, verbintenisserj

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

et

,Voor-1]4gsgEn aan het UTgiscTÇ Staatsblad Luik B - vervolg

niet uitdrukkelijk overneemt binnentwee maanden nade neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.





C 7 De oprichter verklaart bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle

V verbintenissen overneemt die door hem werden aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 november 2011, onder

l opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hem worden aangegaan vanaf heden en vóór de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

BijIagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge STATUTEN (uittreksel)

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3740 Bilzen, Meremweg 56, met als eerste adres 3740 Bilzen, Meremweg 56, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te TONGEREN.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenregister of de afkorting `RPR' gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de statuten. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder, welk besluit voorafgaandelijk zal meegedeeld worden aan de Provinciale Raad van de Orde van geneesheren waartoe de vennoot behoort, alsook bekendgemaakt zal worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Doel

De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de huisartsgeneeskunde In naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de Code van geneeskundige plichtenleer, opgesteld door de Nationale Raad van de Orde van Geneesheren, door de geneesheer  vennoot - huisarts of door geneesheren van dezelfde of aanverwante discipline, die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde en die bevoegd zijn om in België de geneeskunde uit te oefenen met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle daaruit voorvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap en dat de geneesheer - vennoot een vergoeding zal ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichtte prestaties;

2. De inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap;

3. De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties voor deze activiteit;

4. Het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen met respect voor het burgerlijk karakter van de vennootschap;

5. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer - vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen

6. De vennootschap mag geen aanleiding geven tot commerciële exploitatie van de

geneeskunde, of tot directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie. De vennootschap kan alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, in zoverre zij niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag deelnemen aan en samenwerken met alle ondernemingen doe een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren en derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

Kortom, de vennootschap is gehouden de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer te eerbiediç,enW~







be jen Luik B - vervolg

Vaan het Belgisch e Staatsblad DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. De zaakvoerder is steeds geneesheer-vennoot en worden benoemd voor een periode van maximum twintig jaar. Zij kunnen herbenoemd worden.

In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar, hiernieuwbaar.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor gepresteerd werk - inclusief de bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen geneesheren - vennoten en de vennootschap vastgelegd, welke overeenkomst onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren.

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden. De bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgevoerde bestuursactiviteiten.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

A.Iedere zaakvoerder kan voor één of meerdere bestuurshandelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits die geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht, en geldt voor niet-medische zaken.

B.Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht,

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

VERDELING

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk. kapitaal



















,Voor-

bel en

aan het

Belgisc íF`

Staatsblad

V

W .

1

1

Luik B - vervolg

bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders

aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal

worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening

houdend met het doel van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN  SLOT VAN DE AKTE

A. Eerste zaakvoerder

Voor de duur van twintig jaar te rekenen vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd dokter DUCHATEAU Jean-Marie, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

B. Commissaris

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

C, Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op 31 mei 2013.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2012.

D. Volmacht

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparant aan 'Liesens Accountantskantoor' Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3700 Tongeren, Eeuwfeestwal 30 bus 1, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16566-0280-014

Coordonnées
ARTSENPRAKTIJK DUCHATEAU JEAN-MARIE

Adresse
MEREMWEG 56 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande