B & V PHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & V PHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.584.833

Publication

25/03/2014
ÿþ Mod word 11.1

elffElB1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111,11111 jIllj!11111111

beh

aa

Be Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -03- 2014

Griffie

HASSELT

Ondernemingsnr : 0877.584.833

Benaming (voluit) B & V Pharma

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Boseind 18 - 3910 Neerpelt

Onderwerp(en) akte : Kapitaalsverhoging

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 18 december 2013, geregistreerd vier bladen, geen verzendingen te Houthalen-Helchteren op 19 DEC. 2013. Ontvangen: Vijftig euro (50 EUR), De ea inspecteur (get) L. Vanderhoeydong, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & V PHARMA", waarvan de zetel gevestigd is te 3910 Neerpelt, Boseind 18 ingeschreven in het, rechtspersonenregister onder nummer 0877,584.833., volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Eerste beslissing  vaststelling van de belaste reserves.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, vierhonderd en tien duizend euro (410.000,00 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 0710612013.

Tweede beslissing: vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen vierhonderd en tienduizend euro (410.000,00 EUR) bedraagt.

Derde beslissing: beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vierhonderd en tienduizend euro (410.000,00 EUR). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de bestaande aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De bestaande aandeelhouders verklaren deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomsteblastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

Vierde beslissing: kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 16/12/2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FOEDERER DFK BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 1000 Brussel, Clovislaan 82, vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, luiden letterlijk als volgt:

"8. BESLUIT

Ondergetekende, de BV o.v,v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstreat 12, vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de inbreng in natura bij kapitaalverhoging van de BVBA B & V Pharma dat:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd i; onder Op de laatste blz. van LuiBB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

opschortende voorwaarde van de bekrachtiging van de dividenduitkering zoals voorgesteld in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van 16 december 2013 door de buitengewone vergadering van vennoten, en onder voorbehoud van de mogelijke impact van het resultaat van 2013 op de belaste reserves die deel uitmaken van de dividenduitkering;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding gebaseerd is op een akkoord tussen partijen;

5. wij ingevolge de gevolgde procedure niet in de mogelijkheid zijn om de wettelijke termijn van terbeschikkingstelling van ons verslag te eerbiedigen hoewel onze controles hierdoor niet beïnvloed werden.

De vergoeding voor de inbreng bestaat uit

" 4 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA B & V Pharma toegekend aan de heer Bart Heleven;

" 4 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA B & V Pharma toegekend aan mevrouw Véronique Jutten;

" 786 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA B & V Pharma toegekend aan de huwgemeenschap van de heer en mevrouw Bart Heleven  Véronique Juttem

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Hasselt, 16 december 2013

FoedererDFK Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen

Bedrijfsrevisor"

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderdnegenenzestigduizend euro (369.000,00 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op driehonderdzevenentachtigduizend zeshonderd euro (387.600,00 EUR), door de uitgifte van zevenhonderdvierennegentig (794) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor,

Vijfde beslissing: verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Alle aandeelhouders verklaren negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van driehonderdnegenenzestigduizend euro (369.000,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, de zevenhonderdvierennegentig (794) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- de heer HELEVEN Bart, wonende te 3520 Zonhoven, Lange Schouwenstraat 2/B, ten belope van vier (4) kapitaalaandelen;

mevrouw JUTTEN Véronique, wonende te 3520 Zonhoven, Lange Schouwenstraat 2/B, ten belcpe van vier (4) kapitaalaandelen

- de huwgemeenschap die bestaat tussen de echtgenoten HELEVEN Bart en JUTTEN Véronique, beiden voornoemd, ten belope van zevenhonderdzesentachtig (786) kapitaalaandelen.

Zesde beslissing: vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderdnegenenzestigduizend euro (369.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderdzevenentachtigduizend zeshonderd euro (387.600,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderdvierennegentig (794) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Zevende beslissing  wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Artikel vijf KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt driehonderdzevenentachtigduizend zeshonderd euro (387.600,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door negenhonderdtachtig (980) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/negenhonderdtachtigste (1/980sfe) van het kapitaal vertegenwoordigen".

Achtste beslissing - machtigingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

\oot- behouden aan het Belgisch Staatsblad

1 ~ !

Luik B - VerunIn

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uitl. te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

De vergadering verleent eveneens een bijzondere machtiging aan de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten te coordineren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering.

verslag van het bestuursorgaan

Revisoraal verslag.

Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 22.06.2013 13214-0330-011
06/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bei az Se Sta I I



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 -07- 2012

HPeS~T

Ondernemingsnr : 0877.584.833

Benaming

(voluit) : B & V PHARMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Boseind 18 te 3910 NEERPELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Op de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 14.06.2012 werd unanmiem volgende beslissing genomen met ingang vanaf 01.07.2012 :

1. Het ontslag van en décharge aan mevrouw Mevrouw VAN MOLL Madeleine, wonende Heerstraat 23 te 3910 Neerpelt, als zaakvoerder.

Voor de BVBA B & V Pharma

HELEVEN Bart

Zaakvoerder

Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 16.06.2012 12182-0190-011
06/03/2015
ÿþMad Word 11,1

Çt."4 fj;S

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

15 35779*

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 4 FEB, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0877.584.833

Benaming

(voluit) : (verkorf) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Boseind 18 te 3910 NEERPELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerders op 24.11.2014 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar de :

HORTWEIDEWEG 52A

3520 ZONHOVEN

Voor de BVBA B & V Pharma

HELEVEN Bart JUTTEN Véronique

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

B & V PHARMA

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 08.06.2011 11155-0276-011
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 05.06.2010 10155-0216-012
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 06.06.2009 09201-0320-011
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 18.06.2008 08253-0353-010
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 04.06.2007 07188-0166-010
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 24.06.2016 16226-0531-011

Coordonnées
B & V PHARMA

Adresse
HORTWEIDEWEG 52A 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande