B & D

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & D
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.049.349

Publication

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 24.01.2014 14015-0326-013
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 31.12.2014 14711-0493-013
18/07/2013
ÿþ Mod 2.0

= in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0899.049.349

Benaming

(voluit) : B & D

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Berghofstraat 8

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris FRANZ AUMANN te Sint-Truiden op achtentwintig juni tweeduizend dertien, geregistreerd te Sint-Truiden op één juli nadien, boek 568, blad 81, vak 15, aan het recht van vijfentwintig euro, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten de volgende besluiten, genomen heeft;

1) vervanging van het doel van de vennootschap door de volgende tekst:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

I. MANAGEMENTACTIVITEITEN.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar cpdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Il, HOLDINGACTIVITEITEN.

1, Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden' ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

PATRIMONIUMBEHEER.

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het' algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het, productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

1V, COMMERCIËLE ACTIVITEITEN.

1. Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuële consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enzovoorts,

2. Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m, public relations, communicatie, promotie, verkoop en reclame.

3. Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

4. Het exploiteren van een callcenter.

5, Het verlenen van advies aan de bedrijven en het uitvoeren van administratieve activiteiten ten behoeve

van kantoren.

5, Het organiseren van manifestaties, seminaries, lezingen, cursussen, tentoonstellingen, congressen.

7. Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten en alle

overige zakelijke dienstverlening ten behoeve van kantoren.

B. De exploitatie van alle horecazaken.

9. De groot- en kleinhandel, import, export en fabricatie van alle textielwaren, gordijnen en overgordijnen, interieurartikelen, porselein, glaswerk, behang, vloerbekleding, tapijten, lederwaren, schoeisel, bedden, huishoudlinnen, beddegoed en slaapcomfort In de ruimste zin van het woord.

10. De groot- en kleinhandel, import, export, fabricatie, herstelling, retouches, confectie en maatwerk van alle dames-, heren-, baby- en kinderkleding en kledingaccessiores.

11. De groot- en kleinhandel, import, export en fabricatie van uurwerken en sieraden, fantasiejuwelen, hobbymateriaal, decoratiematerialen, souvenirs, religieuze artikelen, bloemen, planten en toebehoren.

12. De groot- en kleinhandel, import, export en fabricatie van onderhouds- en reinigingsproducten en waspoeders.

13. De groot- en kleinhandel, import, export en fabricatie van competitie-, personen- en vrachtwagens, moto's, bromfietsen en fietsen, al dan niet met electrische (hulp)motor,

14, De groot- en kleinhandel, import, export en fabricatie van meubelen.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, als op commissie.

Dit alles via alle mogelijke kanalen, zoals (zonder limitatief karakter): verkoop in eigen winkels, directe verkoop, verkoop via televisie, radio, telefoon, internet of postorder enzovoorts.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

2) coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel,

Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

c~

" ~ Voor- behouden aan het

" Belgisch Staatsblad

Franz Aumann, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van het bestuursorgaan, staat van activa en passiva, gecoördineerde tekst van de statuten,

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 21.12.2012 12675-0410-013
21/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 16.02.2011 11036-0573-012
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 28.01.2010 10027-0073-012

Coordonnées
B & D

Adresse
BERGHOFSTRAAT 8 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande