ASEKURON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASEKURON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.741.049

Publication

23/10/2013
ÿþ Mo Word 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

yin CII IIn~II~NI~II~NN

" 131fi1387~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 -10- 2013

HASSELT

rt re

Ondernemingsnr: .cy ' _et% -y.A_._ 9._.. ......... .......

Benaming

(voluit) : ASEKURON

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3520 Zonhoven, Roosterkensweg 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 1 oktober 2013 te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichter;

De heer MEEUS Filip Greta Etienne, geboren te Hasselt op 21 juli 1982, wonende te 3520 Zonhoven, Dorpsstraat 26 (bus 2)

Naam: "ASEKURON"

Maatschappelijke zetel: 3520 Zonhoven, Roosterkensweg 20

Doe! : De vennootschap heeft tot doel

A.1-let uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap Verzekeringskantoor Paul Meeusi VOF te Zonhoven. en In het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

B.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden

-de aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen; het bebouwen ervan met Woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard; het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van ; alle onroerende goederen van alle bestemmingen;

-adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen

-het beleggen van vermogens, het beheer van onroerend vermogen en de huurfiinancieririg van onroerende goederen aan derden, alsmede alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

C. Voor eigen rekening :

-het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltoolingswerken door onderaannemers;

Op de laatate blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, in-'breng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De onderneming Kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap vergt de voorafgaande goedkeuring van KBC Verzekeringen

Duur : De vennootschap heeft een onbepaalde duur, de vennootschap vangt haar activiteiten aan op 1 oktober 2013.

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1 /100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geld door de oprichter.

Elk aandeel is volgestort ten belope van twee/derde. Het bedrag, ten belope van de volstorting, werd gedeponeerd overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC Bank (agentschap Zonhoven) zoals blijkt uit het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank, op 27 september 2013, aan de notaris overhandigd om bewaard te blijven in diens dossier. De vennootschap heeft aldus twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400 E) tot haar beschikking.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december; het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december2014

Reserves; verdeling van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen terzake in de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Saldo na vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die'onvoldoende werden volgestort,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld

Jaarvergadering: leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde donderdag van de maand juni om achttien uur (voor het eerst in 2015).

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur

a) Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend, Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste vôôr de vergadering op de zetel besteld zijn.

Bestuur:

"Artikel 9: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, benoemd onder de vennoten door de algemene vergadering voor de door haar te bepalen duur en steeds door de algemene vergadering afzetbaar. De zaakvoerders moeten samen steeds minimum vijfenzeventig ten honderd (75 %) van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

Elke voordracht tot zaakvoerder dient vooraf goedgekeurd worden door KBC Verzekeringen,

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder bezoldigd uitgeoefend.

Artikel 10. : Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap Verzekeringskantoor Paul Meeus VOF te Zonhoven.

Artikel 11.: Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij allen individueel kunnen optreden, zolang de algemene vergadering niet anders beslist.

Artikel 12. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennoot-schap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht"

* Werd benoemd tot zaakvoerder zonder beperking van duur:

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

de heer Filip Meeus, voornoemd. Hij verklaarde het mandaat te aanvaarden.

Het mandaat wordt bezoldigd

* Er werd geen commissaris benoemd.

Besluit van de zaakvoerder

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel besloot de aldus benoemde zaakvoerder bijzondere volmacht te verlenen aan de handtekeningbevoegden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KMG met maatschappelijke zetel te 3540 Herk-de-Stad, Steenweg 153 (bus 1), ondernemingsnummer 0477.364.120, om, met recht van indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen die verband houden met de aanvraag en activering van het B.T.W,- nummer, met de inschrijving in de KBO bij een erkend ondememingsloket en met de aansluiting bij een sociale verzekeringsinstelling, en daaromtrent alle nodige stukken en bescheiden te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd de expeditie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbloc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondornemingsnr : s`~ a ~-y .% s'-~º% 3

Benaming

(voluit) : ASEKURON

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3520 Zonhoven, Roosterkensweg 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : doelwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 16 december 2014, te registreren, dat een buitengewone vennotenvergadering is gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASEKURON", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3520 Zonhoven,' Roosterkensweg 20, vallende onder het rechtsgebied van de Rechtbank te Antwerpen afdeling Hasselt;: ondeTnemingsnumTner 549.741 049. die besloten heeft

1) na kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder waaraan een samenvattende staat is: : gehecht van het actief en passief van de vennootschap per 30 september 2014 het doel te wijzigen door in artikel 3 de woorden "A.Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap: Verzekeringskantoor Paul Meeus VOF te Zonhoven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt te vervangen door "A. Het uitoefenen van een bestuurdersrnandaat in het verzekeringsagentschap Meeus, Verzekeringen BVBA te Zonhoven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt."

2) de statuten te wijzigen als volgt, om ze aan te passen aan het voorgaand besluit :

* Artikel 3: te wijzigen conform het tekstvoorstel sub Al.

* Artikel 10: in het laatste lid de woorden "Verzekeringskantoor Paul Meeus VOF te Zonhoven" vervangen

' door "Meeus Verzekeringen BVBA te Zonhoven".

* Artikel 26: de woorden "Verzekeringskantoor Paul Meeus VOF te Zonhoven" vervangen door "Meeus

Verzekeringen BVBA te Zonhoven";

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd ;

- de expeditie van de akte

bijzonder verslag van de zaakvoeder met staat van actief en passief per 30-09-2014

- de gecoördineerde tekst van de statuten

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

19 DEC, 2014

Griffie

500 52g

op de laatste blz, van Luik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Neem en handtekening.

Coordonnées
ASEKURON

Adresse
ROOSTERKENSWEG 20 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande