B & C COIFFURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & C COIFFURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.925.545

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.03.2014, NGL 28.04.2014 14105-0274-013
24/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12300581*

Neergelegd

20-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842925545

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): B & C Coiffure

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3980 Tessenderlo, Markt 19

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - aanstelling zaakvoerder

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 20 januari 2012, dat er door de heer MEEUS Bart Eduard Nico, gekend onder rijksregisternummer 75.07.17-253.85, ongehuwd, wonende te 3800 Sint-Truiden, Fresiastraat 15 en Mevrouw MOONS Caroline, gekend onder rijksregisternummer 75.12.03122.89, ongehuwd, wonende te 3980 Tessenderlo, Sparrenweg 91 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de statuten bij uittreksel luiden als volgt.

Op de aandelen wordt ingetekend aan pari, zegge voor een waarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel. De heer Bart Meeus tekent in op het volledig kapitaal door middel van contanten, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) hetzij voor honderd (100) aandelen. Het kapitaal werd volgestort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Overeenkomstig de bepalingen van artikel 69,14° van het Wetboek van Vennootschappen, werd het volledig bedrag van de volstorting in contanten gedeponeerd op rekening nummer 001-6627702-59 bij de vennootschap BNP Paribasfortis, geopend op naam van de vennootschap in oprichting. Hieruit blijkt dat vanaf heden het volledig bedrag van het volgestorte kapitaal in contanten ter beschikking staat van de vennootschap. Het bankattest wordt aan de instrumenterende notaris overhandigd, met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam  B & C Coiffure .

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het Vlaams Gewest, met name te 3980 Tessenderlo, Markt 19.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht, mits hiervan behoorlijke publiciteit wordt gemaakt volgens de wettelijke voorschriften.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, bij akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op twintig januari tweeduizend twaalf.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- beheer en uitbating van een kapsalon voor dames, heren en kinderen;

- handel in kapsalonproducten;

- het beheer van merken en licenties in de meest ruime zin;

- de uitbating van een schoonheidsinstituut;

- het ter beschikking stellen van sauna en zonnebanken;

- de uitbating van manicuur- en pedicuursalon;

- de uitbating van een fitness-center;

- het geven van opleiding aangaande de kappersactiviteit;

- het organiseren van demonstraties, shows en voorstellingen in verband met mode en de bovenvermelde

activiteiten.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Voor eigen rekening:

- het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

- het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende leasing.

- het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, financiële, handels-, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal volstort voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Eventuele aanvullende stortingen blijken uit het vennootschapsregister.

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden.

Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap.

In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegenwoordigings- , reis- en verblijfkosten. Artikel 16.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op de tweede maandag van de maand maart om achttien uur.

Indien deze dag een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag op hetzelfde uur. Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op dertig september van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Artikel 21.

Het resultaat van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de zaakvoerders het saldo geheel of ten dele aanwenden voor uitzonderlijke afschrijvingen, het overbrengen op een bijzondere reserve- of voorzieningsfonds of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd kapitaal.

Het deel van de netto-winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering van de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

Door de voornoemde vennoten-intekenaars, handelend als eerste buitengewone algemene vergadering, werd nog eenparig de volgende beslissing goedgekeurd.

Door de voornoemde vennoten-intekenaars, handelend als eerste buitengewone algemene vergadering, werd nog eenparig de volgende beslissing goedgekeurd.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel tot dertig september tweeduizend dertien.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats in maart 2014.

2. Aanstelling zaakvoerder.

Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- De heer Bart MEEUS, 3800 Sint-Truiden, Fresiastraat 15, gekend onder rijksregisternummer 750717253-85;

- Mevrouw Caroline MOONS, 3980 Tessenderlo, Sparrenweg 91, gekend onder rijksregisternummer 751203-122-89.

3. Vaststelling maatschappelijke zetel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder stelt het adres van de maatschappelijke zetel vast te 3980 Tessenderlo, Markt 19.

4. Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De heer Meeus en mevrouw Moons voornoemd, handelend als zaakvoerder, verklaren alle daden welke

werden gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen.

5. Volmacht.

Aan de Fiduciaire Swinnen & Partners, Burg. Vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te 2400 Mol, Graaf de Broquevillestraat 4, vertegenwoordigd door de heer Johan Swinnen, zaakvoerder, wonende te 2400 Mol, De Broekbeemden 49, wordt volmacht verleend om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van de directe belastingen, BTW en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel inschrijving, wijziging als doorhaling. Deze volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling voor wat betreft de formaliteiten voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Get. notaris Paul Van Roosbroeck.

Wordt hiermede neergelegd:

- Afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
B & C COIFFURE

Adresse
MARKT 19 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande