BEA IMMO & CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEA IMMO & CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.999.565

Publication

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 09.08.2013 13406-0540-013
06/02/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu 11111 1 IIII I J JJII JUJHU

*12031761*

Ondernemingsnr : 0833999565

Benaming

(voluit) : BEA Immo & Consultancy

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schansstraat 182, 3550 Heusden-zolder

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Griffie

- Verslag inzake het verkrijgen tegen vergoeding door de BVBA van vermogensbestanddelen toebehorend aan de zaakvoerder / oprichter / vennoot (verslag opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Marc SWOLFS te Houthalen-Helchteren op 23 februari 2011, te

registreren blijkt wat volgt :

Oprichters

1. De heer KURSUNLU Erkan, geboren te Felahiye (Turkije) op 12 februari 1971, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Schansstraat 182, echtgenoot van mevrouw ÖKTEM Birgül.

2. Merouw KURSUNLU Esan, geboren te Heusden op 10 juni 1974, ongehuwd, wonende te 3550

Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 66 bus 11.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam : BEA IMMO & CONSULTANCY

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Schansstraat 182

Duur: Onbeperkte duur

Doel:

De vennootschap heeft als doel:

A. In België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, groot en kleinhandel, , onderhouden, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatfondsen.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm ook, in alle bestaande

of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

B. In België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening.

1. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en de diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 3550 Heusden-Zolder, Schansstraat 182 Onderwerp akte: Oprichting

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BEA IMMO & CONSULTANCY

*11301375*

0833999565

Griffie

Neergelegd

23-02-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerders/bestuurders of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

C. In België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in vruchtgebruik/naakte eigendom nemen, in hypotheek geven en ontvangen

2. In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, groot- en kleinhandel, import en export, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen.

3. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijke statuut.

4. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

5. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin.

7. Het leveren van kwaliteitscontrole systemen aan het bedrijfsleven.

8. Het adviseren, ontwikkelen, organiseren en realiseren van promotionele en publicitaire activiteiten, met inbegrip van het voeren van commerciële transacties dienaangaande.

9. Het adviseren op het vlak van marketing en publiciteit.

10. Personeelsselectie en vorming. Het aantrekken van eigen personeel om uit te lenen. Het, in de regel tijdelijk, aan derden uitlenen van personeel dat in dienst is van en betaald wordt door het bureau. Het uitoefenen van activiteiten als uitzendbureau, interim-kantoor. Het organiseren van vervoer van personeelsleden voor bedrijven.

11. Dienstenonderneming die gemengde activiteiten uitvoert in het kader van dienstencheques.

12. Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enz.

13. Het optreden als franchisenemer en franchisegever.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde. het is bij oprichting volstort tot 6.200,00 EURO

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot en al dan niet bezoldigd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder kan alleen optreden en vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

behoudens eventuele beperkingen daaromtrent in zijn benoemingsbesluit.

Controle

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meerdere

commissarissen opgedragen, tenzij de vennootschap overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek

van vennootschappen aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten

benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid

van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of

meerdere commissarissen te benoemen.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de

maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering

gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december

van ieder jaar.

Bestemming winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering.

Benoeming zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

Mevrouw KURSUNLU Esan, geboren te Heusden op 10 juni 1974, ongehuwd, wonende te 3550

Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 66 bus 11

Bezoldiging zaakvoerder

De aldus benoemde zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering

hem voor de toekomst geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint vanaf de verkrijging door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid en

eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering vindt plaats op de in de statuten voorziene datum van het jaar

tweeduizend en dertien.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA DDI Accountants te 3530 Houthalen-Helchteren,

Groenstrat 94, individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het

rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de

Toegevoegde Waarde, andere fiscale diensten alsook bij het ondernemingsloket met het oog op de

wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Swolfs

tegelijk neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16547-0179-011

Coordonnées
BEA IMMO & CONSULTANCY

Adresse
SCHANSSTRAAT 182 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande