AUV BELGIUM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUV BELGIUM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.432.245

Publication

28/10/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1316 fi 57*

b

s

Rechtbankwan 3cauiiendC

1 MM 2013

te HASSI=I.T

Griffie

"

Benaming

(voluit) : AUV BELGIUM C.V.B.A.

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 3583 PAAL, INDUSTRIEWEG 135/1

Ondernemingsnr : 0862432245

Voorwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

NAAR AANLEIDING VAN HET BEVEL VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE HASSELT DD. 22 FEBRUARI 2013 HOUDENDE GOEDKEURING VAN HET PLAN DER VERDELING DER ACTIVA IS DE VEREFFENAAR TOT AFSLUITING VAN DEZE VEREFFENING OVERGEGAAN MET PUBLICATIE ERVAN IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

LOMMEL, 29 AUGUSTUS 2013

GET. RAF HERMANS, VEREFFENAAR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2012
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111.1Fill11%Ij#111111

behouden

aan het

Belgisch StaatsbiaC





Ondernemingsnr : 862.432.245

Benaming

(voluit) : AUV BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheïd

Zetel : 3583 Beringen (Paal), industrieweg 135/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING-INVEREFFENINGSTELLING

Uit een akte verleden voor notaris Guy Verlinden te Neusden-Zolder (Neusden) op 23 juli 2012, geregistreerd te Hasselt I op 26 juli 2012, drie bladen, geen verzendingen, boek 791,blad 50,vak 19, ondertekend door K.Blondeel, e.a. inspecteur, en ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,-), blijkt dat de: buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

1) Na kennisname van de stukken bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen: - bijzonder verslag van de raad van bestuur, houdende toelichting inzake de voorgestelde ontbinding van de vennootschap;' - staat van activa en passiva;- controleverslag terzake opgesteld door de commissaris, de heer Luc CALLAERT van de bv ovv ebvba Luc Callaert met zetel te Londerzeel, Zwaluwstraat 132, en waarvan de besluiten als volgt luiden;

"Met het oog op de vereffening van de CVBA A.U.V. BELGIUM, met als maatschappelijke zetel te Industrieweg 135, Bus 1 te 3583 PAAL, heeft de Raad van Bestuur een Staat van Activa en Passiva afgesloten per 31 mei 2012 opgemaakt op basis van de realisatiewaarde. Deze Staat, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, vertoont een balanstotaal van 1183.965.9,96 EUR en een eigen vermogen van 788.743,29 EUR.

Op basis van ons beperkt onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, weerspiegelt deze Staat van Activa en Passiva naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap op 31 mei 2012 indien de door de Raad van Bestuur vooropgestelde veronderstellingen met succes door de vereffenaar kunnen gerealiseerd worden.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van de Vennootschappen teneinde de vennoten toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot vrijwillige ontbinding. Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten."

Ontbinding van de vennootschap, zodat deze enkel nog zal voortbestaan voor haar vereffening;

2) Benoeming en bevoegdheidsbepaling van de vereffenaar:

Tot vereffenaar wordt aangesteld de heer DE BAERDEMAEKER Paul Gerard Martha, dierenarts, geboren te Eeklo op 30 september 1959, wonende te 9180 Moerbeke (Waas), Spelonckvaart 44, onder de voorwaarde van de bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde rechtbank zoals wettelijk voorzien.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende Wetboek Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten krijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te, verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken,* overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de,,' verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, één of meer lasthebbers aanstellen en alle algemene en bijzondere machten toekennen, die hij gepast oordeelt; hij zal ontslagen worden van het opstellen van inventaris{ en zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

3) Ontslag van de bestuurders tengevolge van de invereffeningstelling, te weten 1) DE BAERDEMAEKER Paul Gerard Martha, dierenarts, wonende te 9180 Moerbeke (Waas), Spelonckvaart 44, en 2) G.V.P.Holding B.V. met statutaire zetel te SL Cuijk (Nederland), Beversestraat 23, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Oost-Brabant (Nederland) onder nummer 16068312 met vast&

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiger, mevrouw Frieke Haffmans, wonende te Nederland, 8051 NZ Hattem, Prins Bernhardlaan 1;

en verlening van décharge.

VOOR GELI,IINORMIG UITTREKSEL,

Bij bevelschrift gewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt op 8 augustus

2012 werd ais vereffenaar aangewezen, meester Raf Hermans, kantoorhoudende te 3920 Lommel, Michiel

,lansplein 40.

Guy VERLINDEN, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgfite van het PV van de buitengewone algemene vergadering van 23 juif 2012;

- verslag van de raad van bestuur met staat actief en passief;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- bevelschrift van de voorzitter van de rechtbank van Koophandel uitgesproken op 8 augustus 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2012
ÿþRechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3583 Beringen (Paal), Industrieweg 135/1

(volledig adres)

Onderwerp Akte : Ontslagen - benoemingen

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 23 mei 2012 blijkt het ontslag van AUV Veterinary Services B.V. (voorheen bekend onder de naam A.U.V. Internationaal B.V.)ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Oost-Brabant (Nederland) onder nummer 16075835 met vaste vertegenwoordiger de heer Otto Adj Van Dobbenburg als bestuurder en gedelegeerd bestuurder en dit met onmiddellijke ingang op datum van de vergadering.

Uit zelfde notulen blijkt dat vanaf zelfde voormelde datum voorzien wordt in de voorlopige vervanging voor voornoemde bestuurder en tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder benoemd werd G.V.P. Holding B.V. ( voorheen bekend onder dé naam A.U.V. Holding B.V.) met statutaire zetel te SL Cuijk (Nederland), Beversestraat 23, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Oost-Brabant (Nederland) onder nummer 16068312 met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Frieke Haffmans, geboren te Arnhem op 1 juni 1964. wonende te Nederland, 8051 NZ Hattem, Prins Bemhardlaan 1; dit mandaat van bestuurder en gedelegeerd bestuurder neemt

1.1

een einde op de jaarvergadering van 2012.

e

Uit de notulen van de (jaar)vergadering van aandeelhouders gehouden op 21 juni 2012 blijkt dat

- de vergadering kennis nam van het ontslag als bestuurder van AUV Veterinary Services voornoemd en van de voorlopige vervanging ervan door G.V.P.Holding B.V. voornoemd met vaste vertegenwoordiger, mevrouw Frieke Haffmans, voornoemd, en dit tot de te houden jaarvergadering, te weten 21 juni 2012;

- met eenparigheid van stemmen kwijting verleend werd aan aile bestuurders voor hun bestuur tot op 23 mei 2012 voor AUV Veterinary Services BV en tot 21 juni 2012 voorde anderen, en voor hun toezicht gedurende het afgelopen boekjaar; '

- met eenparigheid van stemmen beslist werd te (her)benoemen als bestuurder, G.V.P.Holding B.V. ( voorheen bekend onder de naam A.U.V. Holding B.V.) met statutaire zetel te SL Cuijk (Nederland, Beversestraat 23), ingeschreven In het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Oost-Brabant (Nederland) onder nummer 16068312 met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Frieke Haffmans, gCboren te Arnhem op 1 juni 1964, wonende te Nederland, 8051 NZ Hattem, Prins Bemhardlaan 1; dit mandaat van bestuurder neemt een einde op de jaarvergadering te houden in 2014.

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden na de jaarvergadering, op 21 juni 2012 blijkt dat met eenparigheid van stemmen

Nbenoemd werd als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder, G.V.P.Holding B.V. voornoemd, met mevrouw Fáeke

C Haffmans vobmoemd als vaste vertegenwoordiger.

N

Getekend,

Paul De L aerdemaeker, bestuurder.

Frieke Hoffmans als vaste vertegenwoordiger van G.V.P.Holding B.V, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur.

r t

et

et

et

dp 'd tigfféli z. van LrrjkR vermelden-: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. betzijvan de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Mgr= : Naam en handtekening.

1/4.11.1.4 rd 11.1

>" " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te m - , -n kopie

na neerlegging ter griffie van

11lI1IVIIN313316III~VIlI2*II

*1



Ondememingsnr : 862.432245 Benaming

(Voluit) : AUV BELGIUM (verkort)



16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 09.07.2012 12283-0262-021
14/09/2011
ÿþ MOE 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

02 -0" 9- 2

HAssj ie

i ii ui uil a9010" alui iii

*1113

Vc behc aar Bek Staal

ni

Ondernemingsnr : 0862.432.245

Benaming

(voluit) : AUV Belgium

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 135/1, 3583 Beringen-Paal

Onderwerp akte : herbenoeming (gedelegeerd) bestuurders

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders en de erop volgende raad van'' bestuur gehouden op de 16 juni 2011 blijken volgende herbenoemingen voor een termijn van vier jaar (tot de: jaarvergadering te houden in 2015):

-De BV AUV Internationaal met statutaire zetel te 5431 SL Cuijk (Nederland), Beversestraat 23'. ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Oost-Brabant (Nederland) onder nummer 160 75835 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Otto Arij Van Dobbenburgh als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur;

-De Heer Paul De Baerdemaeker als bestuurder.

Getekend,

A.U.V. Internationaal BV, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door cie Heer Otto Arij Van Dobbenburgh

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/09/2011
ÿþ" "

Mop 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

1111 1111111 1Ii 11111 ll 1 I i II l il1 Iii m

*11139011'

Ondememingsnr : 0862432245

Benaming

(voluit) : AUV Belgium

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 135/1, 3583 Beringen-Paal

Ondervirev ette : herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de a juni 2010 blijkt de herbenoeming als commissaris voor een periode van drie jaar (tot de jaarvergadering te houden in 2013) van de bv ow ebvba Luc Callaert met zetel te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 132 vertegenwoordigd door de Heer Luc Callaert.

Getekend,

AU. V. internationaal BV, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door de Heer Otto Arij Van Dobbenburgh

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vo

iReho

aan

34

Staat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 -09.. 2018

GNÁSS~ËT

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 21.06.2011 11192-0555-021
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 18.06.2010 10193-0470-021
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 23.06.2009 09277-0359-021
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 28.07.2008 08483-0086-020
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 05.07.2007 07365-0164-018
22/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 16.06.2005, NGL 20.07.2005 05530-4893-015

Coordonnées
AUV BELGIUM

Adresse
INDUSTRIEWEG 135, BUS 1 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande