AU PRINCE ROYAL - HOTEL - TAVERNE

Divers


Dénomination : AU PRINCE ROYAL - HOTEL - TAVERNE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 465.281.779

Publication

21/08/2014 : HAA016008
23/10/2014
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

14 OKT. 2014

Griffie



ondernemingsnr : 0465281779

Benaming: AU PRINCE ROYAL - HOTEL - TAVERNE

(voluit)

Rechtsvorm: besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Speelhoflaan 2

3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte :Fusie- overname door vennootschap Sint-Truidense Vleesgroothandel

Uit een akte verleden voor notaris Alexandra Snyers te Sint-Truiden op 29 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid AU PRINCE ROYAL HOTEL TAVERNE, bijeengekomen is en: ondermeer volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Splitsing aantal aandelen

De vergadering beslist het aantal aandelen van de vennootschap AU PRINCE ROYAL - HOTEL TAVERNE te splitsen in 13 waardoor de tweeduizend negenhonderddrieënvijftig (2.953) aandeleni worden uitgesplitst naar achtendertigduizend driehonderd negenentachtig (38.389) aandelen. TWEEDE BESLISSING

ONDERZOEK DOCUMENTEN FUSIE EN FUSIEVOORSTEL

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de: agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde. documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze. vergadering. Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in volgende termen:

"6. BESLUIT

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, ter gelegenheid van de voorgenomen fusie van de BVBA SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL en de BVBA AU PRINCE ROYAL  HOTEL  TAVERNE, kunnen wij besluiten dat:

1. Flet fusievoorstel dat door de bestuursorganen in gemeenschappelijk overleg is opgesteld op 29' juli 2014, de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen wordt vereist.

2. De fusie kan plaatsvinden zoals omschreven in onderhavig verslag onder voorbehoud dat elk' aandeel van de BVBA AU PRINCE ROYAL  HOTEL  TAVERNE voorafgaandelijk wordt gesplitst in 13.

3. In afwijking van de bepalingen van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen er slechts een methode, met name de kapitaalswaarde op heden, is weerhouden volgens dewelke de ruilverhouding is vastgesteld, zoals in het fusievoorstel en de ontwerp fusieverslagen beschreven.. Gelet op het feit dat ten tilde van de fusie door overneming, rekening houdende met het voorbehoud geformuleerd in punt 2, betrokken vennootschappen dezelfde aandeelhouders in dezelfde verhouding zullen hebben, achten wij deze methode in de gegeven omstandigheden aanvaardbaar.

4. De voorgestelde ruilverhouding, die voorziet in de uitgifte van 38.389 nieuwe aandelen van de

BVI3A SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL als redelijk kan worden beschouwd, onder,

voorbehoud van het in punt 2 vermelde, omdat er geen benadeling of bevoordeling van

aandeelhouders plaatsvindt.

Haeselt, 22 september 2014

Foederer DFL Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Pascal Daelemans, Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van het verslag van het bestuursorgaan en een exemplaar van het verslag van de

revisor zal mee neergelegd worden op de bevoegde griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11(1!yllipp(u

mod 2,1

DER9E BESLISSING: FUSIE

1) De vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel bevatte voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 30 juni 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf '1 juli 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

C) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van achtendertigduizend driehonderdnegenentachtig (38.389) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deel nemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf heden.

De vergadering besluit dat deze resolutie aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de overnemende vennootschap.

2) De vergadering stelt vast, overeenkomstig punt h) van artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

3) De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 wetboek vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1.de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan, 2.de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap,

3.de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

VIERDE BESLISSING:

omschrijving van de over te dragen bestanddelen van activa en passive

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat het vermogen van de overgenomen vennootschap de activa en passiva bevat welke beschreven staan in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap AU PRINCE ROYAL - HOTEL - TAVERNE, opgemaakt op basis van de op 30 juni 2014 afgesloten boekhoudkundige staat.

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële relaties, lopende contracten en transacties, technische, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, welke betrekking hebben op het overgedragen vermogen. B. Aan bijzondere publiciteit onderworpen inbrengen

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt

1. Omschrijving

Gemeente Leopoldsburg, eerste afdeling

1) Een gebouw ten kadaster gekend als building gelegen Kolonel Van Heesbekestraat 6, gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 709 A met een oppervlakte van vijf aren negentig centiaren (5a9Oca), niet geTndexeerd kadastraal inkomen : tweeduizend zevenhonderdachtenzestig (2.768) euro.

2) Een gebouw ten kadaster gekend ais hotel gelegen Koning Albert I plein 28, gekend volgens titel sectie A nummer 69 T 2 met een oppervlakte van vier aren zevenenzeventig centiaren (4a77ca), en volgens recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 707 A met een oppervlakte van vier aren

tachtig centiaren (4a8Oca), niet geïndexeerd kadastraal inkomen tweeduizend

honderdachtenveertig (2.148) euro.

3) Een perceel grond ten kadaster gekend als bouwgrond gelegen ter plaatse genaamd Koning Albert I plein, gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 705 A met een oppervlakte van tachtig centiaren (80ca), niet geïndexeerd kadastraal inkomen: nihil.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 2.1

4) Een perceel grond ten kadaster gekend als bouwgrond gelegen ter plaatse genaamd Koning Albert 1 plein, gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 706 A met een oppervlakte van tachtig centiaren (80ca), niet geïndexeerd kadastraal inkomen: nihil.

2. Oorsprong van eigendom

De bvba AU PRINCE ROYAL - HOTEL - TAVERNE is eigenaar van voorschreven goederen om deze verkregen te hebben als volgt

het goed voornoemd sub 1 om het verkregen te hebben vanwege de naamloze vennootschap LLOYDSPHARMA te Waver ingevolge akte aankoop verleden voor geassocieerde notaris Philippe Grolle te Lommel met tussenkomst van geassocieerde notaris Daisy de Kegel te Brussel op dertig maart tweeduizend en zes, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder formaliteitsnummer 71-T-21/04/2006-04581;

- het goed voornoemd sub 2 om het verkregen te hebben vanwege mevrouw LEMMENS Marie Jeanne Valérie Alphonsine, echtgenote van de heer Lambrechts Jérôme Paul Aldegoride Marie, ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Joan de Coster te Duffel met tussenkomst van notaris René Vankrunkelsven te Leopoldsburg op dertig juni negentienhonderd tweeënnegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder formaliteitsnummer op 27 juli 1992, boek 3701 nummer 25.

het goed voornoemd sub 3 om het verkregen te hebben vanwege mevrouw BOECKX Petra ingevolge akte aankoop verleden voor geassocieerde notaris Philippe Crolla te Lommel op vijf december tweeduizend en elf, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder formaliteitsnummer 71-T-16/12/2011-13676

- het goed voornoemd sub 4 om het verkregen te hebben vanwege de vennootschap SINT-TRUIDENSE VLEESGROOTHANDEL ingevolge akte aankoop verleden voor geassocieerde notaris Philippe Crolla te Lommel op vijf december tweeduizend en elf, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder formaliteitsnummer 71-T-16/12/2011-13675.

3, Voorwaarden

De hiervoor beschreven onroerende goederen worden overgedragen aan de overnemende. vennootschap onder volgende voorwaarden.

Algemene voorwaarden:

1) Eigendom: De overnemende vennootschap bekomt de eigendom van het goed vanaf heden. De overgenomen vennootschap verklaart dat het met geen enkel voorkeurrecht tot aankoop, voorkooprecht of recht van wederinkoop is bezwaard uit hoofde van pacht, ruilverkaveling, natuurbehoud, wooncode of anderszins; en het verder met geen vervreemdingsverbod is bezwaard.

2) Gebruik: De overdrager verklaart dat het overgedragen goed voor eigen gebruik beschikbaar is. De overnemer treedt in het genot vanaf heden,

3) Belastingen: De overnemende vennootschap draagt, voor wat het lopend fiscaal dienstjaar betreft, zijn deel in de onroerende voorheffing, alsook in de bestaande of nog gebeurlijk te vestigen gemeentebelastingen vanaf heden. Ondergetekende notaris heeft de overnemende vennootschap ingelicht aangaande mogelijke verminderingen op onroerende voorheffing. De overgenomen vennootschap verklaart geen achterstallige gemeentebelastingen te hebben. Aangaande de voorliggende straat of eventueel voetpad verklaart hij verder dat er geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn. Mochten deze toch bestaan, dan zal hij ze te zijnen leste nemen voor de tot op heden uitgevoerde infrastructuur,

4) Brandverzekering: Ondergetekende notaris wijst de overnemende vennootschap erop dat de brandverzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum waarop de notariële akte is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd. De overgenomen vennootschap verbindt er zich toe zijn verzekeringspolis nog acht dagen vanaf heden in stand te houden, om de overnemende vennootschap toe te laten een nieuwe polis aan te gaan, indien hij tegen brand en aanverwante risico's wenst verzekerd te zijn. De overnemende vennootschap doet in voorkomend geval onmiddellijk het nodige voor het aangaan van een nieuwe polis.

5) Water - gas - elektriciteit: De overnemende vennootschap is verplicht alle eventueel bestaande contracten betreffende water-, gas- of elektriciteitsvoorziening over te nemen. Hij stelt deze diensten op de hoogte van zijn aankoop.

6) Erfdienstbaarheden: Het goed wordt overgenomen in zijn huidige toestand, met al zijn erfdienstbaarheden De overgenomen vennootschap verklaart geen erfdienstbaarheden te hebben toegestaan en dat er ook geen ontstaan zijn door bestemming van de huisvader, behoudens eventueel bomen staande te dicht bij de grenslijn. Het goed wordt overgenomen met alle rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

7) Oppervlakte: Het goed wordt overgenomen zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan één/twintigste met de werkelijke grootte.

8) Staat - gebreken: Het goed wordt overgenomen in de staat waarin het zich bevond op het ogenblik van het afsluiten van de onderhandse (of mondelinge) fusieakte. De overgenomen vennootschap verklaart dienaangaande geen weet te hebben van eventuele beschadigingen, die

Voorbehouden

aan het Bergisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 2.1



inmiddels zijn opgetreden. Hij verbindt er zich toe de overnemende Vennootschap hiervoor te vrijwaren, tenzij deze vroeger in genot is getreden. Het goed wordt verder overgenomen met al zijn zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de overgenomen vennootschap tot vrijwaring zou gehouden zijn wegens toestand van de bodem en van de gebouwen, en de mogelijke burenhinder. De overnemende vennootschap treedt evenwel in de rechten van de overgenomen vennootschap voor mogelijke vorderingen bij producten- aansprakelijkheid of vorderingen tegen architect en aannemers.

9) Gemene muur - afsluitingen: Het goed wordt overgenomen met alle rechten en verplichtingen omtrent eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het overgenomen goed en de aanpalende eigendcmmen.

10) Hypothecaire toestand: De overgenomen vennootschap draagt het goed over voor vrij en onbelast van alle in- en overschrijvingen met uitzondering van hetgeen volgt. Na ondervraging door de notaris bevestigt hij dat bij zijn weten het goed recent aan geen enkele in- of overschrijving werd onderworpen, en geen kennis heeft van enige procedure die het vrijgeven van het goed zou belasten (zoals faillissement of collectieve schuldenregeling):

A) behoudens de hypothecaire inschrijving in het voordeel van:

HBK-Spaarbank ten bedrage van 7.500.000 voormalige Belgische frank in hoofdsom en 375.000 voormalige Belgische frank aan bijhorigheden, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op 5 mei 1999, ingevolge akte verleden voor notaris Luc Tournier te Beverlo op 9 april 1999;

- NV RECORD Bank ten bedrage van 112.000 euro in hoofdsom en 5.600 euro aan bijhorigheden, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-1-31/01/2006-01266, ingevolge akte verleden voor notaris Luc Van Steenkiste te Brussel op 18 januari 2006;

- NV RECORD Bank ten bedrage van 87.900 euro in hoofdsom en 4.395 euro aan bijhorigheden, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-1-31/01/2006-01267, ingevolge akte verleden voor notaris Luc Van Steenkiste te Brussel op 18 januari 2006;

- NV DEX1A Bank België ten bedrage van 200.000 euro in hoofdsom en 10.000 euro aan bijhorigheden, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-i28/04/2006-04885, ingevolge akte verleden voor notaris Philippe Crolla te Lommel op 30 maart 2006;

- NV DEX1A Bank België ten bedrage van 285.000 euro in hoofdsom en 10.000 euro aan bijhorigheden, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-111/02/2008-01354, ingevolge akte verleden voor notaris Frederik Vlaminck te Antwerpen op 7 februari 2008;

- NV BANK J. VAN BREDA & CO ten bedrage van 175.000 euro in hoofdsom en 17.500 euro aan bijhorigheden, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-113/06/2012-06317, ingevolge akte verleden voor notaris Philippe Crolla te Lommel op 30 mei 2012:,

B) behoudens de volgende wettelijke inschrijvingen:

genomen ten voordele van de BELGISCHE STAAT, tweede BT1/1/ ontvangkantoor, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-1-25/02/2008-01917 tot zekerheid van een bedrag van 20146,94 euro in hoofdsom ingevolge akte de dato 22 februari 2008;

genomen ten voordele van de BELG1SCHE STAAT, tweede BTW ontvangkantoor, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt onder nummer 71-1-19/04/2010-04009 tot zekerheid van een bedrag van 24.897,19 euro in hoofdsom en 2.478 euro als bijhorigheid ingevolge akte de dato 19 april 2010;

11) Stedenbouw - klassering

De overgenomen vennootschap verklaart dat het overgenomen goed geen geklasseerd gebouw is en bij zijn weten niet gelegen is in een geklasseerde wijk of beschermd landschap/stads- of dorpsgezicht Hij verklaart verder voor aile door hem opgerichte constructies en aangebrachte veranderingen de nodige vergunningen te hebben verkregen, en de overnemende vennootschap hiervoor te vrijwaren. Hij verklaart dat het goed bij zijn weten op heden geenszins het voorwerp uitmaakt van een geplande onteigening. Hij bevestigt dat de gebouwen niet ongeschikt voor bewoning zijn verklaard en het goed niet onderworpen is aan een teks op leegstand.

* De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.21. Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt het hierna vermeld schrijven van de gemeente Leopoldsburg de dato 25 augustus 2014:

1° dat volgende stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt:

- op 22 maart 1995 het regulariseren van de afbraak van een achterbouw en het bouwen van 6 hotelkamers (perceel 707A)

- op 14 maart 2006 het bouwen van 2 appartementen en een apotheek na afbraak van een woonst en magazijn (percelen 707 A en 709 A);

- op 9 juli 2009 het uitbreiden van een bestaand hotel na het slopen van 2 woningen en het bouwen van 8 hotelkamers in het binnengebied na het slopen van de bestaande constructies (alle percelen); - op 11 september 2009 het plaatsen van 2 lichtreclames (perceel 709 A)

Op de raatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod2:1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- op 30 december 201-1 het uitbreiden van een bestaand hotel na het sic- pen- van 2 woningen, het aanleggen van een ondergrondse parking en het bouwen van hotelkamers in het binnengebied na het slopen van de bestaande constructies (aile percelen).

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming, zoals aangeduid op het Gewestplan Hasselt-Genk, gelegen is in een woongebied;

30 dat voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6,1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht;

5° het goed geen deel uitmaakt van een goedgekeurde en niet vervallen verkaveling.

60 dat volgende stedenbouwkundige misdrijven werden vastgesteld: op 26 juli 1997 voor het verbouwen van een eengezinswoning tot een woning met 3 woongelegenheden (perceel 706 A) en op 14 september 1993 voor het bijbouwen van 6 hotelkamers (perceel 707 A)

De uittreksels uit het plannen en vergunningenregister werden afgeleverd door de gemeente Leopoldsburg op 25 augustus 2014.

De overnemende vennootschap moet zich overigens, voor al wat door de hogere overheid toegelaten bouwwerken en beplantingen betreft, derwijze schikken naar aile geldende reglementen, verordeningen en vergunningen, dat de overgenomen vennootschap hieromtrent nooit verontrust noch aangesproken kan worden.

14 Bodemdecreet

1. Er werden bodemattesten afgeleverd op 23 iuli 2014 met ais inhoud: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. Opmerkingen: 1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht. 2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overclracht.ovam.be 3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."

Als hiervoor sprake is van 'een bodemattest' wordt 'de bodemattesten' bedoeld in geval er meerdere kadastrale percelen in onderhavige akte worden vermeld,

2. De notaris verklaart dat de bepalingen van hoofdstuk VIII van titel Ill van het Bodemdecreet werden toegepast.

3. Voormeld 'blanco' bodemattest impliceert geenszins dat het onroerend goed de facto niet verontreinigd zou zijn en geen garantie biedt dat in de toekomst geen bodemsaneringsmaatregelen noodzakelijk zullen zijn. De notaris wijst partijen op de mogelijkheid om vooralsnog een oriënterend bodemonderzoek te laten verrichten.

4. De overgenomen vennootschap verklaart tevens geen weet te hebben van enige verontreiniging van de grond of de gebouwen die nadelig zou kunnen zijn voor de overnemende vennootschap.

13) Vlaamse wooncode: Volgens artikel 85 van de Vlaamse wooncode hebben de V.H.M., de sociale huisvestingsmaatschappijen, de gemeente en het 0.C.M.W, een voorkooprecht op woningen, die ongeschikt, onbewoonbaar verklaard of leegstaand zijn of woningen waarvoor een conformiteitsattest met het oog op een verhuring werd geweigerd en waaraan zij renovatie-, verbeterings- of aanpassingswerkzaamheden hebben uitgevoerd met toepassing van artikel 18 § 2 en 90 van deze wooncode. Dit voorkooprecht geldt evenzeer voor woningen die nog niet werden gesloopt binnen bepaalde termijn, en tenslotte op woningen en gronden gelegen in een bijzonder gebied. Voornoemde overheden of instellingen hebben laten weten dit voorkooprecht niet toepasselijk is dan wel het niet te zullen uitoefenen.

14) Archeologisch patrimonium: Ondergetekende notaris heeft de overgenomen vennootschap ingelicht omtrent het Vlaams decreet inzake archeologisch patrimonium. De overgenomen vennootschap verklaart over geen enkele aanduiding te beschikken dat het goed onder de toepassing van dit decreet zou kunnen vallen.

15) Postinterventiedossier: Op vraag van ondergetekende notaris of er voor het overgenomen goed reeds een postintervenfiedossier werd opgesteld, antwoordt de overgenomen vennootschap ontkennend, en bevestigt hij dat er aan dit goed sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

16) Gemeentelijke inlichtingen: De gemeente waar het onroerend goed is gelegen heeft zoals hoger gemeld de stedenbouwkundige inlichtingen laten geworden waarvan een kopie aan de overnemende vennootschap werd overhandigd.

ONTSLAG AMBTSHALVE INSCHRIJVING: De hypotheekbewaarder wordt ontslagen van zijn verplichting om ambtshalve inschrijving te nemen omtrent alle bepalingen van deze akte.

C. Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in aile



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

yerso : Naam en handtekening

mod 2.1

overgedragen -rechten, overeenkomsten, schuldvordering- en' en s-chulden, te rekenen -vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum, onverminderd de boekhoudkundige terugwerkende kracht tot 1 juli 2014.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de intresten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hier inbegrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

VIJFDE BESLISSING: Kwiitina

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap.

ZESDE BESLISSING: Bevoegdheden

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten nocdzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten

b) ais vergoeding voor de overdracht van achtendertigduizend driehonderdnegenentachtig (38.389) aandelen volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de vennoten van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van elle zakelijke rechten, voorrechten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Steatsblad

rnod 2.1

vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van -lie bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

Al deze beslissingen worden elk afzonderlijk met eenparigheid van stemmen genomen

De instrumenterende notaris bevestigde in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne ais de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de onderhavige vennootschap gehouden is.

Voor analytisch uittreksel

Samen neergelegd : uitgifte akte de dato 29 september 2014, verslag bestuurorgaan, verslag bedrijfsrevisor

Notaris Atexandra Snyers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/10/2013 : HAA016008
26/04/2013 : HAA016008
05/11/2012 : HAA016008
20/12/2011 : HAA016008
03/11/2011 : HAA016008
19/04/2011 : HAA016008
21/02/2011 : HAA016008
19/02/2010 : HAA016008
26/02/2009 : HAA016008
03/12/2007 : HAA016008
27/09/2006 : HAA016008
29/09/2005 : HAA016008
08/10/2004 : HAA016008
19/02/2004 : HAA016008
18/02/2004 : HAA016008
09/05/2003 : HAA016008
22/10/2002 : HAA016008
10/11/2000 : HA100875

Coordonnées
AU PRINCE ROYAL - HOTEL - TAVERNE

Adresse
3800 Sint-Truiden

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande