BAMMENS HEATING SERVICE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BAMMENS HEATING SERVICE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 538.756.509

Publication

30/09/2013
ÿþr ~

Mal ADF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

peCkfe 4" 'r4'1~S

19 SEP, 2313

HAF,eE1...T Gríffiïé '

i i 1 1 1 I

+131 8182*

, Ondernemingsnr : 0538 rS '- 5c Benaming (voluit) : BAMMENS HEATING SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : ENGSTEGENSEWEG 42, 3520 ZONHOVEN

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : UITTREKSEL UIT OPRICHTINGSAKTE

Tekst : De ondergetekenden: Bammens Marc Jean-Marie, wonende raafstraat 18, 3520 Zonhoven, en Bynens Greet, wonende engstegenseweg 42, 3520 Zonhoven, richten een vennootschap onder firma op.

De benaming luidt: "Bammens Heating service

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3520 Zonhoven, engstegenseweg 42.

De vennootschap heeft tot doel: De handel In en het leveren en plaatsen van centrale verwarming, zowel gas-als mazoutinstallaties, sanitair en food- en zinkwerken, het onderhoud, plaatsen en leveren er van.Het keuren van gasleidingen en ketels en mazouttanken. Het leveren en plaatsen van zowel thermische als geluidsisolatie.Het optreden als tussenpersoon of commissionair.Het waarnemen van allerhande bestuur- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen,het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze verstaan dat het aankopen en vervreemding toegelaten zijn in zo verre zij nuttig en noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle mogelijke onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze- rechtstreeks of zijdelings- deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 5.000,00 euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend.

Tot niet statutair zaakvoerder vennoot wordt voor onbepaalde duur benoemd: Bammens Marc, rijksregistemummer 680725-199-43, voornoemd.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Het eerste boekjaar begint vanaf oprichting en eindigt op 31 december 2014.

Jaarlijks wordt er een algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand april om 20 uur op de maatschappelijke zetel. Op de vergadering wordt de jaarrekening goedgekeurd.

De zaakvoerder of zaakvoerdersraad heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer, beschikking en bestuur te stellen welke de vennootschap aanbelangt,

De inbreng van het vermogen wordt in speciën gestort op rekening nummer 652-8321310-53 Record bank nv. Bammens Marc Jean-Marie voormeld krijgt hiervoor in ruil 99 aandelen.

Bijneus Greet, voormeld, krijgt hiervoor 1 aandeel.

Opgemaakt te Peer op 8 augustus 2013 in 3 exemplaren.

Bammens Marc Jean Marie

Zaakvoerder

Samen hiermede neergelegd, de volledige statuten

Op de laatste b1z, vin Lûik B`ûerineÎiién': Recte i'Nàéin en hoedànigheid vair de ínstr¬ inïenierende netiris, 11ëi ij vande périid(d}n(effi

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
BAMMENS HEATING SERVICE

Adresse
ENGSTEGENSEWEG 42 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande