ASF GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASF GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.741.893

Publication

13/02/2014
ÿþ fi FE In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lump

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

if -02- 2014

gkieur

Benaming ASF Group

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel: 3560 Lummen, Opworpstraat 50

Ondernemingsnr *L%

Voorwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 03 februari 2014, blijkt dat mevrouw SCHUERMANS Christiane Gilberte Marie, geboren te Lummen op 21 januari 1954, wonende te 3560 Lummen, Opworpstraat 50 A en de heer JANS Raf, geboren te Herk-de-Stad op 27 juni 1975, wonende te. 3560 Lummen, Opworpstraat 50 A en juffrouw RENDERS Liesbeth Linde François, geboren te Heusden-Zolder pp 01 februari 1983, ongehuwd, wonende te 3560 Lummen, Opworpstraat 50 A.een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben onder de. naam "ASF Group", en met maatschappelijke zetel te 3560 Lummen, Opworpstraat 50.

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen:

Artikel 3 Doel.

Onderneming voor:

-Drukkerijen, reproductie van opgenomen media

-Installatie van industriële machines, toestellen en werktuigen

-Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout

-Groothandel in panelen en platen, parket, enzovoort

-Groothandel in kunststoffen in primaire vormen

-Ontwerpen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en  panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen enzovoort.

-Activiteiten van grafische designers.

Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van een doel kan bevorderen of veilig stellen Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

Duur: onbepaald

Kapitaal : 18.600 euro, verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Op deze 100' aandelen wordt a pari in geld ingeschreven tegen 186 euro per aandeel.

De aandelen zullen als volgt ingeschreven worden

1,door voornoemde SCHUERMANS Christiane (sub 1) ten belope van 5 aandelen

2.door voornoemde JANS Raf (sub 2) ten belope van 90 aandelen

3.door voornoemde REN DERS Liesbeth (sub 3) ten belope van 5 aandelen

Volstorting aile aandelen waarop aldus werd ingeschreven werden volledig volstort zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van 18.600 euro beschikt Het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal werd neergelegd op een bijzondere rekening geopend bij Crelan (bewijs deponering afgeleverd door voormelde bank pp 03 februari 2014,

Bestuur:

Artikel 10 : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11 (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder, ledere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Art. 12 : Vergoedingen L De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-,

s.z Voorbehouden aan het Z> Belgisch staatsblad

:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid. De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering : op de maatschappelijke zetel op de eerste maandag van de maand mei om 19 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake

Boekjaar: het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van heizelfde jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten warden op 31 december 2014.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo:

Art 24 : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder.

Artikel 27: Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen. Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij clou opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen. Het ` gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur tot (niet-statutaire) zaakvoerder benoemd : voornoemde JANS Raf

Commissaris : nihil.

Voor eensluidend analytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 03 februari 2014

Getekend notaris Reginaid Hage Goetsbicets, te Hasselt

14/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ASF GROUP

Adresse
OPWORPSTRAAT 50 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande