BEFIMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEFIMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.830.331

Publication

19/05/2014
ÿþ MW Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BILZERWEG 2 , 3600 GENK

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging fusievoorstel dd 22 april 2014. De zaakvoerder van de BVBA BEFIMA en eveneens de. zaakvoerder van de BVBA LIEBAERT INVEST, zijnde de Heer LIEBAERT Albert, brengt verslag uit' overeenkomstig artikel 694,695 en 696 van het Welboek der Vennootschappen over het voorstel tot fusie van= de overnemende- en overgenomen vennootschap.

Dit voorstel voorziet in de overname van de BVBA BEFIMA met zetel te Bilzerlweg 2 te 3600 Genk, door de BVBA LIEBAERT INVEST met zetel te Centrum Zuid 1048 te 3530 Houthalen-Helchteren.

Het voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen en5 van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van. koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het fusievoorstel zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren voor' de BVBA BEFIMA en op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt voor de BVBA LIEBAERT INVEST .

Liebaert Albert,

Zaakvoerder

Op de reatste blz van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende rroleris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordrgen

Verso : Naam en handtekening.

*iaioiaa

11110)

Ondernemingsnr : 0432.830.331

Benaming

(voluit) : BEFIMA

(verkort) :

" ter griffie der rechtbank i:~c~lrhandal Antwerpen) sid" Temple

0 7 -05- 2014

gflttler, Griffie

V beh aa Be Star

19/09/2014
ÿþil

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111!1111.11J11111111

Ondernerningsnr : 0432.830.331

Benaming (voluit) : BEFIMA (verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Blizerweg 2

3600 Genk

Onderwerp akte :Fusie door overneming ontbinding

Uit een akte verleden voor GUIDO VAN AENRODE, geassocieerd Notaris, vennoot van de vennootschap "VAN AENRODE & VAN AENRODE, geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Genk op 3 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen

VASTSTELLING VAN DE FUSIEFORMALITEITEN.

De voorzitter verklaart met het oog op de geplande fusie door overneming dat de fusieformaliteiten zijn vervuld te weten:

Fusievoorstel:

Op tweeëntwintig april tweeduizend veertien werd een fusievoorstel opgemaakt door de zaakvoerder en vennoten van onderhavige vennootschap in het kader van een fusie door overneming overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het voorstel werd overeenkomstig de wettelijke bepalingen neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Tongeren op zeven mei tweeduizend veertien, hetzij meer dan zes weken voor de huidige buitengewone algemene vergadering en bekendgemaakt ln de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 mei daarna, onder nummer 14101440.

Fusieverslao door de zaakvoerder:

De zaakvoerder van onderhavige vennootschap heeft op datum van twintig mei tweeduizend veertien een omstandig schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in het Wetboek van Vennootschappen.

Fusieverslao door de bedrijfsrevisor:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jo François Bedrijfsrevisor" met zetel te 3800 Sint-Truiden, vertegenwoordigd door de heer Jo François, bedrijfsrevisor, heeft een omstandig schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld op datum van drieëntwintig juni tweeduizend veertien, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van zijn verslag luiden als volgt:

"VU BESLUITEN

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, zoals hiervoor omschreven, dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake fusieverrichtingen van vennootschappen:

2. het eigen vermogen per 31 maart 2014 van LIEBAERT IN VEST BVBA en BEFIMA BVBA met een gewicht van 90 % en de fractiewaarde van de bestaande aandelen met een gewicht van 10 %, zoals deze gegevens voorkomen in de statuten van activa en passiva van de betrokken vennootschappen op die datum, als waarderingsmethode met voornoemd relatief belang dat aan de gebruikte waarderingsmethode wordt gehecht, past in het gegeven geval;

3. de op basis van deze methode bepaalde ruilverhouding, zijnde I aandeel van BVBA LIEBAERT INVEST voor 8

aandelen van BEFIMA BVBA, redelijk is.

Voor echt verklaard

Sint-Truiden, 23 juni 2014»

Informatieverstrekkino aandeelhouders:

Een afschrift van het fusievoorstel en de fusieverslagen werden volgens verklaring van de voorzitter tijdig aan de

aandeelhouders toegezonden.

.- -

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MO ITEUR B

1 -09- 2 BELGI H STAA

eorgateeWoriffie der rechtbank phandel Aniworpsn, Md. Tongeren

, mal 11.1



" rà 400r-

behouden aan het Belgisch Staatsblad





Alle vereiste stukken, voorgeschreven door artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen, werden in de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders gesteld, om deze toe te laten gedurende één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Belangrijke wijzigingen in actief en passief:

- De zaakvoerder van onderhavige vennootschap heeft zich ervan vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

- De zaakvoerder van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEBAERT IN VEST" heeft de zaakvoerder van Onderhavige vennootschap ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en heden.

ONTSLAG VAN FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING.

De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk te verzaken aan de oproepingsformaliteiten.

ONTBINDING ZONDER VEREFFENING MET HET 00G OP DE FUSIE DOOR OVERNEMING.

Vervolgens beslist de vergadering der aandeelhouders onderhavige vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TERM" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LlEBAERTINVEST", overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg zal het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEFIMA" voor het geheel en onder algemene titel overgaan naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEBAERT iNVEST" met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 1048, BTW BE 0435.159.123, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt.

Alle rechten, plichten en verbintenissen vanaf één april tweeduizend veertien worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

VOORSCHRIFTEN HYPOTHEEKWET.

In het overgenomen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEFIMA" zijn volgende onroerende goederen begrepen,

STAD GENK  VIERDE AFDELING

Artikelnummer 08475 kadastrale legger del. 04.02.2014

e) Een nijverheidsgebouw op met grond, gestaan en gelegen Oosterring 12, gekadastreerd volgens titel en huidig kadaster sectie D nummer 1230/G/2 met een oppervlakte van zevenendertig are zestien centiare (37a 16ca).

b) Een nijverheidsgebouw op met grond, gestaan en gelegen Oosterring 12, gekadastreerd volgens titel en huidig kadaster sectie D nummer 12301A/2 met een oppervlakte van negenentwintig are eenentachtig centiare (29a 81 ca),

c) Een niiverheidsgebouw op met grond, gestaan en gelegen Oosterring 12, gekadastreerd volgens titel en huidig kadaster sectie D nummer 12301F12 met een oppervlakte van twee hectare negentien are eenentachtig centiare (2ha 19a 81ca).

UITREIKING AANDELEN - RUILVERHOUDING - OPLEG IN GELD.

Overeenkomstig de inhoud van het fusievoorstel en de fusieverslagen zullen er vijfduizend achthonderd zesenvijftig (5.856) nieuwe aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LIEBAERT IN VEST' uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 13EFIMA', zonder opleg in geld.

Eveneens overeenkomstig het fusievoorstel en de fusieverslagen zullen acht (8) bestaande aandeel van onderhavige vennootschap omgeruild worden tegen één (1) nieuw aandelen van de overnemende vennootschap.

De nieuw uitgegeven aandelen zullen van dezelfde aard zijn ais de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en recht geven op een gelijke deelname in de winsten vanaf één april tweeduizend veertien.

De inruiloperatie van de aandelen van de over te nemen vennootschap tegen aandelen van de ovememende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

De heer LIEBAERT Albert, geboren te Brugge op 10 mei 1950, wonende te Brugge, Oostendse Steenweg 285, zal, in ruil voor twee (2) aandelen van de heer LIEBAERT Tom, geboren te Heusden-Zolder op 28 februari 1980, wonende te Wenen (Oostenrijk), Rauscherstrasse 14/15A, van de onderhavige vennootschap, een bedrag van honderd vijfenzeventig euro (¬ 175,00) betalen aan de heer LIEBAERT Tom, Partijen verklaren dat deze som heden betaald werd, hetgeen de heer LIEBAERT Tom erkent, waarvan kwijting. Op deze wijze bezit de heer LIEBAERT Albert zesenveertigduizend achthonderd veertig (46.840) aandelen van de onderhavige vennootschap en de heer LIEBAERT Tom acht (8) aandelen.

De nieuwe aandelen zullen door toedoen van de zaakvoerder van "LIEBAERT INVEST', worden uitgereikt aan de aandeelhouders van onderhavige vennootschap, na goedkeuring van de fusie door overneming door "LIEBAERT IN VEST", door inschrijving van deze nieuwe aandelen in het register van aandelen van de ''LIEBAERT INVEST'', in volgende verhouding:

- aan de heer LIEBAERT Albert, voornoemd sub 1: vijfduizend achthonderd vijfenvijftig (5.855) nieuwe aandelen; - aan de heer LIEBAERT Tom, voornoemd sub 2: één (1) nieuw aandeel;

De kosten van deze verrichtingen zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

door- De zaakvoerder van LIEBAERT INVEST zal hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot fusie door overneming de nodige inschrijvingen dienen te doen in het register van aandelen van de vennootschap.

behouden aan het Belgisch Voor zoveel als nodig doen de aandeelhouders ieder afzonderlijk afstand van alle waardeverschillen dienaangaande en ontslaan ondergetekende notaris van aile aansprakelijkheid dienaangaande.

Staatsblad OPSCHORTENDE VOORWAARDE.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de voorgaande beslissingen genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de fusie door overneming door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LIEBAERT INVEST.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van de vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee (2) maanden na bekendmaking van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Guido Van Aenrode

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- Fusieverslag van de zaakvoerder

- Fusieverslag van de bedrijfsrevisor









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2014 : TG063210
12/08/2013 : TG063210
08/08/2013 : TG063210
23/10/2012 : TG063210
11/07/2011 : TG063210
18/03/2011 : TG063210
24/11/2010 : TG063210
28/07/2010 : TG063210
05/07/2010 : TG063210
02/06/2010 : TG063210
13/07/2009 : TG063210
01/07/2009 : TG063210
08/08/2008 : TG063210
26/06/2008 : TG063210
02/07/2007 : TG063210
17/06/2005 : TG063210
09/07/2004 : TG063210
02/07/2003 : TG063210
01/07/2003 : TG063210
27/07/2000 : TG063210
01/06/2000 : TG063210
20/05/2000 : TG063210
28/04/1999 : TG063210
30/11/1995 : TG63210
01/01/1993 : TG63210
25/10/1989 : TG63210
03/10/1989 : TG63210
08/12/1988 : TG63210

Coordonnées
BEFIMA

Adresse
BILZERWEG 2 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande