AYOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AYOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.611.972

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 05.03.2014, NGL 25.04.2014 14096-0122-012
03/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 06.03.2013, NGL 02.04.2013 13075-0058-013
26/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 07.03.2012, NGL 20.03.2012 12065-0516-012
19/09/2011
ÿþMed 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..4.-

h

r

111111111111113111111

*11141063*

11

bel~ aÇ Be Sta;

HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 -09- 2011

Orlie%SELT

Ondernemingsnr 0821.611.972 Benaming

(voluit) : AYOS

B111agor btj het BeigisettStaatsblad = i9/09/2üfi1ÿÿ -Annexes dtixMoniteur belge

Eer ÿ

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoekstraat 52, 3971 Leopoldsburg

Onderwerp akte : statutenwijzigingen

In een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Luc Toumier te Beringen, niet standplaats te Beverco op negenentwintig juni tweeduizend en elf, geregistreerd te Beringen eerste kantoor op vier juli tweeduizend en elf, boek 420, blad 70, vak 13, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "AYOS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3971 Leopoldsburg, Hoekstraat: 52, ingeschreven in het rechtspersonenregister met onder-nemingsnummer 0821.611.972, opgericht bij akte verleden voor mij notaris Luc TOURNIER op éénentwintig december tweeduizend en negen, bekendgemaakt in. de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2009-12-23/0305612, en waarvan de statuten tot op, heden niet werden gewijzigd.

De voorzitter stelt vast dat er op heden tweehonderd (200) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn,: zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige verga-dering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoor-waarden tot de vergadering.

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij éénparigheid van stemmen navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap in overeen-stemming te brengen met de bepalingen van de door het verzekeringsagentschap VWM & Partners bvba bij KBC Verzekeringen. onderschreven samenwerkingsovereenkomst, door onder meer (her)formulering van de modaliteiten: betreffende overdracht van aandelen, zetel-verplaatsing, samenstelling en werking van het bestuursorgaan, en; ontbinding en vereffening van de vennootschap; zoals beschreven in de hierna gemelde statuten.

Tweede besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de voormelde; besluiten door vervanging van de huidige statuten door volgende nieuwe statuten, als volgt:

STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij; draagt de benaming "AYOS".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3971 Leopoldsburg, Hoekstraat 52.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap VWM & Partners bvba en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

-Het verlenen van strategisch, technisch, financieel en bedrijfseconomisch advies aan ondernemingen op het gebied van management, engineering, marketing en investe-ringen.

-Onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging of commercialisatie van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassing, verbeteren van industriële processen als-mede voor eigen rekening of voor rekening van. derden, of in samenwerking met der-den, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

-Onderneming in roerende en onroerende goederen; dit omvat ondermeer:

-de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, de ordening, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de procuratie;

-het optreden als tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de onroerende leasing.

-Alle handelingen. stellen. met het oog op. de .belegging van .vermogens, zowel-roerende als.onroerende.___ _. tsto blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen.

-Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen bij gehete of gedeeltelijke over-name van aandelen, dit in de ruimste zin van het woord.

-Het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapi-taalbeheer.

-Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen.

-Het toestaan van leningen, zich borgstellen, onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of vennootschappen en on-dememingen aangegaan.

-Het verstekken van inlichtingen en adviezen verbandhoudende met belegging, beheer, mobiliën en immobiliën van vermogens voor rekening van derden, dit in de ruimste zin van het woord.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, finan-ciële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrecht-streeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen be-vorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke an-dere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijke doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar maat-schappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te ver-gemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondeme-mingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakke-lijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng , fusie, op-slorping , splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennoot-schappen uitoefenen. Elke wijziging van het doel van de vennootschap moet vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld worden.

Algemeen

De vennootschap verbindt er zich toe aile bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst door het verzekeringsagentschap VWM & Partners bvba te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeen-komsten.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintig duizend EURO (20.000,- E).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder ver-melding van nominale waarde.

Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand maart om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats. Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet ven-noot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Artikel 20. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoer-ders, natuurlijke personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaak-voerders moeten samen steeds minimum 75 % van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

Elke voordracht tot zaakvoerder dient vooraf goedgekeurd te worden door KBC Verze-keringen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe-zenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van ven-nootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzit-ter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap VWM & Partners bvba.

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bij-zondere volmacht '

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvol-gend jaar.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de al-gemene vergadering.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars

beschouwd.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen

benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot

bevestiging of homologatie van hun benoeming door de algemene vergade-ring.

Derde besluit.

De algemene vergadering beslist bij deze om bijzondere volmacht te geven aan de be-sloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor FRAUSSEN Etienne" te 3690 Zutendaal, Stalkerweg 311,

evenals aan haar vennoten, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de

vennootschap bij een ondememingsloket en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten.

Vierde besluit.

De vergadering geeft de notaris opdracht tot neerlegging van de nieuwe statuten bij de griffie van de

bevoegde rechtbank van Koophandel.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal.

Notaris Luc Tournier.

r

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijtagen bij herBetgiscbrSt,aatsbiad -19/09/20111- Annexes dn IVI-onitemr-beigg

berg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 02.03.2011, NGL 12.04.2011 11083-0216-012

Coordonnées
AYOS

Adresse
HOEKSTRAAT 52 3971 HEPPEN

Code postal : 3971
Localité : Heppen
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande