BEEMAGICPACK

Société en commandite simple


Dénomination : BEEMAGICPACK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.195.412

Publication

08/07/2013
ÿþVoc behot

aan I

Belgi Staats

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsrtr :

Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Fierkens Heikant 11, 3910 Neerpelt, België

(volledig adres)

Onderwerp(enl akte :uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

KC4it8Ald4S YAld iCOt7PliAi~laEh

2 7 -06- 2013

HASSELT

Grirttle

D53~.a9~ 4`-4e.

BeeMagicPack

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden:

1. De Heer Ludo Rutten, geboren te Neerpelt op 07/02/1960, wonende te Fierkens-Heikant 11, 3910 Neerpelt met nationaal nummer 60.02.07-207.81 en identiteitskaartnummer 519-1484653-73 enerzijds, en

2. De Mevrouw Christina Thys, geboren te Turnhout op 29/04/1958, wonende te Fierkens-Heikant 11, 3910 Neerpelt met nationaal nummer 58.04.29-272.07 en identiteitskaartnummer 591-2014738-53 anderszijds

werd op 24 juni van het jaar 2013 overeengekomen om een via onderhavige onderhandse overeenkomst een gewone commanditaire vennootschap op te richten met volgende kenmerken:

Artikel

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "BeeMagicPack ".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Neerpelt aan de Fierkens-Heikant 11, gelegen In het gerechtelijk arrondissement Hasselt. De zetel kan overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of vennoten.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België ais in het buitenland, op te richten.

Artikel 3

De comparant sub 1 zal optreden als beherende vennoot. In die hoedanigheid is hij hoofdelijke en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De comparant sub 2 zal optreden als stille vennoot, Zij staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van haar inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur zal

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto :Î'laam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

e

(I r(; % - vervolg

Voor-

behouden abn het Belgisch

Staatsblad

Mad PDF 11.1

verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor derden en dit zowel in België als in het buitenland:

- Tussenpersoon in handel, zoals makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

De aankoop, verkoop, verhuur en onderhoud van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals aile soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware,

Het aanvragen, verwerven, verlenen, controleren, verhandelen en exploiteren van patenten, licenties, octrooien, merken en dergelijke.

Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar.

Het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen, het verlenen van financiële bijstand.

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden.

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Het administratief opvolgen en beheren van bestanden en archieven.

Het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

De vennootschap mag alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel kunnen helpen bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan zowel in België als in het buitenland agentschappen of vertegenwoordigingen oprichtingen of deze van andere aanverwante bedrijven waarnemen, zo door verbintenissen met particulieren als met ondernemingen, vennootschap en verenigingen. Zij kan zich met deze laatste versmelten en inbreng doen van het geheel of van een gedeelte van haar bezit.

Zij kan het dagelijks bestuur van vennootschappen op zich nemen als bestuurder of vereffenaar. Kortom, de vennootschap mag om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die verband houden met bovengenoemd doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~º% %rv i- vervolg

Mod PDF 11.1

Zij heeft tenslotte tot doel eventueel voordelen te verschaffen aan haar aandeelhouders en mandatarissen. De zaakvoerder is bevoegd om de aard en de relkwljdte van het maatschappelijk doel te Interpreteren. Artikel 5

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Zij wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de andere gedaan per aangetekend schrijven. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 6

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door de inbrengen vanwege de ondergetekenden waartoe zij zich onherroepelijk verbonden hebben als volgt:

De Heer Ludo Rutten, voornoemd, brengt in de vennootschap ¬ 990,00 in speciën in. Hiervoor

worden haar in gemeen overleg 99 van de 100 aandelen toegekend.

De Mevrouw Christina Thys, voornoemd, brengt in de vennootschap ¬ 10,00 in speciën in, Hiervoor worden haar in gemeen overleg 1 van de 100 aandelen toegekend,

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van ¬ 1.000,00 vertegenwoordigd door 100 aandelen, elk met een fractiewaarde van één honderdste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volgestort.

Artikel 7

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin aile sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen de wettelijke rentevoet,

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg en met een unanieme meerderheidsbeslissing gebeuren.

Artikel 8

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 9

iedere zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik van mogen maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die In naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Worden tot zaakvoerders benoemd vanaf heden voor onbepaalde duur:

De Heer Ludo Rutten, voornoemd;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat is onbezoldigd. De zaakvoerder, hier aanwezig, heeft zijn benoeming aanvaard en bevestigd dat er voor hem geen wettelijke beletsel hiervoor bestaat.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op 10 juni van elk jaar om 10.00 uur op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

U - vervolg Mod PDF 11.1

maatschappelijke zetel of op een andere plaats die in de oproeping wordt vermeld. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Ieder jaar op éénendertig december zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 12

De nettowinst wordt verdeeld volgens beslissing van de algemene vergadering. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal warden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met gewone meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend dle voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene kosten gerekend worden. De eenmaal toegekend vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artskei 13

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn

medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder, De Heer Judo Rutten, of in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel of op een andere plaats die in de oproeping wordt vermeld.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van de stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij gewone meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig Is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, een vermindering van de

handelingsbekwaamheid of het kennelijk onvermogen of faillissement van vennoten of van zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden , aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Li 1fíí Q. - vervolg

Ze blijft voortbestaan onder de andere vennoten,

Mod POF 11.1

Voorbehouden , aan het Belgisch Staatsblad

,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen en legatarissen indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen. De erfgenamen en legatarissen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoot worden toegelaten, zullen de erfgenamen van de overledene het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen bij de andere vennoten,

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal

plaatsvinden binnen de zes maanden volgend op het opmaken van de balans per 31 december voorafgaand aan het overlijden.

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist,

Artikel 20

op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding van de aandelen die zij bezitten. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 10 juni 2015,10.00 uur.

Rechtspersoonlijkheid

De vennoten verklaren dat, rekening houdend met het feit dat de vennootschap, overeenkomstig artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen, slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf de datum van de in de artikelen 67 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, hoger gemelde benoeming van de zaakvoerder eveneens slechts uitwerking heeft vanaf die datum.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap alle

verbintenissen over die zijn verricht in naam en voor rekening van de venootschap in oprichting en vooraleer deze vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De

verbintenissen, aangegaan sinds de ondertekening dezer akte en voor bedoelde neerlegging gesteld voor ...-_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L t - vervolg Mod POF 11.1

rekening van de vennootschap, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en zullen, eens de neerlegging is geschied, bekrachtigd worden binnen twee maanden na voormelde neerlegging.

Opgesteld op plaats en datum als hoger vermeld, opgemaakt in zoveel exemplaren als er partijen zijn. Na grondige bespreking en wederzijdse toelichting hebben de partijen ondertekend,

(get)

Ludo Rutten, oprichter Christina Thys, oprichter

tegelijk hiermee neergelegd: originele oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden gan het Belgisch Staatsblad

ei a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BEEMAGICPACK

Adresse
FIERKENS HEIKANT 11 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande