ASSODEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSODEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.745.411

Publication

30/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien de zaakvoerder statutair werd benoemd, kan hij niet worden ontslagen dan met het eenparig goedvinden van alle vennoten. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Het mandaat van zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling is echter niet tegenstelbaar aan derden.

De enige zaakvoerder, vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij gezamenlijk de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht

Controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd is, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De commissaris voert de titel van commissaris-revisor.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de eerste dinsdag van de maand mei om veertien uur vijfentwintig. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Bestemming winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa, zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet bevatten :

- het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en de uitbreiding;

- behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd was met de voorschriften of indien zij daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Van de winst wordt ten minste één/twintigste vooraf­genomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van het

aandelenbezit en de gedane stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten de winst of een deel ervan te reserveren.

Benoeming zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

Mevrouw PERRONE Miriam, geboren te Hasselt op zeventien april negentienhonderd tachtig,

wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Lariksenstraat 46.

Bezoldiging zaakvoerder

De bezoldiging van de zaakvoerder wordt bepaald of achteraf bevestigd door de algemene

vergadering.

Eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien

Het eerste boekjaar vangt aan op één januari tweeduizend vijftien en eindigt op eenendertig

december tweeduizend vijftien

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Jessy Houben, notaris-plaatsvervanger te Houthalen-Helchteren, vervangende notaris Marc Swolfs, aangesteld bij beslissing van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Hasselt op tien oktober tweeduizend veertien

Tegelijk neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

Coordonnées
ASSODEM

Adresse
LARIKSENSTRAAT 46 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande