B.F.M.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : B.F.M.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 875.601.380

Publication

10/08/2011
ÿþa

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BijIagenbLj -het- Belgisch du Moniteur belge

Voor 11111 I11l 1111111111 1III 11111 IlII 1lll 11l 1111

behout *11123597"

aan h.

Belgis

Staatsti





Ondernemingsnr : 0875.601.380 Benaming

(voluit) : B.F.M.

Neergelego ter grilue dci

rechtbank v . koophandel te TONGEREN

9 -07- 2011

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze vennootscíap n vereffening

Zetel : Oude Baan 629, 3630 Opgrimbie-Maasmechelen

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 30 JUNI 2011 GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OM 09.00 UUR

De enige aandeelhouder aanhoort het verslag van de vereffenaar met betrekking tot de vereffeningsrekeningen.

De vereffenaar verklaart dat inmiddels werd overgegaan tot sluiting van de vereffening van Imagdo NV in vereffening, waardoor aan onze vennootschap in ruil voor haar aandelenparticipatie in deze vennootschap, een liquidatiesaldo toegekend werd, zijnde een vordering jegens haar enige aandeelhouder Doco Holding B.V., ten bedrage van dertienduizend vierhonderd zevenenvijftig euro achtenzestig cent (¬ 13.457,68).

Deze vordering wordt in betaling gegeven ter gedeeltelijke voldoening van de nog openstaande schuld aan de enige schuldeiser van de vennootschap, zijnde tevens Doco Holding B.V., zoals voorgesteld in het verslag van de vereffenaar. Bijgevolg is er geen verdelingssaldo dat aan de enige aandeelhouder toekomt naar aanleiding van de sluiting van de vereffening.De enige aandeelhouder sluit zich aan bij de conclusies van voornoemd verslag en keurt de vereffeningsverrichtingen goed.

De vergadering besluit aan de gewezen bestuurders algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat, en dit zonder enig voorbehoud. De vergadering besluit tevens aan de vereffenaar, met name mevrouw Claudia Vankan, wonende te Nederland, 6181 KC Elsloo, Lijsterhof 26, algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat.

De enige aandeelhouder neemt kennis van de goedkeuring per 29 juni 2011 van het verdelingsplan door de Rechtbank van Koophandel te Tongeren en verklaart, rekening houdend met het gegeven dat de vereffeningsverrichtingen beëindigd waren per 28 juni 2011 met ingang van dezelfde datum de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan. De enige aandeelhouder verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden bij MERAK NV te 2800 Mechelen, Steenhoevestraat 6.

De sommen en waarden die zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de aandeelhouder en waarvan de overdracht hen niet is kunnen gebeuren, zullen, voor zover hieromtrent geen vrijstelling werd bekomen, worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas.

De enige aandeelhouder geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

" Mejuffrouw Marion Dreesen " Mejuffrouw Jolien Van Aerschot

Voor eensluidend uittreksel

Mevrouw Claudia Vankan, vereffenaar

Hiermee neergelegd: beschikking RvKh Tongeren de dato 29 juni 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2011
ÿþMotl2.1



Lan In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0875.601.380

Benaming

(voluit) : B.F.M.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : Oude Baan 629, 3630 Opgrimbie-Maasmechelen

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 22 FEBRUARI 2011, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OM 12.00 UUR

De vergadering neemt kennis van het ter zitting aangeboden ontslag van de heer Paul Schmetz, wonende te Nederland, 6049 HG Roermond, Jean Monnetstraat 10, als vereffenaar en dit met ingang van 23 februari 2011.

De vergadering dankt de ontslagnemende vereffenaar voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar of bij de sluiting van de vereffening, zal de vergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering benoemt vervolgens met ingang van 23 februari 2011 tot nieuwe vereffenaar, mevrouw Claudia Vankan, alhier tussenkomende en wonende te Nederland, 6181 KC Elsloo, Lijsterhof 26, die aanvaardt.

De voomoemde vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De vergadering machtigt tenslotte de nieuwe vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift op te stellen, te ondertekenen en in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

Voor eensluidend uittreksel Mevrouw Claudia Vankan Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

*11059869

eb?..- " ~

~-~...~~.

~ r)e Hou. y;;rneç

Giffie ~

0 7 APR. 2011

25/01/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rveeiyeiGya

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

De HoofidgriffigTiffie

Vooi I ~ I ~IVI ~I9~I IIII~II I~

behoul " 11013178*

aan h

Betgis

Staats)





Ondernemingsnr : 0875.601.380

Benaming :

(voluit): B.F.M.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3630 Maasmechelen-Opgrimbie, Oude Baan 629

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : boekjaar - algemene vergadering - ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor Emmanuël BOES, geassocieerd notaris te Lanaken, op achtentwintig december tweeduizend en tien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "B.F.M.", de volgende besluiten heeft genomen EERSTE BESLUIT - BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van drie januari tweeduizend en zes (bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negentien januari daarna onder nummer 06017140) om met ingang van één januari tweeduizend en zes de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3621 Rekem, Sterrenlaan 30 naar 3630 Opgrimbie-Maasmechelen, Oude Baan 629.

Dienovereenkomstig wordt artikel twee, eerste zin van de statuten vervangen door hetgeen volgt: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Opgrimbie-Maasmechelen, Oude Baan 629."

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING BOEKJAAR - JAARVERGADERING

De vergadering besluit in het kader van de geplande vereffening van de vennootschap het lopende boekjaar uitzonderlijk te verlengen tot dertig juni tweeduizend en elf. I De jaarvergadering over het lopende boekjaar zal bijgevolg gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december van het jaar tweeduizend en elf om negen uur. Behoudens indien de vereffening voorafgaandelijk zal worden gesloten.

1 Voor zover de vereffening niet kan gesloten worden vóór dertig juni tweeduizend en elf, zullen de daaropvolgende boekjaren telkens lopen van één juli tot en met dertig juni van het daaropvolgende jaar en zal de jaarvergadering telkens plaatsvinden op eerste vrijdag van de maand december om É negen uur.

Alsdan zullen de statuten luiden als volgt:

Artikel achtentwintig, eerste zin wordt alsdan vervangen door: "De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand december om negen uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de algemene vergadering op de eerste volgende werkdag gehouden." Artikel veertip, eerste zin, wordt alsdan vervangen door: "Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar."

DERDE BESLUIT - ONTBINDING

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de aandeelhouders werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag van een bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 3020 1 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, gerechtelijk arrondissement Leuven, s ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0867.710.728 en gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0867.710.728, vertegenwoordigd door de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2400 Mol, Hangarstraat 1;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening.

Voor-be ouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

eenendertig oktober tweeduizend en tien.

1 Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de

vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt: "Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 31 oktober 2010, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de naamloze vennootschap «B.F.M.», verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bednjfsrevisor, kantoorhoudende te B-2400 Mol, Hangarstraat 1 bus 1, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bednjfsrevisorenn, met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat

* De staat van activa en passiva per 31 oktober 2010, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 62.500, 00 EUR en afsluit met een eigen I vermogen van 46.050, 03 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, onder voorhoud van het niet inboeken van een waardevermindering van 47.499,54 EUR op de deelneming opgenomen onder de financiële vaste activa voor een bedrag I van 62.500, 00 EUR en onder voorbehoud van het niet inboeken van een provisie voor de kosten! die verbonden zijn aan de beëindiging van de werkzaamheden (kosten accountancy-1 werkzaamheden, notariskosten en kosten van verslaggeving en openbaarmaking), in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar. * In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en ! sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, I vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud tel

maken. 1

* Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van wat hiervoor is vermeld.

Volledigheidshalve wensen wij erop te wijzen dat, rekening houdend met de niet ingeboekte waardevermindering op de financiële vaste activa en de niet ingeboekte provisie voor de kosten van de vereffening, de schulden de activa overtreffen. De vennootschap zal haar betalingsverplichtingen maar kunnen nakomen door bijkomende inbrengen, of door overname of kwijtschelding van schulden.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bednjfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de NV «B. F. M.» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Mol, 22 december 2010"

VIERDE BESLUIT  BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering benoemt als vereffenaar, de heer SCHMETZ Paul, geboren te Heerlen (Nederland) op,

veertien september negentienhonderd achtenzestig, wonende te 6049 HG Roermond (Nederland), Jean

I Monnetstraat 10, die aanvaardt.

! De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle

handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

VIJFDE BESLUIT  MACHTIGING BEVESTIGING BENOEMING

I De vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een!

verzoekschrift op te stellen, te ondertekenen en in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot

vereffenaar.

ZESDE BESLUIT  EINDE MANDAAT BESTUURDERS - KWIJTING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige bestuurders.

De vergadering besluit om over de kwijting van de bestuurders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Emmanuël BOES) Samen hiermee neergelegd:























,



Luik B - vervolg

afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering + volmacht

- verslagen raad van bestuur en bedrijfsrevisor + staat actief en passief

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 11.06.2010 10175-0489-011
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 22.07.2008 08444-0247-011
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 25.07.2007 07498-0384-011
30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 25.10.2006 06848-2131-012

Coordonnées
B.F.M.

Adresse
OUDE BAAN 629 3630 OPGRIMBIE

Code postal : 3630
Localité : Opgrimbie
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande