ASENS PRINTSOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASENS PRINTSOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.611.723

Publication

14/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-01-2015

Griffie

*15300795*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0568611723

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ASENS PRINTSOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 9 januari 2015, dewelke binnen de wettelijk termijn ter registratie zal worden neergelegd, dat er een vennootschap werd opgericht als volgt:

OPRICHTERS:

1. De heer RÜLAND Karl Yves William, geboren te Mareuil sur Lay (Frankrijk) op 21 juni 1960, met de Nederlandse nationaliteit en houder van een Nederlandse identiteitskaart met nummer IVJF47RH2, met Rbis nummer 60.06.21 505-70, en zijn echtgenote,

2. mevrouw vAN dEN BROEK Machteld Laura, geboren te Amsterdam (Nederland) op 8 november 1958, met de Nederlandse nationaliteit en houdster van een Nederlandse identiteitskaart met nummer IN097R365, met Rbis nummer 58.11.08 522-48, samen wonende te 6162 AL GELEEN (Nederland), Rijksweg Noord 58 B.

ARTIKEL 1: RECHTSVORM  NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming ASENS PRINTSOLUTIONS. ARTIKEL 2: ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3520 Zonhoven, Senator A. Jeurissenlaan 1156.

ARTIKEL 3: DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

A. Onderneming voor:

" IT consulting & advies; computeradviesbureau; het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker; ontwikkeling van software; realisatie van software, programma s en gebruiksklare systemen: analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie; projectleiding; training in verband met de ontwikkeling en het gebruik van software; industriële integratie van procestechnologie in een productieomgeving; processautomatisering; activiteiten van webdesigner en beheer van websites; activiteiten van systeemintegrators; uitgeverij van programmatuur; advies in verband met programmatuur en/of informaticaprogramma s en levering van programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma s; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant; databanken; invoeren van datagegevens; volledige verwerking van datagegevens; creatie en onderhoud van databanken; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële gegevens,...); de opslag van gegevens door middel van computerrecord in een bepaald format; het ter beschikking stellen van een databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers; ontwikkeling en verkoop van multimediatoepassingen; en alle overige activiteiten in verband met de hardware, software en

Onderwerp akte :

Senator A. Jeurissenlaan 1156 3520 Zonhoven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

toepassingen van computers, met inbegrip van onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur;

" Het uitvoeren van technische studiën en ingenieursactiviteiten;

" Het verlenen van onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten in verband met computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elke informatica en elk elektronisch materiaal;

" Elke activiteit van analyse en studie, consulting en raadgeving in bedrijfsbeheer in de ruime zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en  advies, marketing, personeelsbeleid, financieel beleid, verkoopbeleid, productontwikkeling en technische bijstand, en administratieve en logistieke organisatie; het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, administratieve en logistieke aard, dit alles in de ruimste zijn, met inbegrip van: adviezen en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations, reclame en communicatie; adviezen en hulp aan bedrijven en overheden op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, en het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, en het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie enzovoort;

" Beroepsopleiding; het geven van opleidingen en seminaries;

" Het schrijven van artikelen in kranten en tijdschriften; de uitgave van tijdschriften; het geven van voordrachten, lezingen en cursussen over alle hiervoor vernoemde handelingen en activiteiten enz. en het commercialiseren van deze cursussen in schriftelijke, digitale of eender welke andere vorm.

B. De groot- en kleinhandel in al dan niet gespecialiseerde winkels, ambulant of via elektronische weg, invoer en uitvoer, trading, handelsbemiddeling in, en het optreden als tussen persoon in de handel als zelfstandig handelsvertegenwoordiger, commissionair of makelaar voor of in alle mogelijke goederen en zaken, en de vervaardiging van alle producten en materialen, grondstoffen, halffabricaten en afgewerkte producten, artikelen en toestellen ongeacht hun bestemming, voornamelijk, zonder daartoe beperkt te zijn, van computers, randapparatuur, programmatuur (hardware en software) en accessoires en toebehoren zoals druktinkt, papier, enz., in multimedia-apparatuur en  software, in elektronische gegevensdragers, in overige elektronische delen en benodigdheden en, in het algemeen, alle kantoormateriaal en  materieel.

C. Handel, verhuur en andere diensten in verband met onroerende goederen, o.a.:

" Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de projectontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borg-stelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de restauratie, de orde¬ning, de huur en de verhuur, het doen bouwen en ver¬bouwen, evenals alle welkdanige onroe¬rende verhan¬delingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroe¬rende lea¬sing.;

" De handel in en de verhuring van onroerend goed voor eigen rekening;

" De verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enz.

D. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; waaronder, zonder daartoe beperkt te zijn:

" alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen.

" het beheren van beleggingen en participaties in (dochter)vennootschappen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

" het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

dit alles in de meest ruime zin en in de ruimste betekenis van de gebruikte termen.

Algemene bepalingen:

De vennootschap zal zowel in binnen als in het buitenland, alle commerciële en fi-nanciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te verge-makkelijken, en dit op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle on-dernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemak-kelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand ge-ven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle han-delingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezen-lijking van haar doel.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. ARTIKEL 5: KAPITAAL  AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. INSCHRIJVING  INBRENG IN SPECIEN

Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor honderd (100) aandelen à rato van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

AFBETALING :

Elk van deze aandelen werd volledig onderschreven à rato van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, doch dat ieder aandeel slechts werd volstort voor één/derde, zijnde ten belope van tweeënzestig euro (62,00 EUR), zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening met nummer BE59 7310 3867 9026 op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank te Genk zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 9 januari 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 10: BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

D e algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Indien een rechtspersoon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als  vaste vertegenwoordiger te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaar-making alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDERS: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15: TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: ALGEMENE VERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de eerste maandag van juni om 19 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016.

ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegrafisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, doch omvat de verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 december 2014 en wordt afgesloten op 31 december 2015.

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 24: ONTBINDING : De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De handelingen gesteld door de vereffenaar sedert zijn benoeming zijn principieel geldig en verbinden de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan deze handelingen evenwel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste verefffeningsjaar, overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

rechtbank van koophandel.

ARTIKEL 31: CONTROLE: Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

18/02/2015
ÿþ_rº%~' r..' `

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou

aan I

Belgi: Staats

Male









^ . -'"gA>litvan itoOPHANRLl.

te ANTWERPEN

0 6 FEB, 2015

afdeling Heee

Onslernerningsnr : 0568.64 4.723

Benaming

(voluit) : ASENS PRINTSOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3520 Zonhoven, Senator A. Jeurissenlaan 1156

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging publicatie oprichting

TER VERVANGING VAN DE PUBLICATIE VAN 14/01/2014.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 9 januari 2015, dewelke binnen de wettelijk termijn ter registratie zal worden neergelegd, dat er een vennootschap werd opgericht als volgt:

OPRICHTERS:

1, De heer ROLAND Karl Yves William, geboren te Mareuil sur Lay (Frankrijk) op 21 juni 1960, met de Nederlandse nationaliteit en houder van een Nederlandse identiteitskaart met nummer IVJF47RH2, met Rbis nummer 60.06.21 505-70, en zijn echtgenote,

2. mevrouw vAN dEN BROEK Machteld Laura, geboren te Amsterdam (Nederland) op 8 november 1958, met de Nederlandse nationaliteit en houdster van een Nederlandse identiteitskaart met nummer 1N097R365, met Rbis nummer 58.11.08 522-48, samen wonende te 6162 AL GELEEN (Nederland), Rijksweg Noord 58 B.

ARTIKEL 1: RECHTSVORM  NAAM; De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming ASENS PRINTSOLUTIONS.

ARTIKEL 2: ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3520 Zonhoven, Senator A. Jeurissenlaan 1156.

ARTIKEL 3: DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

A.Onderneming voor:

" IT consulting & advies; computeradviesbureau; het verlenen van advies over soorten computers (hardware)

en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker; ontwikkeling van software; realisatie van software, programma's en gebruiksklare systemen; analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie; projectleiding; training in verband met de ontwikkeling en het gebruik van software; industriële integratie van procestechnologie in een productieomgeving; processautomatisering; activiteiten van webdesigner en beheer van websites; activiteiten van systeemintegrators; uitgeverij van programmatuur; advies in verband met programmatuur en/of informatieprogramma's en levering van programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant; databanken; invoeren van datagegevens; volledige verwerking van datagegevens; creatie en onderhoud van databanken; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële gegevens,...); de opslag van gegevens door middel van computerrecord in een bepaald format; het ter beschikking stellen van een databank door het leveren van' gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers; ontwikkeling en verkoop van multimediatoepassingen; en alle overige activiteiten in verband met de hardware, software en toepassingen van computers, met inbegrip van onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur;

" Het uitvoeren van technische studiën en ingenieursactiviteiten;

" Het verlenen van onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten in verband met computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elke informatica en elk elektronisch. materiaal;

" Elke activiteit van analyse en studie, consulting en raadgeving in bedrijfsbeheer in de ruime zin van het' ' woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en  advies, marketing, personeelsbeleid, financieel beleid, verkoopbeleid, productontwikkeling en technische bijstand, en administratieve en logistieke Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

organisatie; het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, administratieve en logistieke aard, dit alles in de ruimste zijn, met inbegrip van: adviezen en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations, reclame en communicatie; adviezen en hulp aan bedrijven en overheden op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, en het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, en het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie enzovoort;

-Beroepsopleiding; het geven van opleidingen en seminaries;

" Het schrijven van artikelen in kranten en tijdschriften; de uitgave van tijdschriften; het geven van voordrachten, lezingen en cursussen over alle hiervoor vernoemde handelingen en activiteiten enz. en het commercialiseren van deze cursussen in schriftelijke, digitale of eender welke andere vorm.

B.De groot- en kleinhandel in al dan niet gespecialiseerde winkels, ambulant of via elektronische weg, invoer en uitvoer, trading, handelsbemiddeling in, en het optreden als tussen persoon in de handel als zelfstandig handelsvertegenwoordiger, commissionair of makelaar voor of in alle mogelijke goederen en zaken, en de vervaardiging van alle producten en materialen, grondstoffen, halffabricaten en afgewerkte producten, artikelen en toestellen ongeacht hun bestemming, voornamelijk, zonder daartoe beperkt te zijn, van computers, randapparatuur, programmatuur (hardware en software) en accessoires en toebehoren zoals druktinkt, papier, enz., in multimedia-apparatuur en  software, in elektronische gegevensdragers, in overige elektronische delen en benodigdheden en, in het algemeen, alle kantoormateriaal en  materieel.

C.Handel, verhuur en andere diensten in verband met onroerende goederen, o.a.:

-Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de projectontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borg-stelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de restauratie, de orde-'ning, de huur en de verhuur, het doen bouwen en ver-touwen, evenals aile welkdanige onroe-irende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroenrende lea-'sing.;

-De handel in en de verhuring van onroerend goed voor eigen rekening;

-De verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enz.

D, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; waaronder, zonder daartoe beperkt te zijn:

" alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen.

" het beheren van beleggingen en participaties in (dochter)vennootschappen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

" het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

dit alles in de meest ruime zin en in de ruimste betekenis van de gebruikte termen.

Algemene bepalingen:

De vennootschap zal zowel in binnen als in het buitenland, alle commerciële en fi-nanciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te verge-makkelijken, en dit op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle on-dememingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemak-kelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren vont- verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand ge-ven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile han-delingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezen-lijking van haar doel.

ARTIKEL 4: DUUR De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5: KAPITAAL  AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. INSCHRIJVING  INBRENG IN SPECIEN

Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor honderd (100) aandelen à rato van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

AFBETALING

Elk van deze aandelen werd volledig onderschreven à rato van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, doch dat ieder aandeel slechts werd volstort voor één/derde, zijnde ten belope van tweeënzestig euro (62,00 EUR), zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) vanaf heden ter

r

r 3. beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening met nummer BE59 7310 3867 9026 op naam van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank te Genk zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 9 januari 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 10: BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaar-making alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDERS: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15: TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: ALGEMENE VERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal' jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de eerste maandag van juni om 19 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016,

ARTIKEL 19: STEMUITOEFEN1NG:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegratisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, doch omvat de verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 december 2014 en wordt afgesloten op 31 december 2015.

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ARTIKEL 24: ONTBINDING : De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waanvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging warden voorgelegd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een , vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De handelingen gesteld door de vereffenaar sedert zijn benoeming zijn principieel geldig en verbinden de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan deze handelingen evenwel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald,

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste verefffeningsjaar, overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

ARTIKEL 31: CONTROLE: Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem warden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te warden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ZAAKVOERDERS;

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, hebben de oprichters, hier aanwezig, in de hoedanigheid van algemene vergadering besloten het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op één, en vooralsnog geen commissaris aan te stellen.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de thans opgerichte vennootschap, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

- de heer ROLAND Karl Yves William, met woonplaats te 6162 AL Geleen (Nederland), Rijksweg Noord 58

B.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing zal nemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. ven Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16561-0104-008

Coordonnées
ASENS PRINTSOLUTIONS

Adresse
SENATOR A. JEURISSENLAAN 1156 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande