BAMS PAUL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAMS PAUL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.632.216

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 03.02.2014, NGL 25.03.2014 14074-0241-015
16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 04.02.2013, NGL 07.05.2013 13116-0045-014
21/06/2012
ÿþ i,jf `, hl.> 1 kAod Word 11,1

6^ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llll~VV~I~fi~I~1NIN~!~V

" iaii000s

Rechtbank van koophandel

12 lut 2412

teHASGEffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0837.632.216

Benaming

(voluit) : BAMS Paul

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlinderstraat 17 te 3550 Heusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VERLENGING BOEKJAAR - STATUTENWIJZIGING.

Uit een akte, verleden voor meester Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 7 juni 2012, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAMS Paul", blijkt onder meer:

1) Het lopende boekjaar werd verlengd tot 31 augustus 2012; de daaropvolgende boekjaren zullen lopen van 1 september van elk jaar tot en met 31 augustus van het daaropvolgende jaar.

2) De datum der jaarvergadering werd verlegd naar de eerste maandag van de maand februari om twintig uur, zodat de eerstvolgende jaarvergadering der vennoten zal plaatsvinden op maandag 4 februari 2013 om twintig uur..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

-tekst der gecoordineerde statuten.

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/11/2011
ÿþ Mol 2.1

HU& P; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iM

1 1111 1

*11177053*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

1

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

hi-11-2011

HASSELT

Grime

Ondernemingsnr : 0837.632.216 Benaming

(voluit) : BAMS PAUL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid Zetel : Vlinderstraat 17 - B-3550 HEUSDEN-ZOLDER Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Neerlegging van:

- 2 exemplaren van het revisoraal verslag m.b.t. de quasi-inbreng.

getekend, BAMS Paul zaakvoerder

18/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rnemingsnr : g~

Benaming

(voluit) : BAMS Paul

j RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

~ C b -97- 2014

HASSELT

Griffie

u lUit~~Nl~e oellllY

*iiios~

bet

a~

Be Sta

Onde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Vlinderstraat 17 te 3550 Heusden-Zolder

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMINGEN.

Uit een akte, verleden voor Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap. onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van' Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 4 juli 2011,: blijkt onder meer wat volgt:

1) Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "BAMS Paul", opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder, Vlinderstraat 17.

2) Als oprichters zijn opgetreden:

a) De heer BAMS Paul Gilbert Ludo, bestuurder van vennootschap, geboren te Zolder op 29 december 1965, echtgenoot van mevrouw Vandebroek Martine nagenoemd, wonende te 3550 Heusden-Zolder,. Vlinderstraat 17; gehuwd te Heusden-Zolder op 3 juli 1987, zonder bedongen huwelijksvoorwaarden onder het wettelijk stelsel, dat niet werd gewijzigd.

b) Mevrouw VANDEBROEK Martine Augusta Jenny, meewerkende echtgenote, geboren te Heusden op 13 september 1966, echtgenote van de heer Barns Paul voornoemd, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Vlinderstraat 17.

c) Mejuffrouw BAMS Evelien, zonder beroep, geboren te Hasselt op 1 november 1989, ongehuwd, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Vlinderstraat 17.

d) De heer BAMS Pieter Lukas Sam, student, geboren te Hasselt op 15 april 1991, ongehuwd, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Vlinderstraat 17.

3) De vennootschap heeft tot doel :

1)De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de klein- en groothandel, het onderhoud en plaatsing van pelletkachels en  ketels alsmede de handel in houtpellets en alle andere aanverwante artikelen.

2)Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder de kap brengen; alsmede coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde; voltooiingswerken van gebouwen; restauratiewerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van: gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels; het bouwen, van niet-metalen kunstwerken; optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken; waterdicht' maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt; leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte- en geluidsisolering; plafonneer-, cementeer- en alle andere' pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van vloer en parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-,

" vloer- en plafondbedekkingen; timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk in kunststof; grond- en, rioleringswerken; funderings- en paalfunderingswerken; aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; aanplantingswerken.

3)Ondememing voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, lood- en zinkwerk; installeren van waterverzachters.

4)Ondememing voor het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en industriële pijpleidingen.

5)Ondememing voor het plaatsen van aanbouwkeukens.

6)Ondememing voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon.

7)Groot- en kleinhandel in apparaten en toebehoren voor centrale verwarminginstallaties, sanitaire apparaten en toebehoren, aanbouwkeukens en bijhorende toestellen en apparaten alsmede het algemeen onderhoud van deze toestellen en apparaten.

; 8)Ondememing voor het schilderen van gebouwen, behangen en garneren; plaatsen van ruiten, glas,

" spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

9)Onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet-metaÎen dakbedekkingswerken van gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen.

10)Kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement- en betonproducten.

11)Immobiliënkantoor.

12)Handel in onroerende goederen.

13)Ondememing voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; aanleggen van parkings en " inritten; leggen van stoepdallen en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen; plaatsen van afsluitingen, omheiningen, vangrails en veiligheidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen; grondwerken, rioleringswerken; draineringswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; speciale bekledingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en speelplein accommodatie.

14)Ondememing in bestrooiingswerken en herstellen van fietspaden.

15)Het verlenen van adviezen aan ondernemingen al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of financieel.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, afbetaald tot beloop van zesduizend tweehonderd euro met geldelijke inbrengen, als volgt:

door de heer Barns Paul, oprichter voornoemd sub a), tot beloop van negenduizend euro (¬ 9.000,00), waarvan voorafgaandelijk drieduizend euro (¬ 3.000,00) afbetaald;

- door mevrouw Vandebroek Martine, oprichter voornoemd sub b), tot beloop van negenduizend euro (¬ 9.000,00), waarvan voorafgaandelijk drieduizend euro (¬ 3.000,00) afbetaald;

- door mejuffrouw Barns Evelien, oprichter voornoemd sub c), tot beloop van driehonderd euro (¬ 300,00), waarvan voorafgaandelijk honderd euro (¬ 100,00) afbetaald;

- door de heer Barns Pieter, oprichter voornoemd sub d), tot beloop van driehonderd euro (¬ 300,00), waarvan voorafgaandelijk honderd euro (E 100,00) afbetaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het geplaatst kapitaal.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 30 juni 2012.

7) De jaarvergadering heeft plaats op de laatste vrijdag der maand november om twintig uur en voor de eerste maal op vrijdag 30 november 2012, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

8) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

9) Er werden twee zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap, te weten:

- De heer BAMS Paul Gilbert Ludo, geboren te Zolder op 29 december 1965, echtgenoot van mevrouw

Vandebroek Martine nagenoemd, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Vlinderstraat 17;

- Mevrouw VANDEBROEK Martine Augusta Jenny, geboren te Heusden op 13 september 1966, echtgenote

van de heer Bams Paul voornoemd, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Vlinderstraat 17; die beiden aanvaard

hebben.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10) Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte.

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAMS PAUL

Adresse
VLINDERSTRAAT 17 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande