B2P

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : B2P
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 598.760.709

Publication

02/03/2015
ÿþ Motl Word 11,1

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhII 15 3 766* II

VECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

I $ FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : s' -~ "-Sr " -~

Benaming

(voluit) : B2P

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Klein Eikhoutstraat 25 te 3800 Sint-Truiden (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse akte van 12 november 2014 blijkt dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

1.AO CONSULTING S-BVBA, met maatschappelijke zetel Klein Eikhoutstraat 25 te 3800 Sint-Truiden gekend onder ondememingsnummer: 0565.970.155 en vertegenwoordigd door zaakvoerder de heer Adel Oueslati, Belg, geboren te Tienen op 31 mei 1972, gekend onder nationaal nummer: 720531-215-14.

2.Wim Vermeulen BVBA, met maatschappelijke zetel Aarschotsesteenweg 318 te 3300 Tienen gekend onder ondernemingsnummer: 0478.961.749 en vertegenwoordigd door zaakvcerder de heer Wim Vermeulen, Belg, geboren te Tienen op 12 januari 1971, gekend onder nationaal nummer: 710112-115-53.

beslissen om samen een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten.

Art. 1. Benaming en maatschappelijke zetel

De vennootschap onder firma zal de naam "B2P" en wordt aangegaan voor een onbepaalde duur. De maatschappelijke zetel van de V.O.F. wordt gevestigd Klein Eikhoutstraat 25 te 3800 Sint-Truiden.



Art, 2. Maatschappelijk doe!

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Het verzorgen en organiseren van avents voor particulieren, verenigingen en bedrijven in de meest ruime zin van het woord, zowel in het binnen- als het buitenland. Events zoals seminaries, business trips, networking events, teambuilding sessies, workshops, brainstorming sessies, tentoonstellingen, meetings en andere happenings.

De exploitatie van hotels, restaurants en alle andere horeca in de ruimste zin van het woord, alsook de uitbating van een cateringbedrijf, alsmede van alle etablissementen of handelszaken die worden gebruikt voor cafés, restaurants, brasserieën, tearooms, en dergelijke meer.

Alle diensten van huisvesting voor korte verblijven in binnen- en buitenland, al dan niet gepaard gaand met de uitbating van een horeca activiteit, alsmede de uitbating van vakantiecentra en -dorpen, en dergelijke meer.





Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren en exploiteren van een onroerend vermogen in

binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen, verrichtingen met betrekking tot onroerende



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

goederen en onroerende zakelijke rechten zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstal, en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, bouwen en (doen) verbouwen, onderhouden, huren en verhuren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doe! in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en de onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, van bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap kan alle handelingen aangaan, zowel in het binnen- als in het buitenland, alleen of in samenwerking met andere ondernemingen die zullen bijdragen tot het verwezen-lijken van het hiervoor gestelde doel.

De vennootschap kan bovendien participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in koormissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Voorgaande opsomming is exemplatief en niet beperkend, en alles dient gelezen te worden in de ruimste zin van het woord.

Art. 3. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op een bedrag van 3.000,00 EUR. Daartoe wordt door de

oprichters een inbreng in speciën gedaan ais volgt:

AO Consulting S-BVBA doet een inbreng in speciën van 1.500,00 EUR.

Wim Vermeulen BVBA doet een inbreng in speciën van 1.500,00 EUR.

Art. 4. Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Behalve het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

Art. 5. Bestuur

De beslissingen van de vennootschap worden bij eenparigheid genomen. De benoeming en de afzetting van de zaakvoerders daarentegen gebeurt bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van juni om 20u.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan twee niet-statutaire zaakvoerders. Als zaakvoerders worden benoemd: AO Consulting  vertegenwoordigd door de heer Adel Ouesfati, voornoemd, die aanvaardt en  Wim Vermeulen BVBA vertegenwoordigd door de heer Wim Vermeulen, die aanvaardt.

Art. 6. Overige bepalingen

De inbreng van de oprichters bepaalt tevens hun respectievelijke rechten in de vennootschap. De rechten van de vennoten-oprichters kunnen niet worden verkocht of overgedragen zonder toestemming van alle vennoten.

Y Y,

Y



Voer-t- behouden aan het Beigisch Staatsblad

De vennoten hebben allen individueel het recht om toezicht en controle uit te oefenen over het bestuur van de vennootschap,



In alle gevallen die niet door deze statuten worden geregeld, wordt gehandeld conform de vennootschapswetgeving en bij gebreke aan een dergelijke bepaling conform aan de wetgeving op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge Adel Oueslati

vertegenwoordiger van zaakvoerder AO Consulting

Teelijk hiermee neergelegd : Vol. akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B2P

Adresse
KLEIN EIKHOUTSTRAAT 25 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande