ASAP HR LEGAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ASAP HR LEGAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.500.171

Publication

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 09.07.2013 13286-0275-038
04/02/2013
ÿþMod 2,7

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111

*13020399*

Ondernemingsnr : 0428.500.171

Benaming

(voluit) : ASAP HR LEGAL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Zuiderring 11

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR ASAP HR GROUP NV

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 28 december 2012, dragende de melding : "Geregistreerd zeven bladen geen verzending te Genk op 8 januari 2013. Boek 5/140 blad 13 vak 13, Ontvangen : vijfentwintig euro, De e.a. inspecteur a.i. (getekend) Luc DRIESEN", blijkt dat gezamenlijk gehouden werden de buitengewone algemene vergaderingen der aandeelhouderes van de hiernagenoemde vennoot-. schappen:

1/ De naamloze vennootschap ASAP HR GROUP, waarvan de zetel gevestigd is te 3600 Genk, Zuiderring 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0442,700.674, gekend bij de B.T.W.-admini-stratie onder het nummer BE 0442.700.674, gerechtelijk arrondissement Tongeren.

Verder ook genoemd de OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

2/ De naamloze vennootschap ASAP Select, waarvan de zetel gevestigd is te 3600 Genk, Zuiderring 11,. ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0427.178.694, gekend bij de B.T.W.-admi-. nistratie onder het nummer BE 0427.178.694, gerechtelijk arrondissement Tongeren.

Verder ook genoemd de OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 1 of de OVERGENOMEN VENNOOT SCHAP 1.

3/ De naamloze vennootschap ASAP HR LEGAL, waarvan de zetel gevestigd is te 3600 Genk, Zuiderring 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0428.500.171, gekend bij de B.T.W.-ad-ministratie onder het nummer BE 0428.500.171, gerechtelijk arrondissement Tongeren,

Verder ook genoemd de OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 2 of de OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP 2.

De aandeelhouder(s) van de over te nemen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV en van de overnemende vennootschap ASAP HR GROUP NV hebben er uitdrukkelijk mee ingestemd om geen tussentijdse cijfers op te maken, overeenkomstig artikel 720, §2, 4° van het Wetboek van vennootschappen.

De raden van bestuur van de vennootschappen die bij de fusieverrichting zijn betrokken, hebben er zich van vergewist dat de overnemende vennootschap alle effecten bezit uitgegeven door de over te nemen vennootschappen, en dat de over te nemen vennootschappen geen effecten bezitten die uitgegeven zijn door de overnemende vennootschap.

De voorzitter deelt mee dat het fusiebesluit en de daarmee gepaard gaande ontbinding van de over te nemen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV met een bijzondere meerderheid van drie/vierden van de uitgebrachte stemmen van de betrokken algemene vergaderingen moeten worden goedge-, keurd en dat de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden een gewone meer-derheid moeten bekomen om te worden aanvaard.

De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

EERSTE BESLUIT-- KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschappen erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de, voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

TWEEDE BESLUIT-- FUSIE

A/ FUSIEVERRICHTINGEN

1/ De algemene vergaderingen van de over te nemen naamloze vennootschap ASAP Select, de over te nemen naamloze vennootschap ASAP HR LEGAL en de overnemende naamloze vennootschap ASAP HR' GROUP besluiten over te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen naamloze vennootschap ASAP Select, de over te nemen naamloze vennootschap ASAP HR LEGAL en de overnemende naamloze vennootschap ASAP HR GROUP, telkens ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren, telkens op 14 november 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 november 2012, onder het nummer 12190788 (voor de over te nemen vennoot-schap ASAP Select NV), onder het nummer 12190787 (voor de over te nemen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEttEN

2 2 -01- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap ASAP HR LEGAL NV) en het nummer 12190785 (voor de overnemende vennootschap ASAP HR GROUP NV).

2/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap ASAP Select besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met ingang op 1 januari 2013 met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap ASAP HR GROUP.

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap ASAP HR LEGAL besluit eveneens de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met ingang op 1 januari 2013 met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap ASAP HR GROUP.

3/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap ASAP HR GROUP besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap ASAP Select en het vermogen van de naamloze vennootschap ASAP HR LEGAL.

De fusie zal plaatsvinden met ingang vanaf 1 januari 2013, op basis van de nog op te stellen jaarrekeningen per 31 december 2012.

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV, zoals blijkt uit de nog op te stellen jaarrekeningen per 31 december 2012, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap ASAP HR GROUP NV.

4/ Vermits de overnemende vennootschap ASAP HR GROUP NV houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV, zullen er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de fusies en zullen op het ogenblik van de vermogensovergang per 1 januari 2013 de aandelen van de overgenomen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV ingetrokken en vernietigd overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur van de overnemende vennootschap krijgt hiertoe machtiging.

Tevens zal de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, na verwezenlijking van de fusies, in de aandelenregisters van de overgenomen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie, met vermelding van het fusiebesluit.

5/ Aile rechten, plichten en verbintenissen van de overgenomen vennootschappen zullen vanaf 1 januari 2013 overgaan op de overnemende vennootschap. Bijgevolg is er geen boekhoudkundig terugwerkende kracht met betrekking tot verrichtingen v66r deze datum gedaan door de overgenomen vennootschap.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter verzoekt de notaris de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het over te dragen vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

In afwachting van de uitwerking van de definitieve jaarrekeningen per 31 december 2012, werd ten behoeve van onderhavige verrichting door de overnemende en door de over te nemen vennootschappen een tussentijdse staat van activa en passiva opgemaakt per 30 juni 2012.

3. Algemene voorwaarden van de overgang

1/ Alle activa- en passivabestanddelen van de over te nemen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV gaan met al hun rechten en plichten per 1 januari 2013 over op de overnemende vennootschap ASAP HR GROUP NV. De verrichting heeft juridisch en boekhoudkundig effect vanaf 1 januari 2013.

2/ De inbreng gebeurt op basis van de nog op te stellen jaarrekeningen van de bij de fusie betrokken vennootschappen per 31 december 2012.

3/ De overnemende vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf 1 januari 2013 en draagt vanaf dezelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de overge-nomen bestanddelen.

4/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast de activa en passivabestanddelen op basis van de nog op te stellen jaarrekeningen per 31 december 2012, tevens hun activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschappen te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, hun boekhouding, hun cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan hun ondernemingen en verbonden met hun handels-zaa k.

5/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschappen hebben aangegaan.

Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, hun werknemers en aangestelden en jegens hun eigen organen en hun aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

6/ In overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis, bekrachtigd door het Koninklijk Besluit van 25 juli 1985, worden door de overnemende vennootschap ASAP HR GROUP NV de

personeelsleden van de overgenomen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV die op datum van de fusie gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met een van de overgenomen vennootschappen of die de overgenomen vennootschappen op die datum in gelijkaardige voorwaarden als deze eigen aan de arbeidsovereenkomst tewerkstellen, overgenomen.

re"

Deze overdracht van personeel impliceert derhalve de overdracht van alle bestaande arbeidsovereenkomsten en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de desbetreffende werknemers.

Daarbij zal de overnemende vennootschap ASAP HR GROUP NV de arbeidsovereenkomsten, zoals die op het ogenblik van de effectieve overgang bestaan tussen de voornoemde personeelsleden en de over te nemen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV, verder uitvoeren met behoud van alle van toepassing zijnde individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten.

Met betrekking tot de overeenkomsten door de over te nemen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV gesloten met haar werknemers, is door de respectieve bestuursorganen van deze vennootschappen een lijst opgesteld waarin wordt opgegeven: de identiteit van iedere werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak, De aandeelhouders van de overnemende vennootschap ASAP HR GROUP NV verklaren kennis te hebben van deze lijst,

6/ De archieven van de overgenomen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV, omvat- tende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren, worden vanaf 1 januari '" 2013 door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

71 De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

81 De overnemende vennootschap treedt per 31 december 2012 in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV verbonden aan hun handelszaak.

Cf VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschappen ASAP Select t tV en ASAP HR ' LEGAL NV zullen per 1 januari 2013 opgenomen worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV die naar aanleiding van deze fusie zullen worden ingetrokken en vernietigd.

D/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergaderingen van de overgenomen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV, als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap ASAP HR GROUP NV, voormeld fusievoorstel hebben goedgekeurd, de vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV met ingang vanaf 1 januari 2013 definitief ophouden te bestaan,

DERDE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING  GOEDKEURING REKENINGEN

De vergadering stelt ingevolge de fusie het ontslag vast van de bestuurders en de commissarissen van de overgenomen vennootschappen ASAP Select NV en ASAP HR LEGAL NV met ingang per 1 januari 2013, De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders en de commissarissen van de overgenomen vennootschappen, alsmede van hun vaste verte' genwoordigers, voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 januari 2012 en de dag van de verwezenti}king van de fusie.

De rekeningen van de overgenomen vennootschappen over het tijdvak begrepen tussen de datum van het afsluiten van hun laatste boekjaar, zijnde 31 december 2011, en de datum vanaf welke de verrichting boekhoudkundig uitwerking heeft, zijnde 1 januari 2013, zullen worden opgemaakt door de respectieve bestuurs-orge

nen van de overgenomen vennootschappen en worden onderworpen aan de goedkeuring van de alge-mene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 727 Wetboek van vennoot-schappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Notaris ivo VRANCKEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegdnwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2012
ÿþ"

áj

MW Word 17 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111111111111111 11

*12190787*









;.1,,,;., ..,~ t.. 1.JtiGER EN

1 )1,: -#?- 7a12 '4G1o9riffrer,('}rIffle

Ondernemingsnr 0428.500.171

Benaming

(voluit) ASAP HR LEGAL

(verkort)

Rechtsvorm . Naamloze vennootschap

Zetel " 3600 Genk, Zuiderring 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD 24 OKTOBER 2012 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV ASAP HR GROUP, DE NV ASAP Select EN DE NV ASAP HR LEGAL:

Op heden, 24 oktober tweeduizend en twaalf, hebben de bestuursorganen van de hierna genoemde vennootschappen, met name de naamloze vennootschap "ASAP HR GROUP", de naamloze vennootschap "ASAP Select" en de naamloze vennootschap "ASAP HR LEGAL", overeenkomstig artikel 719 Wetboek van vennootschappen besloten om in gemeen overleg over te gaan tot het opmaken van het voorstel van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), waarvan hierna de tekst volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap I:

Naam: "ASAP Select"

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 3600 Genk, Zuiderring 11

Doel: Artikel drie van de statuten vermeldt het doel als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

L Voor rekening van derden:

a.het voeren van een bureau voor studies, organisaties en raadgevingen inzake financiële, handels, fiscale

en sociale aangelegenheden;

b.het voeren van loon-, personeels- en sociale administratie voor derden;

c.de bemiddeling inzake arbeids-en sociale conflicten, recrutering, selectie, aanwerving en opleiding van

personeel voor derden en human resource management;

d.de tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten bij gebruikers;

e.de private arbeidsbemiddeling in de ruime zin, zoals bedoeld in de wetgeving op de private

arbeidsbemiddeling, met inbegrip van outplacement;

f.het organiseren en uitbouwen van buurtdiensten, onder andere in het kader van de wetgeving op de

dienstencheques.

IL Voor eigen rekening:

a.het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b.het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Op de saaiste blz. van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notar,s, hetzal van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a.het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen;

b.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

c.het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d.het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

fhet verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden; g.de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

h.het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Belgie als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten van Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies."

2. De overgenomen vennootschap ll:

Naam: "ASAP HR LEGAL"

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 3600 Genk, Zuiderring 11

Doel: Artikel drie van de statuten vermeldt het doel als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-het voeren van een bureau voor studies, organisatie en raadgevingen inzake financiële, handels, fiscale en

sociale aangelegenheden;

-het voeren van loon-, personeels- en sociale administratie voor derden;

-bemiddeling inzake arbeids- en sociale conflicten, selectie, aanwerving en afleiding van personeel voor

derden.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende of

onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het

maatschappelijk doel.

Zij mag zich borg stelten voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen of vennootschappen die een

gelijkaardig doel nastreven, of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat, of die van aard zijn

grondstoffen te verschaffen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken."

3. De overnemende vennootschap:

Naam: "ASAP HR GROUP"

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 3600 Genk, Zuiderring 11

Doel: Artikel drie van de statuten vermeldt het doel als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

(.Voor eigen rekening:

a)het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen,

obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b) het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerend goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij het Belgisch Staatsblad - 26/1172012 - AnriéxéS du- 1Vlónitëür belge

ll. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging

en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a)het toestaan van leningen kredietopeningen aan vennootschappen of

particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen,

in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn

aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitaiisatieondernemingen;

b)het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of

administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en

geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en

financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

c)het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

d)het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien,

knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

e)adviesverstrekking met betrekking tot afvalverwerking, afvalrecyclage,

recuperatie en behandeling van alle soorten afvalproducten, commercialisatie en handel als tussenpersoon

in machines dienstig voor afvalverwerking, afvalrecuperatie, afvalopslag, enz....

de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in titel IV

van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten

en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augsutus

negentienhonderd éénennegentig."

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschappen, gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de nog op te stellen jaarrekeningen per eénendertig december tweeduizend en twaalf.

De fusie zal plaatsvinden met ingang op één januari tweeduizend en dertien. Bijgevolg is er geen boekhoudkundige terugwerkende kracht met betrekking tot verrichtingen vóór deze datum gedaan door de over te nemen vennootschappen.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschappen heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschappen zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschappen.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Voor ontiedend uittreksel

Kreon Holding NV

vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurderfvaste vertegenwoordiger

de heer Hugo Peumans

Bijzondere lasthebber

Oa oe laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigne+a Hian ae gis, arre ende notaris, netzit van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ter aa^zie" van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 10.07.2012 12280-0567-037
08/03/2012
ÿþMat 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I " iaoszaeo" IAI

bs a B st,

1

Naergeleg aurifia der

rechtbank, y. koophand4i te TONGEREN

2 il -02- 2012

De Hoofdgrit ler, Griffie

Op de laatste

Ondernemingsnr : 0428.500.171

Benaming

(voluit) : ASAP HR LEGAL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 GENK, Zuiderring 11

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 15 februari 2012, dragende de melding : "Geregistreerd negen bladen geen verzending te Genk op 16 februari 2012. Boek 5/137 blad 49 vak 8. Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur ai. (getekend) Luc DRIESEN", houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ASAP HR: LEGAL, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen <

EERSTE BESLUIT - AFSCHAFFING CATEGORIEËN VAN AANDELEN

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur opgesteld in toepassing van artikel; 560 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist om de onderverdeling in categorieën van aandelen af te schaffen zodat er vanaf' heden slechts één soort aandelen bestaat.

TWEEDE BESLUIT HERFORMULERING STATUTEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: voorkoopregeling en volgrecht; ondeelbaarheid van effectenti samenstelling, bijeenkomst, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur; installatie directie- en/of,

" auditcomité; bijeenkomst, wer-king van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; elektronische'

algemene vergadering; ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het derde besluit,

hierna.

DERDE BESLUIT  ACTUALISERING STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming "

kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die

aan dit Wetboek werden doorgevoerd (vereffeningregeling, elektronische algemene vergadering enzovoort...).

VIERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit de statuten te herwerken op basis van de hiervoor genomen besluiten. De verga-

' dering heeft de statuten vastgesteld en goedgekeurd.

Zij bepalen onder meer

ARTIKEL 1 : RECHTSVORM  BENAMING : De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm

van een naamloze vennootschap en draagt de naam "ASAP HR LEGAL.

ARTIKEL 2 : ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk,

' Zuiderring 11.

ARTIKEL 3 : DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

- het voeren van een bureau voor studies, organisatie en raadgevingen inzake financiële, handels, fiscale en

sociale aangelegenheden;

- het voeren van loon-, personeels- en sociale administratie voor derden;

bemiddeling inzake arbeids- en sociale conflicten, selectie, aanwerving en afleiding van personeel voor

derden.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroe-

rende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maat-'

schappelijk doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen of vennootschappen die een

gelijkaardig doel nastreven, of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat, of die van aard zijn

grondstoffen te verschaffen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

ARTIKEL 4: DUUR : De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

driehonderd en twaalf duizend euro (312.000,00 EUR).

ARTIKEL 6 : AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door duizend

vijfhonderd vijfentwintig (1.525) aandelen, zonder nominale waarde die allen stemrecht hebben.

blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vân de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

7 T ARTIKEL 9 : RAAD VAN B ESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Evenwel indien de wet het toelaat en indien voldaan is aan de voorwaarden inzake het aantal oprichters enfof aandeelhouders opgelegd door de wet, kan de raad van bestuur samengesteld zijn uit twee leden. ARTIKEL 15 : BEVOEGDHEDEN :

1. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of onderhavige statuten.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, gedelegeerd bestuurder(s) genoemd, aan directeurs of bijzondere volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

ARTIKEL 16: D1RECTIECOMITE ADVISEREND COMITE :

1. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

2. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, met uitzondering van de bepaling van het algemeen beleid, de beslissingen die door de wet specifiek aan de raad van bestuur worden voorbehouden en het toezicht op dit directiecomité.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Het directiecomité oefent haar bevoegdheden uit onder toezicht van de raad van bestuur, voor dewelke het comité verantwoording moet afleggen over zijn handelingen en verslag moet uitbrengen.

De aanstelling van het directiecomité en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de directieleden is slechts tegenwerpelijk aan derden vanaf de dag van de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, behoudens indien de vennootschap bewijst dat deze derden er voordien kennis van hadden.

De beperkingen aan de bestuursbevoegdheid van het directiecomité, noch de eventuele interne taakverdeling, is aan derden tegenwerpelijk.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als directeur, dient deze overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" te benoemen, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

3. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen

ARTIKEL 17: VERTEGENWOORDIGING : Onverminderd de algemene verte-

genwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennoot-

schap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door:

1.hetzij door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt;

2.hetzij door twee bestuurders gezamenlijk;

3.hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur: uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen, die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden;

4.hetzij, indien de raad van bestuur een directiecomité heeft aangesteld en daarbij de vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft voorzien voor een bepaald directielid, door dit aangeduid directielid;

5.hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

indien deze personen die de vennootschap vertegenwoordigen rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel 9 en 16 van de statuten en in het Wetboek van vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde "vaste vertegenwoordiger".

ARTIKEL 20 : TOEZICHT : Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de aandeelhouders. tedere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant of bedrijfsrevisor, zoals wettelijk voorzien.

indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 21 : JAARVERGADERING : Elk jaar op de eerste maandag van de maand juni om 15 uur, en indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

ARTIKEL 23: STEMUITOEFENING :

(a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

(b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

1 S + ! 1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Rijlagen bij hëtlIëTgiscf Sf ahbTád-- iJfft03720I2

De lasthebber moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn; minderjarigen, ontzetten en rechtspersonen mogen evenwel vertegenwoordigd worden door een lasthebber of vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is, hetgeen eveneens geldt als de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt.

ARTIKEL 31 : BOEKJAAR : Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

ARTIKEL 33 : WINSTVERDELING ; Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twin-tigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De aanwending van het winstsaldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beper-

" kingen voorzien in de wet.

ARTIKEL 35: ONTBINDING : Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke

delen worden verdeeld onder al de aandelen.

VIJFDE BESLUIT  VASTSTELLING ONTSLAG ONTSLAG- BENOEMINGEN

1. De vergadering aanvaardt het ontslag van:

- de NV IMMOCOM, met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, met

ondernemingsnummer -- BTW BE 0440.550.442, RPR Hasselt, met als vaste ver

tegenwoordiger de heer DANIELS Freddy, wonende te 3500 Hasselt, Willekens-

molenstraat 73, en dit met ingang van 27 mei 2011, en

- de BVBA VALSONAT, met zetel te 8420 De Haan, Prinses Josephinelaan 32, met ondernemingsnummer  BTW BE 0477.479.827, RPR Brugge, met als vaste vertegenwoordiger de heer JONCKHEERE Robert, wonende te 3800 Sint-Truiden, Tiensesteenweg 279, en dit met ingang van 22 december 2011.

De vergadering dankt hen voor de diensten die zij ten behoeve van de vennoot-schap hebben bewezen. Onmiddelijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het vorig boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van décharge voor de uitoefening van hun mandaat.

2. Vervolgens gaat de vennootschap over tot het ontslag van de voltallige raad van bestuur, met ingang van 15 februari 2012.

De vergadering dankt hen voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap hebben bewezen. Onmiddelijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van décharge voor de uitoefening van hun mandaat.

3. Verder besluit de vergadering over te gaan tot de (her)benoeming van volgende bestuurders, voor een termijn, ingaand op 15 februari 2012 om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018:

1) de NV ASAP HR GROUP, met zetel te 3600 Genk, Zuiderring 11, met ondernemingsnummer-- BTW BE 0442.700.674, RPR Tongeren, met als vaste vertegenwoordiger de heer PEUMANS Joris, wonende te 3740 Bilzen, Biestertstraat 1A;

2) de BVBA PRATO, met zetel te 3740 Bilzen, Biestertstraat 1A, met ondernemingsnummer -- BTW BE 0464.138.763, RPR Tongeren, met als vaste vertegenwoordiger de heer PEUMANS Joris, wonende te 3740 Bilzen, Biestertstraat 1A;

3) de NV GESTIONIS, met zetel te 3500 Hasselt, Armand Hertzstraat 36, bus 11, met ondernemingsnummer  BTW BE 0447.749.228, RPR Hasselt, met als vaste vertegenwoordiger de heer PEUMANS Ruben, wonende te 3500 Hasselt, Armand Hertzstraat 36 bus 11;

4) de NV KREON HOLDING, met zetel te 3690 Zutendaal, Kapelveldstraat 23, met ondememingsnummer - BTW BE 0451,718.310, RPR Tongeren, met als vaste vertegenwoordiger de heer PEUMANS Hugo, wonende te 3690 Zutendaal, Kapelveldstraat 23.

4. Tenslotte besluit de vergadering te herbenoemen tot commissaris, voor een periode ingaand vanaf 8 juni ' 2010 en eindigend onmiddellijk na de jaarverga-dering van 2013:

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 240, vertegenwoordigd door de heer ROUX Dominique, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13,

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR : Vervolgens zijn de meerderheid van de aldus benoemde bestuurders onmiddellijk in een raad van bestuur samengekomen, en benoemen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter met ingang van 15 februari 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018:

de NV ASAP HR GROUP, voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering,

Notaris Ivo VRANCKEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 30.06.2011 11240-0107-037
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 12.07.2010 10295-0024-037
26/10/2009 : TG060182
03/07/2009 : TG060182
08/07/2008 : TG060182
04/03/2008 : TG060182
12/02/2008 : TG060182
09/07/2007 : TG060182
10/07/2006 : TG060182
15/07/2005 : TG060182
08/07/2005 : TG060182
09/07/2004 : TG060182
09/07/2004 : TG060182
09/07/2004 : TG060182
16/02/2004 : TG060182
05/08/2003 : TG060182
17/01/2003 : TG060182
31/07/2002 : TG060182
13/11/2001 : TG060182
20/09/2001 : TG060182
04/04/2000 : TG060182
11/08/1993 : TG60182
29/07/1992 : TG60182
01/01/1988 : TG60182
26/02/1986 : TG60182

Coordonnées
ASAP HR LEGAL

Adresse
ZUIDERRING 11 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande