B & A

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : B & A
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 838.044.663

Publication

04/07/2013
ÿþv /" 1~ Mud Word 11.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11011111

*13102340*

I

ivo

duuretlegd ter griffieoer

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 5 -06- 2013

De Hoofdgrifferiffie

Ondememingsnr : 0838.044.663

Benaming

(voluit) : B&A

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : 3640 KINROOI, WEERTERSTEENWEG 393

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Uittreksel van de bijzondere algemene vergadering de dato 18 juni 2013:

De beide vennoten zijn aanwezig.

Gezien de vennootschap reeds geruime tijd geen activiteit meer uitoefent, beslist de vergadering unaniem

om de vennootschap vrijwillig te ontbinden en in vereffening te stellen,

Er wordt vastgesteld uit de beschikbare gegevens dat er geen activa nog passiva zijn.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

De vergadering beslist unaniem tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening,

De vennootschap houdt aldus definitief op te bestaan op datum van 18 juni 2013.

Alle boeken en bescheiden zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn

op het adres: Weertersteenweg 393, 3640 Kinrool.

Volmacht werd verleend aan Monnens & Partners BVBA met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde

alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, ondermeer van kruispuntbank voor

ondernemingen, ondernemingsloketten en BTW,

Voor eensluidend uittreksel,

Janssen Annie

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: het verslag van de buitengewone algemene vergadering de dato 18 juni 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

01/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II II II huIHII I II II Itl

*11118469*

V beh

aa

Be Ste

0ndernemingsnr : 0 8 3 8 13 44

Berrtaovt9ng

(voiuit) : B$1A

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

f 9 -07- 20111

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel ; Weertersteenweg 393, 3640 Kinrooi

Ondertiverp pikte : Oprichting t

Ondergetekenden

Mevr, Janssen Annie Gertruda, geboren te Maaseik op 14 oktober 1959, wonende te 3640 Kinrooi,

Weertersteenweg 393, gehuwd ,

en

Dhr. Spreuwers Lambert Hendrik, geboren te Bree op 4 mei I956, wonende te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 393, gehuwd

verklaren een vennootschap onder firma op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt:

A. STATUTEN V.O.F.

I. Benaming  Zetel  Doel - Duur

ARTIKEL 1:

De vennootschap is een vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming B&A V.O.F.

ARTIKEL 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 393.

Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

ARTIKEL 3:

De vennootschap heeft tol doel zowel in België als in het buitenland

- Managementactiviteiten van holdings, met name het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

-Het verlenen van technisch, administratieve en financiële bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, marketing, productie, en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Het uitoefenen en bevorderen van de geneeskunde, meer specifiek op het gebied van de tandheelkunde en alle subspecialismen in dit domein, onder andere de orthodontie, parodontologie,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verste : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

endodontie, pedodontie, tandprothetiek en tandtechniek, implantologie enzovoort en dit in de breedste zin van het woord.

- De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffenheid van de verleende diensten te verbeteren. Te dien einde mag zij technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij alle medische apparatuur en accomodaties, diensten voor de praktijk, aankopen, huren, invoeren, zonder dat deze opsomming beperkend is. In hetzelfde kader mag zij eveneens een medisch secretariaat oprichten, gelast met de inning en verdeling van de erelonen.

- De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen ten einde in zijn disciplines aan de spits van de evolutie te blijven en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

- Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

- De inningen voor eigen rekening te laten uitvoeren. Dit alles in de breedste zin van het woord.

- De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

- De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De tandheelkunde wordt uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap en alle daaruit voortvloeiende honoraria worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

- De vennootschap mag borgstellingen verrichten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook , van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intelectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Dit alles in de ruimste zin.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

- Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

- In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

ARTIKEL 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

II. Vennoten

ARTIKEL 5:

Alle oprichters zijn vennoten. Zij zijn hoofdzakelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan.

ARTIKEL 6:

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden.

ARTIKEL 7:

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend.

ARTIKEL 8:

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

III. Maatschappelijk kapitaal

ARTIKEL 9:

Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op vijfhonderd (500,00) euro, door de vennoten oprichters in geld ingebracht in de maatschappelijke kas.

1.Mevr. Janssen Annie, voormeld, brengt uit haar eigen vermogen in de vennootschap een som ter grootte van 250,00 euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas, zij ontvangt 50 aandelen

2.Dhr. Spreuwers Lambert, voormeld, brengt uit zijn eigen vermogen in de vennootschap een som ter grootte van 250,00 euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas, hij ontvangt 50 aandelen

IV. Bestuur  vertegenwoordiging -- controle

ARTIKEL 10:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder. Tot zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap worden benoemd mevr. Janssen Annie en dhr. Spreuwers Lambert voornoemd.

ARTIKEL 11:

De zaakvoerder handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL 12:

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V. Algemene vergadering - aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 13:

De algemene vergadering  rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

1.goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst

2.wijziging van de statuten

ARTIKEL 14:

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 13.

ARTIKEL 15:

Iedere vennoot heeft het recht op één stem.

ARTIKEL 16:

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL 17:

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand november om 18 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012. De algemene vergadering kan daarenboven

In buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief opgeroepen worden tot de algemene vergadering. De notulen van de algemene vergadering worden

ter ondertekening voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar  jaarrekening  resultaat

ARTIKEL 18:

Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van ieder jaar.

Op dertig juni van ieder jaar, en voor het eerst op dertig juni van 2012 wordt de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 19:

Van de winst van het boekjaar worden, ier vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijzen van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. De nettowinst kan vervolgens gereserveerd worden met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen de winst uit te keren in dezelfde verhouding van de ingebrachte gelden. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

VII. Ontbinding  terugtrekking van een vennoot

ARTIKEL 20:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene

Vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen. ARTIKEL 21:

In geval van ontbinding wordt mevr. Janssen Annie ars vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen.

VIII. Diverse bepalingen

ARTIKEL 22:

Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

ARTIKEL 23:

Vooral wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

B. OVERGANGSMAATREGELEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op 1 juli 2011 en eindigt op 30 juni 2012.

Algemene vergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand november 2012 om 18.00.

Aldus overeengekomen te Kinrooi op 30 juni 2011.

De oprichters  vennoten, Spreuwers Lambert

Janssen Annie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B & A

Adresse
WEERTERSTEENWEG 393 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande