ASSOCIATED LANDSURVEYORS OOST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSOCIATED LANDSURVEYORS OOST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.133.027

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.08.2014 14464-0203-013
19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.10.2012, NGL 15.11.2012 12637-0330-013
10/08/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte









Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" iaiaozae









Neergelegd ter çlri -n de Rechtb van Koophandel te hI,twerpen, op

Griffie O I Aten. 2012

Ondernemingsnr :0830.133.027

Benaming (voluit) : ASSOCIATED LANDSURVEYORS OOST

(verkort): ALS-OOST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Gillès de Pélichylei, 30.

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : ZETELVERPLAATSING - VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Xavier Voets te Bilzen op twintig juli tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASSOCIATED LANDSURVEYORS OOST", afgekort "ALS-OOST", ondermeer volgende beslissingen bij eenparigheid van stemmen heeft genomen :

1. de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 3700 Tongeren, Ambiorixstraat, 114 en

dienovereenkomstig de eerste zin van artikel 2 der statuten vervangen door :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3700 Tongeren, Ambiorixstraat, 114."

2. het lopende boekjaar wordt verlengd tot eenendertig december tweeduizend en dertien; de

daaropvolgende boekjaren zullen lopen van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 14 der statuten wordt vervangen door:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van iederjaar "

3. de datum der jaarvergadering wordt verlegd naar de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur, zodat de eerstvolgende jaarvergadering der vennoten zal plaatsvinden op dertig mei tweeduizend veertien om twintig uur.

Artikel 12 der statuten wordt aangepast en de derde alinea van dit artikel vervangen door :

"De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn."

4. er wordt akte genomen van het ontslag uit de functie van statutaire zaakvoerder dat werd ingediend door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIETER VAN DEN BROECK, met zetel te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Gilles de Pélichylei 30, ondernemingsnummer BTW BE 0471.617.661, voorheen vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger VAN DEN BROECK Dieter, voornoemd, vooroverleden, en sédertdien door haar vereffenaar BRESSELEERS Luc, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GEOTOP, met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Beukendreef, 41, ondernemingsnummer BTW BE 0454.261.589, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger ROGGEMAN Geert, voornoemd; deze ontslagen worden aanvaard door de vergadering.

Beide ontslagen zijn ingegaan op veertien mei tweeduizend en twaalf.

Ingevolge voormelde ontslagen van de statutaire zaakvoerders wordt artikel 10 der statuten aangepast en volledig vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing

Op de laatste blz van Luik 6 vermelden ;Recto . Naam en hoedar':ÿ^e:d van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

gevoegd de recntscersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekaning

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

VDur- behouden aan het 1--eire ; StaatsbEad Luik B - Vervolg

geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder I afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere i volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de vennootschap."

5. er wordt met ingang van veertien mei tweeduizend en twaalf als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Landmeter Raf Ernots met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Genutstraat, 18, ondernemingsnummer BTW BE i 0820.537.450 RPR Tongeren, die haar mandaat heeft aanvaard.

Aanduiding vaste vertegenwoordiger.

De voormelde vennootschap-zaakvoerder heeft verklaard dat haar bestuursorgaan heeft besloten aan te duiden als vaste vertegenwoordiger: de heer Ernots Raf Raymond Francis, geboren te Tongeren op I elf maart negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 3740 Bilzen, Genutstraat, 18.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering;

Krachtens artikel 10 der statuten wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder, die afzonderlijk kan optreden.

6. er wordt volmacht verleend aan de BVBA De Brone te 3620 Lanaken, Koning Albertlaan 69/01, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de diensten van de B.T.W. en andere administraties ingevolge onderhavige statutenwijzigingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

!Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van twintig juli tweeduizend en twaalf en gecoördineerde statuten.

(get. Notaris X. VOETS)

































23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 17.06.2015 15183-0433-013

Coordonnées
ASSOCIATED LANDSURVEYORS OOST

Adresse
AMBIORIXSTRAAT 114 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande