AVANTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVANTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.651.909

Publication

21/03/2014
ÿþ. s

Mod Word 11.1

[il ~ ~~; `~; _.~_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel

1 6 IWt(T 2014

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0859.651.909

Benaming

(voluit) : AVANTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Markt 4 bus 7 te 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING - ARTIKEL 537 WIB92

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 25 november 2013 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering legt aan ondergetekende notaris de beslissing van de algemene vergadering op datum van vijftien november tweeduizend dertien voor waarin beslist werd om een dividend uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid WIB92.

Er werd besloten tot uitkering van een bruto dividend ten bedrage van vierhonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 425.000,00), aan te rekenen op de beschikbare reserves. Deze dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 WIB92, welke het mogelijk maakt om reserves uit te keren tegen inhouding van 10% roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in het kapitaal. Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ten bedrage van driehonderdtweeëntachtigduizend vijfhonderd Euro (382.500,00) ter beschikking. De vennoot heeft besloten het aldus verkregen netto dividend in te brengen in kapitaal onder voorwaarden voorzien in artikel 537 WIB92. Gelet op het feit dat de vennootschap niet over voldoende liquide middelen beschikt om het dividend uit te Keren in speciën werd besloten het te boeken op rekening-courant ten gunste van de heer Gijbels Bert. De Kapitaalverhoging vindt derhalve plaats door middel van een inbreng in natura van voormeld vorderingsrecht op het toegekende dividend.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter doet lezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt op tweeëntwintig november tweeduizend dertien en het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, Het verslag van de bedrijfsrevisor werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Briers, Bekkers & Co, bedrijfsrevisoren, gevestigd te 3660 Opgiabbeek, Weg tiaar Opoeteren 10, vertegenwoordigd door de heer Simon Briers en opgesteld op éénentwintig november tweeduizend dertien.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Avante bestaat uit de inbreng het vorderingsrecht op dividenden toegekend in het kader van artikel 537 WIB, ten gunste van de heer Gijbels Bert.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting van de inbreng in natura, werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-De voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoordt is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van driehonderd

i II

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

tweeëntachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 382.500,00) bestaat uit de toekenning van 559 nieuwe aandelen van

dezelfde aard als de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Opglabbeek, op 21 november 2093.

Briers, Bekkers & Co BVBA burg ven

vertegenwoordigd door

Simon Briers

Bedrijfsrevisor."

Een origineel van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zal

samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van driehonderd tweeëntachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 382.500,00), om het kapitaal van de vennootschap te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op vierhonderdenzevenduizend vijfhonderd euro (¬ 407.500,00), door inbreng in natura van een rekening courant ten bedrage van driehonderd tweeëntachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 382.500,00) gecreëerd in het kader van voormelde dividenduitkering.

Ingevolge deze kapitaalverhoging zullen er vijfhonderd negenenvijftig (559) nieuwe aandelen worden uitgegeven, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van zeshonderd vierentachtig euro één eurocent (¬ 684,09) per aandeel.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (900%).

Beschrijving van de inbreng in natura:

De kapitaalverhoging geschiedt voor een netto bedrag van driehonderd tweeëntachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 382.500,00) door inbreng in natura van de vordering in rekening courant van de enige aandeelhouder op de vennootschap als volgt:

-De heer GIJBELS Bert, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met zijn netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten driehonderd tweeëntachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 382.500,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit saldo van de door hem aangehouden rekening courant tot stand is gekomen ten gevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van vijftien november tweeduizend dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen met toepassing van artikel 537, eerste lid W1B92.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng in natura worden vijfhonderd negenenvijftig (559) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De vijfhonderd negenenvijftig (559) nieuwe aandelen worden, als vergoeding voor de gedane inbreng, toegewezen als volgt:

-De heer GIJBELS Bert, voornoemd, vijfhonderd negenenvijftig (559) aandelen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is, dat elk nieuw aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk gebracht is op vierhonderdenzevenduizend vijfhonderd euro (¬ 407.500,00) en is vertegenwoordigd door achthonderd en negen (809) aandelen.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en artikel 6 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 6. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdenzevenduizend vijfhonderd euro (¬ 407.500,00), vertegenwoordigd door achthonderdennegen (809) aandelen op naam, zonder vermelding van de nominale waarde. leder aandeel vertegenwoordigt één/achthonderdennegentigste (1/809ste) van het maatschappelijk kapitaal."

ZESDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerder en ondergetekende

notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten en

R

a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad besluit de algemene vergadering met algemeenheid der stemmen de nieuwe statuten aan te nemen als gevolg van de voormelde beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL



Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor en de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd Notaris te Halen.

..



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 14.06.2013 13179-0131-011
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 03.08.2012 12382-0017-011
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 29.06.2011 11229-0427-011
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 21.06.2010 10200-0383-009
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 22.07.2009 09452-0344-010
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 28.07.2008 08484-0050-010
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 23.07.2007 07448-0321-010
07/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 05.07.2006 06412-4914-011
03/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.05.2005, NGL 29.07.2005 05610-1829-011
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 18.08.2015 15439-0373-011

Coordonnées
AVANTE

Adresse
MARKT 4, BUS 7 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande