B & M TEGELIMPORT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : B & M TEGELIMPORT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.194.085

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 16.07.2014 14309-0221-017
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 27.06.2013 13225-0560-031
18/01/2013
ÿþmod 11.1

Liuik B J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2013 BELCiENeergelegd

AT 881,,,, ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

- 4 -01- 2013

De Hoofdgriffier,Griffie

i 111

*13011364* B

MONITEUI~

i1-01-

LGISCH S

Ondernemingsnr : 0842194.085

Benaming (voluit) : B&M TEGELIMPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Taunusweg 4

3600 GENK

:: van BEVALITH bvba met maatschappelijke zetel te 8340 Damme, Kalkersstraat 1, MAROLITH AZ nv; met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Taunusweg 4, en B&M TEGELIMPORT nv met: maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Taunusweg 4, overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van; vennootschappen.

b) het yerslaq opgesteld door de Raad van Bestuur van de vennootschap B&M TEGELIMPORT over de inbreng in natura door de vennootschappen BEVALiTH en MAROLITH A4 van een bedrijfstak overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

c) het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA; "Ernst & Young & Partners", kantoorhoudende te Sint-Niklaas, Bellestraat 30, vertegenwoordigd door; mevrouw Marleen Haste, bedrijfsrevisor, over de inbreng in natura door de vennootschappen; BEVALITH en MAROLITH AZ van hun bedrijfstakken overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van; vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met`; handelsvorm Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 9100 Sint-Niklaas,i Bellestraat 30 - met mandaatdrager Marleen Haste, bedrijfsrevisor, verklaart, verwijzend naar de. bepalingen van het artikel 602, § 9 van het Wetboek van Vennootschappen, dat uit het verricht; onderzoek van de voorgenomen kapitaalverhoging bij de NV B&M Tegelimport door middel van de i; inbreng in natura, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedriffsrevisoren, is gebleken dat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen voorgeschreven door hef; Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de ven:; nootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de: bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura;

2. de toegepaste methode van waardering van de in te brengen vermogensbestanddelen; ;; aan de op 31 december 2011 weergegeven netto boekwaarde verantwoord is, rekeninghoudend met! de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke aspecten van inbreng van een bedrijfstak;

3. de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding ¬ 1.838.977,94 (één miljoen achthonderd achtendertig duizend negenhonderd zevenenzeventig euro vierennegentig eurocent) bedraagt voor! i; de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 18.389 nieuwe aandelen van de Nli B&M Tegelimport

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :BUITGENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - INBRENG VAN BEDRIJFSTAKKEN - INBRENG iN GELD - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWiJZiGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op

26 december 2012 :

I. inbreng van de bedrijfstakken door MAROLITH en BEVALITH in onderhavige!

vennootschap, de nv B&M Tegelimport.

EERSTE BESLUIT  Kennisname van documenten en verslagen

il De vergadering neemt kennis van de hierna genoemde documenten en verslagen : ,

a) de voorstellen van inbreng de dato 26 oktober 2012 opgesteld door de bestuursorganen;

mod 11.1

De toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig verslag bevat geen `fairness opinion'.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 602, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging bij de NV B&M Tegelimport en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Sint-Niklaas op 13 december 2012 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met mandaatdrager, Mar/een Hoste, bedrijfsrevisor."

De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Zij verklaart eveneens er geen opmerkingen over te formuleren. De kopieën van de inbrengvoorstellen worden "ne varietur" ondertekend door de voorzitter en door ondergetekende notaris en zal in het dossier van laatstgenoemde bewaard blijven. De originele exemplaren worden door de vennootschap B&M TEGELIMPORT bewaard.

TWEEDE BESLUIT : Inbreng bedrijfstakken

1. Beslissing tot inbreng van de bedrijfstakken door MAROLITH en BEVALITH in B&M TEGELIMPORT.

De vergadering keurt de inbrengvoorstellen goed zoals deze werden opgemaakt respectievelijk op 26 oktober 2012 door de bestuursorganen van de vennootschappen BEVALITH, MAROLITH AZ en B&M TEGELIMPORT, overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen en neergelegd op de griffies van de Rechtbanken van Koophandel respectievelijk te Brugge op 12 november 2012 (Bevalith), te Tongeren op 12 november 2012 (Marolith AZ)en te Tongeren op 12 november 2012 (B&M Tegelimport), welke neerlegging bij uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van respectievelijk 22 november erna onder de respectieve nummers 12188725 (Bevalith), 12188643 (Marolith AZ) en 12188640 (B&M Tegelimport).

De vergadering betuigt aldus haar instemming met de verrichtingen waarbij de vennootschappen BEVALITH, met maatschappelijke zetel te 8340 Damme, Kalkersstraat 1, en MAROLITH AZ met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Taunusweg 4, hierna genoemd, de inbrengende vennootschappen één van hun bedrijfstakken, hierna beschreven, inbrengen in de naamloze vennootschap B&M TEGELIMPORT, met zetel te 3600 Genk, Taunusweg 4, hierna genoemd de verkriiclende vennootschap, volgens de modaliteiten beschreven in de voornoemde voorstellen van inbreng. De ingebrachte goederen vormen een geheel dat op technisch en organisatorisch vlak een autonome bedrijvigheid vormt en op eigen kracht kan werken. De niet-geldelijke inbreng werd door een bedrijfsrevisor gewaardeerd en zal uitsluitend worden vergoed door de uitgifte van nieuwe aandelen.

Docr deze verrichtingen gaan alle activa en passiva, rechten en verplichtingen, verbonden aan deze bedrijfstakken VAN RECHTSWEGE over op de verkrijgende vennootschap, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan éénieder tegenwerpelijk te maken.

1. TUSSENKOMST  vergoeding  toekenning nieuwe aandelen

Zijn alhier tussengekomen de twee inbrengende vennootschappen te weten BEVALITH (A) en MAROLITH AZ (B) hierna beschreven :

Al De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEVALITH voormeld en vertegenwoordigd als gezegd, die verklaart na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de naamloze vennootschap B&M TEGELIMPORT en zet uiteen dat de inbreng wordt gedaan in onderhavige vennootschap van de hierna nader omschreven bedrijfstak.

Als vergoeding voor de inbreng van haar bedrijfstak worden aan de vennootschap BEVALITH negenduizend negenhonderd zevenentachtig (9.987) nieuwe aandelen in B&M TEGEL1MPORT, volledig volgestort, toegekend. Deze nieuwe aandelen verlenen dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf 1 januari 2012.

Al.. Uitreikingswiize

De vergadering verleent volmacht aan de gedelegeerd bestuurders van de verkrijgende vennootschap om over te gaan tot de inschrijving van de uitgifte van de bovenstaande aandelen in het aandeelhoudersregister van de naamloze vennootschap B&M TEGEL1MPORT op naam van BEVALITH.

A.2. Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De nieuw uitgegeven aandelen van de verkrijgende vennootschap zullen deelnemen in de

winst van deze vennootschap vanaf 1 januari 2012.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de

bestaande aandelen B&M TEGELIMPORT.

A.3. Boekhoudkundige datum

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-,

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

mod 11.1

.4,e-' f Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Alle verrichtingen van de inbrengende vennootschap, voor zover ze betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak, worden vanaf 1 januari 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

A.4. Beschrijving van de inbreng

De inbreng omvat de bedrijfstak met betrekking tot het volledige handelsfonds inzake de aan- en verkoop van tegels en alle daarvoor noodzakelijke activa en omvat de hierna beschreven elementen, zoals letterlijk overgenomen uit het voorstel van inbreng waarvan hiervoor sprake:

"Dit voorstel heeft betrekking op de inbreng van twee bedrijfstakken die betrekking hebben op het volledige handelsfonds inzake de aan- en verkoop van tegels en alle daarvoor noodzakelijke activa. De ene bedrijfstak behoort toe aan BVBA BEVALITH en de andere aan NV MAROLITH AZ. De inbreng omvat alle activiteiten, activa en passiva van de bedrijfstakken omvattende met name en zonder dat deze opsomming limitatief is:

*Materiaal en machines;

* Bureel;

* Rollend materieel;

* Geinventariseerde goederen."

BI De naamloze vennootschap MAROLITH AZ voormeld en vertegenwoordigd als gezegd, die verklaart na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de naamloze vennootschap B&M TEGELIMPORT en zet uiteen dat de inbreng wordt gedaan in onderhavige vennootschap van de hierna nader omschreven bedrijfstak.

Als vergoeding voor de inbreng van haar bedriifstak worden aan de vennootschap MAROLITH AZ achtduizend vierhonderd en twee (8.402) nieuwe aandelen in B&M TEGELIMPORT, volledig volgestort, toegekend. Deze nieuwe aandelen verlenen dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf één januari tweeduizend en twaalf .

BA. Uitrei kingswijze

De vergadering verleent volmacht aan de gedelegeerd bestuurders van de verkrijgende vennootschap om over te gaan tot de inschrijving van de uitgifte van de bovenstaande aandelen in het aandeelhoudersregister van de naamloze vennootschap B&M TEGELIMPORT op naam van MAROLITH AZ.

B.2. Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De nieuw uitgegeven aandelen van de verkrijgende vennootschap zullen deelnemen in de

winst van deze vennootschap vanaf 1 januari 2012.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten ais de

bestaande aandelen B&M TEGELIMPORT.

B.3. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de inbrengende vennootschap, voor zover ze betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak, worden vanaf 1 januari 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

B.4. Beschrijving van de inbreng

De inbreng omvat de bedrijfstak met betrekking tot het volledige handelsfonds inzake de aan- en verkcop van tegels en alle daarvoor noodzakelijke activa en omvat de hierna beschreven elementen, zoals letterliik overgenomen uit het voorstel van inbreng waarvan hiervoor sprake:

"Dit voorstel heeft betrekking op de inbreng van twee bedrijfstakken die betrekking hebben op het volledige handelsfonds inzake de aan- en verkoop van tegels en alle daarvoor noodzakelijke activa. De ene bedrijfstak behoort toe aan BVBA BEVALITH en de andere aan NV MAROLITH AZ. De inbreng omvat alle activiteiten, activa en passiva van de bedrijfstakken omvattende met name en zonder dat deze opsomming limitatief is:

*Materiaal en machines;

* Bureel;

* Rollend materieel;

* Geïnventariseerde goederen."

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG qemeen aan de inbrengen van

bedriifstakken BEVALITH en MAROLITH AZ

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing in de mate dat ze geen afbreuk doen aan de beschrijving van elke ingebrachte bedrijfstak zoals opgenomen in het relevante voorstel van inbreng zoals neergelegd.

1. De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de respectieve inbrengende vennootschappen omtrent de ingebrachte bedrijfstakken.

2. De goederen worden ingebracht in de staat waarin zij zich heden bevinden.

3. De goederen worden in hun huidige staat ingebracht, zonder waarborg met betrekking tot gebreken, zelfs verborgen gebreken en zonder mogelijkheid van verhaal ten aanzien van de inbrengende vennoctschap.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

4. De inbrengen omvatten op de meest algemene wijze aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve vorderingen, persoonlijk en zakelijke waarborgen alsook alle overige waarborgen, waarvan de vennootschappen die de inbrengen doen titularis of bevoordeelde zijn om welke reden ook binnen het kader van de ingebrachte bedrijfstak, dit ten opzichte van alle derden, inbegrepen de openbare besturen.

5. De schuldvorderingen en de rechten vervat in de inbrengen evenals alle zakelijke en persoonlijke waarborgen dienaangaande worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap. Deze vennootschap zal aldus worden gesubrogeerd, zonder dat er van schuldvernieuwing sprake is, in alle rechten, zakelijk of persoonlijk, van de inbrengende vennootschap, in al haar goederen en ten aanzien van welke schuldenaar ook.

DERDE BESLUIT - Kapitaalsverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de verkrijgende vennootschap B&M TEGELIMPORT, als gevolg van de inbreng van de voormelde bedrijfstakken, te verhogen met een bedrag van ÉÉN MILJOEN ACHTHONDERDACHTENDERTIGDUIZEND NEGENHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 1.838.977,94) om het te brengen van TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00) op ÉÉN MILJOEN NEGENHONDERDDUIZEND NEGENHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 1.900.977,94) door uitgifte van achttienduizend driehonderd negenentachtig (18.389) nieuwe aandelen, volledig volgestort, die toegekend zullen worden aan de respectieve vennootschappen BEVAL1TH en MAROLITH AZ, zijnde negenduizend negenhonderd zevenentachtig (9.987) aandelen aan de vennootschap BEVALITH en achtduizend vierhonderd en twee (8.402) aandelen aan de vennootschap MAROLITH AZ.

Deze nieuwe aandelen verlenen dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf 1 januari 2012.

Vergoeding -- toekenning nieuwe aandelen

II Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de vennootschap BEVALITH, hier vertegenwoordigd, negenduizend negenhonderd zevenentachtig (9.987) aandelen toebedeeld.

IU Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de vennootschap MAROLITH AZ, hier vertegenwoordigd, achtduizend vierhonderd en twee (8.402) aandelen toebedeeld.

Deze nieuwe aandelen verlenen dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf 1 januari 2012.

Alle aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

VIERDE BESLUIT  Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van ÉÉN MILJOEN ACHTHONDERDACHTENDERTIGDUIZEND NEGENHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 1.838.977,94) door uitgifte van achttienduizend driehonderd negenentachtig (18.389) nieuwe aandelen daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ÉÉN MILJOEN NEGENHONDERDDUIZEND NEGENHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 1.900.977,94), vertegenwoordigd door negentienduizend en negen (19.009) aandelen.

Il. Inbreng die in GELD bestaat.

VIJFDE BESLUIT  Inbreng IN GELD

A! De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal door inbreng in geld te verhogen IN EERSTE FASE ten belope van HONDERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 158.500,00) en een totale uitgiftepremie van ELFDUIZEND ACHTHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO TACHTIG EUROCENT (¬ 11.877,80), om het kapitaal met nadien incorporatie van de uitgiftepremie vermeld onder B/ te brengen, van ÉÉN MILJOEN NEGENHONDERDDUIZEND NEGENHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO VIERENNEGENTIG EURÓCENT (¬ 1.900.977,94) op TWEE MILJOEN NEGENENVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 2.059.477,94), mits creatie van duizend vijfhonderd vijfentachtig (1.585) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die dezelfde rechten zullen genieten als de bestaande aandelen, welke uitgiftepremie van elfduizend achthonderd zevenenzeventig euro tachtig eurocent (¬ 11.877,80) geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening uitgiftepremies.

Deze nieuwe aandelen verlenen dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf 1 januari 2012.

VERZAKING wettelijk voorkeurrecht

Alle aanwezige dan wel vertegenwoordigde aandeelhouders, vertegenwoordigend de totaliteit van de aandelen, verklaren expliciet door de raad van bestuur op de hoogte te zijn gebracht van de geplande kapitaalverhoging via inbreng van geidspeciën en van het wettelijk voorkeurrecht dat zij terzake genieten inzake onderschrijving van deze kapitaalverhoging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4 o.,.

'J,4'. Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

BEVALITH verklaart, gezien de inschrijving niet volgens aandelenverhouding gebeurt, te verzaken op uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze om haar wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving uit te oefenen.

Inschriivinq en volstorting van de nieuwe aandelen

MAROLITH AZ, vertegenwoordigd als gezegd, verschijnt, na verklaard te hebben volledig op de hoogte te zijn van het bedrag der kosten, lasten, vergoedingen of uitgaven, onder welke vorm ook, welke ten hare laste komen ingevolge deze kapitaalverhoging, en verklaart in te schrijven voor HONDERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 158.500,00), hetzij op de duizend vijfhonderd vijfentachtig (1.585) aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen, in de winst delend vanaf 1 januari 2012. Eveneens wordt als uitgiftepremie hiertoe betaald ELFDUIZEND ACHTHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO TACHTIG EUROCENT (¬ 11.877,80).

Vergoeding -- toekenning nieuwe aandelen

Als tegenprestatie voor de inbreng in geld worden duizend vijfhonderd vijfentachtig (1.585) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, toebedeeld aan de vennootschap MAROLITH AZ, hier vertegenwoordigd, die verklaart te aanvaarden, uitgegeven aan een globale prijs van afgerond honderd en zeven euro negenenveertig eurocent (¬ 107,49) per aandeel (inbegrepen emissieprijs van afgerond zeven euro negenenveertig eurocent (¬ 7,49) per aandeel).

Deze nieuwe aandelen verlenen dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf 1 januari 2012.

Alle aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

BI De algemene vergadering beslist om het kapitaal IN TWEEDE FASE te verhogen door de incorporatie van de UITGIFTEPREMIE van ELFDUIZEND ACHTHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO TACHTIG EUROCENT (¬ 11.877,80) om het kapitaal te brengen van TWEE MILJOEN NEGENENVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERD ZEVENENZEVENTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 2.059.477,94) op TWEE MILJOEN ÉÈNENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERD VIJFENVIJFTIG EURO VIERENZEVENTIG EUROCENT (¬ 2.071.355,74), zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

ZESDE BESLUIT  Vaststelling van kapitaalsverhoging

Alle leden van de vergadering verzoeken de notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig ingeschreven werd en dat elk nieuw aandeel volledig volgestort werd. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op TWEE MILJOEN ÉÈNENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERD VIJFENVIJFTIG EURO VIERENZEVENTIG EUROCENT (¬ 2.071.355,74), vertegenwoordigd door twintigduizend vijfhonderd vierennegentig (20.594) aandelen zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLUIT --Wijziging artikel 4 van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 4 der statuten te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 4 Kapitaal

Het kapitaal bedraagt twee miljoen éénenzevenfigduizend driehonderd vijfenvijftig euro vierenzeventig eurocent (¬ 2.071.355,74). Het is verdeeld in twintigduizend vijfhonderd vierennegentig (20.594) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/twintigduizend vijfhonderd vierennegentigste (1/20.594°) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLUIT  coordinatie statuten

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap B&M TEGELIMPORT op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd :

-expeditie van de buitengewone algemene vergadering

-verslag van de raad van bestuur

-verslag van de bedrijfsrevisor

-gecoórineerde statuten



Op do laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/11/2012
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Taunusweg 4

(volledig adres)

Onderwt@rî akte : inbreng bedrijfstakken - Neerlegging inbrengvoorstel

Neerlegging van het voorstel van inbreng van enerzijds een bedrijfstak van BVBA BEVALITH, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8340 Damme, Kalkersstraat 1, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Brugge onder ondernemingsnummer BTW BE 0412.840.017 en anderzijds een' bedrijfstak van NV MAROLITH AZ, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3600 Genk, Taunusweg 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder ondernemingsnummer BTW BE. 0423.271.079, in NV B&M TEGELIMPORT, overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van, vennootschappen.

x t

A" " " " " 4

Hod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I1I ftIU U II I I U II III II UI

*12188640*

~ Noergolegd tor grlflie der Fuohtbünk v. koophrsnd44l to~~P~ riEN

-11" 2012

De Hootdgrlffier, Griffie

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbfa.

Ondememingsnr

Benaming

(voluit) . (verkort) :

0842.194.085

B&M TEGELIMPORT

BVBA BEVALITH Gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door Jan Van Hoorenweder vaste vertegenwoordiger NV MAROLITH AZ Gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door Gert Zeelmaekers

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/02/2012
ÿþ MQd VNora 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



UH I A I111IIIVVI IRII

*12030079*

bel

aa Be Sta:

N

Neergeiego ier grutte car rechtbank y. koophandel te TONGEREN I

1G -01- r12

Griffie

Ondernemingsnr : 0842194085

Benaming

(voluit) : B&M Tegelimport

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Taunusweg 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : rechtzetting

In een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 22 december 2011, geregistreerd te Genk op 23 december 2011, boek 137 blad 13 vak 09, dient de benaming van de eerste oprichter gelezen te worden als volgt: de naamloze vennootschap Marolith AZ en NIET Marolith A.Z.

Notaris Guido Van Aenrode

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2012
ÿþ Mod 20

L-LLA In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Illill1!11!1,1111111111111Ill

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : B&M TEGELIMPORT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap Zetel : 3600 Genk, Taunusweg 4 Onderwerp akte : Oprichting

1,l".Gl CIGW) mi lil II IIG ucl

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 6 -12- 2011

De Hoofdgriffier, Griffie



Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 22 december 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat door :

1. De naamloze vennootschap MAROLITH A.Z., met zetel te 3600 Genk, Taunusweg 4, BTW BE 0423.271.079, RPR Tongeren.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEVALITH, met zetel te 8340 Damme.

(Moerkerke), Kalkersstraat 1, BTW BE 0412.840.017, RPR Brugge,

een vennootschap werd opgericht als volgt :

1. OPRICHTING.

De vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en

draagt de benaming "B&M Tegelimport", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Taunusweg 4

2. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00), geplaatst en dat het kapitaal volledig volstort werd door inbreng in geld, te weten door:

- De naamloze vennootschap MAROLITH A.Z., voornoemd sub 1, onderschrijft driehonderd en tien (310) aandelen tegen de prijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van. éénendertigduizend Euro (¬ 31.000,00), elk aandeel volstort, hetzij in totaal gestort éénendertigduizend Euro (¬ 31.000, 00).

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEVALITH, voornoemd sub 2, onderschrijft driehonderd en tien (310) aandelen tegen de prijs van honderd Euro (E 100,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van éénendertigduizend Euro (¬ 31.000,00), elk aandeel volstort, hetzij in totaal gestort éénendertigduizend Euro (¬ 31.000,00).

Het is verdeeld in verdeeld is in zeshonderd twintig (620) aandelen zonder nominale waarde.

3. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

4. DOEL.

De vennootschap heeft als doel :

* Aan-en verkoop, groot- en kleinhandel, import-en export, handelsbemiddeling in:

- Bouw- en afbraakmaterialen in de ruimste zin van het woord, vloer-en wandtegels, doe-het-zelf artikelen,

sanitaire artikelen, metaalartikelen, meubelen en alle mogelijke aanverwante producten

- Glazen en spiegels, artikelen van glas, porselein, gleiswerk, aardewerk en plastic voor het huishouden,

voor meubilering en voer nijverheidsdoeleinden

- Schilderijen en gravures, sierglaswerk, sierkeramiek, dinanderie en sierijzerwerk

- Met de motor aangedreven machines, pneumatische en hydraulische machines, toestellen en werktuigen;

voor handels-en nijverheidsgebruik

- Rubber-en rubberproducten

- Drogisterij-artikelen en onderhoudsproducten

- Houten meubelen, kurk en kurkwaren

Confectie voor dames en heren

* Groothandel in schrijn  en timmerwerk van hout voor de bouwnijverheid

* Het verhuren of huren van diverse goederen en materiaal

* Handelsbemiddeling in de meest ruime zin van het woord, makelaars in goederen, zelfstandige

handelsvertegenwoordigers en commissionairs

* Expediteursbedrijf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

* Het verrichten van alle intern en extern, nationaal en internationaal vervoer van personen en goederen,

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel over de weg, het spoor, per schip of per

vliegtuig;

* Het verrichten van alle bevrachtingen, verzendingen, tolagentschappen

* Het opstapelen en behandelen van alle goederen, de handel in alle opgeslagen goederen;

* Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, bij te dragen tot de

vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen

* Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische af buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen

* Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

* Het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

* Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

* Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van onroerende en roerende goederen en portefeuilles en

portefeuillewaarden.

* Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen

* Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, produktieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich daarbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

5. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd.

Er moeten tenminste drie bestuurders zijn. De raad van bestuur kan evenwel slechts uit twee leden bestaan wanneer voldaan is aan alle voorwaarden zoals vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering voorafgaand aan het verstrijken van deze termijn. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Bestuurders kunnen te allen tijde bij eenvoudige meerderheid door de Algemene Vergadering ontslagen worden.

Een bestuurder die zijn ontslag geeft, moet zijn opdracht verder vervullen tot redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders of, indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, na een daartoe strekkend verzoek van één bestuurder.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproeping bevat de agenda;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

over de punten die daarin niet vermeld worden, kan slechts rechtsgeldig beraadslaagd en besloten worden wanneer aile bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

Besluitvorming in de raad van bestuur

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De bestuurder die belet is, kan bis eenvoudige brief of door middel van ieder ander communicatiemiddel, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad van bestuur, maar slechts voor één vergadering. Elke bestuurder kan nochtans slechts één medelid van de raad van bestuur vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Indien de raad van bestuur uit meer dan twee leden bestaat heeft, in geval van staking van stemmen, de voorzitter een beslissende stem.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen besluiten worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, in zoverre het niet gaat om de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

Belangenconflict

Wanneer een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, is hij verplicht de raad en, in voorkomend geval, de commissaris, hiervan op de hoogte te brengen en zijn verklaring alsook de rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen, behoudens in de uitzonderingsgevallen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur en, desgevallend, de commissaris, rapporteren hierover overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Interne bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

DIRECTIECOMITÉ

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurders zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité benoemt deze onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap aan één of meer personen toekennen. Deze worden:

afgevaardigd of gedelegeerd bestuurder genoemd indien zij worden gekozen binnen de raad

* directeur genoemd indien zij worden gekozen buiten de raad

De raad van bestuur mag tevens één of meer volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door:

*twee bestuurders gezamenlijk of de gedelegeerd bestuurder afzonderlijk.

* een gedelegeerd bestuurder of directeur afzonderlijk, voor wat het dagelijks bestuur aangaat twee leden van het directiecomité, voor wat de aan het directiecomité toegekende bevoegdheden betreft * binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden

6. CONTROLERECHT

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren. Wordt geen commissaris benoemd, dart heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

7. ALGEMENE VERGADERING.

De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de laatste donderdag van de maand mei om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering plaats vinden op de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur mag buitengewone algemene vergaderingen bijéenroepen telkens het belang der vennootschap het vergt. Hij moet die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die ten minste een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap behalve indien de oproeping anders vermeldt.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming voor de jaarvergadering, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen twintig dagen voor de hiervoor bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

Toelating tot de vergadering

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vijf dagen voor de datum der voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief ter kennis brengen aan de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder. .

De houders van gedematerialiseerde aandelen kunnen enkel worden toegelaten tot de algemene vergadering op grond van de neerlegging van een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, op de zetel van de vennootschap of bij de instellingen die in de oproeping worden vermeld, ten minste drie werkdagen voor de datum de vergadering.

Uitoefening van stemrecht

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de algemene vergadering de uitoefening van het aan de betrokken aandelen verbonden stemrecht schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar.

Het stemrecht van aandelen bezwaard met vruchtgebruik, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens anders-luidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. Indien de blote eigenaar zich verzet, is het stem-recht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uit-spraak dienaangaande.

Verdaging van de vergadering

De raad van bestuur heeft het recht elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering één enkele maal met drie weken te verdagen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer aandeelhouders die ten minste een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, of door de commissarissen.

Voorzitterschap van de vergaderingen

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid, door het oudste lid in leeftijd van die raad.

Notulen van de vergaderingen

Afschriften van of uittreksels uit de notulen van de algemene vergaderingen worden geldig ondertekend volgens dezelfde regel als hierboven voorzien voor de externe vertegenwoordiging.

-8. BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

9. BESTEMMING VAN DE WINST.

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interim-dividenden uit te keren.

10. VEREFFENING

Benoeming van vereffenaars

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars :

beschouwd.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen

benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot

bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor hetgeen niet in deze statuten bepaald werd, wordt verwezen naar de desbetreffende bepalingen in het

Wetboek van Vennootschappen.

11. OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN

1. Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand mei tweeduizend en dertien.

3. Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee en worden in die functie verkozen voor een duur van

zes jaar ingaande op heden:

- De naamloze vennootschap MAROLITH A.Z., voornoemd sub 1;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEVALITH, voornoemd sub 2;

Deze mandaten worden alle aanvaard en zijn bezoldigd.

De bestuurders zullen pas hun taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de

vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Kennisname aanduiding vaste vertegenwoordiger

De oprichters nemen kennis van :

a) het proces-verbaal de dato 21 december 2011, uitgaande van de hiervoor benoemde bestuurder-vennootschap Marolith A.Z. waarin, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van Vennootschappen, een vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid voor de uitoefening van het bestuursmandaat, meer bepaald, de notulen van de naamloze vennootschap "Marolith A.Z.", voornoemd, waarbij de heer Zeetmaekers Geit, voornoemd, wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger, met ingang van heden.

Een kopie van dit document wordt voorgelegd aan de vergadering en zal worden bewaard in het archief van de vennootschap.

b) het proces-verbaal de dato 19 december 2011, uitgaande van de hiervoor benoemde bestuurder-vennootschap Bevalith waarin, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van Vennootschappen, een vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid voor de uitoefening van het bestuursmandaat, meer bepaald, de notulen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bevalith.", voornoemd, waarbij de heer Van Hoorenweder Jan, voornoemd, wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger, met ingang van heden.

Een kopie van dit document wordt voorgelegd aan de vergadering en zal worden bewaard in het archief van de vennootschap.

4. De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen en overeenkomsten overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de bestuurders alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

5. De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen.

6. De oprichters verklaren dat ondergetekende notaris hen heeft ingelicht omtrent de noodzakelijkheid van een vestigingsgetuigschrift teneinde een inschrijving van de vennootschap te bekomen in het ondememingsloket ontslaan ondergetekende notaris van aile aansprakelijkheid dienaangaande.

7. De bestuurders zijnde de naamloze vennootschap MAROLITH A.Z., voornoemd sub 1 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEVALITH, voornoemd sub 2, verklaren:

a) te benoemen tot gedelegeerde bestuurders onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, de naamloze vennootschap MAROLITH A.Z., voornoemd sub 1 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEVALITH, voornoemd sub 2, beiden vertegenwoordigd zoals gezegd, die elk verklaren dit mandaat te aanvaarden.

b) te benoemen tot voorzitter, de heer Zeelmaekers Gert, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

I Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Guido VAN AENRODE

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 26.07.2016 16349-0019-017

Coordonnées
B & M TEGELIMPORT

Adresse
TAUNUSWEG 4 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande