B.P.I.N PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.P.I.N PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.834.165

Publication

19/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HEIDEVELDSTRAAT 4 - 3583 PAAL

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Hans VAN OVERLOOP, notaris te Wilrijk (stad Antwerpen), op achtentwintig februari TWEEDUIZEND DERTIEN blijkt dat werd opgericht door

1) De heer KIMPEN Patrick François Matheas, geboren te Diest op 27 september '1963, wonende te 3583 Beringen, Heideveldstraat 4, ongehuwd en bevestigend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd op 28 maart 2012, identiteitskaartnummer 591-1919827-08, rijksregisternummer 630927 147-41;

2) De heer BENHADDOU Ali, geboren te Oran (Algerije) op 19 september 1965, wonende te 2660 Antwerpen  Hoboken, Jan van de Wervelaan 12, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, identiteitskaartnummer 590-8392323-06, rijksregistemummer 650919 26313;

een vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam B.P.LN. PROJECTS

Comparanten verklaren mij in te tekenen op volgende aantallen aandelen:

Comparanten verklaren mij in te tekenen op volgende aantallen aandelen:

1.De heer Kimpen Patrick, voornoemd: vijftig aandelen 50

2.De heer Benhaddou AIL voornoemd: vijftig aandelen 50

Totaal: honderd aandelen 100

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR)

voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE94 8601 1970 1214 op naam van B.P.LN. Projects BVBA bij Centea, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27.202013 een afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard za! blijven.

De oprichters verklaren dat deze voistorting gelijkelijk gespreid is over alle ingeschreven aandelen.

Artikel 2. De zetel is gevestigd binnen het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen

voornoemd territorium overgebracht worden, mits vervulling van de formaliteiten en handelingen die daartoe,

nodig zijn.

Artikel 3. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, met ingang van de dag van de akte.

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel:

-Import Export van goederen;

-Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken in hout, kunststof, metaal;

-Installatie van stores en zonneschermen;

-Montage van binnen  en buitenschrijnwerk van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen (onderhoud en herstelling ervan),

-Vervaardiging en montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw,

-Vervaardiging van metaalschrijnwerk: deuren, vensters en kozijnen, luiken en verplaatsbare wanden,

hekken en garagepoorten;

-Onderneming voor het monteren van niet zelf vervaardigde metalen constructiewerken;

-Montage van binnen  en buitenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen,

-Schilderen van metalen constructies.

-Aan  en verkoop van verwarmingstoestellen en sanitaire toestellen, alsook de installatie en het onderhoud

ervan;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK VAN KOOP, ;ANûEL

O 7 -03- na

Grieieoc-' T

be a Bi st~

11111

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : B.P.I.N PROJECTS

(verkort)

. G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

{ + ~ -Aan  en verkoop van allerhande bouwmaterialen en horecatoestellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

-Kleinhandel in bouwmaterialen, sanitaire toestellen, horeca-toestellen en toestellen en toebehoren van centrale verwarming.

-De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen. -Uitbating van een frietkraam, hamburgerkraam, hotdogstailetje, snackbar.

-Het op evenementen ter beschikking stellen van springkastelen en andere recreatieve materialen.

-het aankopen van bouwgronden en het oprichten van gebouwen en onder de kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen, verbouwingswerken van gebouwen, slopingswerken van gebouwen.

-kopen en verkopen, huren en verhuren van gebouwen en gronden voor eigen rekening.

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrich-+tingen uitvoeren die rechtstreeks of onrecht-'streeks in verband staan met haar doel. Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een vooraf--gaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organis-Trie, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaar-+den onderworpen, zal de vennootschap laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennoot-schap die activiteiten zelf mag uitoefenen, Zij mag optreden als zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrich-+tingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of on rechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te rich-den vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen,

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in,

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de commissie voor het bank-, financie- en assurantiewezen en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Artikel 5, Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, met fractiewaarde. Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven in geld en voldoende volstort om aan de vennootschappenwet te voldoen. Artikel 8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-+ders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens ln rechte, als eiser of verweerder. Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. Nochtans kan een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding voor de toekomst worden toegekend door de algemene vergadering,

Artikel 10. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op iedere tweede donderdag van november om 18.00 uur. Indien deze dag een feestdag mocht zijn, za! de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 11. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maat-'schappe-'lijke zetel, of op een andere plaats binnen het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de maatschappelijke zetel ligt, op voorwaarde dat deze plaats nauwkeurig wordt aangegeven in de bijeenroepingen. ledere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is, en mits overhandiging van de volmacht aan de zaakvoerder(s), uiterlijk acht en veertig uur voor de vergadering.

Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, heeft elk aandeel recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een persoon gehuwd onder een stelsel dat een gemeenschappelijk vermogen omvat, komt uitsluitend toe aan de persoon op wiens naam de

e 11`1 aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen dan wel tot het gemeenschappelijk vermogen dat tussen de beide echtgenoten bestaat.

f& Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Indien aandelen toebehoren aan enerzijds naakte eigenaars en anderzijds vruchtgebruikers, zal het de vruchtgebruiker (of de door de vruchtgebruikers aangewezen persoon) zijn die de rechten uitoefent.

Y ~- Behalve wanneer de wet dwingend anders oplegt, worden de beslissingen in het algemeen genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat op de vergadering is vertegenwoordigd; bij staking van stemmen wordt het voorstel aangezien als verworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 13. Overdracht van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de

levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten

minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Onder de levenden.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aange-tekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer mee-deelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daar-voor geboden prijs,

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goed-keuring van de over-dracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Als één of meerdere vennoten zich verzetten tegen de voorgestelde overdracht, zelfs zonder opgave van reden, is hiertegen geen beroep bij de rechter open, maar de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen Kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen de drie maanden, na de door hem daartoe bij aangetekende brief aan hen verzonden aanmaning.

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs dan geschiedt de overname op basis van de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen par -tijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundi-gen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundi-gen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaans-mogelijkheden van de vennoot-schap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

Blijft een partij in gebreke haar expert aan te duiden binnen de vijftien dagen na dat zij hiertoe werden verzocht bij aangetekende brief, of komen de experten van beide par-tijen niet tot één-zelfde resultaat, dan wordt de tweede, respectieve-lijk derde deskundige aangewezen door de voorzit-ter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De afkoop van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennoot-schap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, moet betaald worden binnen de drie jaar na het ver-strijken van de termijn bedongen in de aanmaning door de overlater tot ver-plichte overname door de weigerende venno-ten. Indien hij niet meteen volledig wordt gekweten, moet hij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één derde per jaar.

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rente-voet verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

ingevolge overlijden.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen de maand na het overlijden van de vennoot bij aangete-kend schrijven aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nala-tenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voorna-men, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrij-genden en hun respectieve erfrechten opgeven.

Indien de medevennoten nalaten binnen de maand, na toezending van deze kennisgeving hun ver-zet tegen de overgang aan de zaakvoerders te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, als vennoot te aanvaarden.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer recht-verkrijgenden moeten dezen binnen zes maanden aan de zaakvoerders meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevoi-machtigde zal optreden. Zolang deze persoon niet is aange-duid, zijn de rechten verbonden aan deze aandelen opgeschort.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Indien de genoemde rechthebbenden of de door hen aangeduide persoon niet als vennoot toegelaten worden, ingevol-ge verzet van de medevennoten, dan hebben zij of heeft hij recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt behoudens minnelij-ke overeenkomst, bepaald op de wijze als hier-voor vastgesteld ingeval van weigering van overdracht onder de levenden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur, zoals hierna uiteen-gezet, overeenkomstige toepassing.

Artikel 14. Voorkeurrecht.

Wensen meerdere vennoten de door een medevennoot of door de rechtverkrijgenden van een overleden vennoot over te laten aandelen te verwerven, dan hebben zij de voorkeur tot aankoop in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

Indien ten gevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toe-gewezen, , dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar restaantal aan één van de gegadigde medevennoten, door loting georganiseerd door de zaakvoerders, Indien geen der vennoten gebruik wenst te maken van zijn recht tot ' voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

' In geval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend wordt aan de bestaande aandeel-houders,

met uitsluiting van alle andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven

aandelen, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, conform artikel 309 van het Wetboek van

vennootschappen.

Artikel 15. Het boekjaar neemt aanvang op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder daaropvolgend jaar.

Artikel 16. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten,

afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten, vormt de netto winst,

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reser ive, Die voorafneming is niet meer

vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van (de rest van) de netto winst.

BESCHIKKINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

De oprichters treffen nog eenparig volgende beslissingen:

A. in verband met de oprichting:

1° het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 30 juni 2014.

2° de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in november het jaar 2014

op dag, uur en plaats bepaald in de statuten.

Gelet op de omvang van de vennootschap en de te verwachten ontwikkeling in de nabije toekomst besluit

de algemene vergadering thans geen commissarissen aan te duiden.

3° De maatschappelijke zetel wordt thans gevestigd te 3583 Paal, Heideveldstraat 4.

4° Als niet-statutaire zaakvoerders worden voor onbepaalde tijd aangesteld

1.De heer Kimpen Patrick, voornoemd

2.De heer Benhaddou Ali, voornoemd

B. De comparanten verklaren dat de vennootschap de geen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan gezien er geen werden aangegaan.

C. Bijzondere Volmacht wordt verleend aan Burco & Partners, Vile Olympiadelaan 87/91 te 2020 Antwerpen, met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, om alleen te dienen voor de noden van de publiciteit voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

De notaris,

Hans Van Overloop

Op de laatste blz, van ruik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
B.P.I.N PROJECTS

Adresse
HEIDEVELDSTRAAT 4 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande