BAKKERIJ SNIJKERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ SNIJKERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.202.260

Publication

06/01/2014
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~ DN1TEUR B

 LGEreciltbank v. kociphEirdrsl tQ TONGEREN

hlacrQpi_;(}d 3;r dar

v+

behc

aar

Beft Staat

11101113

2 7 -12- 2)13 1 g a12- 2013

G1SCH STAfTSB---~

oc Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : BE0480.202.260

Benaming : Bakkerij Snijkers

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weg naar As 234

3600 Genk

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit het proces-verbaal opgesteld in het jaar tweeduizend dertien op vijf december voor Meester Ann BERBEN, Notaris te Zutendaal, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van "BAKKERIJ SNIJKERS", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met zetel te 3600 Genk, Weg naar As 234, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren, met ondernemingsnummer 0480.202.260, de volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste besluit: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

--

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor kantoor houdende te 3960 Bree, Millenstraat 34, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren,

- Conclusies van het verslap van de bedriifsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 26 september 2013, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken", vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, luiden letterlijk als volgt:

"Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in BAKKERIJ SNIJKERS BVBA, bestaande uit een achtergestelde lening ten bedrag van ¬ 161.000,00 is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. dat de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 169.000, 00 die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aan de heer Joseph WILS bestaat uit 1.610 volgestorte aandelen van BAKKERIJ SNIJKERS BVBA;

5. er voor de tegenprestatie gesteund is op de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Gezien het uitdrukkelijk akkoord van alle bij de inbreng betrokken partijen, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Op de laatste biz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

I " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid

en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 26 september 2013

HUBERT VENCKEN BVBA

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor°

- Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van honderdéénenzestigduizend euro (¬ 161.000,00), om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdnegenenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 179.600,00) te brengen met uitgifte van duizend zeshonderd en tien (1.610) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de heer WILS Joseph, voornoemd, van een vordering in achtergestelde lening die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor. Tweede bes uit: Verwezenli kin " van de ka. itaalverho. in.

Vervolgens is tussengekomen de heer WILS Joseph, voornoemd, die verklaart en bevestigt dat hij een vordering in achtergestelde lening heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven ln het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer WiLS Joseph, voornoemd, deze schuldvordering in achtergestelde lening ten belope van honderdéénenzestigduizend euro (¬ 161.000,00) in de Vennootschap in te brengen.

Vergoeding voor deze inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn,

" worden aan de heer WJLS Joseph, voornoemd, die aanvaardt, de duizend zeshonderd en tien (1.610) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

Derde besluit: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdéénenzestigduizend euro (¬ 161.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdnegenenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 179.600,00) vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd zesennegentig (1.796) aandelen zonder vermelding van waarde.

Vierde besluit

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op honderdnegenenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 179.600,00) en is vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd zesennegentig (1.796) aandelen op naam zonder nominale waarde."

Viifde besluit

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe vereffeningsprocedure, beslist de vergadering aan de aanhef van artikel 24 van de statuten volgende paragraaf toe te voegen: "Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan, gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening:"

Zesde besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. Zevende besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste besluit

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de aangestelden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Lambrichts", met zetel te 3690 Zutendaal, Hoogstraat 124 alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 12.08.2013 13417-0099-015
24/07/2013
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R

iVddtgelgd lvr i<7rlitl4 )1t1. --

roahlbenlf V, 4dpi~~wrlp¬ ~ fc`t~llxr~,~~ ;I

., .....

1 1 '07" 2013

De Noofdgriffler,Griffie

A i i i



Onriernerntngsnr : 0480.202.260

3 neming

(volaal . Bakkerij Snijkers

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Weg naar As 234, 3600 Genk

Onderwerp akte 9 Ontsiaglbenoemig zaakvoerder

De algemene vergadering van 2 juli 2013 beslist met eenparigheid van de stemmen om de heer Snijkers

Lode te benoemen als zaakvoerder.

Dit met onmiddellijke ingang.

Zaakvoerder

Wils Jef

at t, :tst. bl.!." van Le;k G ve-me43an r actrs iV93rr en hoeflantgheid van de ir:.tParrierrs,ererrde nütar s va,1 [)($1v'utU)f.(vvi'i

GovGoen de r,^.cl#spersoor, ter nrien van deden t^ vertege ~~,o~" rtig,l~

?}crso Naam en handtekening

09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 04.08.2012 12387-0511-015
03/04/2012
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luk iS vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotn)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

IINN~'IW~WIMRWNEVID~~N

*1206]556*

Vat behoi

aan

Belgi Staat,

Neergelegd ter griftle der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 2 -03- 2012

De Hoofdgriffier, griffie

On dernemingsnr : 0480.202.260

Benaming

(voluit) : Bakkerij Snijkers

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Weg naar As 234, 3600 Genk

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De algemene vergadering van 19 maart 2012 beslist met eenparigheid van de stemmen om de heer

Reyskens Joris te ontslaan als zaakvoerder.

Dit met onmiddellijke ingang.

Zaakvoerder

Wils Jef

18/01/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iu~ui01iuu69i4 Ih

*12+

Voo behou aan I Belgi" Staats

I

1u3C1l f1'L:'':

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsar : 0480.202.260

Benaming

(voluit} : Bakkerij Snijkers

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Weg naar As 234, 3600 Genk

Onderwerp akte : Ontslag . zaakvoerder

De algemene vergadering van 28 december 2011 neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder van mevrouw De Vadder Ingrid, woonachtig te Weg naar As 236, 3600 Genk. Dit vanaf 28 december 2011.

Zaakvoerder

Wils Jef

ETijlagen bij bet BeLgiscfiStaatsblad-18/0i/2O12 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 11.08.2011 11393-0376-016
21/02/2011 : TGA013461
18/08/2010 : TGA013461
02/06/2010 : TGA013461
02/09/2009 : TGA013461
03/09/2008 : TGA013461
16/08/2007 : TGA013461
04/09/2006 : TGA013461
04/10/2005 : TGA013461
19/11/2004 : TGA013461
19/05/2003 : TGA013461
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.08.2016 16467-0469-019

Coordonnées
BAKKERIJ SNIJKERS

Adresse
WEG NAAR AS 234 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande