BAG INTELLIGENCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAG INTELLIGENCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.085.083

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.03.2014, NGL 11.04.2014 14090-0574-009
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.04.2013, NGL 29.07.2013 13385-0075-009
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.03.2012, NGL 12.04.2012 12086-0581-007
09/03/2011
ÿþ- T

llhl I1 111111111111111 III I1 1Il 11I

" 11037510*

MW 2.0

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie si,..r

rechtbank y. k000handel te TONGEREN

2 5 -Oze Mn

Griffie

De Hoofdgriffier,

Ondernemingsnr : 0 8 3 4. 0 8 5, g 8 3

Benaming

(voluit) : BaG Intelligence

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3640 Kinrooi, Vroenhof 25

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 18 februari 2011, geregistreerd te Maaseik op 22 februari 2011, boek 542, blad 15, vak 15, zes bladen geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro, de Ea. Inspecteur J. Haeldermans, blijkt dat:

1) De heer HOUBEN Bjíim Joannes Anna, bediende, geboren te Maaseik op tien november negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 78.11.10-063.91, ongehuwd, wonende te 3680 Maaseik, Kloosterbempden 14116.

2) Mevrouw CROMMEN Anja, zelfstandige, ondememingsnummer BTW BE 0819.054.142, RPR Tongeren, geboren te Hasselt op eenendertig augustus negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 80.08.31-062.65, ongehuwd, wonende te 3680 Maaseik, Kloosterbempden 14/16.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben OPGERICHT onder de NAAM "BaG Intelligence", met maatschappelijke ZETEL te 3640 Kinrooi, Vroenhof 25.

De vennootschap heeft tot DOEL, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

A- Specifiek doel

- Het verlenen van professionele ondersteuning bij het invoeren van automatiseringsystemen en

telecommunicatiesystemen; adviezen en algemene ondersteuning op het gebied van automatisering en

telecommunicatie.

- Het nationaal en internationaal leveren van diensten en producten op het gebied van de organisatie,

management, informatica, systeemontwikkeling en telecommunicatie.

- Realisatie van programma's en gebruikklare systemen.

- Overige adviesverlening in verband met programmatuur en levering van programmatuur.

- Onderhoud en reparatie van computers en overige kantoormachines.

- Verlenen van advies over soorten van computers en overige kantoormachines.

- Vervaardigen van computers en overige kantoormachines.

- Verlenen van advies over soorten van computers en overige kantoormachines.

- Ontwikkelen van web-design.

- Kleinhandel en groothandel in computers en programmatuur.

B- Algemene Activiteiten

- Het verwervan van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondememingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in het kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, door haar aangehouden aandelen in pand te geven, haar handelsfonds in pand geven, haar onroerende goederen in pand geven of een hypotheek hierop aangaan, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruime zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsing, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, waarnemers-opdrachten, management-opdrachten en opdrachten van vereffenaar, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

.goadaren,-in tkortiussenpersooniin dehandei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

C- Beheer van een eigen onroerend goed

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

D- Bijzondere bepalingen

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met aile gelijkaardige of verband houdende doelen. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardige doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

In de mate dat voor voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderd zesentachtigste (1/186e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven als volgt:

- door voornoemde heer HOUBEN Bjëm voor achttienduizend vierhonderd euro (¬ 18.400,00);

- door voomoemde mevrouw CROMMEN Anja voor tweehonderd euro (¬ 200,00).

De inschrijvers verklaarden dat elk aandeel volstort werd ten belope van één derde (1/3).

TOEKENNING VAN AANDELEN:

Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er toegekend aan voomoemde heer HOUBEN Bjëm honderd vierentachtig (184) aandelen, elk volgestort ten belope van één derde (1/3).

Als vergoeding voor haar inbreng in speciën werden er toegekend aan voomoemde mevrouw CROMMEN Anja twee (2) aandelen, elk volgestort ten belope van één derde (1/3).

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot gewone zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: voomoemde heer HOUBEN Bjom.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(dXst)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Er werd in toepassing van artikel 21 van de statuten door de zaakvoerder aan de heer Guido Andrensek, accountant-belastingconsulent, wonende te 3620 Lanaken, Vlootgracht 5, met recht van in de plaatsstelling, een BIJZONDERE VOLMACHT gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank voor ondernemingen en de ondernemingsloketten, de administratie bij het Belgisch Staatsblad en de post, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden als voor de toekomst.

Een BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op éénendertig maart om zeventien uur. Indien dit een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

Voor- 1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

behouden aan het Belgisch 2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(dXst)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Staatsblad Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.





iiijIagen7iij "fiët I#éYgiscfi Staatsblid _ ÜY70372aII - Annexes du Moniteur lièIgé Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAG INTELLIGENCE

Adresse
VROENHOF 25 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande