B & A ACCOUNTANTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & A ACCOUNTANTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.403.165

Publication

05/12/2013
ÿþi Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

2 5 NOV, 2013

te HASSELT

Griffie

111

1 182357*

Ondernemi ngsnr : 0461 403 165

Benaming

(voluit) : B & A Accountants

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leopoldlaan 100 - 3900 Overpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 31 mei 2013,

De Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders benoemt als zaakvoerder voor onbepaalde termijn:

KDH Consult BV o.v.v. BVBA, Stationsstraat 357, 1770 Liedekerke, met ais vaste vertegenwoordiger Kurt De Haen.

SAMAB BV o.v.v. BVBA,

vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger Stefan Agten,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.03.2013, NGL 18.07.2013 13315-0148-017
28/05/2013
ÿþMud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16.-05- 203

HASSELT

Griffie

*13080151*

Ondernemingsnr : 0461.403.165

Benaming

(voluit) : B & A Accountants

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3900 Overpest - Leopoldlaan 100

(volledig adres)

Onderwerp akte ; PARTIËLE SPLITSING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "B & A Accountants" en OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "MELIOR VITA

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont Achel (Hamont) op achttien april tweeduizend en dertien, waarop volgende registratievermelding is aangebracht: "Geregistreerd twintig bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op negenentwintig april tweeduizend en dertien, boek 549, blad 45, vak 15, ontvangen vijfentwintig euro, (get.) de E.a. Inspecteur ai. L. Hoogstijns"

Blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING

De vergadering neemt kennis van en bespreekt het voorstel tot parliële splitsing opgesteld door de raad van bestuur op achtentwintig februari tweeduizend en dertien overeenkomstig artikel 743 W. Venn., bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien maart tweeduizend dertien onder het nummer 13041915, waarvan de vennoten vooraf een afschrift ontvangen hebben. Zij keurt dit voorstel met eenparigheid van stemmen goed.

De voorzitter verklaart namens de zaakvoerders overeenkomstig artikel 745 van het wetboek van vennootschappen dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & A Accountants" sedert de datum van het splitsingvoorstel, die invloed heeft op de partiële splitsing.

Overeenkomstig artikel 749 W. Venn. beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen afstand te doen van het opstellen van een schriftelijk omstandig verslag door zaakvoerders en van een controleverslag door een bedrijfsrevisor overeenkomstig de artikelen 745 en 746 van zelfde wetboek. Tevens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen afstand te doen van de mededeling voorgeschreven door de bepalingen van artikel 748 van hetzelfde wetboek.

Overeenkomstig artikel 444 W. Venn. legt de vergadering een verantwoordingsverslag voor, opgesteld door de oprichters van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & A Accountants" en neemt zij kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, beiden met betrekking tot de inbreng in nature bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEL1OR VITA" als gevolg van de partiële splitsing van de vennootschap "B & A Accountants".

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de Besloten Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VMB Bedrijfsrevisoren, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder nummer B00419, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, vertegenwoordigd door mevrouw VOSCH Ingrid, bedrijfsrevisor, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder nummer A01985, kantoor houdende te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1 besluit met de volgende woorden: "De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap MELIOR VITA BVBA ten bedrage van ¬ 280.339,26 in kapitaal, ¬ 28.033,93 in wettelijke reserve, ¬ 2.069,62 in beschikbare reserve en ¬ 126.080,82 in overgedragen winst, bestaat uit het netto-actief van de bedrijfstak "beheer, belegging en verhuur van vastgoed" ten gevolge van de partiële splitsing van de vennootschap B & A Accountants BV o.v.ve. BVBA.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering in de gegeven omstandigheden van een inbreng ten gevolge van een splitsing passend zijn;

-de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het kapitaal en de andere eigen vermogenscomponenten die door deze inbreng gecreëerd worden.

De vergoeding van de inbreng In natura bestaat in 192 aandelen van de vennootschap Melior Vite BVBA zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding, met andere woorden dat het verslag geen "faimess opinion" is.

Neerpelt, 29 maart 2013 - De bedrjfsrevisor - VMB Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA Vertegenwoordigd door Ingrid Vosch."

De vergadering beslist eenparig tot partiële splitsing zonder vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & A Accountants", gevestigd te 3900 Overpelt, Leopoldlaan 100, door een deel van haar bedrijfsactiviteiten bestaande uit de bedrijfstak "beheer, belegging en verhuur van vastgoed" over te dragen aan een nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MELIOR VITA", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 3900 Overpelt, Leopoldlaan 100. De hiervoor genoemde bedrijfsactiviteiten zullen overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

TWEEDE BESLUIT - TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP - RUILVERHOUDING

Ter vergoeding van de inbreng van het netto-actief toebehorend aan de bedrijfstak "beheer, belegging en verhuur van vastgoed" worden onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de vennoten van de gesplitste vennootschap "B & A Accountants", honderd tweeënnegentig (192) aandelen volledig volgestort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MELIOR VITA" à rato van één aandeel in de gesplitste vennootschap "B & A Accountants" geeft recht op één aandeel in de nieuwe opgerichte vennootschap.

DERDE BESLUIT - OPRICHTING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

A. VASTSTELLING EIGEN VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP DIE WORDT OPGERICHT ALS GEVOLG VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld;

Q'Tweehonderdtachtig duizend driehonderd negenendertig euro zesentwintig cent (280.339,26) ¬ ) kapitaal;

Q'Achtentwintigduizend drieëndertig euro drieënnegentig cent (28.033,93E) wettelijke reserve;

Q'Tweeduizend negenenzestig euro tweeënzestig cent (£ 2.069,62) beschikbare reserve;

DHonderdzesentwintigduizend en tachtig euro tweeëntachtig cent (¬ 126.080,82) overgedragen resultaten. Hetzij in totaal: vierhonderd zesendertig duizend vijfhonderd drieëntwintig euro drieënzestig cent (¬ 436.523,63), zoals blijkt uit het bovenvermelde splitsingvoorstel van de raad van bestuur,

B.OPRICHTING EN STATUTEN VAN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP EN VASTSTELLING VAN DE AFSLUITINGSDATUM VAN HET EERSTE BOEKJAAR EN DE DATUM VAN DE EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MELIOR VITA", met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Leopoldlaan 100 op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De statuten luiden als volgt:

Oprichter

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B & A Accountants, met zetel te 3900 Overpelt, Leopoldlaan 100, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer 0461.403.165 en met BTW-nummer 0461.403.165.

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: «MELIOR VITA».

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3900 Overpelt, Leopoldlaan 100.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft als doel:

DOndememing in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, onroerende leasing en roerende leasing.

DTussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Q'De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Q'Uitoefenen van bestuursmandaten in binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochter-

vennootschappen.

DOndememing voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

Q'De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Q'Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handels fonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Q'Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel.

Q'Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen: in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer,

°De vennootschap kan overgaan tot aile handelsactiviteiten, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Q'Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aan verwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd tachtigduizend driehonderd negenendertig euro zesentwintig cent (280.339,26) ¬ ) en is verdeeld in honderd tweeënnegentig (192) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt,

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige redenen.

Bevoegdheden zaakvoerders

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande,

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

ln al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig decembertweeduizend en dertien.

Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoe-ming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar.

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Reserves  winstverdeling  verdeling vereffeningssaldo

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke

e

4 " "  .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om dip te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houen en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effec-'en waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Jaarvergadering

Ieder jaar, de derde vrijdag van juni om twintig uur moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap. indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de daaraan voorafgaande werkdag, op hetzelfde uur gehouden. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden de derde vrijdag van juni van het jaar tweeduizend en veertien.

VIERDE BESLUIT - BENOEMING ZAAKVOERDER VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "MEL1OR VITA"

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MELIOR VITA" voor een onbepaalde duur ingaande op heden: mevrouw NIJSSEN Karine, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Grensstraat 32. Zij aanvaardt haar mandaat. Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VIJFDE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "B & A ACCOUNTANTS" KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat, ingevolge de overdracht van de bedrijfstak "beheer, belegging en verhuur van vastgoed" het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & A Accountants" ingevolge voormelde afsplitsing verminderd is met tweehonderd tachtigduizend driehonderd negenendertig euro zesentwintig cent (¬ 280.339,26) en dat het thans zeventienduizend zeshonderd zestig euro vierenzeventig cent (¬ 17.660,74) bedraagt. Vermits het huidige kapitaal van de vennootschap minder bedraagt dan het door de wet vooropge-istelde wettelijk minimum, beslist de vennootschap onmiddellijk over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van zevenduizend driehonderd negenendertig euro zesentwintig cent (¬ 7,339,26) door incorporatie van beschikbare reserves en zonder de uitgifte van nieuwe aandelen zodat het kapitaal gebracht wordt naar vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

De algemene vergadering beslist met eenparigheid de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt om deze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling.

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.





dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2013
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



v

beh

aa

Be

Star





Rechtbankvan koophandel

2 5 APR. 2013

t HAssELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0461.403.165

Benaming

(voluit) : B 8i A Accountants

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : 3900 overpelt - Leopoldlaan 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Ontslag bestuurders en benoeming zaakvoerders

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op achtentwintig maart tweeduizend en dertien, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd elf bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op twee april tweeduizend en dertien, boek 549, blad 37, vak 5, ontvangen vijfentwintig euros (get.) de E.a. Inspecteur a.i. L. Hoogstijns"

Blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT - VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de raad van bestuur de dato twintig maart tweeduizend en drie ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Besloten Vennootschap onder de vorm van een Coiiperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VMB Bedrijfsrevisoren, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder nummer B00419, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, vertegenwoordigd door mevrouw VOSCH Ingrid, bedrijfsrevisor, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder nummer A01985, kantoor houdende te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1, over de staat gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende woorden: " De bijgevoegde staat vloeit zonder toevoeging, noch weglating voort uit de boekhouding van de vennootschap en is voorgesteld overeenkomstig de structuur van de jaarrekeningen. De gebruikte waarderingsregels stemmen overeen met de boekhoudreglementering. Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande wijziging van de rechtsvorm en kan derhalve voor geen enkel ander doel warden gebruikt. Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat per 31 december 2012 van 464.023,63 EUR is niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Opgemaakt te Neerpelt op 20 maart 2013. De bedrijfsrevisor VMB Bedrijfsrevisoren BV o.v.ve. CVBA-Vertegenwoordigd door Ingrid Vosch."

De algemene vergadering keurt eenparig de verslagen en de staat goed.

TWEEDE BESLUIT- OMZETTING DER VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vomi aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal blijft ongewijzigd en de reserves blijven onaangeroerd, evenals aile actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer van de naamloze vennootschap in het rechtspersonenregister, te weten het nummer 0461.403.165.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 , 4 Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat

betreft het voeren van de boekhouding.

De honderd tweeënnegentig (192) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden

verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig

hun aandeel in het kapitaal.

Dit besluit wordt met unanimiteit aangenomen.

DERDE BESLUIT--AFSCHAFFING VAN DE ONDERVERDELING VAN AANDELEN 1N CATEGORIËN

De algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato twintig

maart tweeduizend en dertien, opgemaakt overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen

en waarin deze verzoekt de indeling van aandelen in categorieën af te schaffen.

De algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen de indeling van aandelen in

categorieën af te schaffen.

Vervolgens besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan

de genomen beslissing.

VIERDE BESLUIT - AANNEMING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De algemene vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

vast als volgt:

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid, onder de benaming: "B & A Accountants".

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3900 Overpelt, Leopoldiaan 100.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit

te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd

negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle

hiermee verenigbare activiteiten,

Behoren met name tot de functie van de accountant:

1.het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2.zowel privé- ais gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van

ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van

ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3.het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken

van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4.het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5.het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de

nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het

vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr, 6 of waarin hij de

opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6.het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

1.het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2.het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3.het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en

bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de

externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet tweeëntwintig april

negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met

de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale

bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover

die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen

deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard,

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant

en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij

die hoedanigheden van het Instituut hebben verkregen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van tweehonderd achtennegentigduizend euro (¬ 298.000,00), vertegenwoordigd door honderd tweeënnegentig (192) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige redenen.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet de hoedanigheid hebben van accountant aslof belastingconsulent en moet lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Minstens één lid van het college van zaakvoerders moet de hoedanigheid van accountant hebben en minstens één lid van het college van zaakvoerders moet de hoedanigheid van belastingconsulent hebben. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Ieder lid van het college van zaakvoerders kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan van het college van zaakvoerders.

Het mandaat van de aftredende zaakvoerder(s) is beëindigd onmiddellijk na de algemene vergadering die overgegaan is tot de herverkiezing.

Bevoegdheden zaakvoerders

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aasbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de venncotschap, mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten, en behoudens deze die uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele Mandeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant, zoals vermeld in artikel 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van minstens twee zaakvoerders.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Toezioht

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar.

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke Vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Reserves -- winstverdeling -- verdeling vereffeningssaldo

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, goals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de Wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

I. .~Voori. behouden . aan het 'it elgisch Staatsblad



Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeeltiverdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Jaarvergadering

Ieder jaar, de derde maandag van juni om achttien uur dertig gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

VIERDE BESLUIT ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS VAN DE VOORMALIGE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  KWIJTING

De bestuurders van de vennootschap, te weten: 1) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PATRICK VANDERVELDEN, met zetel te 3910 Neerpelt, Peerderbaan 16 en 2) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid STEFAN AGTEN MANAGEMENT EN ADVIES BUREAU, afgekort SAMAB, met zetel te 3940 Hechtel-Eksel, Grensstraat 32, bieden hun ontslag aan als bestuurder, te rekenen vanaf heden.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopend boekjaar geldt als kwijting voor de uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat.

Dit besluit wordt met eenparigheid aangenomen.

VIJFDE BESLUIT - BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

De algemene vergadering benoemt in de functie van niet-statutair zaakvoerders, te rekenen vanaf heden en voor een onbepaalde duur:

1.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PATRICK VANDERVELDEN, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met ondememingsnummer 0478.865.244, met zetel te 3910 Neerpelt, Peerderbaan 16, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VANDERVELDEN Patrick Johannes Jacobus, wonende te 3910 Neerpelt, Peerderbaan 16.

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid STEFAN AGTEN MANAGEMENT EN ADVIES BUREAU, afgekort SAMAB, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder ondememingsnummer 0458.378.745, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer AGTEN Stefan Jozef, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Grensstraat 32.

Dit besluit wordt met eenstemmigheid aangenomen.

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, het verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva, het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de omzetting en de gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111,1e NI

Rechtbank van koophandel

0 MAART 2013

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0461.403.165

Benaming

(vorurt) : B&A Accountants

(verkort) :

Rechtsvorm : Burg.Ven. oW Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopoldlaan 100 _ 3900 OVERPELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSING

Neerlegging voorstel van partiële splitsing d.d. 28.02.2013, overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen van de NV B&A Accountants (overdragende vennootschap) en de nog op te richten verkrijgende vennootschap BVBA Melior Vita

BVBA SAMAB

gedelegeerd bestuurder

Agten Stefan

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 25.06.2012 12200-0539-017
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 20.07.2011 11310-0401-017
08/07/2011
ÿþMed 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0461.403.165

Benaming B & A Accountants

(vo4,it) :

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 24e

HA

IIU uii iii iii iiiii ii iNi ii iiNi

Wiiioaesa*

Zijlagen bij het BelgischStaatsbiad - 08/07/201 Annexes -u-Moniteurbelge

Rechtsvorm ir-gerlijke vennootschap o.v.v.

Zetel Naamloze vennootschap

Onderwerp akte Leopoldiaan 100, 3900 Overpelt, Seigle

Wijziging bestuur







Op 31.05.2011 hebben de vennoten van NV B&A Accountants vergaderd ten maatschappelijke

zetel.

Daarbij werd met eenparigheid van stemmen beslist de huidige Raad van Bestuur te ontslaan

en kwijting te verlenen voor het gevoerde beleid.

Tot nieuwe bestuurders worden benoemd, voor een periode van zes jaar:

BVBA Vandervelden Patrick, vertegenwoordigd door. Patrick Vandervelden, vaste

vertegenwoordiger

BVBA SAMAB, vertegenwoordigd door Stefan Agten, vaste vertegenwoordiger

Uit de notulen van de beslissing van de zaakvoerder van BVBA SAMAB d.d. 31.05.2011 blijkt dat de heer Stefan Agten werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

Aansluitend is de Raad van Bestuur bijeengekomen en werd beslist de BVBA Vandervelden Patrick te benoemen als voorzietter en de BVBA Samab tot gedelegeerd bestuurder.

Deze wijziging gaat in op 31.05.2011

BVBA SAMAB

gedelegeerd bestuurder

Agten Stefan

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2011
ÿþI ber', aa Be Ste

Leopoldlaan 100

3900 Overpelt

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden in het jaar 2010 op 23 december voor Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende registratievermelding: "Geregistreerd 6 bladen geen renvooien te Neerpelt, op 4 januari 2011, boek 542 blad 62 vak 8; ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De E.a. Inspecteur ai. getekend

" M.Pirard." blijkt :

. Dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een naamloze vennootschap "B & A Accountants", met maatschappelijke zetel te Overpelt,

" Leopoldlaan 100, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT - Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig

of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een

" exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

a) het verslag opgesteld door BVBA HUBERT VENCKEN, BEDRIJFSREVISOR met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

b) het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 603 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT - Kapitaalverhoging

a) INBRENG  EERSTE KAPITTAALVERHOGING

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het kapitaal een eerste maal te verhogen met achtentwintigduizend honderd éénentachtig euro tweeëntachtig cent (28.181,82 EUR) om het van tweeënzestigduizend euro (62.000 EUR) op negentigduizend honderd éénentachtig euro tweeëntachtig cent (90.181,82 EUR) door de hierna beschreven inbreng in natura van de naakte eigendom van een onroerend goed met creatie van 60 nieuwe aandelen, op naam zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderd zesendertigduizend euro (236.000 EUR), inbegrepen een globale uitgiftepremie van tweehonderd en zevenduizend achthonderd achttien euro achttien cent (207.818,18 EUR) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen. De hierna genoemde inbrengers verklaren inbreng te doen van de NAAKTE EIGENDOM van volgend onroerend goed: GEMEENTE OVERPELT, 1ste afdeling, een perceel grond gelegen "Leopoldlaan 98/100", gekadastreerd sectie A nummer 554/D/3, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van vijftien aren zesendertig centiaren (15a 36ca).

b) TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal vervolgens een tweede maal te verhogen ten belope van tweehonderd en zevenduizend achthonderd achttien euro achttien cent (207.818,18 EUR) om het te brengen van negentigduizend honderd éénentachtig euro tweeëntachtig cent (90.181,82 EUR) op tweehonderd achtennegentigduizend euro (298.000 EUR), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van het overeenkomstig bedrag. Deze kapitaalverhoging zal

______ geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

111111111111111111111

Ondemerningsnr : 0461.403.165

Benaming : B & A Accountants

(voluit)

Rechtsvorm : BV onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel :

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 -01a 2011 HASeliiifie

mod 2.1

. .

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mad 2.1

c)VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

Vervolgens komen tussen:

1/De heer BODVIN André Mathieu, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Grensstraat 32;

2/De heer AGTEN Stefan Jozef, en zijn echtgenote Mevrouw NIJSSEN Karine, samenwonende te 3940 Hechtel-Eksel, Grensstraat 32.

3/De heer VANDERVELDEN Patrick, , en zijn echtgenote Mevrouw VAN GANSBERGHE Hadewych samenwonende te 3910 Neerpelt, Peerderbaan 16. die na voorlezing van het voorafgaande, verklaren de blote eigendom van voormeld goed ten belope van 236.000 EUR in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Voormelde inbreng wordt vergoed als volgt:

-aan de heer BODVIN André, 20 gewone aandelen categorie A, genummerd van 133 tot en met 152; -aan de echtgenoten AGTEN-NIJSSEN, 20 gewone aandelen categorie B, genummerd van 153 tot en met 172;

-aan de echtgenoten VANDERVELDEN-VANGANSBERGHE, 20 gewone aandelen categorie C, genummerd van 173 tot en met 192.

d) VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende

notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd achtennegentigduizend euro (298.000 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door 192 identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT - Wijziging van het artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van tweehonderd achtennegentigduizend euro (¬ 298.000,00), vertegenwoordigd door 192 aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, opgesplitst in drie categorieën van aandelen van telkens 64 aandelen als volgt:

- de aandelen met nummer 1 tot en met 44 en met nummer 133 tot en met 152 behoren tot de gewone aandelen categorie A;

- de aandelen met nummer 45 tot en met 88 en met nummer 153 tot en met 172 behoren tot de gewone aandelen categorie B en

- de aandelen met nummer 89 tot en met 132 en met nummer 173 tot en met 192 behoren tot de gewone aandelen categorie C.

De verschillende categorieën van aandelen bezitten dezelfde rechten en plichten.

De meerderheid van de aandelen moet in het bezit zijn van accountants en belastingconsulenten, die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Een minderheid van de aandelen mag in het bezit zijn van personen die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van accountant of belastingconsulent in België wordt erkend.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele titel gecreëerd worden, onder welke benaming ook."

VIERDE BESLUIT - Toekenning van bevoegdheden

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan ondergetekende notaris voor de coördinatie van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

- verslag van de Raad van Bestuur.

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 19.07.2010 10311-0072-016
19/01/2010 : HA097050
04/09/2009 : HA097050
01/07/2009 : HA097050
01/07/2008 : HA097050
22/05/2007 : HA097050
02/05/2005 : HA097050
17/06/2004 : HA097050
02/09/2003 : HA097050
07/07/2003 : HA097050
10/09/2002 : HA097050
06/07/2001 : HA097050
17/07/1999 : HA097050
21/07/1998 : HA97050
02/10/1997 : HA97050

Coordonnées
B & A ACCOUNTANTS

Adresse
LEOPOLDLAAN 100 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande