BART PETERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART PETERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 813.229.687

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 30.06.2014 14244-0101-010
08/10/2013
ÿþr t

Ondernemingsnr : 0813229687

Benaming

(voluit) : Bart Peters

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3660 Opglabbeek, Stalsbosstraat 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : omvorming naar BVBA

Op heden, VIERENTWINTIG SEPTEMBER TWEEDUIZEND DERTIEN, voor mij, meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap Bart Peters, waarvan de zetel gevestigd is te 3660 Opglabbeek, Stalsbosstraat 30, RPR Tongeren, ondememingsnummer 0813.229.687.

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte van 15 juni 2009, en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 juli 2009, onder het nummer 09094947 en waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd.

BUREAU

De zitting wordt voorgezeten door nagenoemde Peters Bart, statutair zaakvoerder, die tevens de functie van secretaris waarneemt, De vergadering duidt geen stemopnemers aan gezien het geringe aantal vennoten. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig de hierna genoemde vennoten, met het aantal aandelen dat achter hun naam wordt vermeld, te weten:

1.De heer PETERS Bart, geboren te Maaseik op 18 november 1984, rijksregister nr. 84.11.18 117-20, wettelijk samenwonend met hierna genoemde mevrouw SCHOOFS Elke, wonende te 3660 Opglabbeek, Stalsbosstraat 30, houder van negentig (90) aandelen;

2.Mevrouw SCHOOFS Elke, geboren te Bree op 22 juli 1981, rijksregister nr. 81.07.22 034-86, wettelijk samenwonende met voornoemde heer PETERS Bart, wonende te 3660 Opglabbeek, Stalsbosstraat 30, houder van tien (10) aandelen,

TOTAAL : alle honderd (100) aandelen.

INLEIDENDE UITEENZETTING GEGEVEN DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter van de vergadering zet uiteen en verzoekt mij, instrumenterende notaris, bij deze akte vast te stellen hetgeen hierna volgt.

A. De buitengewone algemene vergadering van heden werd bijeengeroepen om te beraadslagen en besluiten over de hierna volgende AGENDA.

1.Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie van nieuwe aandelen.

2.Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 Wetboek van Vennootschappen waarin het

voostel tot omzetting wordt toegelicht met in bijlage de staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2013. 3.Verslag van de revisor aangesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 777 Wetboek van

Vennootschappen, over de staat van activa en passiva die is gehecht aan het verslag van de zaakvoerder. 4.Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. 5.Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6.Ontslag van de (statutaire) zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap

7,Benoeming niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. 8.Opdracht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

B. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans duizend euro nul cent (¬ 1.000,00) en wordt

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Alle houders van de aandelen die het volledige maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zijn aanwezig

of vertegenwoordigd op deze vergadering.

VASTSTELING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Ml ~df~"'; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





111,31ME17IJII II

V bet aa Be' Sta:

ruaipedpa tar grime pur rechtbank v, koophandel le "TONGIEPBN

2 7 -09- 2013

De Hootdgriffieeriffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering erkent dat zij geldig is samengesteld en dat zij kan besluiten over alle onderwerpen geplaatst op haar agenda, zodat geen rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping. De vennoten doen voorzover als nodig afstand van alle oproepings- en kennisgevingsformaliteiten.

De zaakvoerder van de vennootschap, te weten, voornoemde heer PETERS Bart is hier aanwezig en verklaart onder meer dat hij zichzelf als regelmatig opgeroepen beschouwt en verzaakt aan het recht om een nietigheidsvordering in te leiden op grond van het Wetboek van Vennootschappen.

BESLUIPEN

De vergadering van de agenda aan en besluit, na beraadslaging, als volgt:

EERSTE BESLUIT : Verhoging kapitaal

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (E 17.600,00) om het te brengen van duizend euro (ê 1.000,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig gerealiseerd werd.

TWEEDE BESLUIT : Verslag van de zaakvoerder

De Voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris de staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2013 alsook het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 Wetboek van Vennootschappen, waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht.

De vennoten verklaren dat zij niet wensen dat dit verslag wordt voorgelezen. Zij verklaren dat zij dit verslag voldoende tijdig hebben ontvangen om dit op een zinvolle manier na te kijken en dat zij geen opmerkingen of vragen hebben betreffende dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. DERDE BESLUIT : Verslag van de bedrijfsrevisor

De Voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, over de staat van activa en passiva die werd gehecht aan het verslag van de zaakvoerder afgesloten op 30 juni 2013.

De vennoten verklaren dat zij niet wensen dat dit verslag wordt voorgelezen. Zij verklaren dat zij dit verslag voldoende tijdig hebben ontvangen om dit op een zinvolle manier na te kijken en dat zij geen opmerkingen of vragen hebben betreffende dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°", Bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 Hasselt, Diestersteenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift de dato 22 augustus 2013 van voornoemde heer Peters Bart, besluit zijn verslag als volgt.

"Ondergetekende, Luc Beckers, bedrijfsrevisor-zaakvoerder, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°", Bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 22 augustus 2013n van de heer Bart peters, beherend vennoot van de GCV "BART PETERS", verklaart op basis van zijn beperkt nazicht van de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 van de GCV "BART PETERS", onder opschortende voorwaarde van voorafgaandelijke kapitaalverhoging door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves ten bedrage van zeventienduizend zeshonderd (17.600,00) Euro;

dat:

«Onze werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dal blijkt uit de staat van activa en passiva opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad;

«Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzet-ting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad,;

"Het netto-actief volgens deze staat van zesentwintig-duizend honderd achtenzestig Euro vier Eurocent (26168,04) niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) Euro. Kermt, 20 september 2013"

VIERDE BESLUIT : Wijziging van de rechtsvorm.

De vergadering beslist eenparig de vennootschap vanaf heden om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennoten bekomen in ruil voor elk aandeel dat zij bezitten in de gewone commanditaire vennootschap één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VIJFDE BESLUIT : Vaststelling en goedkeuring van de statuten.

De vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen: bij uittreksel

 De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Bart Peters".

 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Stalsbosstraat 30.

 De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

-het slopen van gebouwen en andere bouwwerken;

-het verzetten van grond;

-het uitvoeren van voegwerken;

-het installeren van elektrische bedrading en toebehoren in gebouwen en andere bouwwerken;

" !

Y i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het reinigen van gevels door middel van zandstralen, met behulp van stoom enz.;

-diensten in verband met de landbouw;

-aanleg en onderhoud van tuinen en parken;

-aanleg en onderhoud van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

-het ruimen van bouwterreinen;

-het grondverzet, graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen;

-het graven van sleuven en geulen;

-het verwijderen van rotsen;

-grondverzet met behulp van explosieven;

-de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen;

-de drainage van land- en bosbouwgrond;

-het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties;

-de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen;

-de bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden enz.;

-het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

-de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen enz.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen doen die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij

mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen,

verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog, of aanverwant doel nastreven, of wier doel van

aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband

met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor

rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten

zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken

met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings- deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen

van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan en ze kan zich

voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de

verwezenlijking ervan te bevorderen.

 De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

 Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro nu! cent (E 18.600,00) en is volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

 De aandelen zijn steeds op naam.

--De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) islzijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

--De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

--Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het

zelfde jaar.

--Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de

algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaakvoerder(s).

ZESDE BESLUIT : Ontslag (statutaire) zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de (statutaire) zaakvoerder van de gewone

commanditaire vennootschap, voornoemd heer PETERS Bart, met Ingang van vandaag.

ZEVENDE BESLUIT ; Benoeming zaakvoerder.

De vergadering beslist als niet statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid te benoemen, voor een onbeperkte duur, de heer PETERS Bart, voornoemd. Dit mandaat is

onbezoldigd zolang de algemene vergadering geen andersluidende beslissing neemt.

ACHTSTE EN LAATSTE BESLUIT :

Aan de zaakvoerder van de vennootschap wordt opdracht gegeven tot uitvoering van de hiervoor genomen

besluiten.

SLUITING VAN DE VERGADERING

x s ~

Daar alle onderwerpen ingeschreven op de agenda van deze buitengewone algemene vergadering, behandeld werden en het voorwerp uitmaakten van een besluit genomen met unanimeit, werd de buitengewone algemene vergadering daarna gesloten om 18 uur 45.

BEVESTIGING VAN DE IDENTITEIT

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de vennoten hem werd aangetoond op zicht van hun identiteitskaart. De vennoten hebben verklaard in te stemmen met de vermelding van hun rijksregistemummer in de akte.

RECHT OP GESCHRIFTEN

De instrumenterende notaris verklaart dat het recht op geschriften voor deze akte vijfennegentig euro nul cent (¬ 95,00) bedraagt.

WAARVAN AKTE, in minuut opgesteld, werd verleden te Opglabbeek, op de datum die in de aanhef van deze akte wordt vermeld.

De partijen verklaren dat hoewel het ontwerp van deze akte hen meegedeeld werd minder dan vijf werkdagen vóór heden, zij deze voorafgaandelijke mededeling van het ontwerp als voldoende tijdig aanzien, en dat zij voorafgaandelijk aan deze akte dit ontwerp hebben nagelezen en er geen integrale lezing van verlangen.

Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de meldingen bevat in artikel 12, alinea's 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de wijzigingen die werden gebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp van de akte.

De gehele akte werd door notaris Dirk Vanderstraeten ten behoeve van de vennoten toegelicht.

Daarna werd deze akte door voomoemde heer Peters Bart, door voornoemde mevrouw Schoofs Elke en door mij, notaris Dirk Vanderstraeten, ondertekend.

Volgen de handtekeningen

Voor deels eensluidend en deels ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte

* de gecoördineerde statuten

* verslag van de zaakvoerder dd. 20.09.2013

* staat van actief en passief per 30.06.2013

* verslag van de bedrijfsrevisor dd. 20.09.2013

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Voor-ebouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BART PETERS

Adresse
STALSBOSSTRAAT 30 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande