AVIATION RECYCLING WORLDWIDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVIATION RECYCLING WORLDWIDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.674.875

Publication

20/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301818*

Neergelegd

18-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546674875

Benaming (voluit): Aviation Recycling WorldWide

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3560 Lummen, Neerstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen op de rechtbank van koophandel te

Hasselt.

Uit een akte verleden voor ons, meester Jan LAMBRECHT, notaris te Lummen, op 18

februari 2014 blijkt dat:

1. De heer VERBIST, Hans Jozef, geboren te Aarschot op negenentwintig juni duizend negenhonderdzevenenzestig, rijksregisternummmer 670629-269-19, echtgenoot van mevrouw VISSERS Lucia Maria, wonende te 3201 Aarschot, Hamerstraat 14. Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Dirk Michiels te Aarschot op 24 mei 2005, niet gewijzigd tot op heden, zoals verklaard.

2. De heer WYERS, Glenn Jan Martin, geboren te Neerpelt op veertien december duizend negenhonderdvierentachtig, rijksregisternummer 841214-027-43, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3800 Sint-Truiden, Leopold II straat 65.

3. De heer WYERS, Rudi Jan Leo, geboren te Hasselt op veertien maart duizend negenhonderdeenenzestig, rijksregisternummmer 610314-325-72, echtgenoot van mevrouw VLIEGEN Ingrid Maria, wonende te 3560 Lummen, Fazantenstraat 5. Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Peter Berben, alsdan te Neerpelt, op 18 augustus 1983, gewijzigd blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 19 februari 2004, met behoud van het wettelijk stelsel.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de benaming  Aviation Recycling WorldWide .

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer VERBIST Hans, wonende te 3201 Aarschot (Langdorp), Hamerstraat 14, titularis van tweeënzestig (62) aandelen

2. De heer WYERS Glenn, wonende te 3800 Sint-Truiden, Leopold II straat 65, titularis van tweeënzestig (62) aandelen

3. De heer WYERS Rudi, wonende te 3560 Lummen, Fazantenstraat 5, titularis van

tweeënzestig (62) aandelen

Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De oprichters verklaren en erkennen dat de aandelen volgestort zijn ten belope van

zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND DRIEHONDERD

EURO (¬ 6.300,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met

nummer BE97 7350 3499 4049, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de nv

KBC Bank.

Een bankattest, gedateerd op 17 februari 2014, werd als bewijs van de storting aan Ons,

instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3560 Lummen, Neerstraat 19.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1. De aankoop, verkoop, groot- en kleinhandel, productie en onderhoud van alle vliegtuigen en vliegtuigonderdelen, helikopters en helikopteronderdelen

2. Het slopen, verschroten van vliegtuigen en helikopters alsook het verkopen, verwerken en behandelen van de afvalstoffen hiervan.

3. De aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van alle tweedehands voertuigen, motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook producten van machine-, metaal, hout of kunststofindustrie die ermee verband houden;

4. Klein of groothandel van tweedehands motorvoertuigen, wissel- en hulpstukken, brandstoffen en smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten.

5. Uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en koetswerk, garagehouder-hersteller

6. Verhuur van motorvoertuigen en bouwmachines

7. Optreden als handelspersoon, verkoop op commissie.

8. Het vervoer van nationaal en/of internationaal van alle goederen langs de weg, over het water of door de lucht.

Vervoer voor derden van allerlei goederen, afvalstoffen en recuperatiematerialen, inclusief goederen, afvalstoffen en recuperatiemateriaal, inclusief goederen onderworpen aan ADR

9. Ophalen, opslaan, sorteren mechanisch behandelen en doorverkopen van afvalstoffen en groenafval, metaal (ferro en non-ferro), autowrakken, batterijen, banden, enz.

10. Containerdienst voor allerlei goederen, afvalstoffen en recuperatiemateriaal alsook het verhuren van containers.

11. Depollutie van allerlei voertuigen.

12. Afbraak-, kraan en graafwerken.

13. Afbraak van machines en constructies.

14. Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, administratieve diensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van gereglementeerde diensten.

15. Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contacteren van aannemers van bouwwerken. De coördinatie, de promotie en verkoop hiervan.

16. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

management, engineering en consulting; het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

17. Het uitvoeren van zowel technische als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim. Het voeren van consultingsactiviteiten, omvattende onder meer de uitvoering, de studie, de organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische en financiële aangelegenheden.

18. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

19. Het nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

20. Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon, dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle onroerende en roerende goederen; het beheer, het verwerven, het in stand houden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

21. Het besturen van vennootschappen, ongeacht hun doel, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen; alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

22. Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haar aval verlenen. De vennootschap kan alle handels- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin.

23. Managementactiviteiten van holding : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en de andere middelen.

24. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

25. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap. Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in art. 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het bellegingsadvies van 5 augustus 1991.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om 17.00uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, kan de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de

statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 februari 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: De heer WYERS Glenn Jan Martin, ongehuwd, wonende te 3800 Sint-Truiden, Leopold II straat 65 en De heer VERBIST Hans Jozef, echtgenoot van mevrouw VISSERS Lucia Maria, wonende te 3201 Aarschot (Langdorp), Hamerstraat 14 die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Foederer DFK, te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Luik B - Vervolg

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jan LAMBRECHT, neergelegd uigifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
AVIATION RECYCLING WORLDWIDE

Adresse
NEERSTRAAT 19 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande