B & M IMMO EN BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & M IMMO EN BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.968.258

Publication

18/06/2013
ÿþMotl Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111.10111111

Neergcisgd ter griffie der rechtbank y. koophandel ta TONGEREN

û 7 -06- 2013

y~

J'v ~I~t1 inr Grlffle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0847.968.258

Benaming

(voluit): B&M IMMO EN BEHEER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Gemeenteplein 12 bus 3 (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de zaakvoerders gehouden op 06 mei 2013..

De zaakvoerders hebben beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 06 mei

2013 te ver. _. ,v-r . " I : " -n, Gemeenteplein 12 bus 3 naar 3770 Riemst, Kanne, Statiestraat 38.

aakvo

11,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden netto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en3 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2012
ÿþ ~soe Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IIllI 11111 lul UI 11111 II1I iII 11 111(111

+12144869*

Voi behoi

aan

Belg Staab

Neergelegd ter gnifie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1U-08-2012

De liootdgriliilrriffie

' Ondernemingsnr : O S ÿ 9'. ió 26,8

Benaming

(voluit) : B&M IMMO EN BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Gemeenteplein 12 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Dorine Merlo, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Merlo & Delille,; geassocieerde notarissen", niet zetel te Rekem (Lanaken), Pater Verboislaan 13, vervangende haar ambtgenoot Meester Maria Neven, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de: vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Barthels & Neven, geassocieerde: notarissen", met zetel te 3770 Kanne  Riemst, Statiestraat 36, wettelijk belet, op zeven augustus tweeduizend: en twaalf, dat volgende vennootschap werd opgericht.

VENNOTEN

1, De heer Barthels Ives Joanna Louis Wilhelmina Jozef August, geboren te Hasselt (België) op vijfentwintig; oktober negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 80102510720, ongehuwd, wonende te 3770 Riemst-' Kanne, Statiestraat 36.

2. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid »LUCIEN BARTHELS-DOCTOR IN DE RECHTEN", waarvan de zetel gevestigd is te 3770` Riemst-Kanne, Statiestraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0864.488.645, gerechtelijk arrondissement Tongeren.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Clement Wouters te Tongeren,; vervangende zijn ambtgenoot notaris Lucien Barthels te Riemst-Kanne, wettelijk belet op één april tweeduizend; en vier, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien april daarna onder nummer; 2004/04/14-057156. De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Clement; Wouters te Tongeren vervangende zijn ambtgenoot notaris Lucien Barthels te Riemst-Kanne, wettelijk belet op; elf maart tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf april daarna, onder nummer 11/04/05-051224.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar statutair zaakvoerder de heer Barthels Lucien, wonende te 3770 Riemst-Kanne, Statiestraat 36.

VORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid en draagt de naam: "B&M IMMO EN BEHEER",

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt:

verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde,

rechtbank van koophandel.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3620 Lanaken, Gemeenteplein 12 bus 3.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebrachte

worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en In het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamelijke rekening met derden:

-het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het uitoefenen van de hoedanigheid van syndicus en rentmeester activiteiten;

-alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de bemiddeling en verkoop, en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en alle roerende goederen en rechten;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap heeft tevens als doel:

- alle mogelijke advies-en of dienstenfuncties op het vlak van vastgoed

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van

bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- administratie- en secretariaatswerk van welke aard dan ook.

- in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening; het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd komma nul nul Euro (¬ 18.600,00), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder éénlhonderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld als volgt

1/ de heer Ives Barthels voornoemd sub 1, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd komma nul nul Euro (¬ 3.100,00).

2/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lucien Barthels- Doctor in de Rechten voornoemd sub 2, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd komma nul nul Euro (¬ 3.100,00).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van zesduizend tweehonderd komma nul nul Euro (¬ 6.200,00) werd gestort en dat het totaal van deze stortingen gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank te Vroenhoven op eenendertig juli tweeduizend en twaalf.

Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling zal door ondergetekende notaris bewaard worden in het vennootschapsdossier,

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, volgestort als voormeld, toegekend

1/ aan de heer Ives Barthels, voornoemd, die aanvaardt : vijftig (50) aandelen,

r

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

2/ aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lucien Barthels- Doctor in de Rechten, voornoemd, die aanvaardt ; vijftig (50) aandelen. Plaatsing kapitaal

De verschijner stelt vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort is,

Vervolgens vèrklaart de verschijner de statuten van de vennootschap vast te leggen als volgt:

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEDEN

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ALGEMENE VERGADERING

leder jaar, de vierde vrijdag van de maand maart om negentien uur (19u.), moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven, in de gemeente van de zetel.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

ONTBINDING  VEREFFEN ING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt,

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

~ t ."

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

DIVERSEN

1, WOONSTKEUZE

Voor de uitvoering van deze akte verklaren de comparanten keuze van woonplaats te doen in hun

respectievelijke woonplaats.

2. BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDER

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens afzonderlijk besluit van de algemene ,

vergadering.

3. BENOEMING ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de comparant mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders: de heer Barthels Ives voornoemd sub 1 en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lucien Barthels-Doctor in de rechten voornoemd sub 2 met als vaste vertegenwoordiger mevrouw THIJSSEN Simone Maria, wonende te 3770 Riemst-Kanne, Statiestraat 36 die hun mandaat aanvaarden.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lucien Barthels- Doctor in de rechten voornoemd sub 2 met als vaste vertegenwoordiger mevrouw THIJSSEN Simone Maria wordt vertegenwoordigd door de heer Barthels Ives voornoemd ingevolge onderhandse volmacht de dato dertien juli tweeduizend en twaalf om voor haar en in haar naam deel te nemen aan de benoeming van de zaakvoerders, de duur van hun opdracht te bepalen, evenals de omvang van hun bevoegdheid en vergoeding, en meer in het bijzonder het mandaat van niet-statutair zaakvoerder uitdrukkelijk te aanvaarden.

4. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING -- EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand maart tweeduizend en veertien.

5. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één juni tweeduizend en twaalf worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

6. VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders) stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiek-'rechtelijke instehlingen, onder meer met betrekking tot de B,T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer en dergelijken en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name:

Deloitte Fiduciaire, te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13, evenals haar vertegenwoordigers, werknemers en aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Dorine MERLO

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i'lvergl;fE" gd t i r ,}:ïffi,. 1.41.,r'ietirik

~

y. kur~);ti~~f~iul /yrllrr5'1~= 1, i~ i~oliL~er~rl

-~.~. "

griffier, Griffie

1

Ondernemingsar : 0847968258

Benaming

(voluit) : B&M IMMO EN BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3770 Riemst, Kanne, Statiestraat 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING- ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria Neven te Riemst/Kanne op 30 december tweeduizend en veertien, geregistreerd zes bladen geen verzending(en), te registratiekantoor Tongeren PM op 9 januari 2015, register 5, Boek 000 blad 000 vak 0535, Ontvangen de som van vijftig komma nul nul euro (¬ 50,00), De Ontvanger, (volgt de handtekening), dat volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verstag opgemaakt door nagenoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva (voorafgaandelijk dezer goedgekeurde jaarrekening) gevoegd afgesloten per 15 december tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Finvision Bedrijfsrevisoren Hasselt", met zetel te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 172, BTW BE 0818373063, vertegenwoordigd door de heer Jurgen Jackers, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te voornoemd adres, luiden als volgt:

"7. Besluiten

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap B&M Immo en Beheer bvba een boekhoudkundige staat afgesloten op 15 december 2014, opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van 3.124,98 EUR en een netto-actief van PM 3.124,98 EUR.

We merken op dat de staat van activa en passiva per 15 december 2014 geen schulden aan derden bevat.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, rekening houdende met een voorbehoud voor (i) een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde en sociale zekerheid voor wat betreft de niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd, (ii) de volledigheid van de schulden aan derden en (iii) de eigendom van de aandelen.

Aldus opgesteld en beëindigd te Hasselt op 29 december 2014,

Volgt de handtekening

Finvision Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Jurgen Jackers

Bedrijfsrevisor Vennoot"

Het verslag van het bestuursorgaan, het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

I laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is volden :wordt geen vereffenaar aangeduid;

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd rie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexés du Moniteur belge

.Voor^ behouden aan het Belgisch Staatsblad

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) ten aanzien van derden zijn luidens de staat van

activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap

met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

DERDE BESLUIT  ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennoot-schap zullen worden

neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 3770 Riemst,

Statiestraat 38.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden

en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Ives Barthels

voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

VIERDE BESLUIT  KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist (voor zover als nodig, gelet op artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen) om de zaakvoerders, voor de uitoefening van hun mandaten gedurende het lopende boekjaar tot op heden volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

VIJFDE BESLUIT VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Deloitte Fiduciaire, te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13, evenals haar vertegenwoordigers, werknemers en aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen,

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B & M IMMO EN BEHEER

Adresse
STATIESTRAAT 38 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande