AUTOMOTIVE BUSINESS CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOMOTIVE BUSINESS CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.106.101

Publication

29/04/2014 : TG085170
09/10/2014
ÿþ-

Mod Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1.11014

Naereivgd ter grille er mtÿ)libr',t* v, koophandvl rinhmrpen, l:tfd ro,;rti4ït

BELGE

2014-

1 9 -na- M4

,

,AATCRt

De griffier, Griffie

An

Voor- lRfl1~iu~uuoiupi ~~~~o

behouden B 89969

aan het

Belgisch

Staatsblac









-,--ISCH S



Ondernemingsar : 0464.106.101

Benaming

(voluit) : AUTOMOTIVE BUSINESS CONSULTANCY Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3600 Genk, Wiekstraat 45

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING artikel 537 WIB92

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 16 september 2014, dewelke binnen de wettelijke termijn ter registratie zal worden neergelegd, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUTOMOTIVE BUSINESS CONSULTANCY", dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen van "AUTOMOTIVE BUSINESS CONSULTING" afgekort "A.B.C." naar "APPLIED BUSINESS CONSULTING" afgekort "A.B.C." .

TWEEDE BESLUIT: De vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 10 september 2014 betreffende de toelichting bij de wijziging van het doel van de vennootschap. Aan dit verslag is overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen een staat, van actief en passief van de vennootschap gehecht, afgesloten op 31 juli 2014.

De vergadering ontslaat de notaris van de volledige lezing van dit verslag, be-spreekt het verslag en geeft haar goedkeuring aan dit verslag.

DERDE BESLUIT: De vergadering besluit het doel van de vennootschap overeenkomstig het voormeld verslag van de zaakvoerder te wijzigen, zodat punt A. van het huidige doel wordt vervangen door de volgende tekst:

" A. Adviseren inzake strategische en/of operationele problemen in alle mogelijke industriële of commerciële sectoren waar gespecialiseerd, gekwalificeerd of gekwantificeerd advies gevraagd wordt,"

Artikel 3 van de statuten zal in die zin aangepast worden.

VIERDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat er in de oprichtingsakte verleden voor notaris Ivo Vrancken te Genk op 7 september 1998 zevenhonderd vijftig (750) aandelen werden gecreëerd met een nominale waarde van duizend frank (1.000 BEF), zijnde vierentwintig euro negenenzeventig cent (24,79 EUR) (omzetting in euro bij buitengewone algemene vergadering van 30 november 2001, Bijlagen Belgisch Staatsblad van 8 januari 2002, nummer 881).

De vergadering besluit de nominale waarde van deze zevenhonderd vijftig (750) aandelen af te schaffen en deze te vervangen door een fractiewaarde.

VIJFDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 11 september 2014 besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van achtendertigduizend vierhonderd vierenzestig euro twintig cent (38.464,20 EUR), dit overeenkomstig artikel 537 WIB 92. Dit bruto-dividend wordt onttrokken aan de belaste reserves.

Na inhouding van de roerende voorheffing van 10%, blijft een netto-dividend ter beschikking van vierendertigduizend zeshonderd zeventien euro achtenzeventig cent (34.617,78 EUR), hetwelk integraal en onvoorwaardelijk wordt aangewend voor een verhoging van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering van 11 september 2014 heeft beslist dit netto-bedrag van vierendertigduizend zeshonderd zeventien euro achtenzeventig cent (34.617,78 EUR), te plaatsen op een geblokkeerde rekening, op naam van de vennootschap, met het oog op de kapitaalverhoging.

ZESDE BESLUIT

a. Besluit tot kapitaalverhoging: De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierendertigduizend zeshonderd zeventien euro achtenzeventig cent (34.617,78 EUR), zodat dit kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) naar drieënvijftigduizend tweehonderd en negen euro negenenzeventig cent (53.209,79 EUR). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door een inbreng in geld, zoals hiervoor vermeld, binnen voorkeurrecht, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

b. Plaatsing -inschrijving en volstorting: Op voormelde kapitaalverhoging werd ingeschreven voor de totaliteit door inbreng in geld ten bedrage van vierendertigduizend zeshonderd zeventien euro achtenzeventig cent (34.617,78 EUR).

Volstorting  bankattest: Voormelde kapitaalverhoging werd volledig in geld gestort.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(oln(enl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis Bank te Genk op 12 september 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven, blijkt dat het voormeld bedrag geplaatst staat op een geblokkeerde rekening nummer BE14 0017 3559 0583.

Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is totstandgekomen.

c. Vaststelling totstandkoming kapitaalverhoging: De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden drieënvijftigduizend tweehonderd en negen euro negenenzeventig cent (53.209,79 EUR) bedraagt en verdeeld is in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 5 van de statuten zal in die zin worden aangepast, zoals hierna vermeld.

ZEVENDE BESLUIT: Ingevolge de inwerkingtreding van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering tot de schrapping in de statuten en de verwijzingen in de statuten naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet en beslist ze tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten.

Verder besluit de vergadering de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (corporate governance-wetgeving, de vereffeningsregeling, de elektronische algemene vergadering, enzovoort...).

ACHTSTE BESLUIT: De vergadering besluit overeenkomstig de vorige besluiten de statuten te herwerken en te coördineren zodat deze vanaf heden als volgt zullen luiden:

ARTIKEL 1: RECHTSVORM -- NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: "APPLIED BUSINESS CONSULTING", afgekort "A.B.C.".

ARTIKEL 2: ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Wiekstraat 45.

ARTIKEL 3: DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

In België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening van derden :

A. Adviseren inzake strategische en/of operationele problemen in alle mogelijke industriële of commerciële sectoren waar gespecialiseerd, gekwalificeerd of gekwantificeerd advies gevraagd wordt.

B. De aankoop, de in- en uitvoer, de distributie en verkoop, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon in groot- en kleinhandel van informatie, informatiepakketten, verhandelbare producten en/of diensten; dit alles in de meest ruime zin.

C. Het stellen van alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen, het advies aan vennootschappen op het vlak van marketing, management, personeelsbeleid, logistiek, productie, verkoops- en aankooppolitiek, administratie, boekhouding en secretariaat, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten;

D, De verwerving, verkoop, ruiling, beheer en valorisatie van participaties in gelijk welke vorm ook, in alle bestaande of op te richten industriële- , commerciële- , financiële- , landbouw- , immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het beheer evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle aandelen, obligaties van alle aard, waarden en titels, roerende goederen en rechten. Zij mag belangen nemen via inbreng, fusie, opslorping, onderschrijving of op elke andere manier en in het belang financiële hulp verstrekken onder welke vorm ook aan elke onderneming, vereniging of vennootschap;

E. Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, beheren, onderhouden, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren of in huur nemen (al dan niet gemeubeld), de onderhuur, de leasing van alle roerende- en onroerende goederen, beleggingen en vermogensbeheer;

De vennootschap mag aile onroerende activiteiten uitoefenen ongeacht haar juridische vorm; zij mag alle diensten verlenen waarbij de middelen worden ingezet waarover zij beschikt om haar doel te verwezenlijken; zij mag ook door aankoop, inbreng of op elke andere manier brevetten of licenties verwerven, uitbaten en afstaan, of die van aard zijn grondstoffen en/of kennis, ervaring te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap zal zowel in binnen- als in het buitenland, alle handels- en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5: KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drieënvijftigduizend tweehonderd en negen euro negenenzeventig cent (53.209,79 EUR).

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ARTIKEL 10: BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDER: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 17: JAARVERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten telkens op de laatste vrijdag van de maand februari om 18u00. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegrafisch communicatiemiddel.

betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen of omtrent iemands stemkracht wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd met inachtneming eerst van het ene en dan van het andere standpunt.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. ARTIKEL 24: ONTBINDING: ln geval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT: Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn alle bepalingen van deze statuten toepasselijk in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna voor een eenhoofdige vennootschap gestelde regels.

ARTIKEL 31: CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

Verslag van de zaakvoerder;

-Staat van actief en passief.

Notaris Ivo Vrancken

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanighe]ei van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

04/04/2013 : TG085170
03/04/2012 : TG085170
06/04/2011 : TG085170
01/04/2010 : TG085170
06/04/2009 : TG085170
26/03/2008 : TG085170
31/03/2006 : TG085170
29/03/2005 : TG085170
22/03/2004 : TG085170
07/03/2003 : TG085170
25/03/2002 : TG085170
08/01/2002 : TG085170
08/06/2001 : TG085170
23/03/2000 : TG085170

Coordonnées
AUTOMOTIVE BUSINESS CONSULTANCY

Adresse
WIEKSTRAAT 45 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande