B.M.D.-TRANS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : B.M.D.-TRANS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 884.161.235

Publication

16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.04.2011, NGL 09.08.2011 11392-0091-017
23/06/2011
ÿþ,01Fig Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II 1I1II IIMIIHII III 1H11

" 11093501

in

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 Q -06- 2011

HAg$E+4,

Ondernemingsnr : 0884.161.235

Benaming

(voluit) : B.M.D.-TRANS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3920 Lommel, Beemdstraat 66

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze` vennootschap "B.M.D.-TRANS", hiemagenoemd, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te BREE op. 26 mei 2011 blijkt dat:

1. De naamloze vennootschap "B.M.D.-Trans", met maatschappelijke zetel te 3920 Lommel, Beemdstraat,

66.

Hierna verder genoemd: "de over te nemen vennootschap" of "de overgenomen vennootschap".

2. De naamloze vennootschap "GEERTRANS-HELLINGS", met maatschappelijke zetel te 3941 Hechtel-Eksel, Geerstraat 32.

Hiema verder genoemd: "de overnemende vennootschap".

EERSTE BESLUIT  AFSTAND VAN DE FUSIEVERSLAGEN EN DE FORMALITEITEN VERMELD IN ARTIKELEN 694 EN 695 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De aandeelhouders van de overdragende en de ovememende vennootschap verklaren ieder uitdrukkelijk; afstand te doen van de toepassing van de artikelen 694 en 695 Wetboek van Vennootschappen, in toepassing van artikel 695 laatste lid Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING VAN DE STUKKEN "

De buitengewone algemene vergaderingen van de beide betrokken vennootschappen nemen kennis van en bespreken de hierna vermelde stukken, waarvan de aandeelhouders de mogelijkheid hebben gehad kosteloos; een afschrift te bekomen:

-het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 693 Wetboek van Vennootschappen in gezamenlijk overleg: opgesteld door de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap "B.M.D.-: TRANS", en de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "GEERTRANS-HELLINGS", bij: onderhandse akten van 29 maart 2011;

-de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de controleverslagen, voor zover het opstellen ervan alsdan door' de wet en de statuten is vereist, over de laatste drie boekjaren van alle bij de fusie betrokken zijnde. vennootschappen;

De buitengewone algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap, de naamloze' vennootschap "B.M.D.-TRANS", en van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap; "GEERTRANS-HELLINGS", verklaren in te stemmen met alle gegevens en besluiten vervat in voormelde; verslagen en de voorzitter ontslag te geven van de integrale voorlezing van voormeld fusievoorstel en: voormelde verslagen en/of stukken.

Een origineel exemplaar van het voormeld fusievoorstel en van de voormelde verslagen en/of staat zal' samen met een uitgifte van deze akte in het archief van de ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap "GEERTRANS-HELLINGS", worden bewaard.

DERDE BESLUIT  FUSIE

De buitengewone algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap, de naamloze, vennootschap "B.M.D.-TRANS", en de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap; "GEERTRANS-HELLINGS", keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd in (2) exemplaren:

- één (1) voor de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap "B.M.D.-TRANS", neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op 31 maart 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het: Belgisch Staatsblad van 12 april daarna, onder nummer 11055051;

- één (1) voor de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "GEERTRANS-HELLINGS", neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren op 31 maart 2011, bekendgemaakt in; de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 april daarna, onder nummer 11055050.

A. ONTBINDING ZONDER VEREFFENING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap "B.M.D.-TRANS", besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de voornoemde fusie met de ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap "GEERTRANS-HELLINGS".

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap "B.M.D.-TRANS", niet alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "GEERTRANS-HELLINGS", waarvan het kapitaal ingevolge de fusieverrichting gebracht wordt van honderd vierenzeventigduizend euro (174.000,00 ¬ ) op tweehonderd zesendertigduizend euro (236.000,00 ¬ ).

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG

De voorzitter van beide buitengewone algemene vergaderingen verzoekt notaris Bart Van Der Meersch te Bree, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "B.M:D.-TRANS", op de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "GEERTRANS-HELLINGS", vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

Lasten en voorwaarden van overgang

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "B.M.D.-TRANS", op de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "GEERTRANS-HELLINGS", geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

a.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt vastgesteld op 01 januari 2011.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstip door de overgenomen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de ovememende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

b.Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De ovememende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

c.De ovememende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, als hiervoren bepaald, aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

d.De schulden, schuidvordéringen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvemieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

e.Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

f.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren,

g.Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING

De buitengewone algemene vergaderingen van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "B.M.D.-TRANS", en de overnemende vennootschap, " de naamloze vennootschap "GEERTRANS-HELLINGS", stellen het ontslag vast van de voltallige raad van bestuur van de overgenomen vennootschap, ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering der aandeelhouders van de ovememende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode van 01 januari 2011, zijnde de eerste dag na de datum van de laatst goedgekeurde afgesloten jaarrekening - zijnde 31december 2010  tot en met de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIJFDE BESLUIT MACHTIGINGEN

a! De raad van bestuur van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "GEERTRANS-HELLINGS", wordt alle bevoegdheden verleend voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda.

bl De vergaderingen van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap verlenen een bijzondere volmacht aan mevrouw BLOEMEN Marijke, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Kantonsweg 35/A, die, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, kan optreden om voor de overgenomen vennootschap en de ovememende vennootschap alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondememingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij ondememingsloketten en bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen, enzovoort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Woor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2011
ÿþMcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh

1111

1111111JIIHR11111(11

"

Ondernemirtgsnr : 0884.161.235

Benaming

(voluit) : B.M.D.-TRANS

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 1-03- 2011

µ"sríifi -r

Rechtsvorm : NV

Zetel : Beemdstraat 66, 3920 Lommel

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 29 maart 2011 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun algemene vergaderingen en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het: Wetboek van Vennootschappen:

- de overnemende vennootschap GEERTRANS-HELLINGS NV, met zetel te 3941 Hechtel-Eksel, Geerstraat 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren-onder het nummer 0424.285.522

- de overgenomen vennootschap B.M.D.-TRANS NV met zetel te 3920 Lommel, Beemdstraat 66, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer 0884.161.235

Getekend,

Man©thewheel BVBA,

Gedelegeerd bestuurder,

Essers Noël,

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van LAM< 8 vorrietden : Recto : Naam en hoedanigheid van de mstrumenterence notaris. hetzij van ee perso.oin(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 17.08.2010 10421-0577-017
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 18.08.2009 09593-0132-015
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 07.07.2008 08375-0211-014

Coordonnées
B.M.D.-TRANS

Adresse
BEEMDSTRAAT 66 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande