B AND A DEVELOPMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B AND A DEVELOPMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.391.746

Publication

23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 17.10.2012 12611-0196-014
05/09/2012
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



u



" iaisosse*











Rechtbank van koophandel

2 7 AU6, 2012

te HASSELT

Griffie

Ondememingsnr : 0465.391.746

Benaming

(voluit) : B&A DEVELOPMENT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380

Onderwerp akte ; Geruisloze fusie

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op tien augustus tweeduizend en twaalf, blijkt dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) B&A DEVELOPMENT, niet zetel te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op vier februari negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad op zeventien februari negentienhonderd negenennegentig onder nummer 990217-295. Waarvan de statuten het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor dezelfde notaris op achtentwintig september tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van dertien oktober daarna onder nummer 0143174.

Ingeschreven in het register van rechtspersonen onder ondememingsnummer 0465.391.746.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT

Principieel besluit tot fusie

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin vocrgesteld wordt dat de vennootschap B&A Development door fusie overgenomen wordt door vennootschap B&A Sales.

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergaderingen van beide vennootschappen keuren voormelde fusievoorstellen goed.

c. De algemene vergadering van vennootschap B&A Development besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het ocg op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

TWEEDE BESLUIT

Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap B&A Development, met aile rechten en plichten, over op de vennootschap B&A Sales. Het aandelenregister van vennootschap B&A Development in het bezit van vennootschap B&A Sales zal door de zaakvoerders van vennootschap B&A Sales worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen. Aile rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2011, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap B&A Sales. De schulden van vennootschap B&A Development gaan over op de ovememende vennootschap B&A Sales.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap B&A Sales.

b. vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van vennootschap B&A Development, met zetel te 3800 Sint-Truiden,

Schurhovenveld 4380, door vennootschap B&A Sales, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380,

werd verwezenlijkt.

- anderzijds vennootschap B&A Development, definitief opgehouden heeft te bestaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aart het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd : uitgifte.

SNYERS Jean-Luc

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

12/04/2012
ÿþit

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"" 1llh1 1II liI1 1I1 (Uti 111 1I1111 1II 111

°' *iao~z3sa*

Ondernemingsnr : 0465.391.746

Benaming

(voluit) : B&A Development

(verkort) :

Rechtsvorm.: BVBA

Zetel : Schurhavenveld 4380, 3800 Sint Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel

Fusievoorstel bij fusie met 100 %-dochtervennootschap

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben beslist het onderhavige fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 W. Venn. voor te leggen aan hun algemene vergaderingen.

- de overnemende vennootschap:

BVBA B&A Sales , met zetel te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380, ondernemingsnummer : 0473.871.328.

- de overgenomen vennootschap:

BVBA B&A Development, , met zetel te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380, ondernemingsnummer : 0465.391.746.

De zaakvoerder van de B&A DEVELOPMENT BVBA (over te nemen vennootschap) en de zaakvoerder van de B&A SALES BVBA (overnemende vennootschap) hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen' van artikel 682 W. Venn.

Voornoemde partijen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de. verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgend fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen:

Wettelijke vermeldingen:

Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719, 1° W.Venn.):

Identificatie van de overgenomen vennootschap: B&A DEVELOPMENT BVBA

Oprichting:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) B&A Development, werd opgericht bij, akte verleden voor notaris Jean-Luc Snyders te Alken op vier februari van het jaar negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad op zeventien februari van het jaar negentienhonderd negenennegentig onder nummer 990217-295

Statutenwijziging:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) B & A DEVELOPMENT, met zetel te' 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op vier februari negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad op: zeventien februari negentienhonderd negenennegentig onder nummer 990217-295.

Gewijzigd bij akte verleden voor zelfde notaris op negenentwintig juni tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van vijfentwintig juli daarna onder nummer 20010725-472 en voor de; laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor zelfde notaris op achtentwintig september tweeduizend en vijf,: gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van dertien oktober daarna onder nummer 0143174.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 19000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 190 aandelen. zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort.

Doel:

De vennootschap heeft ais doel:

Op de laatste UEz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 -03- 2012

HASMc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12104/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ r ~ - De ontwikkeling, productie en verkoop van elektrisch en elektronisch materiaal, elektronische

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge componenten en sturingen, hoogtechnologische ontwikkeling en productie van militaire en civiele luchtvaart en, ruimtevaart elektronica. Ontwikkeling en productie van automotieve elektronica, medische elektronica.

- Ontwikkeling en productie en verkoop van audio en audio visuele apparaten,

- Consultaties omtrent ontwikkeling van informaticasystemen bij de opdrachtgever, begeleiding bij de keuze van computerapparatuur; opstarten van systeem en begeleiding van het personeel. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen , het uitvoeren van opdrachten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen.

Studie voor informatica, t.t.z. het vervaardigen van programma's, de aan- en verkoop van alle computers, bureelmachines en toebehoren, met inbegrip van herstellingen en onderhoud.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag aile beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, de Heer Bogaerts Johan, wonende te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380.

Rechtspersonenregister:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer 0465.391.746.

Aandeelhouders:

enige aandeelhouder, B&A Sales, met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380. Identificatie van de overnemende vennootschap: B&A Sales

Oprichting:

De B&A Sales bvba , werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Luc Snyders te Alken op zeventien januari tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad op één februari tweeduizend en één 20010201-291.

Statutenwijzigingen:

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor dezelfde notaris op vijftien februari tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van één maart tweeduizend en één onder nummer 20010301-203. De statuten werden nogmaals gewijzigd bij akte verleden dezelfde notaris op achtentwintig september tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van tien oktober tweeduizend en vijf onder nummer 20051010-0141286. Voor de laatste maal werden de statuten gewijzigd bij akte verleden voor dezelfde notaris op dertig juli tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van tweeëntwintig oktober tweeduizend en acht onder nummer 20081022-0167452. Waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380.

Kapitaal:

Het vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap bedraagt 19400,00 EUR en is volledig volstort.

Het wordt vertegenwoordigd door 620 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in kapitaal vertegenwoordigen.

Doel:

De vennootschap stelt zich tot doel: in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van vennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3.1--let verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

" 1/ó0:-"behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële,productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen den, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België ais in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door haar enigè zaakvoerder, de Heer Bogaerts Johan, wonende te 3800 , Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380.

Rechtspersonenregister:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0473.871.328. Aandeelhouders:

B&A Avionics bvba, met maatschappelijke zetel te Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380: één aandeel "

- de Heer Bogaerts Johan, wonende te Sint-Truiden, Schurhovenveld 4380: Zeshonderd negentien aandelen

Boekhoudkundige datum (art. 719, 2° W.Venn.):

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht. voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 oktober 2011.

Bijzondere rechten (art. 719, 3° W.Venn.):

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen bijzondere rechten zullen worden toegekend. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

Bijzondere voordelen (art. 719, 4° W.Venn.):

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Kosten van de fusieverrichting:

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap. Verbintenissen:

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds er toe om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

Algemene vergadering:

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van. de rechtbank van koophandel, voorzien bij art. 719 W.Venn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 01/03/2012, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Hasselt.

Voor B&A Development bvba, Voor B&A Sales bvba,

De Heer Bogaerts Johan De Heer Bogaerts Johan

Op de laatste blz. van Luii B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/12/2011 : HA101164
15/07/2011 : HA101164
19/08/2010 : HA101164
05/09/2008 : HA101164
22/08/2007 : HA101164
06/09/2006 : HA101164
13/10/2005 : HA101164
23/08/2005 : HA101164
06/10/2004 : HA101164
02/07/2003 : HA101164
18/09/2002 : HA101164
05/07/2000 : HA101164
17/02/1999 : HAA015990

Coordonnées
B AND A DEVELOPMENT

Adresse
SCHURHOVENVELD 4380 3800 ST-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande