BAVER BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BAVER BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 463.813.814

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 29.09.2014 14618-0158-011
17/12/2013
ÿþMod 1i.4

110

f_1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter renfle der

rechtbank y. koophandel to TONGEREN

0 5 -12- 2013

III 11 11 DI

De Hoofdariffier

Ondernemingsnr: 0463.813.814

Benaming: BAVER BEHEER

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 3620 Lanaken, Merelstraat 1

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Grittte

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op vier december tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BAVER BEHEER", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME VAN DE BESLISSING TOT UITKERING VAN DIVIDENDEN. De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van drie december tweeduizend dertien besloten werd tot uitkering van een brutodividend van acht miljoen achthonderd twintigduizend tweehonderd eenendertig euro eenenzestig cent (¬ 8.820.231,61).

De aandeelhouders verklaren vervolgens, na behoorlijk te zijn ingelicht door de instrumenterende notaris over de persoonlijke keuzevrijheid omtrent de aanwending van zijn persoonlijk aandeel in dit tussentijds dividend, onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend en dit overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992.

Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ter beschikking van zeven miljoen negenhonderd achtendertigduizend tweehonderd en acht euro vijfenveertig cent (¬ 7,938.208,45).

De algemene vergadering van acht november tweeduizend dertien heeft beslist om een kapitaalverhoging door te voeren door middel van volstorting van rekening-courant en dit voor een nettobedrag van zeven miljoen negenhonderd achtendertigduizend tweehonderd en acht euro vijfenveertig cent (¬ 7.938.208,45).

TWEEDE BESLUIT -. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor :

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, VMB Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan lb, vertegenwoordigd door Mevrouw Vosch Ingrid, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BAVER BEHEER nv bestaat uit de inbreng van schuldvorderingen door de aandeelhouders, die zullen ontstaan uit de winstuitkering bij wijze van een tussentijds dividend op 3 december 2013 voor een totaal bedrag van 8.820.231, 61 EUR na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, indien alle aandeelhouders akkoord gaan met de voorgenomen inbreng. Als gevolg za! het kapitaal van de vennootschap verhoogd worden met 7.938.208,45 EUR van 62.000,00 EUR naar 8000.208,45 EUR. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte aandelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

Ons verslag werd opgeteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

- De algemene vergadering van 3 december 2013 heeft voorafgaand aan de kapitaalverhoging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

j beoogd in onderhavig verslag, besloten tot de toekenning van een dividend ten belope van 8.820.231, 61 EUR in toepassing van de in artikel 537 WiB 92 bedoelde procedure;

- De algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WiB 192 bedoelde roerende voorheffing van 10% op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening I op naam van iedere aandeelhouder,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

1- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid I en duidelijkheid;

1- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering t bedrijfseconomisch verantwoord is;

- dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

[Gezien het voorafgaandelijk akkoord van alle aandeelhouders met een vergoeding van de inbreng op l basis van de fractiewaarde van één aandeel, bestaat de vergoeding van de inbreng in natura in 14.289.193 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het Instituut Ivan de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

1 Neerpelt, 29 november 2013.

De bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren cvba

i Vertegenwoordigd door

Ingrid Vosch".

Kapitaalverhoging

's De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zeven miljoen negenhonderd achtendertigduizend tweehonderd en acht euro vijfenveertig cent (¬ 7.938.208,45) om het te kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op acht miljoen tweehonderd en acht euro vijfenveertig cent (E 8.000.208,45) door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant) ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van vier miljoen tweehonderd negenentachtigduizend honderd drieënnegentig (4.289.193) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zeven miljoen negenhonderd achtendertigduizend tweehonderd en acht euro vijfenveertig cent (¬ 7.938.208,45).

lnbrenq

- De heer VERHEIJ Bartholomeus voornoemd verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van zeven miljoen negenhonderd zevenendertigduizend negenhonderd eenenzeventig euro = negenenveertig cent (¬ 7.937.971,49).

i - De heer VERHE1J Maxime voornoemd verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van tweehonderd zesendertig euro zesennegentig cent (¬ 236,96).

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners.

Vergoeding voor de inbreng in natura

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van vier miljoen tweehonderd negenentachtigduizend honderd drieënnegentig (4.289.193) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van zeven miljoen negenhonderd achtendertigduizend tweehonderd en acht euro vijfenveertig cent (¬ 7.938.208,45).

Als vergoeding van deze inbreng worden deze nieuwe aandelen als volledig volstort, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend als volgt:

11 aan de heer VERHEIJ Bartholomeus, die aanvaardt: vier miljoen tweehonderd negenentachtigduizend vijfenzestig (4.289.065) aandelen.

21 aan de heer VERHEIJ Maxime, die aanvaardt: honderd achtentwintig (128) aandelen.

Deze vier miljoen tweehonderd negenentachtigduizend honderd drieënnegentig (4.289.193) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

.`

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/1

Voor-

behouden aan het e gPsc

Staatsblad

N

Luik B - vervolg

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans acht miljoen tweehonderd en acht euro vijfenveertig cent (¬ 1 8.000.208,45) bedraagt, vertegenwoordigd door vier miljoen driehonderd tweeëntwintigduizend I zeshonderd drieënnegentig (4.322.693) aandelen.

ViERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN INGEVOLGE BESLUITEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt: - Artikel 5, alinea 1 en 2 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op . acht miljoen Tweehonderd en acht euro vijfenveertig cent (E' 8.000.208,45), vertegenwoordigd door vier miljoen driehonderd tweeëntwintigduizend zeshonderd drieënnegentig (4.322.693) aandelen zonder nominale waarde. leder van deze aandelen vertegenwoordigt één/ vier miljoen driehonderd tweeëntwintigduizend zeshonderd drieënnegentigste (1/4.322.6931 van het maatschappelijk bezit." VIJFDE BESLUIT  VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan een aangestelde van VMB Taks Consultants, te 17801 Wemmel, Koning Albert 1-laan 64, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om i afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende del inschrijving en wijzigingen van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de administratie van de l belasting over de toegevoegde waarde en bij een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, voor i zover als nodig.

ZESDE BESLUIT  MACHTEN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande i beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- gecoördineerde statuten

_w____verslag van de raad van bestuurlbedrijfsrevisor

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De vordering in rekening-courant wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als i

naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook. 1

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van dei statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

01/07/2013
ÿþ Mod 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grittie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 0 -06- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Voor- i 11111111,flu u~uii~iiiM~w

behouden 3099612*

aan het

Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rOndernemingsnr:0463.813.814

Benaming: BAVER BEHEER

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 3620 Lanaken, Merelstraat 1

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op achttien juni tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BAVER BEHEER", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen niet eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  CREATIE AANDELEN

"be vergadering besluit aandelen te creëren, meer bepaald tot drieëndertigduizend vijfhonderd (33.500) gewone aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering besluit niet te raken aan de verbonden rechten van de bestaande aandelen en geen verschillende soorten van aandelen te creëren.

De creatie van aandelen zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen.

Vermits er geen wijziging is aan de rechten verbonden aan de aandelen is er geen toepassing van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering bevestigt dat ieder aandeel geeft recht op één stem.

Overeenkomstig de statuten en met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschap beslist de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De aandelen worden vervolgens toegewezen als volgt:

- aan de stichting naar Nederlands recht "STICHTING AK BAVER" voornoemd: drieëndertigduizend vierhonderd (33.400) aandelen;

- aan de heer VERHEIJ Maxime voornoemd: honderd (100) aandelen.

TWEEDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluit, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Vervanging van artikel 5, alinea 1 - 2 van de statuten door volgende tekst:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000, 00), vertegenwoordigd door drieëndertigduizend vijfhonderd (33.500) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

ieder van deze aandelen vertegenwoordigt één/drieëndertigduizend vijfhonderdste (1/33.5005te) van het maatschappelijk bezit."

PERDE BESLUIT  OPDRACHT COORDINATIE - VOLMACHTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de naamloze vennootschap "Kantocr Nulens", te 3620 Lanaken, Stationsstraat 55, vertegenwoordigd door de heer Paul NULENS, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de wijziging van inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, dit voor nu, het verleden alsook voor de toekomst. VIERDE BESLUIT -- MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissin" en uit te voeren.

4 Voor t behouden

aan het Bab-W-6ff Staatsblad

Luik B - vervolg

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

gecoördineerde statuten j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 29.08.2012 12490-0476-010
17/01/2012
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerle. " ing ter griffie van de akte

Neeraelead ter ru de der v, koophandel te TONGEREN

MONITEUR DIREGTIC

NL~~ec

Voor behouc

aan h. Beigis Staatsb

09-01-

2012 -'

De Hoofdgriffier,

3 g a12- 2011

u lullu CII I IIIII III 111

*12014955*



i

i Ondernemingsnr : 0463.813.814

I

Benaming : BAVER BEHEER

1EL< `~





Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3620 Lanaken, Merelstraat 1

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  OMZETTING TOONDERAANDELEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS geassocieerd notaris te Lanaken, op achtentwintig december tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BAVER BEHEER", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

' EERSTE BESLUIT  OMZETTING TOONDERAANDELEN

De vergadering besluit de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen voortaan op naam zullen zijn.

De bestaande aandelen aan toonder dewelke tot op heden niet werden gedrukt, zijn reeds ingeschreven in een aandelenregister. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

TWEEDE BESLUIT -- BEVESTIGING ADRESWIJZIGING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de Raad van Bestuur de dato vier mei tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig augustus tweeduizend en negen, onder nummer 09121191, waardoor het adres van de i maatschappelijke zetel, met ingang van vier mei tweeduizend en negen, werd gewijzigd van 3620 Lanaken, Stationsstraat 141/2, naar 3620 Lanaken, Merelstraat 1.

VIJFDE BESLUIT  OPDRACHT COORDINATIE - VOLMACHTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de i naamloze vennootschap "Kantoor Nulens", te 3620 Lanaken, Stationsstraat 55, vertegenwoordigd i door de heer Paul NULENS, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen i voor de wijziging van inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank j voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, dit voor nu, het verleden alsook voor de toekomst. ZESDE BESLUIT  MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- _gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/10/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOE 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1-0r nlonei 4.r .r',' .

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 a -10- 2011

44

De Hoofdgriffier

G rififie

na neerlegging ter griffie van

1

" 11159129*

20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0463.813.814

Benaming

(voluit) : BAVER BEHEER

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MER ELSTRAAT 1, 3620 LANAKEN

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Op de jaarlijkse algemene vergadering van 6 juni 2011 zijn niet eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen.

1. Ontslag van volgende bestuurders :

Dhr. Verhey Bartholomeus

- Dhr. Lodewick Marcel

2. Er werd décharge verleend aan Dhr. Verhey Bartholomeus en Dhr. Lodewick Marcel.

3. Werden benoemd tot nieuwe bestuurders voor een periode van 6 jaar, aanvangende op 07/06/2011 en eindigend op de algemene vergadering van 2017 :

- Dhr. Verhey Bartholomeus, Merelstraat 1, 3620 Lanaken

- Dhr. Lodewick Marcel, Mosasaurusweg 66, 6212 EM Maastricht

4. Als afgevaardigd bestuurder werd Dhr. Verhey Bartholomeus aangeduid.

Verhey Bartholomeus

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermet:len " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ion aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 31.08.2011 11503-0208-010
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 30.08.2010 10498-0569-011
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 28.08.2009 09701-0289-011
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 28.08.2008 08679-0100-011
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 30.08.2007 07686-0243-011
08/11/2006 : TG102280
07/09/2006 : TG102280
13/02/2006 : HA102280
04/10/2005 : HA102280
09/09/2004 : HA102280
16/09/2003 : HA102280
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 26.08.2015 15480-0495-011
09/09/2002 : HA102280
08/01/2002 : HA102280
15/08/2001 : HA102280
10/11/2000 : HA102280
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 29.08.2016 16562-0156-010

Coordonnées
BAVER BEHEER

Adresse
MERELSTRAAT 1 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande