BD SUPPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BD SUPPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.837.257

Publication

24/10/2013
ÿþ m o d 11.1



_~ Î" `ws 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het 13elglsch

Staatsblad

RECHTeAxX' Y.il1ahft4M

15 OKT, 2313

ÇSLI,f

Griffie

11111111111111,11.11111,11,1111111111

nnexes du Moniteur belge

~

Ondernemingsnr: 0 S (-{© o g 3 ~ S

Benaming (voluit) : BD SUPPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 11

3900 Overpelt

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 14 oktober 2013, neergelegd ter registratie, blijkt

dat door:

1. De heer DAENS Benny, geboren te Neerpelt op 21 augustus 1966, ongehuwd, wonende te 3900 Overpelt,

Veldstraat 11.

2, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMPROVE" met zetel te 3500 Hasselt, Notelarenstraat

23 bus 2, ondernemingsnummer B.T.W. BE 0477.871.092;

een vennootschap werd opgericht als volgt

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de

benaming BD Support.

2. Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3900 Overpelt, Vetdstraat 11.

3. Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,000) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal geplaatst is in geld en dat het ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00) volgestort is als volgt:

lnbrenq in geld.

* De heer Daens Benny, voornoemd sub 1, onderschrijft honderd tachtig (180) aandelen tegen de prijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van achttienduizend Euro (¬ 18.000,00) en volstort ieder aandeel voor éénlderde, hetzij in totaal gestort zesduizend Euro (¬ 6.000,00).

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid lmprove, voornoemd sub 2, onderschrijft zes (6) aandelen tegen de prijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van zeshonderd Euro (¬ 600,00) en volstort ieder aandeel voor één/derde, hetzij in totaal gestort tweehonderd Euro (¬ 200,00).

4. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

5. Doei:

De vennootschap heeft tot doel

- Adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer zoals ondermeer:

o het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

o het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie,

efficiëntie, enzovoort;

° algemene audit-activiteiten

° het verlenen van adviezen op het gebied van het beheer, zoals de argonomen en landbouweconomen ten behoeve

van landbouwbedrijven, enzovoort;

- Managementactiviteiten van holding zoals

o het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1S.t

, ',

Voor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

c-

Bijlagen-bijhet Belgiseh-Staatsblact- 24f1Of 13 =-Annexes-d Mofr1teurbeIgë

' ° Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidenen economische sectoren.

- Hulpbedrijf in verband met financiële instellingen, meer bepaald bemiddeling inzake kredieten en leningen en het verstrekken van advies inzake persoonlijk vermogensbeheer.

- het verlenen van hulp voor een beperkte periode aan jonge bedrijven tijdens hun startperiode zoals ondermeer het terbeschikking stellen van een aangepaste bedrijfsruimten, het aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket; advies en begeleiding door manager.

- Het waarnemen van mandaten in verenigingen, vennootschappen of andere organisaties met rechtspersoonlijkheid, zowel van Belgische als van buitenlandse nationaliteit.

- De verhuring van rollend materieel. De begeleiding onder welke vorm ook en coaching in de sport. Het herstellen, onderhouden, schoonmaken van alle soorten materialen, glazenwasserij, onderhoud van vloeren, dak- en gevelreiniging, tapijt- en zetelreiniging, ontstoppen en reinigen van afvoerleidingen, het plaatsen van gyprocwanden, schilderwerken, en in het algemeen klusjesdienst.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het optreden, voor eigen rekening, ais tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen van vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbestuur, of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- Advies in personeelsaanwerving en coaching.

- De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participaties, Inbreng, onderschrijving, koop op dienstverlening of aankoopopties, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

- Tussenpersoon in de handel, ais makelaar in goederen, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

- Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

- Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de in- en uitvoerhandel, het voeren van algemene tradingsactiviteiten, inbegrepen de groot en kleinhandel.

- Het verstrekken van adviezen en het maken van studies van diverse aard.

- Consulting op gebied van beheer, management, begeleiding in het buitenland en marketing.

- Voorlichten, bemiddelen, opzetten, coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten in de ruimste zin van het woord in België en in het buitenland,

- Technische, adviserende ondersteuning, planning, technische en logistieke diensten, operationele en facilitaire diensten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland, Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn, grondstoffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken,

Zij kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

B. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mcgen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag,

7. Controlerecht:

Indien de wet het vereist of, bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de Algemene Vergadering hiertoe beslist, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren,

8. Algemene vergadering:

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" '. m«t 11.1

N



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand juni om achttien (18.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld

in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende

brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen veer de

vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de

verslagen.

De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er individueel,

uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en

eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij

gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9. Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van datzelfde jaar.

10. Bestemming van de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf

procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt

heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering,

11. Vereffeningssaldo:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde

zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de

bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van de benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de

aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate

werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de

verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank.

12. Benoemingen

1. De heer DAENS Benny, voornoemd sub 1, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMPROVE, voornoemd sub 2, worden elk als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd, die elk verklaren dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door enige maatregel die zich daar tegen verzet.

2. Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed worden.

3. Kennisname aanduiding vaste vertegenwoordiger

De oprichters nemen kennis van het proces-verbaal de dato elf oktober tweeduizend dertien uitgaande van de hiervoor benoemde zaakvoerder-vennootschap IMPROVE waarin, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van Vennootschappen, een vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid voor de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat, meer bepaald, de notulen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'lmprove", voornoemd, waarbij de heer HELVEN Theo Robert, geboren te Genk op eenentwintig mei negentienhonderd eenenzestig, nationaal nummer 610521231-67, wonende te 3500 Hasselt, Notelarenstraat 23 bus 2, wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger, met ingang van heden.

Een kopie van dit document wordt voorgelegd aan de vergadering en zal worden bewaard in het archief van de vennootschap.

13. Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één oktober tweeduizend dertien. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 71.1

. " ,

. ''.

,--1



a.3 Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad







BillageII-bit-het Btigfs'eh Stautgblàd - Z4CIO1Z013 - Annexes du 1VYóniteur beTgë







Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de

zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken

voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien,

- Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd ;

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2015
ÿþ Mol Wad tt t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V 1111191111

Ondememingsnr : 0540.837.257

Benaming

(voluit) : BD SUPPORT

(verkort):

RECHTBANK vanK00PHANDEI

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

03 MAO 2015

Griffie

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 11, 3900 Overpelt

(volledig adres)

Onderw - rp akte : WIJZIGING ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder blijkt dat de zetel, met ingang van 15 februari 2015, overgebracht

wordt naar:

BETTEBOS 5, 3910 NEERPELT

DAENS Benny

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luili B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Coordonnées
BD SUPPORT

Adresse
VELDSTRAAT 11 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande