AVEDIM

Divers


Dénomination : AVEDIM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 427.871.552

Publication

23/10/2014
ÿþ Mod Won:1 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111.111111.011

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

I OKT. 20%

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vormelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0427-871-552

Benaming (voluit): Avedim

(verkort) naamloze vennootschap

Rechtsvorm: Zetel (volledig adres) Prins-Bisschopssingel 60 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte vereffening-ontbinding  sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

1. vzReLAGEN

Bespreking van:

a) het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 9 juli 2014 met aangehechte staat van activa en passiva, afgesloten op 30 juni 2014.

b) het verslag van de bedrijfsrevisor, de BV bvba IRA NICOLAIJ met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door Mevrouw Ira Nicolaij.

Haar besluiten de dato 28 augustus 2014 luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het

van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de NV AVEDIM met zetel te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 60, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 juni 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal

opgeeft van 1.107.983,03 EUR en een netto-actief van 966.042,43 EUR. Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan wer overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van genoemde beroepsnormen, hebben wij vastgesteld dat elle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Wetboek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op

het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de

algemene vergadering, werd evenwel nog niet geconsigneerd.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de

algemene vergadering en die niet in het verslag van het

bestuursorgaan zou voorkomen."

Sint-Truiden, 28 augustus 2014.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ Ira

bedrijfsrevisor. '

2. VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden beslist de vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang van tweeëntwintig september tweeduizend veertien.

3. VOORSTEL TOT ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184 §5 VAN BET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - AFGIFTE GOEDEREN.

De vergadering besluit, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij tot onmiddellijke sluiting der vereffening in onderhavige akte wordt besloten.

De voorzitter verklaart:

a. Activa

Blijkens de staat van activa en passiva, is de vennootschap thans eigenaar van navolgend onroerend goed :

UASSELT - vierde afdeling

Zen nijverheidsgebouw op en met grond en met alle aanhorigheden, staande en gelegen Prins Bisschopssingel 60 gekadastreerd sectie E nummer 0182/K, groot vijfentwintig aren vierennegentig centiaren (25a. 94ca.).

Toebedeling

Het goed wordt in de licht van de sluiting van de vereffening aan de hogervermelde aandeelhouders toebedeeld, ieder in verhouding tot hun deelname in het kapitaal, zonder betaling van een prijs, te weten:

- aan de heer FRANSENS Georges wonende te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 60: voor 1400/3000ste;

- aan mevrouw VERMEULEN Georgine, wonende te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 60: voor 1400/3000ste;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- aan mevrouw FRANSENS Martine, wonende te 9120 Beveren, Fabriekstraat (Kal) 41: voor 100/3000ste;

- aan mevrouw FRANSENS Françoise, wonende te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 241: voor 100/3000ste.

Die verklaren dit goed in gezegde verhouding te aanvaarden onder de voorwaarden vermeld in de akte.

Afgifte overige goederen

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (op 22 september 2014 niet bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer FRANSENS Georges, in zijn hoedanigheid van aandeelhouder, waarbij de algemene vergadering aan deze aandeelhouder de bevoegdheid verleent deze activa, indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de aandeelhouders van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de aandeelhouders van de alsdan vereffende vennootschap, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

In het bijzonder verleent de algemene vergadering aan de heer FRANSENS Georges, in zijn hoedanigheid van aandeelhouder van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende welkdanige vorderingen ten aanzien van de fiscus van welke aard dan ook (al dan niet vermeld op de voormelde staat van activa en passiva - directe en indirecte belastingen van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord - zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap), alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen.

De heer FRANSENS Georges zal hiertoe alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen

instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de thans vereffende vennootschap en zal instaan voor de correcte inning van de ontvangen vordering.

Gelet op het voorgaande dient voor het overige hierover geen bijzondere verdeling te worden opgenomen.

Onmiddellijke sluiting

De voorzitter verklaart uitdrukkelijk:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, zoals blijkt uit de voormelde conclusies van de aangestelde bedrijfsrevisor;

Voor zoveel als nodig brengt de voorzitter thans de betalingsbewijzen voor van de kosten van onderhavige vereffening (notaris, revisor en accountant).

Aldus stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de ondergetekende notaris op basis van deze elementen dat et geen te vereffenen passive meer zijn.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of aandeelhouders toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er geen vereffenaar is benoemd;

3) dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders, zoals hiervoor uiteen gezet.

Dat bijgevolg aan alle voorwaarden bepaald in artikel 184, g 5 1° lid is voldaan om te kunnen overgaan tot de vereffening-ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

Rekening gehouden met het voorgaande, keurt de algemene vergadering uitdrukkelijk de voorgestelde rekening van de vereffening en uitwerkingen goed. Voor zoveel als nodig geven de aandeelhouders, ingevolge de ondertekening van onderhavig proces-verbaal, kwijting voor alle uitgekeerde bedragen en verklaren dienaangaande voor het overige niets meer te vorderen hebben.

De vergadering beslist dan ook, met eenparigheid van stemmen, tot toepassing van artikel 184 g5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

4) De voorzitter wijst het bestuursorgaan erop dat, ingeval er geen vereffenaar(s) benoemd word(t)en, zij overeenkomstig artikel 185 van het wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden beschouwd worden als vereffenaar(s) en bijgevolg verantwoordelijk,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

dus ook aansprakelijk zijn voor de aanzuivering van elle passiva voordat het ontbindingsbesluit genomen werd.

4. VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE BESTUURDERS - KWIJTING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de

vennootschap het mandaat van de bestuurders van rechtswege be-

ëindigd is. Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan

de bestuurders :

De Heer FRANSENS Georges, voornoemd;

Mevrouw VERMEULEN Georgine, voornoemd;

Mevrouw FRANSENS Françoise, voornoemd

voor hun bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar en 22

september 2014.

5. SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf 22 september 2014 definitief heeft opgehouden te bestaan.

6. BESLISSING OM DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP TE BEWAREN GEDURENDE DE DOOR DE WET VOORZIENE TERMIJN

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden ten huize van de heer FRANSSENS Georges, 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 60.

7. BENOEMING VAN BIJZONDERE LASTHEBBER

De vergadering verleent volmacht aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om elle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook elle stukken en akten te tekenen, inclusief elle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting, wijziging of stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

- -.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Luik 13 - vp.rvrib

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de'

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag raad van bestuur met staat van activa en passiva, verslag bedrijfsrevisor. (get.) Notaris Vanhelmont.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/09/2013 : HA064602
07/08/2013 : HA064602
20/07/2012 : HA064602
15/07/2011 : HA064602
02/08/2010 : HA064602
08/07/2009 : HA064602
03/07/2008 : HA064602
07/09/2007 : HA064602
31/07/2007 : HA064602
11/06/2007 : HA064602
28/07/2006 : HA064602
12/07/2005 : HA064602
22/06/2004 : HA064602
06/05/2004 : HA064602
24/06/2003 : HA064602
23/07/2002 : HA064602
24/07/2001 : HA064602
21/09/2000 : HA064602
25/07/2000 : HA064602
23/07/1999 : HA064602
14/03/1997 : HA64602
09/07/1996 : HA64602
06/12/1994 : HA64602
11/03/1988 : HA64602
01/01/1988 : HA64602
24/12/1985 : HA64602

Coordonnées
AVEDIM

Adresse
Rechtsvorm: Zetel (volledig adres) Prins-Bisschopssingel 60 - 3500 Hasselt

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande