BDR SERVICES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BDR SERVICES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 635.658.222

Publication

31/08/2015
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II

*15124290*

I - I

Vo beho aan, Belg Staat

RECHTSANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 0 AM. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : a 6 Y

Benaming (voluit) : BDR Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Hofeinde 3 - 3550 Heusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd

Tussen de ondergetekenden:

1. Jonas Bosmans, Hofeinde 3 - 3550 Heusden-Zolder, hierna te noemen: vennoot A,

2. Sebastiaan Bosmans, Hofeinde 3 - 3550 Heusden-Zolder, hierna te noemen: vennoot B,

3. Wim Albert J Bosmans, Hofeinde 3 - 3550 Heusden-Zolder, hierna te noemen: vennoot C,

4. Jordi De Reydt, Laan op Vurten 90 - 3582 Koersel, hierna te noemen: vennoot D,

Artikel 1. Doel van de vennootschap. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen: - Verhuur en lease van vaat- en glaswerk, keuken- en tafelgerei, elektrische huishoudapparaten en andere huishoudelijke benodigdheden - Verhuur en operationele leasing zonder bedieningspersoneel van tenten voor tentoonstellingen, bedrijfsfeesten, concerten, enz. - Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering - Overige zakelijke dienstverlening - Aan- en verkoop, huur en verhuur, import en export van alle roerende en onroerende goederen. De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen, In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 2. Vorm, maatschappelijke naam. De vennootschap neemt de vorm aan van een Vennootschap onderfirma met als maatschappelijke naam BDR Services.

Artikel 3. Maatschappelijke zetel. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Hofeinde 3 - 3550 Neusden-Zolder. De vennootschap kan meerdere uitbatingszetels openen.

Artikel 4. Duur. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal en inbrengen. 1. Het geplaatst kapitaal bedraagt 8.000,- euro, Dit kapitaal is volstort ais volgt: Door vennoot A: 2.000,- euro Door vennoot B: 2.000,- aura Door vennoot C: 2.000,- euro Door vennoot D: 2.000,- euro. Als vergoeding worden de aandelen als volgt toegekend: Aan vennoot A: 100 aandelen Aan vennoot B: 100 aandelen Aan vennoot C: 100 aandelen Aan vennoot D: 100 aandelen De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn. 3. De aandelen die het kapitaal van de vennootschap

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Aecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzj van de perso(o)rZen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Lel Q - vervolg

Mcd PDF lU

vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in een algemene vergadering. Deze overdracht die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer- en minderwaarden. 4. De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die eraan verbonden zijn. 5, Wanneer een vennoot uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn in vennootschapstreding, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden recht hebben op de waarde van de aandelen van deze vennoot.

Artikel 6. Wijzigen van het kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergaderingen. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7. Aansprakelijkheid van de vennoten Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 8. Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten. 1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee. 2. Tot de eventuele toelating van een eventuele nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap, Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na publicatie van zijn toetreding. 3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden, Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten, De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap ais ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek. 4. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kunnen de overblijvende vennoten voorzien in zijn vervanging.

Artikel 9, Bevoegdheden der vennoten. De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan twee onder hen, die de zaakvoerders worden van de vennootschap. De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te steilen, onder meer wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Artikel 10, Aanduiding en herroeping van de zaakvoerder. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur. De zaakvoerders kunnen ten alle tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar. Tot gewoon zaakvoerder worden voor onbepaalde duur benoemd: Jonas Bosmans wonende Hofeinde 3 te 3550 Heusden-Zolder. Jordi De Reydt wonende Laan Op Vurten 90 te 3582 Koersel. Het ambt van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 11. Bevoegdheden van de zaakvoerder. De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals het is vastgelegd in artikel 1 van onderhavige statuten. De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij mag, zonder dat deze oplossing limitatief is, personeel aanwerven en afdanken, materiaal aankopen, de schuidvorderinQen innen, handelseffecten aanvaarden, elke verzekeringspolis tekenen, rechtsvervolgingen instellen, enz. Hij heeft het recht beleggingen te doen in aandelen, obligaties, e.a. zonder dat deze belegging het karakter mag hebben van een deelneming. De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten, Hij mag evenwel, op zijn eigen verantwoordelijkheid, en buiten het geval bepaald in artikel 11, eeratealinea van onderhavige statuten, voor de daden van dagelijks beheer, de maatschappelijke handtekening delegeren aan een (of meer) venno(o)t(en) of bediende(n).

Artikel 12. Jaarrekeningen van de vennootschap. De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding in de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luttá - vervolg

Mod POF 77.7

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten, De zaakvoerder maakt inventaris, de balans en de winst- en verliesrekeningen op. De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, ten laatste op 30 mei volgend op het afsluiten van het boekjaar. Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op 1 januari en eindigt op 31 december van het volgend jaar. Het eerste boekjaar start op heden en eindigt op 31 december 2016.

Artikel 13. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap. Op de zuivere winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming mag ophouden zodra het reservefonds één tiende van met maatschappelijk kapitaal bereikt. Over het overige zal beschikt worden volgens de beslissing van de algemene vergadering van de vennootschap.

Artikel 14. Ontbinding van de vennootschap. Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering steunend volgens de regels voor de statutenwijziging. Dan heeft de algemene vergadering van de vennoten de meest uitgebreide bevoegdheid om vereffenaars te benoemen en hun macht en bezoldiging vast te stellen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars met de ruimste bevoegdheid door de wet voorzien.

Artikel 15 Kosten van oprichting

Alle kosten van oprichting van de vennootschap, met inbegrip van die van deze akte, zijn voor

rekening van de vennootschap.

Artikel 16. Diversen. Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Aldus opgemaakt in vijf exemplaren te Heusden-Zolder, op 12 juli 2015.

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 12/07/2015

Jonas Bosmans

Zaakvoerder

Jordi De Reydt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BDR SERVICES

Adresse
HOFEINDE 3 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande