BAKKERIJ CUPERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ CUPERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.942.436

Publication

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 06.03.2014 14061-0187-015
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 14.01.2015 15015-0179-016
04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 25.02.2013 13048-0292-017
13/05/2011
ÿþ~ t

4

Ondernemingsnr : Benaming Bakkerij Cupers ~ G

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Truidersteenweg 504 - 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Karl Smeets te Hasselt op zesentwintig april tweeduizend en elf,' geregistreerd twaalf bladen zonder verzendingen te Hasselt de zevenentwintig april tweeduizend en elf, boek! 780 blad 70 vak 09 ontvangen vijfentwintig euro, getekend de e.a. inspecteur K. Blondeel, blijkt dat nagemelden een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht :

1/ De heer CUPERS Paul Aloysius Ghislain Marie, geboren te Kuringen op twee augustus'; negentienhonderd éénenvijftig, nationaal nummer 510802/307-81 en zijn echtgenote Mevrouw JEHAES. Pierrette Hubertine Jeanne, geboren te Overrepen op zeven augustus negentienhonderd zesenvijftig, nationaal nummer 560807/264-79, samenwonende te 3500-Hasselt, de Gerlachestraat 6 bus 8.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek tot op heden aan enig huwelijkscontract.

2/ De heer CUPERS Jimmy Marie-Rose Philippe Ghislain, geboren te Hasselt op achtentwintig julila negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 780728/059-12, wettelijk samenwonende met Mevrouw; KNUTS Lindsay Nicole Pierre, wonende te 3500 Hasselt, Hollandsveldlaan 42.

3/ De heer CUPERS Christophe Mieke Mathieu Ghislain Hendrik Eddy, geboren te Hasselt op dertien° november negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 801113/053-53, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt,. Maastrichtersteenweg 265 bus B 03.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "Bakkerij Cupers".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 504.

DOEL

De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als op commissie,

zowel in België als in het buitenland :

1/ het uitbaten, de vervaardiging, de verwerking, de handel, de in- en uitvoer van alle artikelen;

verbandhoudende met een brood- en banketbakkerij, chocolaterie, suikergoed, confiserie, marsepein;

2/ verkoop van frisdranken, charcuterie en zuivelproducten, snoep, chocolade, confiserie, marsepein, droge:

voeding, wijnen en geestrijke dranken, ontbijtkorven en doopsuiker;

3/ het vervaardigen en verkopen van belegde broodjes en snacks.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle.

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is

dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle:

roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar:

maatschappelijk doel.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld:

in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het,

kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort als volgt :

Ten belope van ¬ 1.302,00 door inbreng in geld;

T en belope van ¬ 17.298,00 door inbreng in natura

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid ENGELEN & PARTNERS BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, vertegenwoordigd door de heer Luc Beckers, zaakvoerder-bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11!112531"

111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 -05- 2011

HeFT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

voomoemde oprichters, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag, gedateerd zestien maart tweeduizend en elf, luiden letterlijk als volgt: "Ondergetekende Luc Beckers, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BVBA "ENGELEN & PARTNERS", bedrijfsrevisoren met zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, benoemd krachtens verzoekschrift van de oprichters de dato 08 december 2010, verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbrengen in natura, verricht naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "BAKKERIJ CUPERS" door inbreng van de eenmanszaak van de Heer CUPERS Paul en door inbreng van een actiefbestanddeel eigendom van de Heer CUPERS Jimmy dat :

De beschrijving der inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde der aandelen en de nominale waarde der vorderingen in rekening courant van de inbrengers, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit drieënnegentig (93) aandelen van de BVBA "BAKKERIJ CUPERS", met een fractiewaarde van honderd zesentachtig (186,00) euro elk en uit een vordering in rekening-courant van de inbrengers opzichtens deze vennootschap ten bedrage van honderd vijftig duizend vijfhonderd vijfentwintig euro negenentwintig cent (E 150.525,29).

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Hasselt, 16 maart 2011.

Voor de BVBA "ENGELEN & PARTNERS"

Bedrijfsrevisoren

Luc Beckers

Zaakvoerder.

Volgt de handtekening."

ARTIKEL TIEN  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL ELF  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S) BESTUURSBEVOEGDHEID

De enige zaakvoerder, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

L

à y ,,14 t

{

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Verteaenwoord ia inasbevoeadheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

BIJEENKOMST BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand december om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende zaterdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter' beschikking gesteld. Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op 26/04/2011, om te eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand december van het jaar tweeduizend en twaalf. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één januari tweeduizend en elf worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen i van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. "

BENOEMING  AANVAARDING

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te j

akteren dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder

De heer Cupers Paul, voornoemd;

Mevrouw Jehaes Pierrette, voornoemd;

De heer Cupers Jimmy, voornoemd;

De heer Cupers Christophe, voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het toegekende mandaat te aanvaarden en

verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

buiten rechte.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum

van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter j zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, verslag van de oprichters, verslag van de

bedrijfsrevisor.

Meester Karl Smeets, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 02.12.2016, NGL 14.12.2016 16700-0417-014

Coordonnées
BAKKERIJ CUPERS

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 504 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande