BEHOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEHOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.516.743

Publication

09/12/2013
ÿþ Mod Wed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 -11- 2013

teciELT

Ondernemingsnr 1. 1,.j G -

Benaming

(voluit) : BeHold

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3971 Leopoldsburg (Reppen), Kanaalstraat 83

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende, Charly Van Cauwelaert, notaris niet standplaats te Maaseik op

25 november 2013, blijkt dat de heer PEETERS Bert, wonende te 3970 Leopoldsburg, Antwerpsesteenweg

198/1, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "BeHold".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3971 Leopoldsburg (Deppen), Kanaalstraat 83.

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland

a) de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

b) de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

d) in de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van het om het even welke verrichting inzake portefeuille-, kapitaal- of vermogensbeheer;

e) het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede alle commerciële en financiële verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten;

f) onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat :

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de, procuratie;

- tussenhandelaar, de makelaardij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit de dato 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten ter zake het kopen van onroerende goederen of immobi-liënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bij-1 zonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mede-eigendom;

- het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen;

g) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle. bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuurs- of vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies: welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden. Het voeren van het dage-:

lijles management Van_vennootschappen,bieronderwiedtgrrdertnee(vervat;_.,.. _ _ .-_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iu

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; - het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; - het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

- op het gebied van beheer, management en marketing.

h) consulting op het gebied van publiciteit, public relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande;

i) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, licenties, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vaste activa; alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies;

j) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

k) het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij za! door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig, of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de oprichtingsakte.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600 en is vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van 1/186ste van het maatschappelijk kapitaal.

Het gehele maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.600 is geplaatst en volgestort door voornoemde heer PEETERS Bert, waarvoor hem 186 volgestorte aandelen worden toegekend.

De vennootschap beschikt dus vrij vanaf 25 november 2013 en uit dien hoofde over een bedrag van ¬ 18.600.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, "zaakvoerder(s)" genoemd.

De enige zaakvoerder verbindt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Indien een rechtspersoon als zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende vertegenwoordiger kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen derden geen andere rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger/plaatsvervan-gende vertegenwoordiger.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, al dan niet bezoldigd, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen-bedrijfsrevisor opgedragen voor zover de wet hiertoe verplicht, of bij gebrek aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering hiertoe beslist.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van tenminste ééntwintigste voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het eerste boekjaar begint op 25 november 2013 en eindigt op 31 december 2014.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen worden alle rechtshandelingen erkend die, vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van deze vennootschap werden gesteld.

De eerste gewone algemene vergadering wordt vastgesteld in het jaar 2015 in de zetel van de vennootschap.

Het aantal niet statutaire zaakvoerders wordt vastgesteld op één en tot deze functie wordt benoemd vanaf 25 november 2013 voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone

meerderheid van stemmen, en met de macht om afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen en te verbinden overeenkomstig artikel 11 der statuten, welke opdracht bezoldigd is, voornoemde heer Peeters Bert.

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uitgaande van het vóór de oprichting opgestelde financieel plan blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 §2 van de wet van 17 juli 1975, berekend volgens artikelen 11 en 12 van het eerste Koninklijk Besluit van 12 september 1983..

Dientengevolge wordt er geen commissaris benoemd en zijn de artikelen 165 en 166 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel afgeleverd voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(Getekend, Charly Van Cauwelaert, Notaris met standplaats te Maaseik.)

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd. 25 november 2013.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15556-0200-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 26.08.2016 16501-0132-010

Coordonnées
BEHOLD

Adresse
KANAALSTRAAT 83 3971 HEPPEN

Code postal : 3971
Localité : Heppen
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande