B & V MUSIC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : B & V MUSIC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 503.862.837

Publication

15/02/2013
ÿþ1111

Mt)

Mad POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NcM-gr,lie dor

rechtbank V. kou(shaitdv! te 1C1,11pFwREN

0 5 -02- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondememingsnr . 15-0& ~6~ " ~~

Benaming (voluit) : B&V Music

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Grootloonstraat 103, 3840 Borgloon, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Op 25 januari 2013 zijn samengekomen:

1) VOLONT Kristof (rijksregisternummer 85.08.14-045-18)

2) BRIERS David (rijksregisternummer81.08.14-121-52)

met het oog op het oprichten van een vennootschap onder vorm van een vennootschap onderfirma, waarvan de statuten als volgt worden vastgesteld:

Artikel 1: Naam

Er wordt een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "B&V Music" . Deze benaming dient voor te komen op alle documenten en stukken van de vennootschap en dient steeds voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "Vennootschap onder Firma" of door de afkorting "VoF,".

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Grootloonstraat 103, 3840 Borgloon en ressorteert onder het arrondissement Tongeren.

De maatschappelijke zetel mag enkel worden verplaatst mits toestemming van alle vennoten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of

Op de laatste blz, van Luik-evermelden : Recto : Nàam en hàèdánigheià van dé iristruineiitërérïdé ricifáris,`hètzij vëri dé-persn(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

taff t I - vervolg Mod POF 11.1

voor rekening van

derden:

De organisatie en de uitvoering van artisitieke, culturele en

amusementsactiviteiten en producten in de meest ruime zin;

1-let opluisteren met muziek en/of dans; "

Aankoop- en verhuur van alle geluids- en verlichtingsinstallaties;

Overig amusement, diskjockey en klank- en lichtspelen ;

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en neemt een aanvang vanaf datum ondertekening.

Behoudens het bepaalde in artikel 11 kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening van de vennootschap te zijn aangegaan.

Artikel 5: Kapitaal - aandelen

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het gehele maatschappelijke kapitaal bedraagt bij de oprichting 500,00 Euro en is verdeeld in 50 aandelen met een nominale waarde van 10 Euro. Dit minimum aantal aandelen moet te allen tijde gehandhaafd blijven.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven en volstort : - Door Volont Kristof: 250,00 euro in geld.

- Door Briers David: 250,00.euro in geld.

Ais vergoeding voor hun respectievelijke inbreng worden aan de vennoten volgende

aandelen toegekend:

- Aan Volont Kristof: 25 aandelen.

- Aan Briers David: 25 aandelen.

Boven dit minimumbedrag is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

v6riloig M9tl ADF 11.1

statutenwijziging als gevolg van intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door vennoten of van uittreding, uitsluiting en overlijden van vennoten

Artikel 6: Overdracht van aandelen

Buiten de voorafgaande en schriftelijke toestemming van alle medevennoten, mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen.

Artikel 7: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met een beperking van vervreemding van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, waarvoor het eenparig akkoord verreist is van alle vennoten.

De benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) wordt beslist door de vergadering van vennoten, bij eenparige beslissing.

Worden tot zaakvoerder(s) benoemd voor onbeperkte duur:

- Volent Kristof, voornoemd.

- Briers David, voornoemd.

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan door de vergadering van de vennoten een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 8:Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 21.00 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste vergadering zal plaatsvinden op vrijdag 12 juni 2015.

ledere vennoot kan steeds een bijzondere vergadering van de vennoten

bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten baste acht dagen vdór de vergadering moet zijn verstuurd. Deze brief vermeldt de agenda.

Alle beslissingen van de vergadering van de vennoten vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 9: Boekjaar

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Ter afwijking zal het eerste boekjaar aanvangen op datum van ondertekening en aflopen op 31 december 2014

Artikel 10: Winstverdeling

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

L vflt E - vervolg Motl PDF 11.1

r

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

Over reservevorming zal worden beslist door de vergadering van de vennoten, alsook

over het geheel of gedeeltelijk uitkeren van gereserveerde winst uit vorige jaren.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 11: Ontbinding - vereffening

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde bepalingen geregeld.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld tussen de vennoten volgens hun aandeel in de vennootschap.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 12: Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De participatie in de aandelen van de overleden vennoot wordt overgedragen aan de andere vennoten, in verhouding tot het aandeel in de vennootschap dat deze op de dag van het overlijden reeds bezitten. De vergadering van de vennoten kan evenwel beslissen om de participatie van de overleden vennoot over te dragen aan een nieuwe vennoot.

Aan de erfgenamen van de overleden vennoot is een vergoeding verschuldigd overeenstemmend met de waarde van zijn participatie. De waarde van de aandelen wordt bepaald door het eigen vermogen te delen door het aantal aandelen.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 13: Uittreding

ledere vennoot heeft het recht uit de vennootschap te treden. Hij dient hiertoe de vennootschap alsook elk van de vennoten daarvan in kennis te stellen bij een ter post aangetekende brief, mits een opzeggingstermijn van 6 maanden in acht wordt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- ,,te.  vervolg Mal PDF tt,t

behouden

aan het

8eigisch

Staatsblad

genomen.

De uittreding zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De overblijvende vennoten zijn ertoe gehouden de participatie van de uittredende vennoot over te nemen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten op de dag van het uittreden. De waarde van de aandelen wordt bepaald door het eigen vermogen te delen door het aantal aandelen.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar begint op datum ondertekening en eindigt op 31 december 2014.

De vennootschap neemt alle handelingen over die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld met ingang vanaf 1 januari 2013.

Volmacht wordt verleend aan MPK Advies, Dorpsplein 3/13830 Wellen, met als zaakvoerder VANBRABANT Marc, om alle wettelijke formaliteiten inzake neerlegging, publicatie Belgisch Staatsblad, .... te vervullen.

Deze overeenkomst werd opgemaakt in tweevoud waarvan elke partij verklaart een exemplaar te hebben ontvangen.

Aldus opgemaakt te Wellen op 25 januari 2013,

VOLONT Kristof BRIERS

David

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
B & V MUSIC

Adresse
GROOTLOONSTRAAT 103 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande