BED & SAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BED & SAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.276.554

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 15.07.2013 13302-0548-009
18/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306164*

Neergelegd

14-10-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BED & SAM

0840276554

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3600 Genk, Europalaan 110

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een nog te registreren akte verleden voor notaris Monique SERONVALLE te Genk op 13 oktober 2011, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BED & SAM werd opgericht met volgende statutaire bepalingen en kenmerken:

- OPRICHTERS:

1) De heer AYDOGMUS Adem, geboren te Akdagmadeni (Turkije) op 20 september 1979, wonende te 3600 Genk, Boshoekstraat 1/31.

2) De heer CETIN Sabri, geboren te Cekerek (Turkije) op 10 april 1977, wonende te 3600 Genk, Goudvinkstraat 10.

- ZETEL: 3600 Genk, Europalaan 110

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in het binnen- en het buitenland:

- Het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor: luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedrijfsrestaurants enzovoort.

- Het verschaffen van maaltijden aan hotels, restaurant, motels, congres- en vergaderzalen, conferentieruimtes, bedrijven, enzovoort.

- Het klaarmaken en leveren en eventueel serveren (aan particulieren, restaurants en bedrijven) van voorbereide kleine en grote maaltijden, snacks en bereide schotels en volledige menu s, waaronder döner kebap.

- De verzorging van de catering op bruiloften, congressen, manifestaties, feesten, banketten, lunches, recepties, enzovoort.

- Het organiseren van feesten, bruiloften, recepties banketten, lunches en diverse andere eetgelegenheden.

- De uitbating van restaurants, pizzeria s, pitta- en fastfoodzaken, kebap zaak, snackbars, frituren, spijshuizen, verbruikerssalons, ijssalon en dergelijke ; verkoop van eetwaren aan de toog om ter plaatse verbruikt te worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden. De verkoop via telefoon, fax, internet en andere communicatiemiddelen en de levering van allerlei snacks en bereide maaltijden en dranken.

- De uitbating van een pizzabakkerij, brood- en banketbakkerij.

- De uitbating van café-restaurants, bars, tavernes, discotheek, drankgelegenheid en

cafetaria s.

- De uitbating van een hotel, motel of pension.

- De uitbating van een vlees- en vishandel en toebehoren.

- De levering aan particulieren en bedrijven van diverse dranken, alcoholische en niet alcoholische.

- De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, de import en export van alle consumptiegoederen, halffabricaten en grondstoffen, meer in het bijzonder van alle voedingsmiddelen, zuivelproducten, vleeswaren, kip en gevogelte, vis producten van de brood-, banket- en suikerbakkerij, fruit en groenten, plantaardige voedingsstoffen, tabak, enzovoort.

- Verder ook de groot- en kleinhandel, import en export in textielwaren en schoeisel, huishoudartikelen, meubelen, meubileringartikelen, kunst- en siervoorwerpen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

verlichtingsartikelen, elektrische producten, toiletartikelen, parfums en

cosmeticaproducten, enzovoort.

- De groot- en kleinhandel in horecamateriaal.

- Koerierdiensten, het bezorgen van pakjes.

- Het tijdelijk ter beschikking stellen van personeel bij werkgevers, alle activiteiten in

verband met personeel en werkgelegenheid.

- Vertaaldiensten en tolken, administratiekantoor en zakelijke dienstverlening aan derden.

- Het ter beschikking stellen van bedrijfsruimten, winkels en kantoren; het aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket.

- De uitbating van relax- en welnesscentra, sauna s, solariums, massagesalons.

- Het verstrekken van dieetadvies en het geven van advies inzake gezonde voeding.

- Het aangaan van commissiecontracten en/of handelsvertegenwoordiging, het opstreden als handelstussenpersoon; de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

- Het uitbaten en het beheer van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa.

- De verhuur van roerende goederen (onder meer verhuur van gemeenschapswerktuigen en doe-het- zelf materiaal, televisietoestellen en andere audio- en videoapparatuur) in de meest ruime zin van het woord.

- De klein- en groothandel, import en export van alle goederen en diensten evenals fabricage, verwerkingen en de plaatsing onder andere van: tabaksfabrikaten en toebehoren, hout, ijzer, metalen en toebehoren; elektrische installatiemateriaal voor huishoudelijk/industrieel gebruik en verwarmingsinstallaties; satelliettelevisies, schotelantennes en toebehoren; badkamers en toebehoren (sanitaire artikelen), bouwmaterialen, loodgietersmateriaal, vloer- en wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei, elektrische apparatuur, centrale verwarming, aardgas, sanitair, airconditioners, afzuiginstallaties en toebehoren; kleding , lederwaren, schoeisel en toebehoren; (keuken)meubelen en toebehoren; alle soorten luxe - artikelen (onder meer zonnebanktoestellen) en toebehoren; papierwaren, kantoor- en schoolbehoeften; verf en vernis en toebehoren, onderhoudsproducten in de ruime zin van het woord; geschenken onder meer met betrekking tot de wooninrichting; reukwerk, cosmetica, toiletartikelen, textiel, kledingstoffen en meubileringstoffen; breigarens, materiaal voor de vervaardiging van tapijten, tapisserieën en borduurwerk; fournituren, naaigaren, band, lint, naalden enzovoort; dekzeilen, hoezen, parasols, zonneschermen enzovoort; huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enzovoort; niet-elektrische huishoudapparaten, messenmakerswerk, vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk; overgordijnen, glasgordijnen en overige huishoudartikelen van textiel; artikelen van hout, kurk of vlechtwerk; consumentenartikelen in de ruime zin van het woord.

- De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en binten voor de bouw; de vervaardiging van metalen ramen, deuren wanden enzovoort; de vervaardiging van metaalschrijnwerk: deuren, vensters en kozijnen, luiken, verplaatsbare wanden, hekken, garagepoorten enzovoort; de vervaardiging van metaalschrijnwerk: deuren, vensters en kozijnen, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekkenverplaatsbare wanden, hekken, garagepoorten enzovoort; de installatie van geblindeerde deuren in metaal; de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal; de installatie en het plaatsen van binnen- en buitendeuren (diverse materialen) en poorten; geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal ; de installatie van ramen en toebehoren zoals (rol)luiken en zonneweringen; de installatie van zonnepanelen; de vervaardiging van brandkasten, kluizen, safeloketten, gepantserde deuren, montage van serres, veranda s, valse zoldering-spanplafonds enzovoort.

- Activiteiten met betrekking tot toerisme.

- Het kweken en verkopen van planten en bloemen en toebehoren.

- Het verkopen en verhuren van amusementstoestellen en toebehoren.

- De verwerving en uitbating van brevetten, abonnementen en concessies in het raam van uitzendrechten voor telecommunicatie, televisiebeelden en radiogolven.

- Carosseriehersteller, garagehouder-hersteller, de verkoop van tweedehands auto s en onderdelen; de groot- en kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto s inclusief de handel in tweedehandsonderdelen en in banden voor motorvoertuigen.

- Onderneming van : brandstoffen en smeermiddelen wat omvat: het smeren, het grafiteren, de kleine herstellingswerken, het balanceren van banden alsmede de verkoop ervan en het uitlijnen van voertuigen en het wassen.

- Onderneming voor het verhuren van autovoertuigen, verhuur van vrachtwagens met of zonder bestuurder, het goederenvervoer langs de wet zowel nationaal als internationaal, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

bulkgoederen inclusief vervoer in tankwagens, autovervoer (logistieke dienstverlening: het verlenen van een brede waaier van diensten met betrekking tot het vervoeren van goederen over de weg op nationaal en internationaal niveau), depanage van voertuigen.

- Vrachtbehandeling en opslag: het stouwen van goederen, het laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg per spoor, door de lucht of over binnenwateren.

- De in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel van nieuwe motorvoertuigen.

- De uitbating van tankstations en de kleinhandel in diverse brandstoffen en

smeermiddelen.

- Het plaatsen van ijzerwerk en metalen schrijnwerken alsmede alle laswerken in de meest ruime zin van het woord.

- Het leveren en plaatsen, de klein- en groothandel, de import en export van alle goederen en diensten evenals de fabricage en verwerking, onder meer in verband met de volgende activiteiten:

a) Activiteiten in verband met elektrische installatie; onderneming voor de installatie van

elektrische bedrading en toebehoren; van hulpvoedingssystemen (generatoragregaten); van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen; van elektrische verwarmingsinstallaties (en toebehoren); van liften en roltrappen; van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal en van antennes en bliksemafleiders.

b) De installatie in gebouwen en andere bouwwerken: van apparatuur (inclusief

regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling; installatie van apparatuur voor verluchting en luchtzuivering; centrale verwarming, luchtverwarming en vloerverwarming op elektriciteit, stookolie of aardgas; goedkeuring van tankinstallaties en het verstrekken van controleattesten.

c) De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen).

d) De installatie van overige installaties, inclusief accessoires (en installatie van apparatuur voor stofbestrijding, pijpfiltering); en montagewerken in de meest ruime zin.

e) Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

f) Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbedekking tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

g) Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, niet eerder genoemd.

h) De reparatie en het onderhoud van verwarmingsinstallaties: de reparatie en het onderhoud van diverse artikelen (afzuiginstallaties, airconditioners, sanitair, stofbestrijders, verluchtingskanalen enzovoort, inclusief de expresreparaties aan huis.

- Het ruimen van bouwterreinen; het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven; het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken; de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf; de bouw van daken; het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal; het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen; het waterdicht maken van de daken en dakterrassen; de bouw van speel- en sportterreinen, binnen- en buiten zwembaden, whirpools enzovoort .

- Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk; onderneming voor het aanbrengen van chape; onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken en het bouwen van stellingen; onderneming voor het uitvoeren van voegwerken.

- Het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk inclusief het aanbrengen van een hechtgrond, aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken; het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten; de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof : trappen, muurkasten, inbouwkeuken, winkelinrichting enzovoort; de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden .

- Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom enzovoort; het reinigen van interieur van allerlei gebouwen (kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen), het lappen van ramen; schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

- Algemene aannemingswerken; het bouwen van individuele huizen en appartementsgebouwen volgens de formule sleutel op de deur.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- De handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond; de verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname).

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

- KAPITAAL: ¬ 20.000,00 euro vertegenwoordigd door 40 aandelen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën als volgt:

- de heer AYDOGMUS Adem voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van 10.000 EUR en volstort dit ten belope van 3.500 EUR. In ruil voor zijn inbreng ontvangt hij 20 aandelen.

- de heer CETIN Sabri voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van 10.000 EUR en volstort dit ten belope van 3.500 EUR. In ruil voor zijn inbreng ontvangt hij 20 aandelen.

- BESTUUR: niet-statutaire zaakvoerders: AYDOGMUS Adem en CETIN Sabri, beiden voornoemd.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

- ALGEMENE VERGADERING: de 2de donderdag van de maand juni om 18 uur. Eerste jaarvergadering in 2013.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan tenzij de bestemmelingen inddivueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden. - BOEKJAAR: begint op 1 januari en eindigt op 31 december; eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

- RESERVES:

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde oprichtingsakte en het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Monique SERONVALLE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 30.07.2015 15379-0298-011
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 19.07.2016 16331-0214-011

Coordonnées
BED & SAM

Adresse
EUROPALAAN 110 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande