AUTORENT LIMBURG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTORENT LIMBURG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.827.139

Publication

22/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten die zij mag doen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap op welke wijze dan ook, betrokken mag zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangende doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan ook de functie van voorzitter, zaakvoerder, bestuurder, adviseur, commissaris of vereffenaar in een andere vennootschap uitoefenen, zo zij aan de voorwaarden daartoe voldoet.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

GURSU Serhan voornoemd, schrijft in op het kapitaal met een volstorting ten bedrage van drieduizend honderd Euro (3.100,00 ¬ ), in ruil waarvoor hij vijftig (50) aandelen bekomt, met volgnummers één (1) tot en met vijftig (50);

KIRAZ Gökhan voornoemd, schrijft in op het kapitaal met een volstorting ten bedrage van drieduizend honderd Euro (3.100,00 ¬ ), in ruil waarvoor hij vijftig (50) aandelen bekomt, met volgnummers eenenvijftig (51) tot en met honderd (100);

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

Deze inbreng in geld werd, ieder voor wat zijn of haar aandeel betreft, voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij  KBC Bank , zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 oktober 2014 afgeleverd bankattest.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel op de derde vrijdag van de maand mei om zestien uur (16.00 uur); indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden om zestien uur (16.00 uur) op de volgende werkdag.

Bestuur

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de hierna vermelde door bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Bestemming van de winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 wetboek vennootschappen.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Werden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

1) GURSU Serhan, wonende te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 339; en

2) KIRAZ Gökhan, wonende te 6163LL Geleen (Nederland), Schachtstraat 112;

Zij bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaren de opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag van de neerlegging van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Tongeren tot 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei van het jaar 2016 om zestien uur (16.00 uur.).

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan  AMAX Consultancy , burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 171, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen, onder meer voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket, alsmede voor de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag van BTW-nummer en andere noodzakelijke formaliteiten te verrichten nodig geacht inzake oprichting.

Voor eensluidend uittreksel.

Geassocieerd notaris Ilse Verdonck.

Werden gelijktijdig hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte voor registratie met het oog op publicatie.

Coordonnées
AUTORENT LIMBURG

Adresse
RIJKSWEG 339, BUS 1 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande