BALETTE & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BALETTE & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.335.337

Publication

04/08/2014
ÿþ(pe Mod Word 11.1

n~<'»y' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INcr^rfoÎcld ter DrlfPle derr rseiemk

v. kei111+tntiul rirliVe1.V,!qh .riiti, `t'vr190iÿrr

2 2 -07- 2611li

Da grIfllRriffie

1111111111.1,11111,111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.335.337 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 3960 Bree - Peerderbaan 115A

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN  ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Fiamant) op twaalf juni tweeduizend veertien, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd op het let Kant. Reg. Hasselt 1 op 17 juni 2014, Register 5 Boek 805 blad 44 Vak 03. Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,-), De Ontvanger. K. Blondeel (get.)".

Blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

De nominale waarde per aandeel wordt afgeschaft en de fractiewaarde per aandeel wordt vastgesteld op een gelijk deel van het kapitaal.

OMZETTING VAN HET KAPITAAL 1N EURO

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat honderdduizend Belgische franken (100.000,BEF) bedroeg, wordt omgezet in tweeduizend vierhonderd achtenzeventig euro vierennegentig cent (¬ 2.478,94). SPLITSING VAN DE AANDELEN

Elk aandeel van de vennootschap wordt gesplitst in honderdtwintig (120) nieuwe aandelen van de vennootschap, waardoor het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met ingang van heden zal worden vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1200) aandelen, zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

Het kapitaal wordt verhoogd ten belope van zeventienduizend vijfhonderd eenentwintig euro zes cent (¬ 17.521,06), teneinde het kapitaal te brengen van tweeduizend vierhonderd achtenzeventig euro vierennegentig cent (¬ 2.478,94) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen door incorporatie in het kapitaal van zeventienduizend vijfhonderd eenentwintig euro zes cent (¬ 17.521,06), af te houden van de beschikbare reserves van de vennootschap, zoals deze vermeld staan in de tussentijdse staat van activa en passiva per eenendertig maart tweeduizend veertien.

VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Het maatschappelijk kapitaal wordt aldus daadwerkelijk gebracht op twintigduizend euro (E 20.000,00) en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1200) aandelen, zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN OM DIT ARTIKEL IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET HET NIEUWE BEDRAG VAN HET KAPITAAL

Artikel 5 van de statuten wordt als volgt gewijzigd: "Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (E 20.000,00). Het is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen,"

VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de zaakvoerder ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat evenals van het verslag van "Moore Stephens Audit BV CVBA", bedrijfsrevisorenkantoor onder de vorm van een CVBA, ingeschreven onder nummer B00212 in het register der bedrijfsrevisoren (lijst der burgerlijke vennootschappen), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, ingeschreven in het IBR-ledenregister der natuurlijke personen onder nummer A02199, kantoor houdende te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, bedrijfsrevisor, over de staat gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder;

BALETTE & CO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verslag van "Moore Stephens Audit BV CVBA", bedrijfsrevisorenkantoor onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, bedrijfsrevisor, besluit met de volgende woorden:

"Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, aangesteld op 5 mei 2014 door de zaakvoerder van de VOF Belette & Co, met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Peerderbaan 115A, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0464.335.337, gekend op de Rechtbank te Tongeren, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W. Venn., bij de omzetting in een BVBA, verklaart dat:

Bonze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, zijnde ¬ 35.767,73, heeft plaatsgehad;

Duit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en waarbij een beperkte controle van de boekhoudkundige staat werd uitge-voerd, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad, behalve:

o Er gebeurde geen fysische voorraadtelling op 31 maart 2014. Wij hebben dus geen zekerheid over het bedrag van de voorraad, zijnde ¬ 48.189,68.

Terzake kan ondergetekende zich niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden zoals opgenomen in de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2014 overwegende dat geen bevestigingsbrieven door ondergetekende werden ontvangen van leveranciers.

Terzake dient uitdrukkelijk gesteld te worden dat ondergetekende zich niet kan uitspreken over de volledigheid inzake een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, BTW, bedrijfsvoorheffing en RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

0het nettoactief per 31 maart 2014, onder voorbehoud van bovenvermelde onzekerheden, niet kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van ¬ 2.478,94 vóór kapitaalverhoging of ¬ 20.000 ná de doorvoering van de geplande kapitaalverhoging;

Ohet maatschappelijk kapitaal is lager dan het minimumkapitaal van een BVBA. Voorafgaand aan de omzetting zal een kapitaalverhoging plaatsvinden om het kapitaal op ¬ 20.000 te brengen waardoor aan het vereiste minimumkapitaal zal voldaan zijn.

Ode te verstrekken stukken en informatie ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering werden overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen voor de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 777 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. Drongen, 6 juni 2014

Moore Stephens Audit BV CVBA, vertegenwoordigd door Mevrouw Wendy Van der Biest Bedrijfsrevisor." OMZETTING DER VENNOOTSCHAP

De vorm van de vennootschap wordt gewijzigd zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen, De vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt aangenomen; de bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal werd verhoogd met zeventienduizend vijfhonderd eenentwintig euro zes cent (¬ 17.521,06) en de reserves blijven voor het overige onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de vennootschap onder firma.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer van de vennootschap onder firma in het rechtspersonenregister, te weten het nummer BE 0464.335.337

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en veertien en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor.

AI de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de vennootschap onder firma worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de boekhouding.

De duizend tweehonderd (1200) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

AANNEMING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De algemene vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt

TITEL I  RECHTSVORM  NAAM -- ZETEL  DOEL -- DUUR

Artikel 1  Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: «BALETTE & CO»,

Artikel 2  Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3960 Bree, Peerderbaan 115A.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht

worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Kleinhandel in meubileringsartikelen en decoratiemateriaal.

2. Onderneming voor metalen schrijnwerk, het plaatsen van sierschilderwerk op diverse stoffen.

3. Fabricatie en garnering van niet-metalen en metalen meubelen en stoelen.

4. Studie- en adviesbureau inzake binnenhuisinrichting; ontwerp van woondecoraties en meubelen.

5. Alle hierboven vermelde activiteiten mogen zowel in België als in het buitenland uitgeoefend worden.

6. Alle handelingen van financiële, roerende of onroerende aard, handels- en nijverheidsactiviteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken of bevorderen van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, hierboven beschreven.

7. De vennootschap kan participeren in, of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen, die  zij het rechtstreeks of onrechtstreeks  bijdragen tot het bereiken van het doel van de vennootschap.

Artikel 4  Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur

vanaf haar oprichting.

De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprich-'tingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TITEL Il  KAPITAAL

Artikel 5 -- Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behoudens wat gezegd hierna voor de vruchtgebruiker, minimum twintig dagen bedragen.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eigenaar toe in volle eigendom. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onderschrijving uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarbinnen het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus alleen onderschrijft komen hem toe in volle eigendom.

TITEL III  EFFECTEN

Artikel 6  Uitgifte van aandelen en obligaties

De vennootschap kan aandelen en obligaties uitgeven. Deze effecten zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven.

Artikel 7  Overdracht aandelen

Elke vennoot die zijn aandelen wil overdragen onder levenden moet, op straffe van nietigheid, de goedkeuring bekomen van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Daartoe, moet hij een verzoek tot de zaakvoerder(s) richten, bij aangetekende brief, met aanduiding van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht, moeten de zaakvoerders de inhoud ervan overmaken aan elke vennoot, bij aangetekende brief, waarbij zij een schriftelijk negatief of positief antwoord vragen binnen de vijftien dagen en benadrukken dat de vennoten die in gebreke blijven hun antwoord te versturen zoals voorzien, geacht zullen worden hun goedkeuring te verlenen. Dit antwoord van de vennoot moet bij aangetekende brief worden verstuurd.

Binnen acht dagen nadat de termijn waarbinnen de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, is verstreken, betekent de zaakvoerder aan de overdrager het antwoord op zijn verzoek.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten te vragen volgens dezelfde formaliteiten.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open, Niettemin, de vennoot die het geheel of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, kan van de vennoten die zich verzetten eisen dat zij de aandelen zelf kopen aan de prijs die door was vermeld in de oorspronkelijke bekendmaking of, in geval van betwisting van deze prijs, aan de prijs bepaald door een deskundige. Deze deskundige wordt in gemeen overleg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangewezen of, bij gebrek aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel beslissende zoals in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij. Alle procedure- en expertisekosten zijn voor de helft ten laste van de overdrager en voor de andere helft ten laste van de koper(s), naar evenredigheid met het door iedere koper verworven aantal aandelen ais er meer dan één koper is. Hetzelfde geldt in geval van weigering van goedkeuring van een erfgenaam of legataris. In beide gevallen moet de betaling plaatsvinden binnen de zes maanden na de weigering.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel ais ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige ander: effecten die recht geven op de verwerving van aandelen.

In afwijking van het voorgaande, indien de vennootschap maar één vennoot meer telt, dan kan deze het geheel of een deel van de aandelen vrij overdragen.

Artikel 8  Ondeelbaarheid van de aandelen en obligaties

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen.

De mede-eigenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap hiervan te berichten.

Ingeval van vruchtgebruik en voor zover geen gemeenschappelijke gemachtigde aangeduid is, moet, behoudens inzake het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, de blote eigenaar van het effect ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

Artikel 9 -- Beslag

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de Vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

TITEL IV -- BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10  Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige redenen,

Artikel 11 -- Bevoegdheden zaakvoerders

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, ín het kader van het doel van de vennootschap.

Al Wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennoot-schap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Artikel 12  Volmachten

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Artikel 13  Beëindiging mandaat zaakvoerder  gevolgen

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de ven-'noot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel 14  Notulen van de zaakvoerder(s)

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

Artikel 15  Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar.

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dal bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16  Bijeenkomst  bijeenroeping

Ieder jaar, de derde vrijdag van juni om twintig uur moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens éénNijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten,

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, behoudens schriftelijke en uitdrukkelijke instemming door de betrokkenen om deze via een ander communicatiemiddel te ontvangen of behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen,

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld, behoudens schriftelijke en uitdrukkelijke instemming door de betrokkenen om deze via een ander communicatiemiddel te ontvangen of behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

Artikel 17  Stemrecht  vertegenwoordiging op de vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht,

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Artikel 18  Bureau algemene vergadering -- afschriften

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

Artikel 19  Verloop algemene vergadering

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering kunnen slechts genomen worden indien minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigd is en met een absolute meerderheid van de helft plus één van de uitgebrachte stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen,

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

" . t

,. Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

TITEL VI  BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

Artikel 20  Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 21 Inventaris  jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

Artikel 22  Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten níetmogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

TITEL VSI  ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 23  Aanstelling vereffenaar(s)

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten,

ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER VAN DE VOORMALIGE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA -KWIJTING

De zaakvoerder biedt zijn ontslag aan als zaakvoerder, te rekenen vanaf heden.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopend boekjaar geldt als kwijting voor de uittredende zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, te rekenen vanaf heden en voor een onbepaalde duur: de heer BALETTE Jan Jos Bert, geboren te Hasselt op negentien mei negentienhonderd eenenzestig, wonende te 3960 Bree, Peerderbaan 115, hier aanwezig, die zijn mandaat hierbij aanvaardt,

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door elke zaakvoerder afzonderlijk.

Voor ontledend uittreksel (Get.) Wendy Geusens





jlagenïi j Iiët Iiddgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Samen hiermee neergelegd; de expeditie van de akte, het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Staa

Bel 11111111111111111111111 1111111111118

*13050613*

Ondernemingsnr : 0464.335.337 Benaming

(voluit) : BALETTE & CO

(verkort) :

Neergelegd kg griffie der

rechtbank v. koophandol te TONGEREN

2 0 -03- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Conenstraat 37 bus 1.2, 3960 Bree

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Conenstraat 37 bus 1.2, 3960 Bree naar Peerderbaan 115A, 3960 Bree, en dit per 01/02/2013.

Belette Jan,

(zaakvoerder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2011
ÿþ Motl 2.1

fletJsJ.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0464335337

Benaming

(voluit) : BALETTE & CO

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Conenstraat 37 bus 1.1, 3960 Bree

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zeel per 1 november 2010 verplaatst naar

Conenstraat 37 bus 1.2 te 3960 Bree.

Waarvan akte,

Belette Jan

zaakvoerder

Neeraeiegd ter gril " " rechtbank y. koophandel te TONGEREN

29-12-2011

De Hootdgrllreiffie

ri»

iii ii III iim ii iii nii in ii ii

*11004284*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoud

aan he

Belgisc

Staatsba

27/09/2006 : LE100618
06/04/2006 : LE100618
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 23.06.2016 16216-0417-017

Coordonnées
BALETTE & CO

Adresse
PEERDERBAAN 115 A 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande