BARBARA VERBEEK

Divers


Dénomination : BARBARA VERBEEK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 505.933.192

Publication

15/12/2014
ÿþ Mod 2.1

I ~ ~-F In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~%~;

Tussen de ondergetekenden Barbara Verbeek wonende te B-3500 Hasselt, Windmolenstraat 30 bus 9,

rijksregisternummer 85.09.25-240.82

en

Toelen Myriam wonende te B-2450 Meerhout Molenstraat 80, rijksregisternummer 61.05.04-204.22

is het volgende overeengekomen.

RECHTBANK van kOOPHANDFt teANTWERPEN, afdeling HASs'£L7

11111113110 uni

Ondernemingsnr : .cn ,S . "3

Benaming

(voluit) : BARBARA VERBEEK

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Windmolenstraat 30 Bus 9 - 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Oprichting

0 4 DEC. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De ondergetekende oprichters verklaren onder hen een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten met de maatschappelijke benaming van: "Barbara; Verbeek" .

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Hasselt, Windmolenstraat 30 bus 9, Zij kan bij beslissing van de gecommanditeerde vennoten worden overgebracht naar elke andere plaats in het Vlaamse gewest. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De gecommanditeerde vennoten mogen ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitoefenen van het beroep van psycholoog.

-Het beheer voor eigen rekening van een roerend en of onroerend patrimonium

-De vennootschap zal haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goedvindt.

-De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkwaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of haar doel te bevorderen, en dit door participatie of fusie met andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 17 november 2014.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.500,00 EURO, vertegenwoordigd door 15 aandelen zonder. nominale waarde aanduiding. Ieder aandeel vertegenwoordigt één tiende van het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is onderschreven als volgt: volstorting in geld.

Barbara Verbeek is gecommanditeerde vennoot of werkende vennoot en eigenaar van 14 (veertien) aandelen de andere ondertekenaar, Toelen Myriam is commanditaire vennoot of stille vennoot en eigenaar van 1 (één) aandeel.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten, die de uitgebreidste machten hebben om de vennootschap te verbinden, in en buite recht. Zij mogen alle administratieve daden en daden van beschikking stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Ieder aandeel geeft recht op een stem. De beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs de niet-aanwezige vennoten, de anders denkende of onbekwame,

Ieder jaar wordt een Algemene Vergadering der vennoten gehouden op 4 mei om 19.00u ter maatschappelijke zetel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vôor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk jaar Loopt van 01 januari tot 31 december van ieder jaar. Ieder jaar zal de' gecommanditeerde vennoot op 31 december een omstandige inventaris opmaken inhoudende de aanwijzingen van de roerende en onroerende waarde ervan al de in- en uit schulden der vennootschap met een bijlage die in het kort al haar verbintenissen bevat. Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op 31 december 2015, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds 1 juli 2014 voor rekening van de vennootschap in vorming gedaan werden, bij toepassing van artikel 60 wetboek vennootschappen. Dit wil zeggen dat alle handelingen aangegaan zijn door mevrouw Barbara Verbeek in het kader van haar éénmanszaak, geacht worden te zijn gedaan voor de vennootschap in oprichting. Evenwel zal deze bekrachtiging enkel gevolg hebben vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van ten minste 1/20 voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds. Deze voorafnemingen houden op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds 1/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de Algemene Vergadering die hierover zal stemmen bij gewone meerderheid op voorstellen van de gecommanditeerde vennoten.

De eventuele verliezen zullen proportioneel verdeeld worden onder de commanditaire vennoten in verhouding tot hun aangegane verbintenissen ten opzichte van de vennootschap. De commanditaire vennoten hiervan kunnen nooit voor meer aansprakelijk gesteld worden dan hun verbintenissen. Voor het tekort is de gecommanditeerde hoofdelijk en solidair aansprakelijk.

In de Algemene Vergadering zijn de vennoten samengekomen, onmiddellijk na de oprichting van de gewone commanditaire vennootschap "Barbara Verbeek".

Op dezelfde datum en zonder bijeenroeping wordt met éénparigheid van stemmen beslist

A. Het mandaat van de gecommanditeerde vennoten onbezoldigd te laten.

Gedaan te Hasselt, op 17 november 2014 in zoveel exemplaren als er partijen zijn met tevens kopie van proces verbaal van Algemene Vergadering.

Gecommanditeerde vennoot

Barbara Verbeek

Tegelijk hiermee neergelegd : Vol.. akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en. handtekening

09/06/2015
ÿþ Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

on

*150811

RCI-R'n4Plh van KOOPM 1P7L

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

29 MEI 2015

Griffie

Ondernemingsar : 0505.933.192

Benaming

(voluit) : BARBARA VERBEEK

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Windmolenstraat 30 bus 9 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Ondergetekende, Barbara Verbeek, gecommanditeerde vennoot van BV Barbara Verbeek gcv, beslist om de maatschappelijke zetel en het vestigingsadres te verplaatsen naar Pastorijstraat 7 bus 5 te 2491 Olmen en

dit vanaf 1 mei 2015.

Getekend,

Barbara Verbeek

Gecommanditeerde Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BARBARA VERBEEK

Adresse
WINDMOLENSTRAAT 30 BUS 9 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande