B L

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B L
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.549.107

Publication

12/12/2014
ÿþMod Wo,d 11.1

,t = j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

x

j ll!i Iii i1 I ~iiii iuuiui. ~ u

19 21860*

HECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

0 3 DEC. 2014

afdelfELT

Ondernemingsnr : 0898.549.107

Benaming

(voluit) : B + L

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3920 Lommel, Kolonie 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor Jean Flemings, geassocieerd notaris te Lommel op 28 november 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist:

Eerste agendapunt  verslagen in verband met inbreng in natura

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag van BVBA Hubert Vencken, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, over de beschrijving van de ingebrachte goe-ideren en de toegepaste methoden van waardering, alsook van het verslag van het bestuursorgaan, beide opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennoot-'schappen.

De vennoten erkennen een kopie van die verslagen ontvangen te hebben vooraf-'gaand aan de vergadering en de inhoud ervan voldoende te kennen,

Het besluit van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor de dato 24 november 2014 luidt letterlijk als volgt:

"Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in B + L BVBA bestaande uit een deel van de rekening  courant ten bedrage van ¬ 200.000,00 en onroerend goed, ten bedrage van 110.000,00, samen ten bedrage van ¬ 310.000,00, is gebleken dat

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het in te brengen onroerend goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3.de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 310.000,00 die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 620 volgestorte aandelen voor de heer Gerardus VAN OTTEN en mevrouw Johanna KOOLEN;

5.er voor de tegenprestatie gesteund is op de fractiewaarde van de aandelen;

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 24 november2014.

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

BVBA HUBERT VENCKEN"

De voormelde verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen overeenkomstig artikels 313 en 75 W.Ven. samen met dit proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tweede agendapunt kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist om het maatschappelijk geplaatste kapitaal te verhogen met driehonderd en tienduizend euro (310.000 EUR), om het te brengen van vijftigduizend euro (50.000 EUR) op driehonderd zestigduizend euro (360.000 EUR), door inbreng in natura door de echtgenoten van Otten-Koolen voormeld, van:

(a)een deel van een vordering In rekening-courant op de Vennootschap, groot tweehonderd duizend euro (200.000 EUR), zoals beschreven in het voormelde revisorverslag;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

C 1, T (b)het volgende onroerende goed (hierna genoemd het 'Goed'):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge STAD LOMMEL -- eerste afdeling:

In een appartementsgebouw gelegen aan de Einderpad, gekadastreerd of het geweest zijnde Sectie C, nummer 604fW/2, groot drie are negenentwintig centiare (3a 29ca):

Een winkelruimte, Einderpad 9, gelegen op de gelijkvloerse verdieping in de zuidelijke zijde van het appartementsgebouw, omvattend:

in privatieve en uitsluitende eigendom: de winkelruimte zelf;

in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderdvijfenvijftig/duizendsten (15511.000) in de grond en de gemeenschappelijke delen van het gebouw.

Zoals voorschreven goederen beschreven zijn in de basisakte verleden voor notaris Leon Vanduffel, destijds te Lommel, op 17 augustus 1976, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 24 september daarna, boek 1185, nummer 7.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Het Goed hoort toe aan de inbrengers, de echtgenoten van Otten-Koolen, ingevolge akte van aankoop verleden voor ondergetekende notaris Jean Flemings op 19 februari 2014, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 5 maart daarna, formaliteitennummer 070-T-05/03/2014-02028; vanwege LETEN Juan en G1LIS Isabella.

en met creatie van 620 nieuwe aandelen met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen genieten.

De zaakvoerder wordt ermee belast de realisatie van de kapitaalverhoging vast te stellen,

Inschrijving en volstorting

Zijn hier tussengekomen als inbrenger/inschrijver, de heer VAN OTTEN Gerardus Johannes Henri Joseph, geboren te Eindhoven (Nederland) op 24 maart 1962, nationaal nummer 62.03.24 573-30, en zijn echtgenote Mevrouw KOOLEN Johanna Cornelia Petronella, geboren te Bergeijk (Nederland) op 21 augustus 1966, nationaal nummer 66.08.21 436-85, samen wonende te 3920 Lommel, Kolonie 139, hierna genoemd de Inbrenger',

Deze inschrijvers, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de Vennootschap.

Vervolgens verklaren zij ln te schrijven in natura op zeshonderd twintig (620) nieuwe aandelen tegen de globale prijs van driehonderd en tienduizend euro (310.000 EUR).

Deze inbreng in natura wordt gevormd door inbreng van (a) het voormelde deel van een vordering in rekening-courant op de Vennootschap, groot tweehonderd duizend euro (200.000 EUR) en (b) het voormelde Goed.

De intekenaars verklaren, en de leden van de vergadering erkennen dat ieder van de nieuwe aandelen, in overeenstemming met de statuten volledig werd volgestort,

Toekenning nieuwe aandelen - aanvaarding

Voor de voormelde inbreng in natura worden aan de inbrengers zeshonderd twintig (620) nieuwe aandelen in de vennootschap toegekend, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf heden.

De inbrenger verklaart deze aandelen te aanvaarden als vergoeding voor de voormelde inbreng in natura. Deze beslissing werd genomen met unanimiteit der aanwezige aandelen.

Voorwaarden van de inbreng van het Goed

ALGEMENE VOORWAARDEN

1.Eigendom en risico: de eigendom en het risico gaan over op de Vennootschap op heden.

2.Hypothecaire toestand: de inbrenger draagt het Goed over zonder vrijwaring voor hypotheekinschrijvingen. De bestaande hypotheekinschrijving blijft bestaan.

3.Staat: het Goed wordt ingebracht in de huidige toestand..

4.Gebreken: Door de aanvaarding van het Goed aanvaardt de Vennootschap dat het goed conform werd geleverd en dat het overeenstemt met het goed waarover overeenstemming was bereikt, en aanvaardt zij aile zichtbare gebreken. De Inbrenger geeft geen vrijwaring voor verborgen gebreken waarmee het goed op heden zou zijn behept. De Inbrenger is niet aansprakelijk voor verbor-'gen gebreken, in de mate dat hij deze gebreken niet kende; hij verklaart uitdrukkelijk niet op de hoogte te zijn van enig verborgen gebrek.

De Vennootschap treedt evenwei in de kwalitatieve rechten van de Inbrenger waaronder het recht om vorderingen in te stellen ingevolge productaansprakelijkheid, vorderingen tegen architect en/of aannemers en burenhinder, ook voor feiten en/of schade die zijn ingetreden voorafgaand aan deze akte.

5.Oppervlakte: het Goed wordt ingebracht zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, zelfs al varieert de werkelijke oppervlakte meer dan één/twintigste van de uitgedrukte oppervlakte. Een meeroppervlakte komt de Vennootschap ten goede, een minderoppervlakte is in haar nadeel. Partijen zijn het erover eens geworden dat een afwijking van de oppervlakte geen aanleiding kan geven tot enige vergoeding in hoofde van een van de partijen en de inbreng nooit ongedaan kan maken. De kadastrale beschrijvingen warden bijgevolg louter ais inlichting meegedeeld, aangezien er geen bijzondere opmeting is gebeurd.

6.Gemene muren -- afsluitingen: het Goed wordt ingebracht met aile rechten en verplichtingen omtrent eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het ingebrachte Goed en de aanpalende eigendommen.

7.Belastingen: De Vennootschap zal alle taksen en belastingen betalen van aile aard waartoe het ingebrachte Goed aanleiding zal of zou kunnen geven, en dit vanaf heden.

I, . De Inbrenger verklaart dat er geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn. Mochten deze toch bestaan, dan zal hij ze te zijnen laste nemen voor de tot op heden uitgevoerde infrastructuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge 8.Brandverzekeringspoiis: De instrumenterende notaris wijst de Vennootschap erop dat de brand-'-verzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum waarop de notariële akte is

verleden. Tot het verstrijken van deze termijn blijft de dekking van de Inbrenger gelden, tenzij de Vennootschap dekking geniet uit een andere overeenkomst. De notaris informeert de Vennootschap dat zulks enkel geldt indien er door de Inbrenger een verzekering was onderschreven. Bovendien geldt de verzekering slechts op basis van de door de Inbrenger overeengekomen dekking. Er is bijgevolg dekking tegen brand als en in de mate de Inbrenger het goed hiertegen heeft verzekerd.

9.Nutsvoorzieningen: de Vennootschap wordt erover geïnformeerd dat de nutsleidingen, de tellers en de meters eigendom blijven van de nutsmaatschappijen. Alle contracten, waaronder water, gas- en elektriciteitsvoorzieningen, kabel, telefoon en/of satelliet, worden niet overgenomen, maar het staat de Vennootschap vrij dergelijke overeenkomsten voort te zetten.

10.Kosten: de kosten, rechten en erelonen van deze akte vallen ten laste van de Vennootschap.

11.Titel: de Vennootschap zal zich moeten vergenoegen met de hiervoor opgegeven oorsprong van eigendom zonder andere titels te kunnen eisen dan een afschrift dezer.

12.Mede-eigendom -- statuten  gemeenschappelijke lasten

De Vennootschap dient zich gedragen naar alle rechten en plichten in de basisakte bedongen, verleden voor notaris Lecn Vanduffel, destijds te Lommel op 17 augustus 1976, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 24 september daarna, boek 1185, num-'mer 7.

Die akte omvat eveneens het algemeen reglement van mede-eigendom, de vermelding van de erfdienstbaarheden, de dertigjarige oorsprong van eigendom, alsook de plannen van het appartementsgebouw. De basisakte en aangehechte documenten maken samen één geheel uit. De Vennootschap ontslaat ondergetekende notaris om de voorwaarden ervan en het reglement van medeeigendom in deze akte op te nemen vermits zij verklaart in het bezit te zijn van een exemplaar ervan en deze wel te kennen.

Zij erkent ook ingelicht te zijn aangaande alle eventuele besluiten van de algemene vergadering die een wijziging brachten aan het reglement van mede-eigendom en interne orde.

Alle akten die overdracht of verklaring van eigendoms- of genotsrechten, de huurcontracten inbegrepen, tot voorwerp hebben zullen de melding moeten bevatten dat de nieuwe belang-hebbende kennis heeft van de basisakte en van het reglement van mede-eigendom en dat zij zich verbindt die na te leven, evenals de regelmatig genomen of nog te nemen besluiten van de algemene vergadering van de mede-eigenaars en dat hij in de plaats gesteld is in alle rechten en verplichtingen die er uit voortvloeien.

A. De Inbrenger verklaart dat voor het gebouw of de groep van gebouwen waarvan de bij deze ingebrachte kavel deel uitmaakt syndicus is: Vastgoed Pellettieri BVBA, te 3920 Lommel, Hertog Janplein 22.

De Vennootschap erkent een kopie te hebben ontvangen van de documenten en Inlichtingen, gegeven door de syndicus overeenkomstig artikel 577-11 § 1.

De ondergetekende notaris heeft bij ter post aangetekende brief van 3 september 2012 overeenkomstig artikel 577-11 §2 van het Burgerlijk Wetboek, een kostenstaat opgevraagd bij de gemelde syndicus.

B. De partijen zijn ervan op de hoogte dat, overeenkomstig artikel 577-11 § 2, lid 1 van het Burgerlijk Wetboek, de Vennootschap, ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, slechts gehouden is tot het betalen van de volgende kosten:

1° het bedrag van de uitgaven voor behoud, onderhoud, herstelling en vernieuwing waartoe de algemene vergadering of de syndicus ver de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

2° een staat van de oproepen tot kapitaalinbreng die door de algemene vergadering van de mede-eigenaars zijn goedgekeurd ver de vaste datum van de eigendomsoverdracht, alsook de kostprijs van de dringende werkzaamheden waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

3° een staat van de kosten verbonden aan het verkrijgen van gemeenschappelijke delen, waartoe de algemene vergadering vóór de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

4° een staat van de door de vereniging van mede-eigenaars vaststaande verschuldigde bedragen, ten gevolge van geschillen ontstaan ver de vaste datum van de eigendomsoverdracht, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht.

De kosten die de Vennootschap, ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, overeenkomstig artikel 577-11 § 2, van het Burgerlijk Wetboek, gehouden is te betalen zijn bij de Vennootschap bekend ingevolge het voorafgaandelijk dezer ontvangen van een kostenstaat opgemaakt door de syndicus.

De partijen hebben dientengevolge besloten van de wettelijke gehoudenheid tot het betalen van die kosten ln hun onderlinge verhouding alleszins niet af te wijken.

C. De partijen zijn er bovendien van op de hoogte dat:

- overeenkomstig artikel 577-11 §2 lid 5, van het Burgerlijk Wetboek, de Vennootschap, ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, gehouden is tot het betalen van de periodieke kosten, vanaf de dag waarop hij effectief gebruik heeft gemaakt van de gemeenschappelijke delen;

- overeenkomstig artikel 577-11 §5 I°, van het Burgerlijk Wetboek, de Inbrenger, met betrek-king tot het werkkapitaal van de vereniging van mede-eigenaars, recht heeft op de terugbetaling van het gedeelte van zijn aandeel daarin overeenstemmend met de periode tijdens dewelke hij juridisch geen gebruik meer kon maken van de gemeenschappelijke gedeelten.

r- V ~ D. De partijen zijn er bovendien van op de hoogte dat overeenkomstig artikel 577-11 §5 2°, van het Burgerlijk Wetboek, het aandeel in het reservekapitaal van de vereniging van mede-eigenaars, wordt beschouwd als bijzaak van de kavel, onafscheidelijk daarmee overgedragen op de Vennootschap, zodat de Inbrenger daarop geen enkel recht kan doen gelden, noch ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, noch ten aanzien van de Vennootschap. Waar nodig heeft de Inbrenger hiermede rekening gehouden bij het bepalen van de prijs die hij de Vennootschap aanrekent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge E, De Inbrenger heeft er geen weet van enige kost verschuldigd te zijn aan de vereniging van medeeigenaars, die de syndicus nog dient op te vragen aan de mede-eigenaars.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

1.Ingenottreding  gebruik:

De Inbrenger verklaart dat het Gced vrij en beschikbaar is. Het Goed is noch verhuurd, noch bezwaard met een zakelijk of persoonlijk genotrecht. De Inbrenger verklaart geen overeenkomst te hebben gesloten voor het plaatsen van een uithangbord of een reclamebord. De Vennootschap treedt in genot vanaf heden en heeft het vrije gebruik van het Goed

2.Erfdienstbaarheden:

Het Goed wordt ingebracht met alle heersende en lijdende, voortdurende en niet-voortdurende, zichtbare en onzichtbare erfdienstbaarheden waarmee het zou belast of bevoordeeld kunnen zijn.

De Inbrenger verklaart zelf geen erfdienstbaarheden geen gevestigd te hebben en er geen te ken-men, behoudens deze hierna letterlijk vermeld, dit in herhaling van voorgaande akten.

Voor zoveel ais nodig wordt alhier letterlijk herhaald hetgeen opgenomen staat in voormelde verkoopakte, verleden voor notaris Bruno Indekeu, destijds te Lommel op 14 augustus 1997; "Partijen en tussenkomende partij verklaren een erfdienstbaarheid van doorgang en doorvaart te vestigen, gratis en eeuwigdurend, op voormeld onroerend goed om vanaf de Einderpad via de bestaande overbouwde doorrit, die deel uitmaakt van voormeld appartementsgebouw, te wegen naar het appartementsgebouw, Kerkstraat 16 te Lommel, gekadastreerd of het geweest zijnde Sectie C, deel van nummer 604G12."

Dienaangaande wordt de Vennootschap in aile rechten en verplichtingen van de verkoop gesubrogeerd, zonder verhaal tegen deze laatste, in zover deze bedingen nog van toepassing zijn.

RUIMTELIJKE ORDENING -- MILIEU -REGLEMENTERINGEN

1. Stedenbouwkundig uittreksel - Artikel 5.2.1. § 1 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (vastgoed info)

Ondergetekende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van het artikel 5.2.1., § 1 van voormelde Vlaamse Codex, zoals eveneens blijkt uit het uittreksel uit het plannen en vergunningenregister van de stad Lommel, afgeleverd op 28 januari 2014

1.dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het Goed volgens het plannen-register woongebied is;

2.dat voor het Goed een stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd voor het bouwen van 4 appartementen en 2 winkels werd afgeleverd op 8 maart 1976, en een stedenbouwkundige vergunning voor het verbouwen/uitbreiden van winkel en appartement werd afgeleverd op 13 september 2004;

3.dat zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift voor het Goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41. tot en met 6.1.43.;

4.dat er op het Goed geen voorkooprecht rust, zoals bedoeld in artikel 2.4.1.;

5.dat er geen verkavelingsvergunning werd afgeleverd;

6.dat er geen krachtens artikel 4.2,12., § 2, 2° voor de overdracht verplicht as-built attest is uitgereikt en gevalideerd,

De Vennootschap verklaart een kopie te hebben ontvangen van het stedenbouwkundig uittreksel betreffende het bij deze ingebrachte goed, dat niet meer dan één jaar voor heden werd afgeleverd.

Tevens bevestigt de Vennootschap dat zij een kopie heeft ontvangen van de steden-bouwkundige inlichtingen, afgeleverd door de Stad Lommel op 28 september 2011 en zij verklaart kennis te hebben genomen van de inhoud ervan.

De instrumenterende notaris wijst partijen, overeenkomstig artikel 5.2.1 laatste lid van vcormelde Codex, op de artikelen 5.2.5. (verplichte vermeldingen in de onderhandse overeen-komst), 6.1.1., 1° lid 4° (sancties in geval van inbreuk op de informatieplicht vermeld in de arti-kelen 5.2.1. tot en met 5.2.6.) en artikel 6.3.1. van voormelde Codex (gevallen waarin de vernietiging van de titel gevraagd kan worden en de voorwaarden waaronder aan deze vorde-ring verzaakt kan worden).

De Vennootschap bevestigt ervan cp de hoogte te zijn dat hij, overeenkomstig artikel 6.3.1. van voormelde Codex, de nietigheid kan vorderen van een overdracht die plaats vond zonder dat de bepalingen van artikel 5.2.5. van voormelde Codex werden nageleefd.

De Vennootschap verklaart bij deze, overeenkomstig artikel 6.3.1., tweede lid van voormelde codex, uitdrukkelijk te verzaken aan de vordering tot nietigverklaring op basis van een inbreuk op de informatieplicht en de vroeger afgesloten onderhandse overeenkomst te bevestigen.

2. Artikel 4.2.1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

De Vennootschap verklaart door de instrumenterende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de Inhoud

van artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

3. Verkaveling

Het Goed maakt geen deel uit van een verkaveling.

4. Onteigening

De Inbrenger verklaart dat er hem voor het Goed geen onteigeningsbesluit werd betekend en dat hij geen

kennis heeft van een geplande onteigening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.Bouwvergunning

De Inbrenger verklaart dat alle door hem opgerichte vergunningplichtige constructies vergund werden c.q. gemeld werden en dat hij die constructies heeft opgericht conform de verleende vergunningen. De Inbrenger verklaart eveneens dat er bij zijn weten geen stedenbouwkundige overtredingen inzake het Goed zijn vastgesteld,

6.Ruilverkaveling:

De Inbrenger verklaart dat het Goed niet valt in een gebied van ruilverkaveling, en bijgevolg niet onderworpen is aan de desbetreffende wetgeving, hetgeen door de instrumenterende notaris wordt bevestigd. 7.Monumenten, stads- en dorpsgezichten, landschappen:

De Inbrenger verklaart dat het Goed niet beschermd is als monument en niet is gele-gen in een beschermd stads- of dorpsgezicht, als archeologisch patrimonium of als landschap, noch voorkomt op een ontwerp lijst daartoe.

8. Bosdecreet:

Ondergetekende notaris heeft comparanten toegelicht dat:

" Een grondoppervlakte onder de voorschriften van het Bosdecreet valt wanneer deze beant-'woordt aan de wettelijke definitie van bos (Bosdecreet art. 3).

" Het Bosdecreet van toepassing blijft op onwettig ontboste grondoppervlakten.

" lnzonderheid voor beboste grondoppervlakten volgende verplichtingen gelden:

obij elke kap of bij elke grondige wijziging aan de bosbodem, de strooisellaag of de kruiden-laag, dient een machtiging bekomen te worden van het Bosbeheer, tenzij anders voorzien in een wettelijk goedgekeurd beheerplan.

ogen beheerplan is wettelijk vereist voor alle aaneengesloten beboste eigendommen van minstens 5 Ha, en voor alle bossen gelegen in het Vlaams Ecologisch Netwerk, zodra dat laatste wettelijk van kracht zal zijn.

oMet het oog op de gehele of gedeeltelijke ontbossing van een perceel, geldt dat hiervoor een stedenbouwkundige vergunning met voorafgaand advies van het Bosbeheer vereist is, evenals naleving van de compensatieregeling (Bosdecreet art. 90bis, Besl. VI. Reg, van 16 februari 2001). Hiervan kan enkel afgeweken worden op grond van art. 47 en art. 87 van het Bosdecreet,

oDe verwerver neemt alle rechten en verplichtingen over die op het eigendom rusten, n1. door het Bosbeheer verleende machtigingen, subsidies of goedgekeurd bosbeheerplan."

In aansluiting daarop heeft de Inbrenger verklaard dat het Goed niet valt onder de bepalingen van het bosdecreet.

9.Vlaams Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming

a)De Inbrenger verklaart:

Ddet er op de grond, voorwerp van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, als bedoeld in het Vlaams Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

0det er met betrekking tot het Goed een bodemattest werd afgeleverd door de OVAM op 18 juli 2011, De inhoud van dit attest luidt als volgt:

"2, Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodem-kwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

b) De inbrenger verklaart met betrekking tot het Goed geen weet te hebben van bodemveront-reiniging die schade kan berokkenen aan de Vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsplicht, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

c) De Inbrenger verklaart dat de Vennootschap op de hoogte werd gesteld van de inhoud van het bodemattest vóár de ondertekening van onderhavige notariële akte.

De Vennootschap bevestigt ervan op de hoogte te zin dat hij, overeenkomstig artikel 116, §1 van voormeld decreet, de nietigheid kan vorderen van een overdracht die plaats vond zonder dat de bepalingen van artikel 101 van voormeld decreet werden nageleefd, De Vennootschap verklaart uitdrukkelijk de vroeger afgesloten overeenkomst te bevestigen en onherroepelijk te verzaken aan aile vorderingen tot nietigheid die hij zou kunnen laten gelden op grond van artikel 116 van voormeld decreet

d) De Inbrenger is met betrekking tot het Goed geen enkele vrijwaring verschuldigd aan de Vennootschap met betrekking tot de verplichtingen (technisch verslag, grondverzettoelating, bodembeheerrapport, ...) en de kosten die eventueel verbonden zijn aan grondverzet (Hoofd-stuk XIII van het Vlaams Reglement betreffende de bodemsanering en de bodem-bescherming).

e)In de brief van de gemeente Lommel de dato 28 september 2014 staat bovendien vermeld wat volgt: -Voor zover bekend wordt of werd op het onroerend goed geen activiteit uitgeoefend enlof is of was er geen inrichting gevestigd, opgenomen in bijlage 1 bij VLAREBO.

-De gemeente beschikt voor het onroerend goed niet over een attest van het OVAM register van verontreinigde gronden.

-Voor zover bekend is op het onroerend goed geen niet-vervallen milieuvergunning (of ARAB exploitatievergunning, of vergunning voor afvalwaterlozing, afvalverwerking of grondwaterwinning) van toepassing.

f) Voor zover voorgaande verklaringen door de Inbrenger te goeder trouw afgelegd werden, neemt de Vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de Inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

g) De notaris wijst de Vennootschap er echter op dat:

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge - dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

10.Leegstand en verkrotting:

De Inbrenger verklaart dat bij zijn weten het Goed niet is opgenomen in de inventaris van de leegstaande en/of verwaarloosde bedrijfsruimten; noch in de inventaris van de leeg-staande gebouwen en/of woningen, de inventaris van de verwaarloosde gebouwen en/of woningen of de inventaris van de ongeschikte en/of onbewoonbare woningen.

11.Vlaamse wooncode

De Inbrenger verklaart er geen kennis van te hebben dat het bij deze ingebrachte Goed is opge-nomen in enige inventaris van leegstaande, verwaarloosde, ongeschikte of onbewoonbare onroerende goederen en dat het Goed bij zijn weten niet valt onder de toepassing van artikel 8511 van de zogeheten Vlaamse Wooncode.

12.Natuurbehoud en natuurlijk milieu

De Inbrenger verklaart dat het Goed niet gelegen is binnen:

-een Vlaams Ecologisch netwerk (VEN);

-een Vlaams erkend natuurreservaat en hun uitbreidingszone gelegen binnen de groen- en bos-gebieden, de bosuitbreidingsgebieden en de met al deze gebieden vergelijkbare bestem-mingsgebieden aangewezen op de plannen van aanleg of de ruimtelijke uitvoerings-plannen van kracht in de ruimtelijke ordening, of het Vlaams Ecologisch Netwerk;

-een door de Vlaamse regering afgebakende perimeter binnen de groen- en bosgebieden en de bosuitbreidingsgebieden en de met af deze gebieden vergelijkbare bestemmings-gebieden aangewezen op de plannen van aanleg of de ruimtelijke uitvoeringsplannen van kracht in de ruimtelijke ordening gelegen binnen het integraal verwervings- en ondersteunend netwerk (IVON);

-de afbakening van een natuurinrichtingsproject.

Bijgevolg is het voorkooprecht voorzien in artikel 37 van het Decreet betreffende het Natuurbehoud en het Natuurlijk Milieu niet van toepassing.

13,Postinterveníie Dossier (KB 25/01/2001):

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor het Goed een postinterventiedossier werd opgesteld, heeft de Inbrenger ontkennend geantwoord en hij bevestigt dat er aan dit eigendom sedert 1 mei 2001 geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aan-nemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

14.Overstromingsgebied.

In navolging van artikel 68-7 § 4 van de wet van 25 juni 1992 op de landverzekeringsovereen-'komst en overeenkomstig artikel 17bis van het decreet integraal waterbeleid deelt de instrumenterende notaris de Vennootschap mede dat het Goed:

- niet gelegen is in een risicozone voor overstroming zoals bepaald in het K.B. van 28 februari 2007 tot afbakening van de risicozones

niet gelegen is in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

- niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

15,Stookolietank:

De inbrenger verklaart dat in het ingebrachte Goed noch een ondergronds, noch een boven-grondse stookolietank aanwezig is.

17. Elektrische installaties

Er is geen controleonderzoek gebeurd van de elektrische installatie, met toepassing van de uitzon-dering zoals is bepaald in art. 276bis, 2°, lift a), vierde lid van het Algemeen Reglement.

Derde agendapunt

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de genomen beslissing. Artikel 5 der statuten luidt voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd zestigduizend euro (360.000 EUR), Het is verdeeld in zevenhonderd twintig (720) aandelen zonder nominale waarde."

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde agendapunt

De vergadering verleent voor zoveel als nodig een bijzondere machtiging aan iedere zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

Vijfde agendapunt

Er wordt volmacht gegeven aan accountantskantoor 'Verenigde Accountants' bvba, met zetel te Bree, Kloosterpoort 14, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

I. I F

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd;

- uitgifte van voornoemde akte van statutenwijziging, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van

de rechtbank van koophandel voor registratie;

- verslag zaakvoerder; verslag revisor

- gecoordineerde statuten; historiek

Op de [natste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.07.2013 13254-0417-011
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 27.08.2012 12461-0183-011
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 28.07.2011 11351-0052-011
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 13.07.2010 10302-0591-010

Coordonnées
B L

Adresse
KOLONIE 139 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande