B-BAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-BAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.305.323

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 14.08.2014 14422-0493-009
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 23.08.2012 12450-0104-012
07/02/2012
ÿþVoer-bahouda aan het aelgiecl Staatebla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van knonhandet

2 5 IAN. 2012

te HASSELT

Griffie

Ondernerningsnr : 0833.305.323

Benaming

(voiuit) : Lederwaren Enil

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vissersstraat 1 bus 4 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder wordt beslist om de maatschappelijke zetel van BVBA Lederwaren Enil over te brengen van Vissersstraat 1 bus 4 te 3500 Hasselt, naar Toekomststraat 2 bus 9 te 3500 Hasselt, en dit met ingang vanaf 1 januari 2012.

*12033973*

gedaan te Hasselt, 2 januari 2012

Yesilbag Kadri

zaakvoerder

Op de laatste blz, van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/04/2011
ÿþ L~pt r ~~ L '¬ ¬ .( l~) Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi behoui

aan h

Belgis Staatsti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0833.305.323

Benaming

(voluit) : ENIL

Rechtsvorm : Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Vissersstraat 1 (bus K4) Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 23 maart 2011 blijkt dat

de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "ENIL", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Vissersstraat 1 (bus K4) bijeengekomen

is en onder meer volgende besluiten heeft genomen :

Eerste besluit :

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "Lederwaren ENIL"

Bijgevolg zal de tekst van artikel 1. van de statuten voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Lederwaren ENIL ".

Laatste besluit : Bevoegdheden - Diversen.

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de vennoten met het oog op de uitvoering van de

hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte

volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Ven-nootschappen,

neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend analytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 23 maart 2011 en de gecoördineerde statuten. Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

30-03-2011

IIUiu11u11imiim

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2011
ÿþr



Dertfi3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*11022276*

bel

a:

BE

Sta

II

I

i

1

1H11

HII

1111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 1 -01- 2011

GnfIgELT

Benaming : Rechtsvorm : ENIL

Zetel Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Ondernemingsnr : 3500 Hasselt, Vissersstraat 1 (bus K4)

Voorwerp akte : .

OPRICHTING



Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 27 januari 2011, blijkt dat de heer YESILBAG Kadri, geboren te Genk op 25 april 1969 en zijn echtgenote mevrouw DEXTERS Rosi, geboren te Genk op 11 augustus 1983, wonende te 3500 Hasselt, Toekomststraat 2 (bus 9) een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht: hebben onder de naam "ENIL", en met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Vissersstraat 1 (bus K4)

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of nog in samenwerking met derden :

de handel onder als zijn vormen en onder meer de invoer, de uitvoer, de aan- en verkoop in het groot, de vertegenwoordiging en bemiddeling, alsmede de vervaardiging, de assemblage, de omvorming en het vervoer van alle goederen en waren, meer in het bijzonder van lederwaren, textiel, geschenken, decoratie, edelmetalen en accessoires en aanverwanten artikelen. Het doel van de vennootschap omvat tevens elke activiteit van tussenpersoon of van handelsagent voor rekening van derden.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Duur : onbepaald

Kapitaal : 18.600 euro, verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Op deze 100 aandelen wordt a pari in geld ingeschreven tegen 186 euro per aandeel.

De aandelen zullen evenwel als volgt ingeschreven worden op naam van de respectievelijke echtgenoten, 1.op naam van YESILBAG Kadri, ten belope van 90 aandelen, genummerd van 1 tot en met 90

2.op naam van DEXTERS Rosi ten belope van 10 aandelen, genummerd van 91 tot en met 100

Samen honderd aandelen.

Volstorting : alle aandelen waarop aldus werd ingeschreven, werden volstort ten belope van 1/3e, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro beschikt. Het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal werd neergelegd op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank (bewijs deponering afgeleverd door voormelde bank op 26 januari 2011). Nog te volstorten door echtgenoten Yesilbag-Kadri: 12.400 EUR

Bestuur : Art 10 De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11 : (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn. Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten. Art. 12: Vergoedingen. De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene: vergadering. Art 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid. De vennootschap wordt rechtsgeldig, vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een, openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten; aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van; zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de eerste donderdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag. gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

Boekjaar : het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo. Art 24 : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Art 27 : Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen. Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen. Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Zaakvoerder: wordt voor een onbepaalde duur tot ( niet-statutaire) zaakvoerder benoemd : Yesilbag Kadri, geboren te Genk op 25 april 1969 (Nationaal nr. 69.04.25-031.17) wonende te 3500 Hasselt, Toekomststraat 2 (bus 9).

Commissaris : nihil.

Voor eensluidend UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bexrouden" aan het Belgisch Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 30.08.2016 16530-0584-013

Coordonnées
B-BAR

Adresse
MOLENPOORT 6, BUS 2 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande