B. LAMMENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B. LAMMENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.411.934

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 24.09.2014 14598-0268-019
25/02/2014
ÿþ mcdword11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111111111101111

bel

Be Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 4 -02- 2011i

HASSELT

Ondernemingsnr : 0875.411.934

Benaming

(voluit) : B. LAMMENS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3840 Sint-Truiden, Zepperenweg 93

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone Algemene Vergadering van de overnemende vennootschap  Grensoverschrijdende fusie

Er blijkt uit een akte verleden op zeven november tweeduizend dertien om 17 uur, voor mij, Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, geregistreerd te Maasmechelen op 13 november 2013; boek 5/290, bled 47, vak 20, 7 bladen, geen verzendingen; ontvangen vijftig euro (50,00 E); de e.a. inspecteur getekend voorde ontvanger: i.o. RUTTEN R., dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

Eerste beslissing: Kennisname van de documenten en verslagen.

1. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoten van zowel de overnemende ais van de overgenomen vennootschap, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 23 augustus 2013 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIAMMENS" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "PinC B.V.", met zetel te 6041 KA Roermond (Nederland), Neerstraat 37, ingeschreven In het handelsregister van de Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 14048832, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op 5 september 2013 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 september 2013, onder nummer 13141117.

2. De vennoot bevestigt uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoot erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de respectievelijke vennootschappen kennis te nemen van volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen:

a)de fusievoorstellen;

b)de jaarrekening over de laatste 3 boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is; c)de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste 3 boekjaren.

3. De vergadering verklaart kennis te hebben van de akte fusiebesluit tot grensoverschrijdende fusie P1NC B.V., verleden voor notaris Jan Anna Maria DIEDEREN, te Gulpen-VVittem (Nederlands) de dato 7 november 2013 waarin de grensoverschrijdende fusie tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht `PinC B.V.' en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BIAMMENS' wordt aangenomen.

4. De vergadering verklaart kennis te hebben van het pre-fusie-attest, opgemaakt voor notaris Jan Anna Maria DIEDEREN, te Gulpen-VVittem (Nederland) de dato 7 november 2013 om 11u 58 min waarin letterlijk het volgende staat "Ik, notaris, verklaar dat mij is gebleken dat de vormvoorschriften in acht zijn genomen voor aile besluiten die de afdelingen 2, 3 en 3a van Tite! 7 Boek 2 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek en de statuten van PinC B.V. (de Nederlandse vennootschap:de verdwijnende vennootschap) vereisen voor deelneming van PinC B.V. aan de grensoverschrijdende fusie van PinC B.V. met B. Lammens BVBA (de buitenlandse vennootschap/de verkrijgende vennootschap) en dat voor het overige de daarvoor in de afdelingen 2, 3 en 3a Titel 7 Boek 2 Burgerlijk Wetboek gegeven voorschriften zijn nageleefd.

Ik, notaris, verklaar voorts, ter uitvoering van het bepaalde onder 4 van de overwegingen hiervoor, dat een verzoek tot schadeloosstelling ais bedoeld in artikel 2:333h van het Nederlands Burgerlijk Wetboek niet is

Op de laatste Ob, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

41 e3 E., Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge ingediend, daar de verkrijgende vennootschap de enig aandeelhouder is in het geplaatste kapitaal van de verdwijnende vennootschap",

5. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: Fusiebesluit  overgang onder algemene titel van het vermogen,

1.Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "Fine B.V.".

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 23 augustus 2013 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIAMMENS", in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op 5 september 2013 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 september 2013, onder nummer 13141117.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.LAMMENS", hierna genoemd de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht  PinC B.V.", hierna genoemd de overgenomen vennootschap, bij wijze van grensoverschrijdende fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, en dit op basis van de balanstoestand de dato 31 mei 2013, dewelke in het vennootschapsdossier van ondergetekende notaris bewaard zal worden.

2.Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen va de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 juni 2013 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3.Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend,

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen zaakvoerders.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

6, Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermcgen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

-aile eventuele optiereohten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten 'ut singulis", enz...). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-aile handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is ais huurder of verhuurder;

-alle intellectuele rechten omvattende ondermeer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

-wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen geen eigenaar zijn van onroerende goederen, noch titularis van enig onroerend zakelijk recht, met uitzondering van hetgeen hierna wordt vermeld.

De overgenomen vennootschap is eigenaar van een onroerend goed (ten kadaster gekend als 'huis"), gelegen te 3800 Sint-Truiden (België), 2de afdeling, Zepperenweg 93, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie D nummer 232/R voor een oppervlakte van 14a 70ca.het onroerend goed hiervoor vermeld is

e , belast met een hypothecaire inschrijving genomen ten voordele van NV DEXIA BANK BELGIE, afgekort DEXIA BANK te Brussel (thans BELFIUS BANK), ingevolge akte kredietopening verleden voor notaris Philip ODEURS te Sint-Truiden op 30 juni 2006, ingeschreven op het tweede hypotheekkantoor van Hasselt op 4 juli 2006 onder nummer 07751, tot zekerheid van tweehonderd negentigduizend euro (¬ 290.000,-) als hoofdsom en tienduizend euro (¬ 10.000,-) als bijhorigheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Ingevolge de fusie zef dit onroerend goed overgaan naar de verkrijgende vennootschap.

In het fusievoorstel heeft de overgenomen vennootschap verklaart dat op het onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet. De overnemende vennootschap is voor heden op de hoogte gebracht van het bodemattest door OVAM afgeleverd op 20 augustus 2013, waarvan de inhoud bij uittreksel luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling *. www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie : www.ovarn.be/grondverzet,

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren worden vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in het voordeel van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap, tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van het pend op de handelszaak blijven onverkort behouden. Uit het hypothecair getuigschrift, afgeleverd door het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op 30 oktober 2013, blijkt dat er geen inschrijvingen gencmen werden op de handelszaak van de overgenomen vennootschap.

7. Boekhoudkundige verwerking.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief-passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001) geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Derde beslissing  Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap:

De vergadering besluit artikel 4 van de statuten van de overnemende vennootschap te wijzigen, door toevoeging aan het artikel van volgende tekst:

"a.het voorbereiden van publiciteitscampagnes, huis aan huis-bedeling van publiciteit, mailings, telefoonenquêtes, opvolging publiciteitscampagnes;

b.het bemiddelen bij en uitoefenen van handelsactiviteiten, Het uitoefenen van handelsondersteunende activiteiten alsmede de ontwikkeling van nieuwe diensten. Het geven van financiële en management adviezen, het bieden van management support. Het begeleiden en uitvoeren van vrijwillige vereffeningen en liquidaties en het bieden van begeleiding hl' het doorstarten. Het adviseren van ondernemers en ondernemingen. Het project en interim-management;

c.het uitoefenen van holding, management en beheeractiviteiten. Het project- en interim-management. De verzorging van pensioenen en/of oudedagsvoorzieningen en/of invaliditeitsvoorzieningen voor haar (gewezen) directeuren, aandeelhouders, eigen werknemers, werknemers van gelieerde ondernemingen en vennootschappen en hun weduwen/weduwnaars, en/of partners en (pleeg)kinderen, een en ander krachtens een pensioenregeling in de zin van de wettelijke bepalingen betreffende de loonbelasting. Het aangaan en afsluiten, administreren en uitvoeren van lijfrente- en stamrechtovereenkomsten (in de familiesfeer);

d.het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van de directie over, alsmede het (doen) financieren van andere ondernemingen, in welke rechtsvorm ook. Het verkrijgen, beheren, houden, afstoten en vervreemden van aandelen, deelnemingen en andere belangen in vennootschappen en rechtspersonen en het uitoefenen van aile aan die aandelen, deelnemingen en belangen verbonden rechten.

Het zich op enige wijze interesseren in, alsmede het (doen) financieren van andere ondernemingen, in welke rechtsvorm ook en het deelnemen in of optreden als (commanditair of beherend) vennoot in gezamenlijke ondernemingen;

e.het verstrekken en aangaan van geldleningen. Het stellen van zekerheden, ook voor schulden van anderen. Het zich sterk maken voor andere ondernemingen of derden, waaronder begrepen het zich als borg of hoofdelijk (mede)schuldenaar verbinden. Het stellen van zakelijke en persoonlijke zekerheid voor dochtermaatschappijen en andere aan de vennootschap gelieerde ondernemingen alsmede het stellen van zakelijke, persoonlijke en beperkte zekerheidsrechten voor derden, met name die waarmee de vennootschap in een groep verbonden is en al of niet een onderneming drijvende. Het aangaan van borgstellingen en garantieovereenkomsten;

fi-let verkrijgen, vervreemden en beheren van- alsmede het beschikken over registergoederen. Het' exploiteren, administreren, verwerven en vervreemden, huren en verhuren, kopen en verkopen van goederen (zaken en vermogensrechten)  daaronder uitdrukkelijk begrepen octrooien, patenten, licenties, know how en merken  en de export en import daarvan. Het ontplooien van handelsactiviteiten in al deze goederen alsmede de ontwikkeling, de productie en de distributie daarvan;

g.het beleggen van vermogen in lijfrenten, effecten, (register)goederen, hypothecaire schuldvorderingen en andere vermogensbestanddelen eh aile andere doeleinden op financieel, administratief, economisch, commercieel en industrieel terrein;

h.het verrichten van aile verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn."

Vierde beslissing: Administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de zaakvoerders, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Vijfde beslissing: Machtiging aan de notaris tot coördinatie van de statuten.

De vergadering machtigt ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van deze gecoördineerde statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel binnen de drie maanden vanaf heden.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS TOM COLSON

Tegelijk hiermee neergelegd

Voor eensluidend afschrift

Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

ean het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2013
ÿþ~ Mod 2.1

-~~~" ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 6 -12- 2013

Griffie

1-iASSELT

Ondernemingsnr : 0875.411.934

Benaming

(voluit) : B. Lammens

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Zepperenweg 93, 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de akte van de Bijzondere Algemene Vergadering op 05/11/2013:

De Algemene Vergadering heeft unaniem volgende beslissing genomen:

Vanaf 05/11/2013 wordt benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur, mevrouw Miranda Senden NN. 67.10.02-488.56.

Haar mandaat is onbezoldigd.

De heer Bart Lammens

Zaakvoerder

III

i

III I 1111111 II I III

*13196082*

16/09/2013
ÿþ51111111

3191117*

idod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

4 5 SEP. 2413

te HASSELT

Griffie

7

Qndernemingsnr : 0875.411.934

Benaming

(voluit) : B. Lammens

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Zepperenweg 93, 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Gemeenschappelijk fusievoorstel

betreffende de grensoverschrijdende fusie

De ondergetekenden:

1. de heer Bart Jean Paul Ghislain Lammens, wonende te 3800 Sint-Truiden, België, Zepperenweg 93, gebaren te Sint-Truiden op zestien oktober negentienhonderd eenenzestig, houder van een Belgische identiteitskaart met nummer 591066923739, gehuwd,

te dezen handelend:

a. als zelfstandig bevoegd zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar' het recht van België;

B, Lammens BVBA, statutair gevestigd te 3800 Sint-Truiden, België, Zepperenweg 93 en aldaar; kantoorhoudende, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer 0875.411.934, en als zodanig deze vennootschap - hierna ook te noemen; "de verkrijgende rechtspersoon" - rechtsgeldig' vertegenwoordigend;

b, als alleen / zelfstandig bevoegd directeur van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland: PinC B.V., statutair gevestigd te Roermond, Nederland, en kantoorhoudende te 6041 KA Roermond, Neerstraat 37, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 14048832, en als zodanig deze vennootschap - hierna ook te noemen: "de verdwijnende rechtspersoon" - rechtsgeldig vertegenwoordigend;

2. de heer Boris Bart Lammens, wonende te 3600 Sint-Truiden, België, Zepperenweg 156, geboren te Sint-: Truiden, België, op een juni negentienhonderd vijfentachtig, houder van een Belgische identiteitskaart met: nummer 590-9623233-83, gehuwd,

te dezen handelend als zelfstandig bevoegd zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid naar het recht van België:

B. Lammens BVBA voormeld;

3. de heer Bram Bart Lammens, wonende te 3800 Sint-Truiden, België, Zepperenweg 93, geboren te Sint; Truiden, België, op eenentwintig december negentienhonderd zevenentachtig, houder van een Belgische identiteitskaart met nummer 591-7170007-63, ongehuwd en niet geregistreerd ais partner, te dezen handelend als zelfstandig bevoegd zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid naar het recht van België:

B. Lammens BVBA voormeld.

Verklaren het navolgende:

De directie van B. Lammens BVBA en de directie van PinC B.V. hebben gezamenlijk het navolgende fusievoorstel vastgesteld, een en ander overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Belgische Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 2:312, 2:333 lid 1 en 2:333d van het Nederlands Burgerlijk Wetboek

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Considerans / Inleiding

1) De directie van B. Lammens BVBA en de directie van PinC B.V. zijn voornemens de rechtspersonen in het kader van een grensoverschrijdende fusie van PinC B.V. met en in B. Lammens BVBA te laten fuseren.

2) Beweegredenen voor de fusie tussen B. Lammens BVBA en Pint B.V. is om de structuur van het concern eenvoudiger en transparanter te maken. Het gehele ondernemingsvermogen van Fine B.V. zal ais gevolg van de voorgenomen fusie onder algemene titel overgaan op B. Lammens BVBA.

3) De fusie wordt uitgevoerd op basis van Richtlijn 2005/56/EG van het Europees Parlement en de Raad van 26 oktober 2005 betreffende grensoverschrijdende fusies van kapitaalvennootschappen uit verschillende lidstaten, (hierna te noemen: "de EU-Fusierichtlijn").

Op de fusie zijn van toepassing - voor zover het Belgisch recht van toepassing is - de wettelijke bepalingen ter zake fusie ais opgenomen in Boek XI van het Belgische Wetboek van Vennootschappen en - voor zover Nederlands recht van toepassing is - de wettelijke bepalingen opgenomen in titel 7 van Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek ("BW") en in het bijzonder afdeling Sa daarvan (Bijzondere bepalingen voor grensoverschrijdende fusies).

4) Geen van de te fuseren rechtspersonen is ontbonden, verkeert in staat van faillissement of heeft surséance van betaling aangevraagd.

§ 1 identificatie van de fuserende vennootschappen

1.1 Identificatie van de verkrijgende vennootschap

Oprichting

B. Lammens BVBA als voren omschreven werd onder de naam "Via Capital" opgericht bij akte verleden voor mr. B. Drieskens, notaris te Houthalen op negenentwintig juli tweeduizend vijf. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tien augustus tweeduizend vijf onder nummer 20050810-05116526.

Statutenwijzigingen

De statuten van B. Lammens BVBA voormeld werden gewijzigd:

- bij akte verleden op eenendertig december tweeduizend zeven voor mr. B. Drieskens, notaris te Houthalen, en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achttien januari tweeduizend acht onder nummer 20080118-08011218;

- bij akte verleden op achtentwintig juni tweeduizend tien voor mr. B. Drieskens, notaris te Houthalen, en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijftien juli tweeduizend tien onder nummer 20100715-10105401;

- bij akte verleden op een december tweeduizend tien voor mr. B. Drieskens, notaris te Houthalen, en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien december tweeduizend tien onder nummer 20101216-0182445;

- bij akte verleden op tien augustus tweeduizend elf voor mr. B. Drieskens, notaris te Houthalen, en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 september daarna, onder nummer 11140381.

Maatschappelijke zetel

De zetel van B. Lammens BVBA is: 3800 Sint-Truiden, België, Zepperenweg 93.

Maatschappelijk kapitaal

B. Lammens BVBA als voren omschreven heeft een maatschappelijk geplaatst kapitaal van vierhonderd achtenveertigduizend zeshonderd euro (¬ .448.600,00), verdeeld in drieduizend vierhonderd drie (3.403) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Doel

Blijkens artikel 4 van de gecoördineerde statuten van B. Lammens BVBA heeft de verkrijgende

vennootschap ten doel:

"- Het bekleden van bestuursmandaten en het uitoefenen van dagelijkse leiding van Belgische en

buitenlandse rechtspersonen.

- Aan- en verkopen van paarden

- Fokken van paarden

- Kweken van gewassen voor het voederen van de paarden

- Uitbaten manege; verzorgen van paarden, voederen van paarden, rijlessen organiseren, stallen van

paarden, uibaten cafetaria

- Aan- en verkoop, invoer en export van diverse benodigdheden en paardentuig

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Groot- en kleinhandel in paardensportbenodigdheden

- Het bouwrijp maken van terreinen

Grondverzet

Het grondverzet graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven

- Het geschikt maken van terreinen voor mijnbouw, verwijderen van deklagen en overige

- De verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen

- De drainage van land- en bosbouwgrond

- Proefboren en boren

- Het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw

Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties

-Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen

- De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen

- De aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzomeer

- De aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie

- De aanleg van telecommunicatieleidingen en  netten

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel

- De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers

- Reparatie van elektronische en optische apparatuur

- Reparatie van elektrische apparatuur

- Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen

- Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren

- Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen

- Handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief installatiernateriaal voor industrieel

gebruik

- Handelsbemiddeling in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en

verwarmingsinstallaties

- Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie,

machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz.

- Reparatie van consumentenelektronica

- Reparatie van elektrische huishoudapparaten

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar

doel, zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen."

Bestuur en vertegenwoordiging

De bestuurders/zaakvoerders van B. Lammens BVBA zijn:

- de heer Bart Jean Pau! Ghislain Lammens voornoemd;

- de heer Boris Bart Lammens voornoemd;

- de heer Bram Bart Lammens voornoemd

Rechtspersonen reg ister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder het ondernemingsnummer

0875.411.934.

Aandeelhouder

De huidige enige aandeelhouder van B. Lammens BVBA is:

- de heer Bart Jean Paul Ghislain Lammens voornoemd.

1.2 Identificatie van de verdwijnende vennootschap

Oprichting

PinC 13V ais voren omschreven werd onder de naam Eknis Pensioen B.V. opgericht bij akte verleden voor mr. J Th.M. Pas, notaris te Beek, op vijf november negentienhonderd drieënnegentig. De destijds vereiste verklaring van geen bezwaar werd verleend door het Ministerie van Justitie op acht oktober negentienhonderd drieënnegentig onder nummer B.V. 508155.

Statutenwijzigingen

De statuten van PinC B.V. voormeld werden gewijzigd:

- bij akte verleden op zeventien september negentienhonderd achtennegentig voor mr. J.G.A. Eussen,

destijds notaris te Valkenburg aan de Geul;

- bij akte verleden op eenentwintig december negentienhonderd negenennegentig voor mr. J.G.A, Eussen,

destijds notaris te Valkenburg aan de Geul;

- bij akte verleden op twee november tweeduizend een voor mr. G.R.P. Loyson, destijds notaris te

Valkenburg aan de Geul;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- bij akte verleden op zesentwintig augustus tweeduizend vier voor mr. P.J.M.B. Schutgens, notaris te Valkenburg aan de Geul;

- bij akte verleden op dertien december tweeduizend vijf (13/12/2005) voor mr, G.R.P. Loyson, destijds

notaris te Valkenburg aan de Geul

- bij akte verleden op dertig december tweeduizend tien voor mr. J.A.M. Diederen, notaris te Gulpen-Wittem.

Statutaire zetel en vestigingsadres

PinC B.V. is statutair gevestigd in de gemeente Roermond en houdt kantoor te 6041 KA Roermond,

Neerstraat 37.

Geplaatst en gestort kapitaal

Het geplaatst en gestort kapitaal van PinC B.V. bedraagt thans zeshonderdduizend zeshonderd euro

(¬ 600.600,00), verdeeld in zesduizend zes aandelen van elk nominaal groot eenhonderd euro.

Doel

Blijkens artikel 2 van de statuten van PinC B.V. heeft de verdwijnende vennootschap ten doel:

"a. het voorbereiden van publiciteitscampagnes, huis aan huis-bedeling van publiciteit, mailings,

telefoonenquêtes, opvolging publiciteitscampagnes;

b. het bemiddelen bij en uitoefenen van handelsactiviteiten. Het uitoefenen van handelsondersteunende activiteiten alsmede de ontwikkeling van nieuwe diensten. Het geven van financiële en management adviezen,

het bieden van management support. Het begeleiden en uitvoeren van vrijwillige vereffeningen en liquidaties en het bieden van begeleiding bij het doorstarten. Het adviseren van ondernemers en ondernemingen. Het project en interim-management;

c. het uitoefenen van holding, management en beheeractiviteiten. Het project- en interim-management. De verzorging van pensioenen en/of oudedagsvoorzieningen en/of invaliditeitsvoorzieningen voor haar (gewezen) directeuren, aandeelhouders, eigen werknemers, werknemers van gelieerde ondernemingen en vennootschappen en hun weduwen/weduwnaars, en/of partners en (pleeg)kinderen, een en ander krachtens een pensioenregeling in de zin van de wettelijke bepalingen betreffende de loonbelasting. Het aangaan en afsluiten, administreren en uitvoeren van lijfrente- en stamrechtovereenkomsten (in de familiesfeer);

d. het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van de directie over, alsmede het (doen) financieren van andere ondernemingen, in welke rechtsvorm ook. Het verkrijgen, beheren, houden, afstoten en vervreemden van aandelen, deelnemingen en andere belangen In vennootschappen en rechtspersonen en het uitoefenen van alle aan die aandelen, deelnemingen en belangen verbonden rechten.

Het zich op enige wijze interesseren in, alsmede het (doen) financieren van andere ondernemingen, in welke rechtsvorm ook en het deelnemen in of optreden als (commanditair of beherend) vennoot in gezamenlijke ondernemingen;

e. het verstrekken en aangaan van geldleningen. Het stellen van zekerheden, ook voor schulden van anderen. Het zich sterk maken voor andere ondernemingen of derden, waaronder begrepen het zich als borg of hoofdelijk (mede)schuldenaar verbinden. Het stellen van zakelijke en persoonlijke zekerheid voor dochtermaatschappijen en andere aan de vennootschap gelieerde ondernemingen alsmede het stellen van zakelijke, persoonlijke en beperkte zekerheidsrechten voor derden, met name die waarmee de vennootschap in een groep verbonden is en al of niet een onderneming drijvende. Het aangaan van borgstellingen en garantieovereenkomsten;

f. het verkrijgen, vervreemden en beheren van- alsmede het beschikken over registergoederen. Het exploiteren, administreren, verwerven en vervreemden, huren en verhuren, kopen en verkopen van goederen (zaken en vermogensrechten)  daaronder uitdrukkelijk begrepen octrooien, patenten, licenties, know how en merken  en de export en import daarvan. Het ontplooien van handelsactiviteiten in al deze goederen alsmede de ontwikkeling, de productie en de distributie daarvan;

g. het beleggen van vermogen in lijfrenten, effecten, (register)goederen, hypothecaire schuldvorderingen en andere vermogensbestanddelen en alle andere doeleinden op financieel, administratief, economisch, commercieel en industrieel terrein;

h. het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn."

Bestuur en vertegenwoordiging

De bestuurder van PinC B.V, is:

- de heer Bart Jean Paul Ghislain Lammens voornoemd.

Handelsregister

PinC B.V. is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Limburg onder

nummer 14048832,

Aandeelhouder

De huidige enige aandeelhouder van PinC B.V. is:

- B. Lammens BVBA voormeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

§ 2 Vermogensoverdracht door fusie

1) PinC B,V. fuseert als verdwijnende rechtspersoon overeenkomstig titel 7 boek 2 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek en overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake fusie als opgenomen in Boek XI van het Belgische Wetboek van Vennootschappen met B. Lammens BVBA als verkrijgende rechtspersoon. Met deze fusie draagt PinC B.V. haar vermogen als geheel met alle rechten en verplichtingen over aan de verkrijgende rechtspersoon.

Met het van kracht worden van de fusie gaat het gehele vermogen van PinC B.V, onder algemene titel over op de verkrijgende rechtspersoon en houdt deze verdwijnende rechtspersoon op te bestaan.

2) De verdwijnende vennootschap is eigenaar van een onroerend goed (ten kadaster gekend als "huis"), gelegen te 3800 Sint-Truiden (België), 2de afdeling, Zepperenweg 93, sectie D nummer 232/R voor een oppervlakte van 14a 70ca. Ingevolge de fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de verkrijgende vennootschap.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet, De ondergetekenden bevestigen v66r heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM afgeleverd op 20 augustus 2013, waarvan de inhoud bij uittreksel luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht,ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie : www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

3) Aangezien aile aandelen van PinC B.V. door B. Lammens BVBA worden gehouden, wordt het geplaatst kapitaal van de verkrijgende rechtspersoon in verband met de uitvoering van de fusie niet verhoogd en worden er in het kader van de fusie geen nieuwe aandelen van de verkrijgende rechtspersoon uitgegeven (artikel 2:333 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek / artikel 726/1° van het Wetboek van Vennootschappen).

Overeenkomstig de toepasselijke Nederlandse bepalingen komen in het fusievoorstel in het bijzonder te vervallen:

a) de mededelingen omtrent de ruilverhouding of de aard van de methode volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld (art. 2:326 sub a, 2:333 lid 1 BW);

b) de mededeling omtrent het tijdstip met ingang waarvan de aandeelhouders van de verdwijnende rechtspersoon delen in de winst van de verkrijgende rechtspersoon (art, 2:326 sub b, 2:333 [id 1 BW);

c) mededelingen omtrent het aantal aandelen dat wordt ingetrokken met toepassing van art. 2:325 BW; en

d) het onderzoek van het fusievoorstel door een accountant (art. 2:328, 2:333 lid 1 BW).

4) Het gemeenschappelijk fusievoorstel kan naar Belgisch en Nederlands recht in een onderhandse akte worden opgesteld.

De fusie geschiedt bij latere notariële akte welke voor een Belgische notaris wordt verleden en wordt van kracht met ingang van 1 juni 2013. (artikel 2:333i lid 1 Burgerlijk Wetboek 1 artikel 772/3 Wetboek van Vennootschappen). Met het van kracht worden van de fusie houdt PinC BV, op te bestaan.

Het inschrijven van de fusie in het rechtspersonenregister van Hasselt heeft slechts declaratoire werking,

Nadat PinC B.V. heeft opgehouden te bestaan, wordt deze verdwijnende rechtspersoon door de beheerder van het rechtspersonenregister uitgeschreven uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Roermond (artikel 2:333j Burgerlijk Wetboek.

§ 3 Fusiebalans, fusiepeildatum, waardering van het over te dragen en overgaande vermogen, continuïteit van de balanswaarden, invloed op de goodwill en de vrije reserves

1) Als fusiebalans van PinC B.V. geldt de per eenendertig mei tweeduizend dertien (31/05/2013) opgemaakte tussentijdse vermogensopstelling.

De samenstelling van het vermogen van de verdwijnende vennootschap conform voormelde tussentijdse vermogensopstelling is als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

A. Algemene beschrijving

Activa

(.Oprichtingskosten

II.1MMATERIËLE VASTE ACTIVA

III.MATERIËLE VASTE ACTIVA 479.491

A. Terreinen en gebouwen 454.275

B. Instap., machines en uitrusting

C. Meubilair en rollend materieel 25.216

IV.FINANCIËLE VASTE ACTIVA

V.VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 274.017

A. Handelsvorderingen

B. Overige vorderingen 274.017

VII.VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 587.148

A. Handelsvorderingen 59.663

B. Overige vorderingen 528.485

VIII.GELDBELEGGINGEN

IX.L1QUIDE MIDDELEN 8.938

X.OVERLOPENDE REKENINGEN 6.148

TOTAAL DER ACTIVA 1.355.742

PASSIVA

I. KAPITAAL 600.600

A.Geplaatst kapitaal 600.600

B.Niet-opgevraagd kapitaal

II.UITGIFTEPREMIES

111.H ERWAARDE RI NGSMEERWAARDEN

IV. RESERVES

V.OVERGEDRAGEN WINSTNERLIES 290.870

VI.KAPITAALSUBSIDIES

VII.VOORZ. VOOR RISICO'S EN KOSTEN

VIII.SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 298.353

A.Financiële schulden 298.353

IX.SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 126.303

Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen 22.167

Financiële schulden 49.248

Handelsschulden 19.579

Schulden m.b.t belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 10.309

Overige schulden 25.000

X.OVERLOPENDE REKENINGEN 39.616

TOTAAL DER PASSIVA 1.355.742

B. Onroerende goederen

1) Het onroerend goed gelegen te Sint-Truiden, Zepperenweg 93, zoals hiervoor beschreven.

2) Als fusiebalans van B. Lammens BVBA geldt de eveneens per eenendertig mei tweeduizend dertien (31/05/2013) opgemaakte tussentijdse vermogensopstelling waarbij geen accountantsverklaring is afgegeven, Alle vennoten zijn akkoord om overeenkomstig artikel 772/9 W. Venn geen bijzonder verslag te laten opstellen.

3) In de onderlinge verhoudingen tussen de verdwijnende rechtspersoon en de verkrijgende rechtspersoon wordt de fusie van kracht per een juni tweeduizend dertien (01/06/2013) (artikel 2:312 lid 2 letter f van het Burgerlijk Wetboek / artikel 719/2° van het Wetboek van Vennootschappen).

Met ingang van een juni tweeduizend dertien (hierna te noemen:"de Fusiepeildatum") worden alle handelingen en activiteiten van PinC B.V. geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende rechtspersoon.

De mededelingen omtrent het vermogen, de financiële positie en het resultaat van PinC B.V. worden met ingang van de Fusiepeildatum in de jaarrekening van de verkrijgende rechtspersoon verwoord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

4) B, Lammens BVBA zal de activa en passiva van PinC B.V. na het van kracht worden van de fusie met het oog op de financiële verslaglegging in haar balans waarderen tegen de balanswaarden in de fusiebalans van PinC B.V.

De balansdata van de in lid 1 en lid 2 van deze paragraaf (§3) genoemde balansen gelden als balansdata bij de bepaling van de voorwaarden voor de fusie als bedoeld in artikel 2:333d BW.

5) De fusie heeft geen invloed op de goodwill van de verkrijgende rechtspersoon en -voor zover aanwezig op de hoogte van de vrije reserves in de balans van de verkrijgende rechtspersoon.

§4 Vermoedelijke gevolgen van de fusie voor de werkgelegenheid

PinC S.V. heeft thans één (1) medewerker op grond van een arbeidsovereenkomst in dienst. Door de overgang van de onderneming van PinC B.V. krachtens fusie gaan de rechten en verplichtingen - die op eenendertig mei tweeduizend dertien (31/05/2013) voor PinC B.V, voortvloeien uit de arbeidsovereenkomst tussen PinC B.V. en vorenbedoelde werknemer - per de fusiepeildatum van rechtswege over op B. Lammens BVBA.

B. Lammens BVBA heeft in de zes maanden vóór de deponering van het fusievoorstel geen werknemers in dienst gehad.

Aangezien noch PinC B.V, noch B. Lammens BVBA op grond van de Nederlandse wetgeving respectievelijk op grond van de Belgische wetgeving gehouden zijn tot de instelling van een Ondernemingsraad / rechtspersonenrechtelijke Medezeggenschap is een vermelding over het proces voor de vastlegging van de medezeggenschap niet vereist.

De werkzaamheden van PinC B.V. zullen na de fusie door B. Lammen BVBA worden voortgezet.

Vanuit sociaal oogpunt heeft de fusie geen gevolgen omdat alle sociale rechten en plichten door de verkrijgende vennootschap, BVBA B. Lammens, worden overgenomen.

§5 Waardepapieren anders dan aandelen en bijzondere rechten

Er zijn geen natuurlijke personen of rechtspersonen die anders dan ais aandeelhouder bijzondere rechten ais bedoeld in artikel 2:320 juncto 2:312 lid 2 sub c BW respectievelijk in artikel 719/3° Wetboek van Vennootschappen hebben jegens PinC B.V., zoals een recht op een uitkering van winst of tot het nemen van aandelen, zodat geen rechten of vergoedingen als bedoeld in voormelde wetsartikelen door de verkrijgende rechtspersoon behoeven te worden toegekend.

Er worden derhalve ook in de toekomst ter compensatie geen rechten als bedoeld in genoemde bepalingen verleend en er worden evenmin andere maatregelen als bedoeld in genoemde bepalingen voorgesteld.

Aangezien er geen sprake zal zijn van overgang van aandeelhouderschap, worden er geen maatregelen zoals bedoeld in de voornoemde bepalingen of in artikel 2:312 lid 2 letter g BW voorgesteld.

§ 6 Samenstelling bestuur / raad van Commissarissen

Er bestaat geen voornemen om na het van kracht worden van de fusie de positie of de samenstelling van de zaakvoerders van B. Lammens BVBA te veranderen.

B. Lammens BVBA heeft geen raad van commissarissen.

Er bestaat geen voornemen om na het van kracht worden van de fusie een raad van commissarissen ten behoeve van B. Lammens BVBA In te stellen.

§ 7 Bijzondere voordelen

Er zijn geen bijzondere voordelen als bedoeld in artikel 719/3° Wetboek van Vennootschappen en in artikel 2:312 lid 2 sub d Burgerlijk Wetboek verleend aan de leden van de met bestuur belaste organen van PinC B.V. en B. Lammens BVBA. Hetzelfde geldt voor de bedrijfsrevisor van B. Lammens BVBA.

Dergelijke voordelen zijn evenmin voorgesteld of gepland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien de vereenvoudigde fusieprocedure als bedoeld in artikel 2:333 lid 1 BW en het betreft een grensoverschrijdende fusie, waarbij de artikelen 772/1 e.v, van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing zijn, wordt het fusievoorstel niet onderzocht door een deskundige.

§ 8 Statuten

1) ln de statuten van PinG B.V. en B. Lammens BVBA zijn geen bepalingen opgenomen die de goedkeuring van het fusiebesluit van de algemene vergadering van aandeelhouders van PinC B.V. en B, Lammens BVBA door andere vennootschapsorganen of andere personen voor de fusie vereisen.

2) B. Lammens BVBA heeft momenteel de navolgende statuten die als bijlage 1 aan dit fusievoorstel is bijgevoegd (artikel 2:312 lid 2 letter a Burgerlijk Wetboek).

Deze bijlage 1 is een integraal onderdeel van het fusievoorstel.

3) De statuten van B. Lammens BVBA zullen in het kader van de fusie worden gewijzigd. De concept-akte zal ais bijlage 2 aan het fusievoorstel worden gehecht (artikel 2:312 lid 2 letter a Burgerlijk Wetboek) en artikel 772/6, i) van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze bijlage 2 is een integraal onderdeel van het fusievoorstel.

§ 9 Deponeringen / publicaties

Bij de Kamer van Koophandel Limburg en bij de Rechtbank van Koophandel te Hasselt worden samen met het fusievoorstel alsmede de huidige (bijlage 1) en nieuwe statuten van de verkrijgende vennootschap na fusie (bijlage 2) ook gedeponeerd (artikel 2:314 lid 1 Burgerlijk Wetboek / artikel 772/6 van het Wetboek van Vennootschappen):

a.de huidige statuten van B. Lammens BVBA (bijlage 1);

b.de concept-statuten van B. Lammens BVBA zoals deze komen te luiden na fusie (bijlage 2);

c.de jaarrekeningen 2010, 2011 en 2012 van Pinc BV (bijlagen 3, 4 en 5), alsmede de voorlopige cijfers per

31/05/2013 van laatstgenoemde vennootschap (bijlage 6);

de jaarrekeningen 2010, 2011 en 2013 van B. Lammens BVBA (bijlagen 7, 8 en 9), alsmede de voorlopige

cijfers per 31/05/2013 van laatstgenoemde vennootschap (bijlage 10).

Deze bijlagen 1 tot en met 10 maken deel uit van het fusievoorstel.

Vervolgens vinden - na voormelde deponeringen - de volgende voorgeschreven bekendmakingen I publicaties plaats:

1, In Nederland:

a, op grond van artikel 2:314 lid 3 Burgerlijk Wetboek: in een in Nederland landelijk verspreid dagblad;

b. op grond van artikel 2:333 e Burgerlijk Wetboek: in de Nederlandse Staatscourant;

2, in België:

a. op grond van artikel 772/2 van het Wetboek van vennootschappen; ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschapen, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

§ 10 Inzage

1) Vanaf het moment van deponeren van de in paragraaf 9 genoemde documenten liggen deze documenten, met inbegrip van jaarrekeningen en jaarverslagen die niet ter inzage hoeven te liggen, alsmede de toelichting op het fusievoorstel ten kantore van de fuserende vennootschappen (of bij gebreke van een kantoor, aan de woonplaats van een zaakvoerder, of maakt het bestuur deze langs elektronische weg toegankelijk) ter inzage ten behoeve van:

a., de aandeelhouder en - zo van toepassing - degene(n) die een bijzonder recht jegens de fuserende vennootschappen heeft;

b. de schuldeisers van de fuserende vennootschappen,

2) Vanaf het moment van de deponeren van de in paragraaf 9 genoemde documenten ligt de toelichting bij het fusievoorstel ter inzage voor de ondernemingsra(a)d(en) of, indien bij de door de fuserende vennootschappen in stand gehouden ondernemingen een ondernemingsraad ontbreekt, voor de werknemers van de fuserende vennootschappen.

r4

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

3) De imagetermijn bedoeld in lid 1 en 2 van deze paragraaf duurt tenminste tot het tijdstip van de fusie en, voor wat betreft de in lid 1 letter a bedoelde belanghebbende, nog gedurende zes maanden bij de verkrijgende vennootschap gerekend vanaf de fusie.

§ 11. Buitengewone algemene vergaderingen

11.1 fusiebesluit te nemen door de verdwijnende vennootschap PinC BV in de voorbereidingsfase van de fusie

Het fusiebesluit te nemen door de algemene vergadering van aandeelhouders van PinC B.V. kan op grond van artikel 2:317 lid 2 Burgerlijk Wetboek pas genomen worden na verloop van één maand na de dag waarop alle fuserende vennootschappen de nederlegging of openbaarmaking van het fusievoorstel hebben gepubliceerd overeenkomstig het bepaalde in paragraaf 9.

Artikel 2:317 lid 1 slotzin Burgerlijk Wetboek bepaalt dat het fusiebesluit niet mag afwijken van het fusievoorstel, daaronder tevens begrepen de concept-statuten van de verkrijgende vennootschap zoals deze na de fusie zullen gelden.

11.2 fusiebesluit te nemen door de verkrijgende vemnootschap B. Lammens BVBA in de voorbereidingsfase van de fusie

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van de verkrijgende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, voorzien bij artikel 77217 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring (datum) zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op (datum) , te (plaats) , in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te worden bij uittreksel ter griffie van de rechtbanken van

koophandel van Limburg en van Hasselt overeenkomstig artikel 77217 van het Wetboek van

Vennootschappen.

§ 12 Kosten

B. Lammens BVBA draagt de in verband met de voorbereiding en uitvoering van de fusie gemaakte alsmede de aan dit fusievoorstel verbonden kosten met inbegrip van de kosten voor het vastleggen van het fusievoorstel in een akte. Dit geldt ook indien de fusie niet zou slagen.

§ 13 Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de beide buitengewone algemene vergaderingen van de fuserende vennootschappen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Burgerlijk Wetboek respectievelijk het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op de door het Burgerlijk Wetboek respectievelijk het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

Getekend te Sint-Truiden, België, op drieëntwintig augustus tweeduizend dertien (23108/2013).

De heer Bart Jean Paul Ghislain Lammens

De heer Boris Bart Lammens

De heer Bram Bart Lammens

Gela jktl jdig neergele : fUsiev0orstel.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso ; Naam art handtekening

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 13.06.2013 13169-0485-017
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 11.06.2012 12163-0370-015
16/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude aan het BelgiscP

Staatsbla

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 4 FEB. 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0875.411.934

Benaming (voluit) : B. LAMMENS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Zepperenweg 93 - 3800 Sint-Truiden

Onderwerp(en) akte : KAP1TAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 19 december 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B. LAMMENS", met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Zepperenweg 93, ingeschreven in het Rechtspersonenregister Hasselt onder ondernemingsnummer BTW BE 0875.411.934, hierna "de vennootschap" genoemd, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Eerste besluit - Verslaq gevi nq

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor over de voorgestelde inbreng, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart, voorafgaandelijk dezer in kennis gesteld te zijn van deze verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Beckers, Loenders & Co", met zetel te 3510 Kermt-Hasslt, Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door Luc BECKERS, op 17 december 2014, luidt als volgt

"IV. Conclusie.

Ondergetekende, Luc BECKERS, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°", bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 08 december 2014 van de heer Bart LAMMENS, zaakvoerder van de BVBA "B. LAMMENS", verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura, verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de BVBA "B. LAMMENS" door inbreng van een deel van de schuldvorderingen eigendom van de Bart LAMMENS, lastens deze vennootschap, dat:

de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de voor de inbreng in natura door de partij weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (28.458) en de fractiewaarde van de nieuw uitgegeven aandelen (131,82 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbrengen in natura bestaat uit achtentwintigduizend vierhonderd achtenvijftig (28.458) aandelen van de BVBA "B. LAMMENS", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij wensen er op te wijzen dat de berekening van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura met akkoord van alle betrokken partijen stoelt op de fractiewaarde van de bestaande aandelen in plaats van hun intrinsieke waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting.

Kermt 17 december 2014

(getekend)

Voor de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°",

Bedrijfsrevisoren

Luc BECKERS

Zaakvoerder."

Tweede besluit - Kapitaalverhoging.

'15025226

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - VP.rrmln

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van drie miljoen zevenhonderd eenenvijftig duizend vierhonderd euro (3.751.400,00 EUR), om het kapitaal van vierhonderd

achtenveertig duizend zeshonderd euro (448.600,00 EUR) te verhogen tot vier miljoen tweehonderd duizend euro (4.200.000,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura van een deel van de lening die de heer LAMMENS Bart, voornoemd, heeft op de vennootschap.

De kapitaalverhoging zal gepaard gaan met de uitgifte van achtentwintig duizend vierhonderd achtenvijftig (28.458) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf 1 december 2014.

Ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden in kapitaal tot beloop van honderd (100 %) procent.. Derde besluit - lnschriivinq op de kapitaalverhoging -Volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

4. Vervolgens heeft de heer LAMMENS Bart, wonende te 3800 Sint-Truiden, Zepperenweg 93. verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de achtentwintig duizend vierhonderd achtenvijftig (28.458) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap door

inbreng van een deel van de lening die de heer LAMMENS Bart, voornoemd, heeft op de vennootschap en dit ten bedrage van drie miljoen zevenhonderd eenenvijftig duizend vierhonderd euro (3.751.400,00 EUR).

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder nieuw kapitaalaandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is in kapitaal, ten belope van honderd (100%) procent; de kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van

drie miljoen zevenhonderd eenenvijftig duizend vierhonderd euro (3.751.400,00 EUR).

Vierde besluit - Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van drie miljoen zevenhonderd eenenvijftig duizend vierhonderd euro (3.751.400,00 EUR) verwezenlijkt werd zodat het kapitaal verhoogd zal worden van vierhonderd achtenveertig duizend zeshonderd euro (448.600,00 EUR) tot vier miljoen tweehonderd duizend euro (4.200.000,00 EUR) vertegenwoordigd door eenendertig duizend achthonderd eenenzestig (31.861) kapitaalaandelen zonder

nominale waarde.

Vijfde besluit -Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist

de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen tweehonderd duizend euro (4.200.000,00

EUR).

Het is verdeeld in eenendertig duizend achthonderd eenenzestig (31.861) gelijke aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde."

Zesde besluit - Machtiging  Coördinatie.

De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen om de genomen beslissingen uit te voeren en de

instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

Gezien alle punten van de agenda werden afgehandeld, wordt de vergadering gesloten om negen uur dertig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering.

Verslag van het bestuursorgaan;

Revisoral verslag

Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

.

k4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

16/09/2011
ÿþ~-~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a

Ondernemingsnr: 0875.411.934

Benaming : B. LAMMENS

II*1111.111A)11,1.1J1

V bQh aa Be Ste

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 -09- 2011

HASSELT

i1CixbfA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zepperenweg 93 - 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Bart Drieskens met standplaats te Houthalen op tien augustus tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap' met beperkte aansprakelijkheid "B. LAMMENS", met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Zepperenweg 93, ingeschreven in het Rechtspersonenregister Hasselt onder ondememingsnummer BTW BE 0875.411.934., volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en: door de bedrijfsrevisor over de voorgestelde inbreng, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Het besluit van het verslag opgesteld door de heer Benny WOUTERS, bedrijfsrevisor, op 14 juli 2011, luidt als volgt :

"6 Besluit

De inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid B. LAMMENS bestaat uit 4.500 aandelen van de NV TENNIS CLUB DAVIS, met zetel te: Ossenwegstraat 23  3440 Zoutleeuw, ondememingsnummer BTW BE 0469.665.882 respectievelijk 2.750: aandelen van de NV TENNIS CLUB DAVIS EXPLOITATIE met zetel te Frans Landrainstraat 26  1970 Wezembeek-Oppem, ondememingsnummer BTW BE 0466.050.752.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is, voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van deze inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, leidende tot een inbrengwaarde van 430.000,00 EUR, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met de toegekende vergoeding aan de inbrengers, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.217 nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van, nominale waarde van de vennootschap B. LAMMENS BVBA, vertegenwoordigend een geplaatst en volstort; kapitaal van 430.000, 00 EUR.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik door het bestuursorgaan van de vennootschap in het kader van de geplande inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander': doel gebruikt worden.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat mijn verslag geen "faimess opinion" is.

Sint-Truiden, 14 juli 2011. Benny Wouters, bedrijfsrevisor."

Kapitaalverhoging.

Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met een bedrag van vierhonderd dertig duizend euro (430.000,00 EUR), om het kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te verhogen tot vierhonderd. achtenveertig duizend zeshonderd euro (448.600,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura van

- Vier duizend vijfhonderd (4.500) aandelen in de naamloze vennootschap "TENNIS CLUB DAVIS", met'

zetel te 3440 Zoutleeuw, Ossewegstraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven: onder nummer 0469.665.882,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-bohoud£a

aan het Belgisch Staatsblad

vertin

- twee duizend zevenhonderd vijftig (2.750) aandelen in de naamloze vennootschap "TENNIS CLUB DAVIS

EXPLOITATIE, met zetel te 1970 Wezembeek-Oppem, Frans Landrainstraat 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0486.050.752,

en zal gepaard gaan met de uitgifte van drie duizend tweehonderd zeventien (3.217) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden in kapitaal tot beloop van honderd (100 %) procent.. Inschriiving op de kapitaalverhoging - Volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

" 1. Vervolgens heeft de heer LAMMENS Bart Jean Paul Ghislain, hogervemoemde vennoot, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de drie duizend tweehonderd zeventien (3.217) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap door inbreng van vier duizend vijfhonderd (4.500) aandelen in de naamloze vennootschap "TENNIS CLUB DAVIS" en twee duizend zevenhonderd vijftig (2.750) aandelen in de naamloze vennootschap "TENNIS CLUB DAVIS EXPLOITATIE", waarvan hij telkens eigenaar is, en dit ten bedrage van vierhonderd dertig duizend euro (430.000,00 EUR). 2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder nieuw kapitaalaandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is in kapitaal, ten belope van honderd (100%) procent; de kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van

vierhonderd dertig duizend euro (430.000,00 EUR).

Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderd dertig duizend euro (430.000,00 EUR) verwezenlijkt werd zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) tot vierhonderd achtenveertig duizend zeshonderd euro (448.600,00 EUR), vertegenwoordigd door drie duizend vierhonderd en drie (3.403) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Wiiziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd achtenveertig duizend zeshonderd euro (448.600, 00 EUR).

Het is verdeeld in drie duizend vierhonderd en drie (3.403) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

Machtiging -- Coördinatie.

De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen om de genomen beslissingen uit te voeren en de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend

Notaris Bart Drieskens

" Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering;

de gecoördineerde statuten;

Verslag van de zaakvoerder.

Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij hetEé gisch StaatsbTád _ Ib/O9/20T1- Annexes duMViónifeur beige

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 24.06.2011 11203-0525-014
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 08.06.2010 10155-0430-014
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 16.07.2009 09429-0385-013
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 29.07.2008 08476-0260-009
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 26.07.2007 07456-0348-011
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 25.07.2006 06527-5305-011

Coordonnées
B. LAMMENS

Adresse
ZEPPERENWEG 93 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : Zepperen
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande