AVIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 413.582.561

Publication

27/06/2014
ÿþ4 ~

Mod Word 11,1

I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

i 8 JUNI 2014

1erf`liti!lege:

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 413.582.561

Benaming (voluit) : AVIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kroonwinningstraat 6 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Met splitsing gelijkgestelde verrichting  Partiële Splitsing

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 12 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVIMMO", waarvan de zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Kroonwinningstraat, 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt onder nummer 0453.944.063, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het voorstel van partiële splitsing opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 743 wetboek van vennootschappen en het verslag van de externe accountant overeenkomstig artikel 746 wetboek van vennootschappen,

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering beslist vervolgens een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris, na door laatstgenoemde en de aandeelhouders voor "ne varietur" geparafeerd te zijn.

Gelet op punt 2. van de agenda beslissen de aandeelhouders bij uitdrukkelijke en eenparige stemming toepassing te willen maken van artikel 749 juncto artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen en verklaren ze bijgevolg bij eenparigheid af te zien van de toepassing van de artikelen 745 en 748 van het Wetboek van vennootschappen (wat laatstgenoemd wetsartikel betreft in zover het naar dit verslag verwijst).

Uit de verklaring van heden gedaan door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 747 van het wetboek van vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de Vennootschap.

TWEEDE BESLISSING: Verrichting met splitsing gelijkgesteld  Overgang ten algemene titel van een onderdeel van het vermogen van de Vennootschap "AVIMMO".

A. GOEDKEURING VAN DE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap "AVIMMO" door overgang van de de bestanddelen die verband houden met de ontwikkeling en exploitatie van de onroerende goederen bestemd voor residentieel gebruik, gelegen te Knokke, Dumortierpfein, te Knokke, Driehoeksplein, te Brussel, Londenstraat en te Hasselt, Kolonel Dusartplein, evenals het rollend materieel in een nieuw op te richten vennootschap.

De bestanddelen die verband houden met de ontwikkeling en exploitatie van de onroerende goederen bestemd voor residentieel gebruik, gelegen te Knokke, Dumortierplein, te Knokke, Driehoeksplein, te Brussel, Londenstraat en te Hasselt, Kolonel Dusartplein, evenals het rollend materieel toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld per 30 september 2013, waarvan een kopie aan het splitsingsvoorstel werd gehecht, zullen overgaan naar de nieuwe vennootschap "AVIRES" volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel, tenzij de vergadering hierover anders beslist,

B. SAMENVATTENDE BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

De vergadering verzoekt met eenparigheid ondergetekende notaris de hierna volgende samenvattende beschrijving van het overgedragen vermogen vast te stellen.

L VERMOGENSBESTANDDEEL TOE TE BEDELEN AAN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP

Het toe te bedelen vermogensbestanddeel aan de nieuwe vennootschap "AVIRES" bestaat uit de bestanddelen die verband houden met de ontwikkeling en exploitatie van de onroerende goederen bestemd voor residentieel gebruik, gelegen te Knokke, Dumortierplein, te Knokke, Driehoeksplein, te Brussel, Londenstraat en te Hasselt, Kolonel Dusartplein, evenals het rollend materieel toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld per 30 september 2013, zoals deze bestanddelen eveneens zijn beschreven in het voormeld verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEBRO ACCOUNTANTS", vertegenwoordigd door Patricia Van den Broeck, externe accountant,

De inbreng gebeurt tegen de boekwaarde per 30 september 2013 zoals die blijkt in de boekhouding van "AVIMMO".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge ALGEMENE VOORWAARDEN

Voormelde vermogensbestanddelen worden afgesplitst naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVIRES" volgens de hierna vermelde voorwaarden:

1. De inbreng geschiedt op basis van de jaarrekening van de overdragende vennootschap afgesloten per 30 september 2013,

2, De inbreng van voormelde onroerende goederen door de overdragende vennootschap in de overnemende vennootschap, omvat de geheelheid van activabestanddelen verbonden aan deze onroerende goederen, inclusief de daaraan verbonden vergunningen, evenals de uitgestelde belastingen die conform de fiscale wetgeving aan de overgedragen activa moeten toegerekend worden,

Tevens omvat de inbreng van onroerende goederen, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overdragende vennootschap heeft aangegaan met betrekking tot deze onroerende goederen.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en tegenover haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het besluit tot partiële splitsing om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De overnemende vennootschap wordt geacht de voortzetting te zijn van de overdragende vennootschap voor alle contracten met betrekking tot de overgedragen onroerende goederen door de overdragende vennootschap aangegaan.

De eventuele zekerheden en waarborgen verbonden aan de overgedragen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overdragende vennootschap met betrekking tot de overgedragen onroerende goederen.

3. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AVIRES, waarin de betrokken bestanddelen worden overgedragen.

4. De overnemende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de overgedragen vermogensbestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de overnemende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap echtverkfaarde afschriften van bekomen.

6. Alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de overgedragen onroerende goederen, worden geacht toe te behoren aan de overdragende vennootschap.

Adel emene voorwaarden van de eigendomsoverganq

Het toebedeelde vermogensbestanddeel behoorde toe aan de nieuwe vennootschap AVIRES vanaf 1 januari 2014.

11. ALGEMEEN

Komen

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de vennootschap "AVIMMO".

Niet toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap "AVIRES" of binnen de Vennootschap "AVIMMO" zijn gebleven, in de Vennootschap "AVIMMO" blijven,

C. OEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP

RU LVERHOUDING

Ingevolge de afsplitsing van het vermogensbestanddeel vanuit de vennootschap AVIMMO, dat "AVIRES" toelcomt, zal "AVIRES" eenentwintig duizend zevenhonderd vijftig (21,750) nieuwe aandelen uitgeven aan de aandeelhouders van de vennootschap "AVIMMO".

De vergadering beslist met eenparigheid dat voor zijn eenentwintig duizend zevenhonderd vijftig (21.750) aandelen van de Vennootschap "AVIMMO" iedere aandeelhouder evenveel nieuwe aandelen van de vennootschap "AVIRES" zal verkrijgen als ze reeds bezitten in de vennootschap AVIMMO.

De uit te reiken aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande.

Er werd geen opleg in geld betaald.

TOEKENNINGSWIJZE

De aandelen die toekomen aan de aandeelhouders van de Vennootschap "AVIMMO" ter vergoeding van de overgang van het afgesplitste vermogensbestanddeel van de Vennootschap "AVIMMO", zullen worden uitgereikt binnen de twee maanden volgend op de onderhavige beslissing over de partiële splitsing.

Daartoe zal de zaakvoerder van de op te richten vennootschap "AVIRES" instaan voor het aanmaken van een aandeelhoudersregister.

DEE=LNAME IN DE WINST

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap "AVIRES" in de winst deelnemen vanaf de datum van oprichting, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de Vennootschap "AVIMMO" verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2014 voor rekening van de op te richten vennootschap "AVIRES".

BOEKHOUDKUNDIGE DATUM



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2014 uitgevoerd door de Vennoctschap "AVIMMO" voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap "AVIRES",

VERSLAG VAN DE EXTERNE ACCOUNTANT

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEBRO ACCOUNTANTS", vertegenwoordigd door Patricia Van den Broeck, externe accountant, werd belast met het opmaken van een schriftelijk verslag over de splitsing in uitvoering van artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, HEBRO ACCOUNTANTS BVBA, vertegenwoordigd door Van den Broeck Patricia, externe Accountant, brengt overeenkomstig de bepaling van het artikel 731 en, artikel 746 van het wetboek van Vennootschappen verslag uit over de voorgenomen partiële splitsing.

Ondergetekende verklaart op basis van de door ondergetekende uitgevoerde en de in het onderhavig controleverslag beschreven controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van het Instituut der Accountants en de Belastingconsulenten dat:

Door de zaakvoerders van de BVBA AVIMMO de substabtiële waarde als enige waarderingsmethode werd weerhouden voor de bepaling van de ruilverhouding. Andere waarderingsmethodes werden door de zaakvoerders als niet relevant beschouwd. Deze methode is naar onze mening aanvaardbaar in het kader van deze operatie,

Door de zaakvoerders van de BVBA AVIMMO werd voor de op te richten BVBA AVIRES en waarde van 343.323,55 EUR weerhouden voor het kapitaal,

Er geen bijzondere moeilijkheden zijn geweest bij de waardering ter bepaling van de ruilverhouding.

Het onderhavig verslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van het artikel 731 en artikel 746 van het wetboek van vennootschappen in het kader van splitsingsvoorstel omtrent de partiële splitsing van AVIMMO BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 21 apri12014.

Van den Broeck Patricia,

Externe accountant,"

DERDE BESLISSING - Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist thans met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVIRES", met maatschappelijk zetel te 3500 Hasselt, Kroonwinningstraat 6 op te richten en de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afslultingsdatum van het eerste beekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering. Een uittreksel van de statuten en tijdelijke bepalingen van de vennootschap "AVIRES" wordt afzonderlijk en tegelijkertijd neergelegd met het oog op de publicatie.

VIERDE BESLISSING: Benoeming van de eerste zaakvoerders van de opgerichte vennootschap. Onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de gemengde splitsing beslist de vergadering met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, voor onbepaalde duur, van de vennootschap "AVIRES":

 De heer SIMKENS Jaak Pierre Antoine, wonende te 3500 Hasselt, Kroonwinningstraat 6

Mevrouw CROES Rozetta Joanna Maria, wonende te 3500 Hasselt, Kroonwinningstraat

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLISSING: Kapitaalvermindering - Vaststelling kapitaal na partiële splitsing

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van een deel van het vermogen van de vennootschap, het kapitaal van de vennootschap AVIMMO verminderd is met driehonderd drieënveertig duizend driehonderd drieëntwintig euro vijfenvijftig cent (343.323,55 EUR) en dat het thans honderd vijfenveertig duizend achthonderd vierenveertig euro zevenentachtig cent (145.844,87 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door eenentwintig duizend zevenhonderd vijftig (21.750) aandelen.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid als volgt de eerste alinea van artikel 5 van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt op heden v jfenveertig duizend achthonderd vierenveertig euro zevenentachtig cent (145.844,87 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door eenentwintig duizend zevenhonderd vijftig (21.750) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/eenentwintig duizend zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING: Machten

De algemene vergadering beslist met eenparigheid volmacht te geven aan de heer SIMKENS Jaak Pierre Antoine, en mevrouw CROES Rozetta Joanna Maria,, beiden voormeld, teneinde de authentieke akte houdende vaststelling van de oprichting van de nieuwe uit de met splitsing gelijkgestelde verrichting ontstane vennootschap 'AVIRES" in opdracht van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVIMMO" te ondertekenen;

De algemene vergadering verleent met eenparigheid alle machten aan het bestuursorgaan en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CORPORA FINANCE, met zetel te Anzegem, Materzeelstraat 20, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde voor de Vennootschap "AVIMMO" de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank Ondernemingen en, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid alle machten aan de zaakvoerder en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CORPORA FINANCE, met zetel te Anzegem, Materzeelstraat

Voor-behoutlèn Luik B - Vert/nie]

aan het

Belgisch Staatsblad



20, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde voor de nieuwe vennootschap "AVIRES" de noodzakelijke formaliteiten met het oog op de inschrijving van de nieuwe vennootschap bij de Kruispuntbank Ondernemingen en met het oog op haar inschrijving als BTW-belastingplichtige te verzekeren.





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Frank Goddeeris Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering.

verslag van de externe accountant.

Gecoördineerde statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2014
ÿþAbd Wized 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rot htbarik ven koophandel

31 DEC, 2013

te t-1HSSELT

Griffie

111111111tVIMR17t1111 IIII

Ondernemingsnr : 0413.582.561.

Benaming

(voluit) : AVIMMO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kroonwinningstraat 6, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel partiële splitsing

Neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt van het voorstel tot partiële splitsing de dato 27 december 2013 waarbij het voorstel luidt : "Aan de nog op te richten BVBA. AVIRES worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA. AVIMMO, die verband houden met de ontwikkeling en de exploitatie van de onroerende goederen bestemd voor residentieel gebruik gelegen te Knokke, Dumortierplein, te Knokke, Driehoeksplein, te Brussel, Londenstraat, en te Hasselt, Kolonel Dusartplein, evenals het rollend materieel eigendom van BVBA. AVIMMO, toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld op 30 september 2013, waarvan kopij bijgevoegd wordt aan huidig splitsingsvoorstel. Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten.", overeenkomstig de artikelen 677, 743 en 744 van het Wetboek van Vennootschappen.

Jaak Pierre Antoine Simkens

Zaakvoerder

Op de Matste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 29.08.2012 12535-0356-011
29/07/2011 : HA051258
15/06/2011 : HA051258
05/11/2010 : HA051258
16/06/2008 : HA051258
13/06/2007 : HA051258
01/08/2006 : HA051258
13/06/2005 : HA051258
06/08/2003 : HA051258
17/06/2000 : HA051258
04/08/1999 : HA051258
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 30.11.2015 15682-0537-014
12/01/1999 : HA051258
08/01/1987 : HA51258
01/01/1986 : HA51258

Coordonnées
AVIMMO

Adresse
KROONWINNINGSTRAAT 6 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande