ATELIER 84

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATELIER 84
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.779.270

Publication

16/01/2014
ÿþMod Pte 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

PviONITE

09 -

3ELGISCH

III

i

JN BEL 3E Neergeiega ier gnnie oer rechtbank y. koophandel te TONGEREN

1- 20K STAATS

2 7 -12- 2013

?.Le

De HoofdgrifierGriffie

Ondernemingsnr : Benaming (valuït): 0894,779.270...._ ._, _..... ____.... _.. ..

Rechtsvorm 10 SONO 10

Zetel Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3680 Maaseik

Bosstraat 42



(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik,.

Maastrichtersteenweg 85, op 24 december 2013.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de`

aandeelhouders van de vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten`

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "10 SONO 10", met maatschappelijke zetel;

te 3680 Maaseik, Bosstraat 42 en met ondernemingsnummer BTW BE0894.779.270, en op

welke buitengewone algemene vergadering honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit van;

de aandelen van de vennootschap aanwezig waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

waarmee aan de stemming deelgenomen werd:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de,

vennootschap te verplaatsen van het huidige adres te 3680 Maaseik, Bosstraat 42 naar

3680 Maaseik, Derde Straat 12 en met als exploitatiezetel 3680 Maasei, Bosstraat 84.

De eerste zin van artikel drie van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Derde Straat 12 en met als,

exploitatiezetel 3680 Maaseik, Bosstraat 84."

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stem-men om de naam van de

vennootschap te wijzigen van "10 SONO 10" in "ATELIER 84".

Artikel één van de statuten dat thans luidt:

"De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

opgericht onder de naam "IO SONO lO"."

Zal voortaan luiden als volgt:

`De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als;

benaming 'ATELIER 84"."

DERDE BESLUIT

1) Wijziging van de huidige doelsomschrijving:

A) Bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato drieëntwintig december tweeduizend dertien inzake de voorgenomen doelswijziging met staat van actief en passief van een: december tweeduizend dertien.

B) Wijziging van het doel als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, en dit in zoverre de' hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementen: -de uitbating, het beheer en de inrichting van hotels en dergelijke accommodatie, gîtes, vakantiewoningen en  appartementen, gastenkamers, vakantieverblijven en andere accommodatie voor kort verblijf, eetgelegenheden met volledige bediening, catering;

-de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés,  _.. tavernes, pubs, clubs, bars, tearooms, restaurants, traiteursdiensten, alsook het inrichten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

S'tjlagen-tr'rr-het-$elgisch Staatsblad--- 16/01/2014 - AYrnëxeg iiü Monitëür bëlgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

van banketten, feestelijkheden, en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, de import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen;

-overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

-overige zakelijke dienstverlening;

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de breedste zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Ter verwezenlijking van haar doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist unaniem de statuten te herformuleren conform de hiervoor genomen beslissingen en aan te passen als volgt:

STATUTEN

A. Naam-Duur-Zetel-Doel

Artikel 1.- Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "ATELIER 84".

Artikel 2.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 3.- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Derde Straat 12 en met als exploitatiezetel 3680 Maaseik, Bosstraat 84.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, en dit In zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementen: -de uitbating, het beheer en de inrichting van hotels en dergelijke accommodatie, gites, vakantiewoningen en  appartementen, gastenkamers, vakantieverblijven en andere accommodatie voor kort verblijf, eetgelegenheden met volledige bediening, catering;

-de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, pubs, clubs, bars, tearooms, restaurants, traiteursdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden, en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, de import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen;

-overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

-overige zakelijke dienstverlening;

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de breedste zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Ter verwezenlijking van haar doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR),

Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste (1/100ste) ieder.

Artikel 6.- Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng:

- in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

- in natura, komt deze inbreng voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen slechts in aanmerking, voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten, Artikel 7.- Kapitaalvermindering

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

De reële kapitaalvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de aandeelhouders of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De nominale kapitaalvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

Artikel 8.- Kapitaalbescherming

Bij vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maanden nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda aangekondigde maatregelen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel 9.- Aandelen op naam Register

De aandelen zijn steeds op naam,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Artikel 10.- Overdracht van aandelen onder de levenden

(a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager,

(b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

(c) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

(d) In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 11.- Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drieivierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten (of) (zaakvoerders) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel tien van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 12.- Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 13.- Salaris

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

r-. `

',... T { $

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14.- Intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Artikel 15.- Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 17.- Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D. Controle

Artikel 18.- Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te

benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

E. Algemene vergadering

Artikel 19.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand september om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 20.- Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichting

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering - jaarvergadering - ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Artikel 21.- Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, ai dan niet vennoot.

Artikel 22.- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23.- Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

..; S 1 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 24.- Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 25.- Buitengewone algemene vergadering statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

F. Inventaris - Jaarrekening - Reserve - Winstverdeling

Artikel 26.- Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van

ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de

zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening,

overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 27.- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap

uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te

vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van

ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal

worden gereserveerd.

G. Ontbinding - Vereffening

Artikel 28.- Ontbinding - Benoeming van vereffenaars

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 29.- Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

H. Keuze van woonplaats

Artikel 30.- Keuze van woonplaats

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars dienen de zaakvoerdersraad bij hun benoeming of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. Bij gebreke hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

GOEDKEURING STATUTEN

De vergadering besluit na kennisname van de bepalingen van de herwerkte statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATELIER 84", deze statuten goed te keuren.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met ingang van vierentwintig december tweeduizend dertien de heer HINOUL Peter voornoemd, als gewone zaakvoerder te benoemen, die verklaart te aanvaarden. Zijn mandaat heeft een onbepaalde duur.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt de gewone zaakvoerders, ieder met macht om

afzonderlijk te handelen, om de genomen beslissingen uit te voeren en machtigt de

instrumenterende notaris om de statuten te coordineren,

Aangezien de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte dd. 24/1212013,

- bijzonder verslag van de zaakvoerder,

- een staat van actief en passief per 1/12/2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/05/2013
ÿþMod POF 11.1

f ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter g+tifie der rechtbank v, koophafdet to TONGEREN

Z 2 -05- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0894.779.270

Benaming (voluit) : 10 SONO 10

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosstraat 42, 3680 Maaseik, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag zaakvoerder

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 19 januari 2013 neemt Mevr. Steutelings Huberte haar ontslag als zaakvoerder en dit met ingang van 31 december 2012. Er wordt kwijting verleend voor haar gevoerde beleid. Er wordt niet in haar vervanging voorzien.

Dreesen Linde

Zaakvoerder

Blitagen üf j'iiet'Belech Stááistïlà-ct - 3t105/ZQ13"- Aiïnëxés iiü Moniteur berge

Op de laatste blz: vin Lùik B vermeld ''''' : '"tiectá : Náam cn hóëdánigherá val de instrumenterende notaris, hetzij van rfe perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 05.11.2012 12632-0104-011
07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.09.2011, NGL 03.10.2011 11570-0087-011
05/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 02.11.2010 10598-0076-011
27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.09.2009, NGL 20.10.2009 09820-0093-011
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 29.10.2015 15661-0393-011

Coordonnées
ATELIER 84

Adresse
DERDE STRAAT 12 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande